Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 Hero HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

SVT Barnkanalen

Koko päivä
perjantai 21.4.2017

06:00 Fifi och blomsterfröna

Fifi är en engelsk liten förgätmigej-tjej med en enorm livslust och stor känsla för äventyr. Hon lever ihop med sina blomsterfrö-vänner och de leker och arbetar och hjälper varandra på alla sätt. Fifi är tankspridd och glömsk vilket gör att hon ofta hamnar i konstiga situationer. Svenska röster: My Holmsten, Mi Ridell, Babben Larsson, Andreas Nilsson, Jan Modin m.fl.

06:10 Henry råkar på...

06:15 Pocoyo

Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula.

06:25 Octonauterna

Midnattszonen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

06:35 Sara och Anka

Leksaksstädning. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner.

06:45 Fnissnisse

När en liten rumpbagge kläcks för sent för att kunna följa med de andra baggarna bestämmer sig mamma och pappa russin för att ta hand om den. De döper den glada lilla baggen till Fnissnisse och Grönsalsskogen fylls på nytt med fest och skratt. Berättare: Tuvalisa Rangström.

06:50 Twirlywoos

Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!

07:00 Daniel Tigers kvarter

Daniel går i förskolan. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi.

07:10 Ramajetterna

När man får i uppdrag att styra en flygplats och flyga jumbojet kan mycket gå galet. Men om man är vänner och har hjärtat på rätt ställe kan man klara av nästan allt.

07:30 Morgonshowen 06:30-08:00

07:31 Bing

Sova över. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan.

07:40 Wisska

Shh! En hemlis - Wisska kan prata med djur! Och hjälpa dem med allt möjligt!

07:50 Katten i hatten vet allt om ditten och datten

Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss.

08:05 Fåret Shaun

Nya upptåg med Shaun och hans vänner! Del 20: Tratt-spratt.

08:15 Pyjamashjältarna

På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

08:25 Tjuv och tjuv

Två hopplösa tjuvar som alltid misslyckas med sina kupper. Medverkande: Johan Petersson och Omid Khansari.

08:30 Abbys flygande skola för feer

Abby är en fe men eftersom hon fortfarande är ett barn går hon i skolan. Hon lär sig att förvandla saker till pumpor och hon förundras över siffror och bokstäver. Abbys trollstav fungerar också som mobiltelefon. Svenska röster: Rakel Wärmländer, Nicklas Berglund, Irene Lindh m.fl.

08:40 Fixarna

Nattlampan. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti.

08:45 Biet Maya

Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask.

09:00 Pysselskogen

Del 13 av 15. En krokodil har kommit lös i Jennys pysselkoja! Det gäller att inte nudda golv! Allt är förstås bara i fantasin, men Felicia och Alva tycker att leken skulle vara ännu roligare med en mera verklig krokodil. De bestämmer sig därför för att pyssla en stor, grön, läskig krokodil.

09:15 Andys förhistoriska äventyr

Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter.

09:25 Katie Morag

Om livet på en avlägsen ö, fylld av vardagligheter, spännande historia och mystik. Andra säsongen.

09:40 Träd Fu Tom

Följ med till Trädtopolis, en förunderlig plats där du kan hjälpa till att skydda och hjälpa invånarna med Träd Fu-magi.

10:05 Masha och björnen

Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna.

10:10 Babar och Badous äventyr

Babar och hans drottning Celeste har blivit äldre. Nu är det deras barnbarn Badou som upplever spännande äventyr tillsammans med vännerna Chiku, Zawadi, Munroe och Jake.

10:30 Biet Maya

Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask.

10:45 Skåpbilen Olle

Olle är en liten vit bil med stort hjärta och mycket energi. Tillsammans med sin förare Sten, hjälper han sina vänner att lösa olika problem, allt som oftast ackompanjerat av en svängig sång!

10:50 Charlie och Lola

Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl.

11:00 Franklin och hans vänner

Franklins nya hatt. Sköldpaddan Franklin och hans vänner lär sig många saker under sina glada äventyr i det färgsprakande Skogland. Förutom allt kul vi får delta i när vi följer deras lekar och äventyr så lär vi oss om hur viktigt det är att hjälpa andra och vara schysst mot sina vänner.

11:15 Lilla prinsessan

Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman.

11:25 Äventyr i tid och rum

11:35 Lulu Zipadoo - äventyr i naturen

Lulu är en glad, lekfull och vetgirig sköldpadda som älskar äventyr. Tillsammans med sina vänner tar hon reda på hur saker och ting fungerar. I detta avsnitt: Varför går myror på led?

11:40 Q Pootle 5

Friluftsdag. Följ med på galaktiska äventyr tillsammans med rymdvarelsen Q Pootle 5 och hans vänner från planeten Okidoki. Mycket kan gå galet i rymden, men det mesta löser sig med lite samarbete och god vilja. Bygger på böcker av Nick Butterworth. Svenska röster: Jonas Bane, Anna Isbäck, Tomas Bolme mfl.

11:55 Clifford, den stora röda hunden

Clifford är stor som ett hus, röd som en brandbil och snäll som en hund. Faktiskt. Och det har skrivits böcker om honom.

12:20 Mästerflygarna

När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar!

12:30 Ella Bella Bingo

Välkommen till Soltoppen! Här bor Ella Bella och hennes vänner. Alla leker och har roligt och hjälper varandra, oavsett om man är barn eller vuxen, för det är ju mycket roligare att ha kul tillsammans!

12:35 Dinosar

Hej, Hoj och Tony bor i en värld som är väldigt ny. Följ med och upptäck platser - och grejer - som ingen, inte ens de själva har sett förut!

12:50 Voffa, Kvittra och Len

Ett bergsäventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?

13:00 Amanda längtar - kurdiska/kurmanji

Sommaren. Det är vår. Men Amanda längtar till sommaren. Jordgubbar och värme och bad. Naturbilder från svensk natur i norr och söder. UR.

13:05 Imse och Vimse - kirundi

Kaffe med dopp. Vimse och Fia Fluga mumsar på sötsaker som hör till ett läckert kaffekalas. Imse blir avundsjuk och gör ett misslyckat försök att förstöra kalaset. Översättare och uppläsare: Cyndie-Pamela Inagakima. Del 2 av 6. Från UR.

13:10 Timmy lamm

Det lilla bebisfåret med napp i munnen i serien Fåret Shaun har här fått en egen serie tillsammans med alla kompisarna på dagiset.

13:20 Lillys Bortomvik

Lilly bor vid havet tillsammans med sin pappa. Varje dag sköljer havet upp nya skatter till Lilly. Nåt som drivit en bit, från Bortomvik och hit. Svenska röster: Agnes Sjölund, Erik Ehn mfl.

13:25 Miffys stora små äventyr

Miffy och vattenpölarna. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten.

13:35 Rymdrekryterna

För att kunna upptäcka sånt som ingen förut gjort i rymden krävs noggrannhet, nyfikenhet och lagarbete! Har du vad som krävs att bli en av Rymdrekryterna? På Stjärnstoftvikens rymdakademi lär sig Rymdrekryterna kraften hos vetenskapliga studier och observationer, rymdens under, och vikten av att kunna jobba tillsammans.

13:45 Kate och Mim-Mim

Kate är en pigg och äventyrlig liten 5-åring som tillsammans med sitt gosedjur Mim-Mim hamnar på fantastiska äventyr i fantasivärlden Mimiloo. Mim-Mim kommer till liv och tillsammans med sina vänner reser de två äventyrarna på upptäcktsfärd till spännande platser för att försöka lösa förbryllande problem som Kate har stött på i den riktiga världen.

14:00 Rorri Racerbil

Rorri är en smart, nyfiken och busig liten röd racerbil som ofta hamnar i svårigheter. Rorri och alla hans racerbilsvänner umgås och tävlar med varann på racerbanan. Där finns också mekanikern Store Chris och banvakten Anna som försöker hålla ordning på alla. Svenska röster: Benjamin Wahlgren, Tommy Nilsson, Lars Berghagen, Ulf Brunnberg och Nanne Grönvall.

14:10 Farfar i fickan

Jakobs farfar är inte som alla andra farfäder. Han har nämligen en magisk krymparkeps! När han tar på sig den blir han så liten att han får plats i Jakobs ficka, och inte nog med det - hans magi gör så att Jakobs leksaker får liv också!

14:20 Misse-kisse

14:25 Tom & jordgubbssyltmackan med honung

Tom är sugen på en jordgubbssyltmacka med honung. Hur ska han få tag på en den här gången?

14:30 Tatonkas berättelser

Pahin den skoningslöse. Följ med på äventyr med Wanji, Nunpa, Yamni och Topa, fyra vargungar som bor med sin föräldrar Winyan and Wicasa i en flock i den nordamerikanska vildmarken. Genom sin vän, bisonoxen Tatonka, lär de sig om livet i vildmarken, de olika årstiderna och hur man klarar sig i den tuffa men fantastiska miljön. I Tatonkas värld tar vi oss också en närmare titt på de djur som idag bor i Yellowstones nationalpark i nordvästra USA. Fransk animation- och naturfilmsserie i 26 delar. Svenska röster: Elias Olsson, Ima Nilsson, Adam Hofvander, Johan Hedenberg, Sofia Källgren m.fl. Berättare Tuvalisa Rangström.

14:45 Gäst i spenaten

Del 1 av 10. Tor och Johanna och barnen Eygló och Vida lever ett enkelt och miljövänligt liv i ett idylliskt 1700-talstorp i Sörmland, dit de välkomnar familjer som vill bli inspirerade till ett miljövänligare liv. Idag får de besök av fotografen Bingo Rimér och hans barn Ringo, Rambo och Nova. Det blir diskussioner om överkonsumtion och vardagslivets stress. Nova och Vida hittar gemensamma intressen, och familjen tar med sina gäster på en loppis där Bingo inser att man kanske inte bara behöver köpa nytt hela tiden.

15:15 Zoé Kézako

Zoé är en tjej på åtta år, stark, rolig - och supersjälvisk. Svenska röster: Rakel Löwe, Norea Sjöquist och Sanna Bråding. Detta avsnitt: Galen i godis.

15:30 Lilla Aktuellt skola

Direktsända nyheter för barn och ungdomar. Programledare: Aida Pourshahidi och Kristoffer Fransson. UR.

15:45 Lilla Aktuellt teckenspråk

Nyheter för barn och ungdomar. Programledare: Gabriella Della Morte Pålstam och Nabil Tebibel. UR.

16:05 Parallax

Del 18 av 26. Ben Johnson, 14, bor i en håla i västra Australien där det inte händer mycket. Men det varar inte länge. På jakt efter sin kompis går han över en osynlig gräns där han inte känner igen sig riktigt. Han möter en flicka, Katherine, som visar sig vara hans okända syster i en parallell värld, och senare även deras mamma, Veronica. Hon säger att det finns ännu fler parallella världar men att syskonen inte får besöka samma värld samtidigt.

16:30 Random mix

Random Mix är ett direktsänt nöjesprogram som tar upp senaste nytt om kändisar, snackisar och kärlek.

16:31 Limbo

Louise, Naya, Boye och Ask går alla i samma skola men kommer från väldigt olika familjeförhållanden. Olika omständigheter för dem samman och de finner en gemenskap och en stor förståelse för varandra.

17:00 Random mix

Random Mix är ett direktsänt nöjesprogram som tar upp senaste nytt om kändisar, snackisar och kärlek.

17:05 Jenter

En norsk dramaserie där vi följer ett tjejgäng från sjätte klass upp till åttonde klass. Varje säsong följer en ny huvudperson med en ny historia.

17:10 Random mix

Random Mix är ett direktsänt nöjesprogram som tar upp senaste nytt om kändisar, snackisar och kärlek.

17:35 Kompisar på nätet

Serie om tre tjejer som träffats på en internationell skola i Singapore och nu måste säga adjö och flytta hem: det är Ally från Australien och Emma från Tyskland. Den tredje, Jackie, bor i Singapore. Men mitt i bedrövelsen upptäcker de att de med hjälp av mobiltelefon och dator kan förflytta sig och besöka varandra hur mycket de vill, trots att de bor i olika världsdelar. Från och med nu kan de ha kul hur ofta och hur mycket som helst. Svenska röster: Linda Åslund, Josefine Götestam och Ester Sjögren.

18:00 Hej Jycke

Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?

18:10 Greta Gris

Tecknad serie från England. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.

18:15 Franklin och hans vänner

Franklin och mysteriet med hinkarna. Sköldpaddan Franklin och hans vänner lär sig många saker under sina glada äventyr i det färgsprakande Skogland. Förutom allt kul vi får delta i när vi följer deras lekar och äventyr så lär vi oss om hur viktigt det är att hjälpa andra och vara schysst mot sina vänner.

18:25 Kate och Mim-Mim

Kate är en pigg och äventyrlig liten 5-åring som tillsammans med sitt gosedjur Mim-Mim hamnar på fantastiska äventyr i fantasivärlden Mimiloo. Mim-Mim kommer till liv och tillsammans med sina vänner reser de två äventyrarna på upptäcktsfärd till spännande platser för att försöka lösa förbryllande problem som Kate har stött på i den riktiga världen.

18:40 Bing

Smoothie. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan.

18:45 Draken Digby

Sorkas supercykel. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund.

19:00 Bolibompa

19:01 En pappa på förskolan

Del 14 av 15: Kaninen. Äntligen är det kaninskötardags på förskolan. Pappan kan allt om kaniner. Han lär både barnen och kaninfröken. Han styr, ställer och domderar. Till slut händer det som inte får hända. Kaninfröken blir arg. Som tur är får pappan den perfekta idén hur han ska lösa problemet! Pappan: Christoffer Nordenrot.

19:10 Wisska

Shh! En hemlis - Wisska kan prata med djur! Och hjälpa dem med allt möjligt!

19:20 Greta Gris

Tecknad serie från England. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.

19:30 Fredagkväll

Nu är det Fredagkväll igen!

19:31 Vi vet bäst

Del 8 av 10. Jecko och Jessie vet allt. Åtminstone tycker de det själva. I dagens avsnitt förklarar de hur man tillverkar chips. Det låter kanske otroligt men chips är torkade löv.

19:45 Agenterna

Del 5 av 9: Fallet: Den stulna döskallen. Krimsta City är en hård värld. Stadens brottslingar har tagit över gatorna och ingen går säker. Därför har Agent V, på den topphemliga agentbyrån KSSA, begärt förstärkning. Tre barn har kallats in för att lösa det senaste fallet. På Lupinteatern har skådespelaren Jacky Danielsson blivit av med en döskalle värd 22 miljoner kronor. Nu är det upp till agenterna att ta reda på vem som är den skyldige.

20:15 Allihop ihop

Två familjer flyttar ihop i huset de ärvt och ska nu samsas under samma tak. Avsnitt: Damm.

20:40 Fredagkväll

Fredagkväll är i USA och träffar 17-åriga skådisen Sabrina Carpenter som är aktuell med sitt andra album.

20:55 Kändisbesöket

Imitatören Louise Nordahl förvandlas till Sveriges största stjärnor. Del 14. Sanna Nielsen har varit Helylle-Sanna med hela svenska folket sedan hon slog igenom som 11-åring. För att tuffa till sig har hon nu anställt en personlig tränare som lär henne allt om kampsport.

21:00 Min bror kollokungen

Del 10 av 10: Vilse i skogen. Sommaren lider mot sitt slut och det är dags att säga hejdå till nyfunna vänskaper. Sonja blir arg på Harry vilket leder till att han springer iväg och försvinner. Ska Sonja till slut våga berätta sanningen för Fanny? I rollerna: Mira Nilsson Mitchell, Max Vobora, Shanti Roney, Tova Magnusson, Lilly Wahlsteen m.fl.

21:30 Ronja Rövardotter

Del 10 av 26. Japansk tecknad serie baserad på Astrid Lindgrens böcker.

21:55 Djungelpuls

Ovanliga och annorlunda djurhistorier från Zimbabwe.

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Up - kohti korkeuksia
Nelonen

sunnuntai 25.06 13:45

Elokuva: Underworld: Awakening
Kutonen

sunnuntai 25.06 23:00

Elokuva: 13. soturi
Nelonen

maanantai 26.06 02:50

Kesäillan valssi
TV1

maanantai 26.06 12:55

Elokuva: Elämäni John Malkovichina
TV Viisi

maanantai 26.06 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki