Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 Hero HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

Sub Juniori

Koko päivä
keskiviikko 11.1.2017

06:00 Mokon suuri maailma

Vaahterasiirappia. Moko ja Chavapa ovat Kanadassa ja auttavat ystäväänsä Abbya keräämään vaahterasiirappia.

06:12 Mokon suuri maailma

Niilin prinsessa. Moko ja Chavapa päättävät ottaa rennosti ja matkustaa Niiliä pitkin rennosti, mutta toisin kuitenkin käy.

06:25 Eveliina

Eveliina leipoo keksejä. Eveliina leipoo ystäviensä Susannan ja Niinan kanssa keksejä. Eveliina on suloinen pieni koalatyttö, joka on utelias ja innokas oppimaan uutta. Rauhallisesti etenevässä hyväntuulisessa sarjassa seurataan Eveliinan jokapäiväistä elämää, jossa iloa tuovat perhe ja ystävät, kuten elefantti, koira, karhu, tiikeri ja sammakko.

06:30 Eveliina

Eveliina ruokkii eläimiä. Eveliina on isovanhempiensa maatilalla ja auttaa ruokkimaan eläimiä. Eveliina on suloinen pieni koalatyttö, joka on utelias ja innokas oppimaan uutta. Rauhallisesti etenevässä hyväntuulisessa sarjassa seurataan Eveliinan jokapäiväistä elämää, jossa iloa tuovat perhe ja ystävät, kuten elefantti, koira, karhu, tiikeri ja sammakko.

06:37 Ti-Ti Nalle - 112

06:39 Mofy

Mofy runoilee. Mofy kirjoittaa runon ja haluaa ystäviensä lukevan sen. Japanilaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio, jossa vanupallossa asuva ujo tyttökani Mofy seikkailee ystäviensä kanssa. Puhuttu suomeksi.

06:45 Täti Taikakynä

06:50 Molang-pupu

07:00 Hyvää huomenta!

07:01 Juontajan suosikki

07:02 Juniorijumppa

07:03 Ti-Ti Nalle - 112

07:05 Poukaman Lili

Valtava vanukas. Kun Oona loukkaa jalkansa, Santtu lupaa valmistaa vanukkaan herra Hirven juhliin. Lili on 7-vuotias tyttö, joka asuu isänsä kanssa saarella vaatimattomassa rantamökissä. Matkan päässä on toinen saari, jossa Lili näkee mielikuvitusystävänsä. Joka päivä merestä löytyy joku aarre, josta Lili päättelee, mitä naapurisaarella tapahtuu. Alle kouluikäisille suunnattu sarja.

07:15 Poukaman Lili

Lunnimuffinit. Lili osallistuu Oonan pitämälle leivontakurssille. Lili on 7-vuotias tyttö, joka asuu isänsä kanssa saarella vaatimattomassa rantamökissä. Matkan päässä on toinen saari, jossa Lili näkee mielikuvitusystävänsä. Joka päivä merestä löytyy joku aarre, josta Lili päättelee, mitä naapurisaarella tapahtuu. Alle kouluikäisille suunnattu sarja.

07:25 Pinkkupoppoo

Viisi pientä pingviiniä ystävineen seikkailee lumen ja jään keskellä hauskoissa ja opettavaisissa tarinoissa, jotka sopivat kaikkein pienimmillekin lapsille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

07:35 Pinkkupoppoo

Viisi pientä pingviiniä ystävineen seikkailee lumen ja jään keskellä hauskoissa ja opettavaisissa tarinoissa, jotka sopivat kaikkein pienimmillekin lapsille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

07:45 Aapon ja Tiian seikkailut

Kevätsiivous. Kevätsiivous saa uuden käänteen, kun Tiia uskoo, että saarelle on laskeutunut hirmuinen mutahirviö ulkoavaruudesta.

07:59 Ti-Ti Nalle - 112

08:00 Seikkailija Dora

Osa 7. Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. 6. tuotantokausi.

08:25 Eveliina

Eveliina ja kaksoset. Eveliinan kaksosserkut Milo ja Matilda tulevat vierailulle ja Eveliina leikkii heidän kanssaan. Eveliina on suloinen pieni koalatyttö, joka on utelias ja innokas oppimaan uutta. Rauhallisesti etenevässä hyväntuulisessa sarjassa seurataan Eveliinan jokapäiväistä elämää, jossa iloa tuovat perhe ja ystävät, kuten elefantti, koira, karhu, tiikeri ja sammakko.

08:30 Eveliina

Eveliinan päiväunet. Eveliinan pitäisi nukkua koulussa päiväunet, mutta häntä ei nukuta. Eveliina on suloinen pieni koalatyttö, joka on utelias ja innokas oppimaan uutta. Rauhallisesti etenevässä hyväntuulisessa sarjassa seurataan Eveliinan jokapäiväistä elämää, jossa iloa tuovat perhe ja ystävät, kuten elefantti, koira, karhu, tiikeri ja sammakko.

08:35 Halinallet

Pentumittelö. Ihmesydän haluaisi osallistua pentumittelöön, mutta sen osallistujilla täytyy olla toimiva masumerkki. Ihmesydän keksii huijata käyttämällä halikutsukorujen toiveita masumerkkivoimanaan. Rakastetut värikkäät Halinallet jatkavat opettavaisia ja hyväntuulisia seikkailujaan uudella teknologialla tehdyssä sarjassa, entistäkin suloisempina!

09:00 Juontajan suosikki

09:01 Onnenpäivän vitsi

09:02 Jummi Jammi

Jummi Jammi on kekseliäs lastensarja, jossa korostuvat erityisesti oppiminen ja leikkiminen musiikin, satujen ja vuorovaikutteisuuden avulla. Sarja kertoo siskosta ja veljestä, Jammista ja Sanista ja heidän jännittävistä leluistaan, jotka taianomaisesti heräävät henkiin.

09:25 Poukaman Lili

Valtava vanukas. Kun Oona loukkaa jalkansa, Santtu lupaa valmistaa vanukkaan herra Hirven juhliin. Lili on 7-vuotias tyttö, joka asuu isänsä kanssa saarella vaatimattomassa rantamökissä. Matkan päässä on toinen saari, jossa Lili näkee mielikuvitusystävänsä. Joka päivä merestä löytyy joku aarre, josta Lili päättelee, mitä naapurisaarella tapahtuu. Alle kouluikäisille suunnattu sarja. Uusinta.

09:35 Poukaman Lili

Lunnimuffinit. Lili osallistuu Oonan pitämälle leivontakurssille. Lili on 7-vuotias tyttö, joka asuu isänsä kanssa saarella vaatimattomassa rantamökissä. Matkan päässä on toinen saari, jossa Lili näkee mielikuvitusystävänsä. Joka päivä merestä löytyy joku aarre, josta Lili päättelee, mitä naapurisaarella tapahtuu. Alle kouluikäisille suunnattu sarja. Uusinta.

09:45 Ella Elefantti

Majakanvartija Ella. Kapteeni Kelppi lähtee matkalle ja pyytää Ellaa ja Frankieta vahtimaan majakkaansa. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan.

09:58 Ti-Ti Nalle - 112

10:00 Kaupungin Sankarit

Osa 1. Bellan vapaapäivä. Bella Paloauto ei muista koska on viimeksi pitänyt vapaapäivän, joten Rulla kehoittaa häntä lomailemaan. Mutta on vaikeaa olla vapaalla, kun ratkaistavia ongelmia ilmaantuu koko ajan. Saadakseen Bellan rentoutumaan, Rulla vie hänet rannalle, mutta isoin ongelma löytyykin sieltä.

10:15 Kaupungin Sankarit

Osa 2. Retkeilyongelmia. Kolhu-korppi lähtee retkeilemään. Hän törmää pieniin vastoinkäymisiin, mutta päättää yöpyä ulkona. Posti-Peetu kiertää kaupunkia postia jakaen, vaikka haluaisi mieluummin olla sankari. Keskellä yötä Kolhun leiripaikassa syttyy tulipalo. Peetu on matkalla naapurikylään ja kuulee Kolhun avunhuudot. Nyt on kiire! Ehtivätkö Kaupungin Sankarit apuun?

10:30 Juniorijumppa

10:31 Päivän piirustus

10:35 Molang-pupu

10:45 Pinkkupoppoo

Viisi pientä pingviiniä ystävineen seikkailee lumen ja jään keskellä hauskoissa ja opettavaisissa tarinoissa, jotka sopivat kaikkein pienimmillekin lapsille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

10:53 Pinkkupoppoo

Viisi pientä pingviiniä ystävineen seikkailee lumen ja jään keskellä hauskoissa ja opettavaisissa tarinoissa, jotka sopivat kaikkein pienimmillekin lapsille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

11:00 Mokon suuri maailma

Vallabi-rock. Ystävykset auttavat Australian pensasaroilla innokasta bändäriä etsimään Vallabien keikkapaikkaa.

11:15 Mokon suuri maailma

Valtavat piirrokset. Moko ja Chavapa aikovat mennä katsomaan Nazcan piirroksia, mutta he myöhästyvät lennolta.

11:30 Vikke Viikinki

Andalusia. Viikingit saapuvat Andalusiaan etsimään aarteita, mutta löytävätkin jotakin aivan muuta. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu.

11:45 Vikke Viikinki

Näkymätön aarre. Kuningas haluaa Ylvan kokikseen, ja Viken on keksittävä keino saada kuningas muuttamaan mieltään. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu.

12:00 Juontajan suosikki

12:01 Halinallet

Pentumittelö. Ihmesydän haluaisi osallistua pentumittelöön, mutta sen osallistujilla täytyy olla toimiva masumerkki. Ihmesydän keksii huijata käyttämällä halikutsukorujen toiveita masumerkkivoimanaan. Rakastetut värikkäät Halinallet jatkavat opettavaisia ja hyväntuulisia seikkailujaan uudella teknologialla tehdyssä sarjassa, entistäkin suloisempina!

12:25 Päivän vinkki

12:28 Ti-Ti Nalle - 112

12:30 Muumien maailma

Muumityttö merihädässä. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

12:45 Muumien maailma

Ilmapuntarin arvoitus. Muumiperhe lähtee tutkimusmatkalle merelle ja päätyy asumattomalle saarelle. Saaren uumenista löytyy salaperäinen ilmapuntari, joka houkuttelee hattivatteja puoleensa.

13:00 Hauskat eläinperheet

Osa 5/40. Kotimainen eläinohjelma, jossa näyttelijä Juha Varis hauskuuttaa suomalaisten villieläinten äänenä. Ohjelmassa tapaamme mm. kisaavia karhuja, taistelevia metsoja ja hellyyttäviä ketunpoikasia.

13:05 Myyrän ystävät: Koiranpentuni

Hassunkurisen pikku Koiranpennun päivä on aina täynnä touhua. Pieni temmeltäjä löytää isoja seikkailuja - omasta kotipiiristäänkin!

13:15 Ruohonjuuritasolla

Animatiosarja ovelien ja kekseliäiden pikkuötököiden tempauksista ja edesottamuksista.

13:20 Ruohonjuuritasolla

Animatiosarja ovelien ja kekseliäiden pikkuötököiden tempauksista ja edesottamuksista.

13:25 Pikku Piko

Miten selvitään... surkeasta lahjasta?. Pikku Piko haluaa antaa Pehkolle todella hienon syntymäpäivälahjan. Ainoa pulma on, että äiti on jo ostanut lahjan: 2000 palan palapelin. Surkea lahja: pikku Piko olisi mieluummin antanut pesäpallolakin, Kapteeni Magimaxin kuvalla! Hän tahtoisi vaihtaa palapaelin kaupassa, mutta kuitti on hävinnyt... Koska hän ei pääse eroon nolosta lahjasta, pikku Piko päättää antaa sen Pehkolle.. eikö olisi hauskaa, jos se olisikin lopulta kaikkein omaperäisin lahja?

13:32 Pikku Piko

Miten selvitään... hammaslääkäristä?. Pikku Piko tulee hammaslääkäristä leuka niin turvoksissa, ettei hän pysty puhumaan... Hän yrittää keksiä, miten välttyä tulemasta koulun naurunaiheeksi uuden ulkomuotonsa vuoksi: hän kertoo kaikille osallistuvansa erittäin salaiseen tieteelliseen kokeeseen, tai että hänellä on naamio, tai että hän on puhunut erityisen hienoa kieltä, mikä vaatii paljon leukatyötä... Lopulta mummin erikoistahmeat keksit tarjoavat juuri ajoissa pelastuksen!

13:41 Pikku Piko

Miten selvitään... päätäiden paluusta?. Kun rehtori tulee puhumaan pikku Pikon luokalle päätäistä, Piko tajuaa, että hänellä on jo niitä! Hän yrittää kaikin keinoin välttää rugbyottelun, johon hänen piti osallistua, ja kuvittelee tulevansa sukelluspuvussa, tai pää ajeltuna... Mutta siten ei ongelmaa ratkaista. Viimein Piko menee terveydenhoitajan luo ja huomaa, että ratkaisu on helppo: shampoo! Huoli oli ollut turha!

13:48 Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa

Osa 19/27. Kilpailu rakkaudesta. Emily on innoissaan, sillä hänen on tarkoitus tehdä töitä yhdessä jalkapallon supertähden, Williamin, kanssa. Emilyn tullessa paikalle Linda onkin jo siellä. Linda ja Emily alkavat kamppailla, mutta heidät keskeyttää Helena, joka tulee tuomaan heille teetä.

14:00 Juontajan suosikki

14:01 Samu

Kertun kierrokset. Myös Kristian on ihastunut koulukaveriinsa. Mutta miten toivottoman Kristianin käy kun olisi aika tunnustaa tunteensa?

14:15 Samu

Luistimet tiskiin. Samu haluaa ehdottomasti rullaluistimet, mutta hänellä ei ole niihin varaa. Hätä keinot keksii.

14:30 Heidi

Näytelmä. Klaaran isoäiti saapuu hoitamaan perheen asioita ja yrittää samalla järjestää tytöille mukavaa tekemistä. Klassikkokirjoista tuttu Pikku-Heidi nähdään nyt uudessa tietokoneanimaatiosarjassa! Enkelinkasvoinen Heidi on pieni orpotyttö, joka asuu vanhan isoisänsä luona Sveitsin Alpeilla. Heidin elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta iloisen ja positiivisen elämänasenteensa siivittämänä hän huomaa, kuinka tärkeää ystävyys ja toisista huolehtiminen on. Sarjassa puhutaan suomea.

14:55 Hauskat eläinperheet

Osa 8/40. Kotimainen eläinohjelma, jossa näyttelijä Juha Varis hauskuuttaa suomalaisten villieläinten äänenä. Ohjelmassa tapaamme mm. kisaavia karhuja, taistelevia metsoja ja hellyyttäviä ketunpoikasia.

15:00 Extreme-futaajat

Ajatuksen voimalla. Joey harjoittelee mullistavaa taitoa, johon muu joukkue ei usko. Kouluikäisille suunnatussa tietokoneanimaatiossa Extreme-futaajat pelaavat perinteisestä poikkeavaa jalkapalloa akrobatialla höystettynä. Samy on päättänyt perustaa joukkueen, jota alkuvaikeuksien siivittämänä tulee valmentamaan hänen velipuolensa Tag. Joukkueet mittelevät toisiaan vastaan rakenteilla olevassa ostoskeskuksessa. Miten käy Samyn joukkueen, kun vastustajajoukkue käyttää kyseenalaisia keinoja?

15:28 Päivän vinkki

15:30 Juontajan suosikki

15:31 Viidakon veijarit

Kiehuva show .

15:45 Walter ja Tandoori

Yksi Tandoori, kaksi Tandooria... / Joulunviettoa. Ilkeä liikemies tehtailee lemmikkieläimiä - kloonaamalla niitä! / On joulu ja Walter haluaa toteuttaa pienen tytön lahjatoiveen. Mutta riittääköhän aika?

16:15 Pikku Prinssi

Silmättien planeetta, osa 1. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja perustuu Antoine de Saint-Exupéryn vuonna 1943 julkaisemaan klassikkokirjaan. Huima ja mielikuvituksellinen seikkailu alkaa, kun jättimäinen universaali myrsky on vienyt Pikku Prinssin ystävineen pois asteroidiltaan.He matkustavat planeetalta toiselle Linnunradan poikki löytääkseen oikean tien takaisin kotiin. Tästä alkaa taianomainen matka Pikku Prinssille ja katsojille.

16:40 Daltonit

Vankilahotelli / Vanha kunnon Joe / Yliluonnollinen katastrofi. Kausi 2, 30/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit suostuttelevat vankilanjohtajan muuttamaan vankilan hotelliksi. Toisessa tarinassa vapaaksi päässyt Joe tekeytyy ikälopuksi vangiksi vapauttaakseen veljensä. Kolmannessa tarinassa Joe aiheuttaa yliluonnollisen katastrofin. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

17:05 Onnenpäivän vitsi

17:06 Pokémon

Tulevaisuus on nyt, kiitos päättäväisyyden!. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi.

17:30 Menopeli

Ralliautot. Osa 3/5. Ralliautot. Osa 3/5. Jussin menopelistä löytyy harvinaisia ominaisuuksia.

17:35 Paavo Pesusieni

Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg.

18:00 Juontajan suosikki

18:01 Code Lyoko

Code Lyoko kertoo neljästä koululaisesta, jotka käyvät koulua sisäoppilaitoksessa. Yumi, Jeremy, Odd ja Ulrich löytävät vanhasta koulunsa vieressä olevasta tehtaasta suuren supertietokoneen. Pian he huomaavatkin, että supertietokoneen avulla he pääsevät Lyoko-nimiselle planeetalle - tästä alkaa suuri seikkailu!

18:25 Viidakon veijarit

Murmeliprinsessa .

18:40 Possu ja Kärpänen

Hissipaniikin paluu/Isä kylässä/Vainoaja. Ensimmäisessä tarinassa Herkko ja Tirrinen päättävät kavuta portaita tädin luokse. Toisessa tarinassa Tirrisen isä tulee lapsensa luokse hermolomalle. Kolmannessa tarinassa Tirrinen ja Herkko pakenevat salaperäistä miestä. Kouluikäisille suunnattu animaatiosarja possun ja kärpäsen ystävyydestä. Uutta hienostuneempaa sikaelämää tavoitteleva Possu toivoisi, että Kärpänen jättäisi hänet rauhaan. Kärpänen on kuitenkin päättänyt, että Possu on hänen paras ystävänsä ja täydellinen juuri sellaisena kuin on, sorkat mudassa. Sarja on suomeksi puhuttu.

19:05 Tintin seikkailut

Museosta varastetun arvokkaan patsaan arvoitus ratkeaa.

19:34 Lucky Luken uudet seikkailut

Onneton rakkaus. Kaksi irlantilais-neitoa saapuu villiin länteen etsimään sulhasiaan. Lucky Luke liittyy heidän seuraansa ja niin ketkut, intiaanit ja vaimonkipeät lehmipojat saavat taas kyytiä.

19:58 Hyvää yötä!

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Toy Story - Leluelämää
Nelonen

lauantai 24.06 09:00

Elokuva: Beverly Hills Ninja
Kutonen

lauantai 24.06 18:20

Kino: E.T.
FST5

lauantai 24.06 21:00

Elokuva: Red Sands
Kutonen

lauantai 24.06 23:00

Elokuva: Jumping the Broom
TV Viisi

sunnuntai 25.06 00:30

Sulje Lisää/poista suosikki