Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 Hero HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Koko päivä
maanantai 20.3.2017

06:00 Aamun AVAus

07:30 Lemmen viemää

Epäilykset heräävät. David torjuu Beatricen tarjouksen hankkia Luisa takaisin kyseenalaisin menetelmin. Luisa puolestaan saa kutsun kosmetiikkamessuille Kölniin ja pyytää Sebastiania lähtemään mukaan. Sebastian ei kuitenkaan ole yhtä innoissaan matkasta vanhalle kotiseudulleen, ja hän joutuu kertomaan Luisalle menneisyydestään. Charlotte ihmettelee "professori Loosin" yhtäkkistä mielenmuutosta paperiveitsen aitouden suhteen. Friedrich saa vihiä "professorin" aarteenetsinnästä ja kohtaamisista Beatricen kanssa ja tulee myös epäileväiseksi. Almutilla on oma ratkaisuehdotus Andrén pormestaripohdintoihin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Lääkärit

Ruoan pelko. 9-vuotias Michael pelkää uusia ruokia niin kovasti, että se on aiheuttanut hänelle terveydellisiä ongelmia. Hänen äitinsä pyytää lääkäreiltä apua ongelman ratkaisemiseen. Lisäksi tavataan Cheryl, joka ei anna MS-taudin estää itseään juoksemasta maratoneja. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.

10:30 Koirat hotellissa

Koirat koulussa. Kausi 1, 6/10. Hotelin aulaan syntyy koiranpentujen kaaos, kun Matt aloittelee hotellin ensimmäistä pentukoulua. Toisen koiran hyökkäyksen kohteeksi joutunut bokseri Lily on niin aggressiivinen, että hän saa Mattilta yksityisopetusta. 15-vuotias Emma tulee koirahotelliin työharjoitteluun. Matt ja Leon koirineen aikovat vapaaehtoistyöhön kouluun, mutta ensin kaikki neljä joutuvat testeihin. Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.

11:00 Grand Designs - unelma-asunnot

Puinen tilaihme Cornwallissa. Arkkitehtuurin ja muotoilun alalla työskentelevät Rebecca ja Gregory asettuvat perheineen Cornwallin villinkauniin luonnon lähelle. He ostavat pienen bungalow-talon, ja Gregoryn harjaantunut silmä näkee mahdollisuudet muuttaa se "kerrostaloksi". Budjetista tulee kunnianhimoisen matala, 80 000 puntaa. Jos kysymyksessä olisi yksinkertainen arkkitehtuuri, se voisi toteutuakin. Nyt niin ei ole, vaan ratkaisu on monimutkaisempi, lähes ainutlaatuinen, sillä bungalow-kerroksen jatkeeksi rakennetaan lisäkerros, joka koostuu Saksassa sandwichleipien tapaan kerrostetuista paksuista vaneripuupaneeleista. Asuintilaa lisätään, jotta ympäröivan maiseman kauneus näkyisi koko upeudessaan. Bonuskerroksena saadaan kattoharjan alle sijoittuva pieni työtila. Persoonallisiin työasuihin pukeutunut Gregory tekee lähes kaiken työn itse. Pysyykö budjetti pienenä? Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja Kevin McCloud.

12:00 Ostoskanava Tvins.com

13:00 Mun perhe

Kahden kodin Martta. Lapsen elämää kahdessa kodissa. 8-vuotiaalla Martalla on kaksi kotia. Martan vanhemmat ovat eronneet ja Martta asuu pikkusiskonsa Alinan kanssa vuoroviikoin äidin ja isän luona. Joka viikko Martta ja Alina tavaroineen siirtyvät äidin luota isän luo ja taas toisinpäin. Martan perheessä kahden kodin asuminen toimii hyvin. Vanhemmat asuvat lähellä toisiaan ja molemmilla on tarvittaessa mahdollisuus joustaa. Jatkuva vaihtaminen on silti joskus työlästä. Seuraava viikko pitää suunnitella tarkkaan ja tarkistaa onko sisä- vai ulkoliikuntaa, ovatko harrastusvälineet mukana ja onko kaverille menevä synttärilahja pakattu. Muistilaput, pakkaaminen ja unohdukset ovat tulleet kaikille tutuksi. Käsikirjoitus ja ohjaus Anna Korhonen Martan mielestä kahdessa kodissa asumisessa on etupäässä hyviä puolia. Hänellä on kaksi omaa huonetta ja molemmissa kodeissa on tärkeä turva - rakas koira.

13:30 Elixir Fitness & Sport

Kausi 1, 9/14. Street workoutin Suomen mestari ja Elixirin fitness-mestarit yhdistävät voimansa näyttävässä ja tehokkaassa erikoisharjoituksessa. Else Lautala testaa paljasjalkakengät treenikenkinä. Lassin suuhun majoittunut hammaspeikkojen farmi häädetään todellisella tehohoidolla.

14:00 Vuosia nuoremmaksi

Kausi 2, 6/10. Henna on joutunut kiusatuksi hörökorviensa takia, eikä korviaan häpeilevä nainen suostu liikkumaan missään ilman huivia. Valloittavan persoonan omaava Henna hautautuu piiloon huivinsa alle ja siron vartalonsa hän pukee aina vanhoihin verkkareihin. Pystyykö Henna nousemaan vuosien häpeän alta ja saamaan itsetuntonsa takaisin? Uusinta.

15:00 Jane the Virgin

Kuudes luku. Kausi 1, 6/22. Jane saa harjoittelupaikan koulusta, johon hän ei olisi halunnut, ja samaan aikaan Michaelin kanssa ovat asiat selvittämättä. Petra yrittää kiristää Rafaelilta rahaa pahoinpitelysyytöksen avulla. Xiomaran esiintyminen hotellilla lähestyy, eikä Rogelion ex-vaimo yhtään helpota tilannetta. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään.

16:00 Lemmen viemää

Päänsärkyä. Beatrice keksii viinikellarissa oleville rahoille selityksen, jotta David ei ilmiantaisi häntä. Nataschan ja Michaelin välille tulee kinaa Nataschan vaihtoehtoishoidoista. He saavat kuitenkin sovittua kompromissiratkaisun. Tina kärsii kovasta päänsärystä, johon Michaelin lääkkeetkään eivät tunnu tepsivän. Natascha vakuuttaa Tinalle voivansa poistaa säryn ilman tablettien popsimista. Roman luulee päässeensä yksin aarresaaliin jäljille. Kuultuaan Luisan ja Sebastianin suunnitelmista David tulee toisiin aatoksiin äitinsä ehdotuksen suhteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

17:00 Fitistä fätiksi ja takaisin

Alex & Geoff. Kausi 1, 1/10. Kokenut kuntovalmentaja Alex saa asiakkaakseen alle kolmekymppisen Geoffin, joka vain istuu ja syö. Geoffin motto on, että ruoalla ei ole väliä, kunhan se maistuu hyvältä. Geoffin koko perhe on huolissaan entisen koripalloharrastajan rapistuneesta kunnosta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kuntovalmentajat lihottavat itseään tietääkseen, millaista on olla lihava, ja yrittävät sitten laihduttaa yhdessä asiakkaansa kanssa.

18:00 Kardashianit

Perhe on pahin, osa 2/2. Kausi 7, 9/19. New Yorkissa juhlitaan Scottin ravintolan avajaisia, mutta juhlakalun käytöksessä olisi jälleen parantamisen varaa. Khloé ja Kourtney yrittävät udella, onko Kimin ja Kanyen välillä muutakin kuin ystävyyttä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

18:55 AVA kevätmuotinäytöksen pyörteissä

19:00 Tuija Tähtien Kanssa

Kausi 1, 5/10.Tuija kurkistaa TTK:n kulisseihin ja selvittää tulevien tanssien salat. Vieraaksi saapuu nainen, joka on sekä voittanut että tuomaroinut TTK:ssa: koomikko Krisse Salminen!

19:30 Sara La Fountain Australiassa

Pohjoisterritorion takamaat. Kausi 1, 3/9. Sara jatkaa seikkailuaan Pohjoisterritoriossa Kakadun luonnonpuistossa, missä hän pääsee näkemään luonnonvaraisia eläimiä harvinaisista linnuista krokotiileihin sekä kokemaan huikaisevan kauniin auringonnousun. Aboriginaalien seurassa maistellaan paikallisia herkkuja, kuten hiilillä kypsennettyä barramundia ja puuhanhea sekä perinteistä damper-leipää. Pohjoisterritorioon tutustuminen päättyy helikopterilla tehtyyn pubikierrokseen. Kotimainen matkailuohjelma.

20:00 Yökylässä Maria Veitola

Sara Forsberg. Kausi 2, 7/10. Maria yökyläilee SAARAn eli Sara Forsbergin luona Los Angelesissa. Maria tapaa SAARAn managerin, ja enon, Johanneksen ja pääse mukaan sekä levytysstudioon että agenttien tapaamiseen. Mitä vaatii menestyminen Amerikan markkinoilla ja mitä SAARA on löytänyt rohkeuden seurata omaa tietään? Uusinta.

20:55 AVA ja kevätmuodin salat

21:00 Kardashianit

Rakastavaiset riidoissa. Kausi 12, 16/21. Kun Rob ja Chyna ajautuvat riitaan, sisarukset yrittävät auttaa pariskuntaa parhaansa mukaan. Khloén syntymäpäivä lähestyy, ja perhe haluaa järjestää hänelle kunnon juhlat, vaikka syntymäpäiväsankari ei ajatuksesta innostukaan. Kourtney hermoilee, kun hän joutuu antamaan yksin haastatteluja. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

22:00 Sinkkuelämää

Kaksikymppisen suutelijan imussa. Kausi 1, 4/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla.

22:40 OC:n täydelliset naiset

Lohikäärme uima-altaassa. Meghanin tytärpuoli pistää ranttaliksi ja järjestää megakokoiset kotibileet vanhempien poissa ollessa. Tamra taas houkuttelee äitinsä sokkotreffeille ja auttaa häntä ensin kaunistautumaan. Naimisiinmenoa epäröivää poikaansa Ryania hän neuvoo käymään kirkossa suurperheensä kanssa saadakseen selvyyttä elämäänsä. Meghan ei luovuta Brooksin suhteen, vaan kertoo muille salapoliisileikistään. Shannonin teemajuhlissa Brooks nostaa kissan pöydälle. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

23:35 Valtiatar

Tyrmässä. Kausi 3, 2/18. Catherine viruu vankityrmässä, mutta onnistuu sieltäkin käsin hämmentämään soppaa. Francisin veli Charles joutuu tiukan paikan eteen, kun hän saa ensikosketuksen tulevan pestinsä vaikutusvallasta. Hän joutuu suuren päätöksen eteen, kun hänen täytyy valita tuleva puolisonsa. Lola löytää kylvystään karmivan yllätyksen. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin.

00:35 Kallista kipua

Vuoto. Kausi 7, 2/8. Hank saa potilaaltaan deittailuvinkkejä. Evan pelkää olevansa jo isä. Jeremiah auttaa puhdistamaan Divyan maineen, mutta pidätysvideo vuotaa nettiin. Yhdysvaltalainen sairaalamaailmaan sijoittuva komediallinen draamasarja.

01:35 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Out of Sight - Mieletön juttu
TV Viisi

torstai 29.06 21:00

Minä soitan sinulle illalla
TV1

perjantai 30.06 13:00

Elokuva: The Game - Oletko valmis peliin?
TV Viisi

perjantai 30.06 21:00

Elokuva: RED
Nelonen

perjantai 30.06 21:00

Elokuva: Pirullista peliä
TV Viisi

perjantai 30.06 23:40

Sulje Lisää/poista suosikki