Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 Hero HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Koko päivä
maanantai 19.6.2017

06:00 Aamun AVAus

07:30 Lemmen viemää

Uuvuttava illallinen. Friedrich antaa Nilsille potkut ja vaatii Alfonsia todistamaan, miten Nils on käyttäytynyt esimiestään kohtaan töykeästi. Alfons ei kuitenkaan ole halukas todistajaksi, sillä Friedrich on itse provosoinut Nilsiä. Tämä tietääkin seuraamuksia Alfonsille - tai tarkemmin sanottuna Claralle. Friederike järjestää Nataschalle yllätysillallisen, mutta hänellä ei ole aivan puhtaat jauhot pussissa. Michael ihmettelee Nataschan veriarvoja ja ottaa Friederiken puhutteluun. Werner saapuu Brasiliasta hyvine uutisineen. Melli on ihmeissään Andrén käytöksestä ja epäonnesta naisten suhteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

08:25 Ostoskanava Tvins.com

09:25 Remontilla rahoiksi

Kello käy. Kausi 7, 10/65. Kylpyhuoneiden remontointi jatkuu. Kaakelointi ei aina suju kuin tanssi. Suunnitelmien muutokset, kasaantuvat ongelmat ja vähiin käyvä aika aiheuttavat stressiä ja riitaa kilpailijoiden parissa. Karstan kuulee työpaikaltaan uutisia, jotka järkyttävät häntä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

10:35 Vuosia nuoremmaksi

Kausi 2, 2/10. Sympaattinen Pirjo on kärsinyt koko elämänsä huulihalkiosta ja sen aiheuttamasta kiusaamisesta. Iloisen ja kuplivan persoonan omaava Pirjo on aina jättäytynyt syrjään ja kärsinyt epävarmuudesta. Nyt on vihdoinkin Pirjon aika loistaa ja astua varjoista oman elämänsä kirkkaimpiin parrasvaloihin.

11:30 Jamie Oliverin kotona

Sipulit. Jamie opettaa istuttamaan valkosipuleja ja ihastelee sipulien kukintoja. Ruoaksi hän valmistaa juusto-sipulisalaattia, punasipuleja & perunoita al forno ja englantilaista sipulikeittoa. Englantilainen ruokaohjelma.

11:59 Ostoskanava Tvins.com

13:00 Beverly Hills, 90210

Auttava puhelin. Kausi 1, 10/23. Brenda tarjoutuu vapaaehtoiseksi auttajaksi teinien kriisipuhelimeen mutta rikkoo sääntöjä auttaessaan nuorta raiskauksen uhria vähän turhankin henkilökohtaisesti. Brandon puolestaan saa päähänsä, että seksikäs vanhempi nainen, Nina, haluaa harrastaa seksiä nuorukaisen kanssa. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä.

14:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Hemmottelua ja huonoa karmaa. Lisa on luvannut opettaa Adriennen kokkaamaan, ja ruokalistalla on saippuakanaa à la Adrienne. Adrienne kutsuu naiset kaikkien aikojen hemmottelujuhliin ja yrittää hieroa sopua Brandin, Kimin ja Kylen välille. Luvassa on kauneushoitoja, hierontaa ja herkuttelua, mutta päivästä ei tule niin rentouttava kuin Adrienne ja vieraat toivoivat. Brandi päättää pyytää Kyleltä ja Kimiltä anteeksi aiempaa käytöstään, mutta Kimiä ei niin vain lepytetä.

15:00 Kardashianit

Puuma-Kris. Kausi 5, 9/12. Kris palkkaa komean, nuoren personal trainerin, eikä Bruce katsele hyvällä parivaljakon lämpimiä välejä. Onko Bruce vainoharhainen, vai onko jompikumpi ihastunut korviaan myöten? Kim häviää Kourtneylle pokerissa ja joutuu palvelemaan sisartaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

15:30 Kardashianit

Hyvästit Dashille?. Kausi 5, 10/12. Kourtney on innoissaan uuden Dash-liikkeen avaamisesta New Yorkiin. Kun muut sisarukset eivät vaikuta olevan yhtä antaumuksellisesti mukana hankkeessa, Kourtney alkaa pohtia paikallisen Dashin sulkemista. Scott yrittää saada Brucen viettämään vapaa-aikaa kanssaan ja Kim menee Dallasiin saakka tapaamaan komeaa jenkkifutaria. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

16:00 Lemmen viemää

Suorat sanat äidille. David pitää Beatricea edelleen vankinaan, mutta Beatrice kieltäytyy kirjoittamasta tunnustusta. Kumman hermo kestää pidempään? Äiti ja poika selvittelevät välejään tyrmässä, eikä David säästele sanojaan. Friederike yrittää kiristää Michaelia suhteeseen. Panoksena on Nataschan mahdollisuus toipua, joten Michael joutuu valtavan moraalisen dilemman eteen. Nils ja Charlotte uskaltautuvat julkiseen suudelmaan. Nils haluaa todistaa olevansa Charlotten arvoinen mies ja suunnittelee yllätysmatkaa. Luisa ja Sebastian pohtivat, missä David voisi piilotella äitiään. Kun Luisalle yhtäkkiä tulee aavistus piilopaikasta, hän ottaa ohjat omiin käsiinsä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

16:55 Piilokamera

Puutarhaliikkeen asiointimaksu suututtaa asiakkaita, klassikkokepposissa hämmästellään itsekseen käveleviä kenkiä ja automaattista kaunistuskonetta, ja taikuri kasvattaa rahan arvoa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

17:15 Haylien keittiössä

Tytöt vastaan pojat. Haylien ystävä Kurt haastaa Haylien softball-joukkueen tytöt vastaan pojat -mittelöön, ja Haylie korottaa panoksia lisäämällä otteluohjelmaan myös ruoanlaittokisan. Haylie lähtee hakemaan kisaan vinkkejä ystävältään, joka tietää, millä ruoalla ujuttaudutaan raavaiden miehen sydämiin. Amerikkalainen ruokaohjelma.

17:45 Pientä mökkiremonttia

Mäntsälä, Valoisuutta rinnetontille.. Kuinka Mäntsälässä sijaitsevan mökin sisä- ja ulkotilojen valoisuutta saataisiin parannettua? Suunnittelijoiksi Mäntsälään saapuvat Niina Ahonen ja Sebastian Sandelin.

18:45 Remontilla rahoiksi

Työn tuloksia. Kausi 7, 11/65. Kilpailijoiden työn tulokset päätyivät viime viikolla ensimmäistä kertaa tuomareiden arvioitaviksi. Kuulemme tuomareiden mielipiteitä valmistuneista vierashuoneista ja kilpailijoiden mietteitä tähänastisista tapahtumista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!

19:25 Jamie Oliverin kotona

Kesäiset salaatit. Jamie tekee kasvimaansa antimista erilaisia salaatteja ja opettaa täydellisen kastikkeen salaisuuden. Keittiön liedellä valmistuu yrttisalaatilla kruunattuja bruschetta-leipiä, ja ulkona grillillä paistuu ilmakuivatun lihan kanssa tarjoiltavia persikoita. Ruokalistalla on myös kaikkien aikojen paras caesarsalaatti. Englantilainen ruokaohjelma.

20:00 Grand Designs - unelma-asunnot

Paluu Somersetin ekotaloon. Nuoripari on päättänyt muuttaa maaseudulle elämään mahdollisimman omavaraisesti. Vuonna 2015 aloitettiin vanhan, raunioituneen navetan muuttaminen asuintaloksi, mutta kokemattomien rakentajien alle seitsemän kuukauden aikataulu petti. Kevin McCloud palasi vuotta myöhemmin katsomaan, onko sisätilat saatu valmiiksi ja tuliko talosta energiatuotannoltaan omavarainen.

21:00 Moderni perhe

Prinsessajuhlien pellet. Kausi 2, 15/24. Lilylle pidetään hienot synttärit. Myös isoäidi Dede tulee juhliin ja saa Clairen taas kerran raiteiltaan, ei vähiten siksi, että mummolla on mukana Clairen vanha heila (Matt Dillon). Suhdesoppa kiehuu yli, eikä käsirysyltä vältytä. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja.

21:30 Moderni perhe

Puolella korvalla. Kausi 2, 16/24. Phil ja Claire ajautuvat valtaisaan yhteenottoon, jota setvitään Jayn ja Glorian avustuksella. Myös Mitchin ja Camin välille on vähällä nousta ilmiriita, koska Mitch ei tunnu kuuntelevan kumppaniaan. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja.

22:00 Sinkkuelämää

Elottomat emolevyt, romahtaneet egot. Kausi 4, 8/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa.

22:40 Rimakauhua ja rakkautta

Perhe-elämän opiskelijat. Kausi 3, 8/8. Rachel ja Adam ottavat yhdessä muutamia ratkaisevia, joskin kangertelevia askelia. Karen ja David järjestävät heille juhlavastaanoton, jonka ilmapiiri vaihtelee romanttisen riemukkaasta raadollisen riidanhaluiseen. Englantilainen komediallinen draamasarja, joka keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin.

23:45 The Affair

Uusi elämä. Kausi 3, 4/10. Alisonin palattua Colen elämään tämä huomaa olevansa hankalassa tilanteessa. Alison yrittää lähentyä tytärtään, mutta kohtalokas intohimo vaarantaa kaiken. Yhdysvaltalainen draamasarja.

01:00 Valtiatar

Turvallista matkaa. Kausi 3, 15/18. Delphine palaa hoviin, mutta Christophe puuttuu peliin kohtalokkain seurauksin. Bash tekee omat ratkaisunsa raskain sydämin. Mary lähtee Skotlantiin. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin.

01:55 Remontilla rahoiksi

Työn tuloksia. Kausi 7, 11/65. Kilpailijoiden työn tulokset päätyivät viime viikolla ensimmäistä kertaa tuomareiden arvioitaviksi. Kuulemme tuomareiden mielipiteitä valmistuneista vierashuoneista ja kilpailijoiden mietteitä tähänastisista tapahtumista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.

02:35 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Toy Story - Leluelämää
Nelonen

lauantai 24.06 09:00

Elokuva: Beverly Hills Ninja
Kutonen

lauantai 24.06 18:20

Kino: E.T.
FST5

lauantai 24.06 21:00

Elokuva: Red Sands
Kutonen

lauantai 24.06 23:00

Elokuva: Jumping the Broom
TV Viisi

sunnuntai 25.06 00:30

Sulje Lisää/poista suosikki