Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 Hero HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

SF-kanalen

Koko päivä
maanantai 20.3.2017

Darling

Lue arvio

05:25 Darling Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Darling. DRAAMA. Eva on nuori, hemmoteltu ja tylsistynyt nainen Östermalmilta. Bernhard on kuusikymppinen työtön sähköinsinööri. Heidän tiensä kohtaavat hetkeksi hampurilaisravintolassa, jossa molemmat ovat töissä. Ruotsi 2007. O: Johan Kling. N: Michelle Meadows, Michael Segerström, Richard Ulfsäter.

07:05 Vaahteramäen Eemeli

Du kära lilla snickarbod. PERHESARJA. 1. jakso: Rakas verstashuone. Eemelille sattuu jos mitä. Kun hän kuulee isänsä karjuvan "EEEMELIII" niin että koko Kissankulma raikuu, Eemeli tietää joutuvansa puuverstaaseen miettimään. Siellä hän vuolee sataneljättä puu-ukkoaan kunnes rauha palaa maan päälle. Sarja perustuu Astrid Lindgrenin kirjoihin. 1971. O: Olle Hellbom. N: Jan Ohlsson, Allan Edwall, Emy Storm.

07:30 Vaahteramäen Eemeli

Emil i soppskålen. PERHESARJA. 2. jakso: Eemeli soppakulhossa. Eemelille sattuu jos mitä. Kun hän kuulee isänsä karjuvan "EEEMELIII" niin että koko Kissankulma raikuu, Eemeli tietää joutuvansa puuverstaaseen miettimään. Siellä hän vuolee sataneljättä puu-ukkoaan kunnes rauha palaa maan päälle. Sarja perustuu Astrid Lindgrenin kirjoihin. 1971. O: Olle Hellbom. N: Jan Ohlsson, Allan Edwall, Emy Storm.

08:00 Saariston lapset ja hylje

Tjorven, Båtsman och Moses. PERHE-ELOKUVA. Saaristossa on kesä, ja Ninni ilahtuu kun hän saa oman hylkeen. Hylje nimetään Moosekseksi, ja siitä tulee saman tien kaikkien saaristolaisten suosikki. Sweden 1964. O: Olle Hellbom. N: Torsten Lilliecrona, Louise Edlind, Maria Johansson.

09:30 Kahden kauppa

En kille och en tjej. KOMEDIA. Lasse on käynyt toimittajakoulun muttei löydä töitä. Sen sijaan hän iskee tyttöjä baarissa. Eräänä päivänä hän tapaa nuoren ja määrätietoisen Lenan porttikäytävässä. Alkaa rakkaustarina täynnä tunteita, mielipiteitä ja konflikteja. Ruotsi 1975. O: Lasse Hallström. N: Brasse Brännström, Mariann Rudberg, Christer Jonsson.

Eva & Adam - neljät synttärit ja fiasko

Lue arvio

11:00 Eva & Adam - neljät synttärit ja fiasko

Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko. NUORTENELOKUVA. Eva ja Adam ovat olleet yhdessä pian 3 vuotta. He ovat melkein aina yhdessä, mutta Eva on alkanut miettiä onko Adam sittenkään se oikea. Missaako hän liudan hauskuuksia? Mistä tietää, onko enää rakastunut, jos mahassa ei enää nipistele? Ruotsi 2001. O: Catti Edfeldt. N: Ellen Fjæstad, Carl-Robert Holmer-Kårell, Ulrika Bergman.

12:35 Adam ja Eva

Adam och Eva. KOMEDIA. Adamilla ja Evalla on erilaisia käsityksiä suhteestaan. Kun Adam viittaa "suhteen uudistamisella" siihen että heillä on lupa olla uskottomia, koko juttu hankaloituu. Ollako ystäviä, rakastavaisia vai vihollisia... Ruotsi 1996. O: Måns Herngren, Hannes Holm. N: Björn Kjellman, Tintin Anderzon, Josefin Nilsson.

14:10 Naapurihaudan kaveri

Grabben i graven bredvid. ROMANTTINEN KOMEDIA. Kirjastonhoitaja Desiré asuu yksin, eikä ole koskaan löytänyt suurta rakkautta. Kun hän eräänä päivänä istuu kirkkomaalla, hän näkee Bennyn, yksinäisen maanviljelijän joka enimmäkseen hoitaa tilaansa mutta joka myös haaveilee rakkaudesta. Ruotsi 2002. O: Kjell Sundvall. N: Michael Nyqvist, Elisabeth Carlsson, Annika Olsson.

15:45 Kissanviiksiä ja herneitä

Morrhår och ärtor. KOMEDIA. Håna käytti äidiltä saamansa rahat uuteen päällystakkiin ja lähti baariin. Siellä hän tapasi partnerinsa Öltricks AB:sta sekä pornofilmien tuottajan jotka tarvitsivat suurta asuntoa kolmeksi päiväksi. Hånan äidillä sattuu olemaan sellainen. Ruotsi 1986. O: Gösta Ekman. N: Gösta Ekman, Margaretha Krook, Lena Nyman.

17:20 Jönssonliiga näyttää taitonsa

Lilla Jönssonligan på styva linan. PERHE-ELOKUVA. On kesäloma, ja tivoli saapuu Wall-Entunaan. Sickanilla on jo suunnitelmat siitä kuinka hän ja Jönssonliiga saavat satoja "vapaalippuja". Suunnitelmat kuitenkin muuttuvat, kun he tapaavat sirkuksen Kanuunankuulan, Miekannielijän ja Klovnin. Ruotsi 1997. O: Christjan Wegner. N: Kalle Eriksson, Jonathan Flumee, Fredrik Glimskär.

19:00 Kaisa Kullanmuru

Kajsa Kavat. LASTENELOKUVA. Kaisa auttaa mummoaan myymään polkkakaramelleja torilla. Eräänä päivänä mummon jalka kipeytyy, ja Kaisan on hoidettava karamellimyynti aivan itse. Mitenköhän hän selviää tehtävästä? Ruotsi 1989. O: Daniel Bergman. N: Mathilda Lindgren, Majlis Granlund, Harriet Andersson.

19:35 Pekka Peukaloinen

Nils Karlsson Pyssling. LASTENELOKUVA. Pertti on yksin kotona. Hän makaa sängyllä ja tuntee olonsa yksinäiseksi. Yhtäkkiä hän kuulee sängyn alta sipsuttelevaa ääntä. Hän kumartuu katsomaan sängynreunan yli ja näkee jotakin aivan ihmeellistä: siellä on poika, joka tuskin on peukalonpäätä suurempi. Ruotsi 1990. O: Staffan Götestam. N: Jonatan Lindoff, Oskar Löfkvist, Britta Pettersson.

21:00 Tukeva taskuvaras

Tjocktjuven. KOMEDIA. Maailman paras taskuvaras Harry on rakastunut kahteen naiseen: poliisiin joka pidätti hänet sekä traagisesti kuolleen vaimonsa aaveeseen. Onko Harry valmis päästämään irti rakkaasta vaimostaan? Ja onko tämä valmis irrottautumaan Harrysta? Ruotsi 2006. O: Henrik Sylvén. N: Tomas Köhler, Mikael Persbrandt, Frida Hallgren.

22:25 Pedon jäljillä Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Jägarna 2. TRILLERI. Poliisi Erik palaa kotimaisemiinsa tutkiakseen murhaa Kjell Sundvallin menestyselokuvan jatko-osassa. Sweden 2011. O: Kjell Sundvall. N: Rolf Lassgård, Peter Stormare, Annika Nordin.

00:35 Nu är pappa trött igen!

Nu är pappa trött igen!. DRAAMAKOMEDIA. Puuhakas tähtiagentti ja juhlanjärjestäjä herra Khopp on pahasti alkoholisoitunut. Hän yrittää pitää montaa rautaa tulessa samanaikaisesti ja järjestää elämäänsä, vaikka enimmäkseen hän aiheuttaa kaaosta ympärillään. Ruotsi 1996. O: Marie Louise Ekman. N: Gösta Ekman, Marika Lagercrantz, Chatarina Larsson.

02:00 Hata Göteborg

Hata Göteborg. DRAAMAKOMEDIA. Draamakomedia miehisyydestä kaikkein heikoimmillaan. "Hata Göteborg" on tarina jengistä, jossa ystävyys on muuttunut terroriksi ja tappeluista tullut jalkapalloa tärkeämpiä. Göteborgilainen Isak näyttää jengille, että elämässä on muutakin. Ruotsi 2007. O: Robert Lillhonga. N: Andreas Karoliussen, Alexander Stocks, Nicolaj Schröder.

Gossip

Lue arvio

03:25 Gossip

Gossip. DRAAMA. Colin Nutleyn ohjaamassa elokuvassa saamme seurata kymmentä näyttelijää aamusta iltaan sekä töissä että vapaa-ajalla mutta myös kuvauksissa, harjoituksissa ja näytelmissä. Näyttelijät ovat hyviä ystäviä mutta samalla kilpailijoita. Ruotsi 2000. O: Colin Nutley. N: Pernilla August, Helena Bergström, Lena Endre.

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Toy Story - Leluelämää
Nelonen

lauantai 24.06 09:00

Elokuva: Beverly Hills Ninja
Kutonen

lauantai 24.06 18:20

Kino: E.T.
FST5

lauantai 24.06 21:00

Elokuva: Red Sands
Kutonen

lauantai 24.06 23:00

Elokuva: Jumping the Broom
TV Viisi

sunnuntai 25.06 00:30

Sulje Lisää/poista suosikki