Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 Hero HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

SF-kanalen

Koko päivä
perjantai 17.2.2017

06:00 Pistvakt

Pistvakt. KOMEDIA. "Pistvakt"-televisiosarjaa seuranneessa odotetussa kokoillan elokuvassa veljekset Sven Erik, Jan Erik ja Olle kohtaavat elämänsä suurimman ja kenties viimeisen haasteen - uhka on jotakin niin hirviömäistä, että kaikki ovat ymmällään. Ruotsi 2005. O: Stephan Apelgren. N: Tomas Norström, Lennart Jähkel, Jacob Nordenson.

07:30 Mimmi

Del 5, Apor! Tigrar! Och pingviner!. LASTENSARJA. 5. jakso: Apinoita! Tiikereitä! Ja pingviinejä!. Kuusivuotias Mimmi ystävineen käyttää mielikuvitustaan tehdäkseen arjen tapahtumista jännittävämpiä. Heidän päiväkodin opettajansa kaappi on täynnä hirviöitä, ja vierailusta kakkutehtaalle tulee ihmeellinen seikkailu. 1988. N: Maria von Euler, Calle Torén, Johan Andersson.

08:00 Ronja Ryövärintytär

Del 4. LASTENSARJA. 4. jakso: Jakso 4. Ronjan elämä alkoi hurjissa merkeissä. Kun hän syntyi, vuorilla ukkosti hurjasti, ja rosvopäällikko Matias iloitsi. Nyt suku jatkaisi elämäänsä, ja Ronjassa oli aineksia uudeksi rosvopäälliköksi. Samana yönä syntyi toinenkin ryöväripäällikkö... 1984. O: Tage Danielsson. N: Hanna Zetterberg, Dan Håfström, Börje Ahlstedt.

08:25 Hyvää yötä, herra Kulkuri

Go'natt herr luffare. LYHYTELOKUVA. Perustuu Astrid Lindgrenin tarinaan. Lapset olivat yksin kotona. Äidin viimeinen ohje oli, että ovi oli suljettava jottei yksikään kulkuri pääsisi sisään. Sten kävi kuitenkin nopeasti ulkona ja kun hän palasi sisään, hän unohti sulkea oven. Ruotsi 1988. O: Daniel Bergman. N: Björn Gustafson, Peter Hall, Stina Lindmark.

08:55 Misa Mi

Misa Mi. PERHE-ELOKUVA. Kymmenenkesäinen Misa on menettänyt äitinsä, ja hän matkustaa Arjeplogiin viettääkseen kesää isoäitinsä luona. Misan koko elämä tuntuu särkyneen. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun hän törmää norlantilaismetsässä susiäitiin pentuineen. Ruotsi 2003. O: Linus Torell. N: Kim Jansson, Lena Granhagen, Pierre Lindstedt.

10:20 Hur många lingon finns det i världen

Hur många lingon finns det i världen. DRAAMAKOMEDIA. Huithapeli Alex johtaa ryhmää musiikista uneksivia kehitysvammaisia tässä draamakomediassa, jossa on mukana menestystarina Glada Hudik - teatteri. Sweden 2011. O: Lena Koppel. N: Vanna Rosenberg, Sverrir Gudnason, Mats Melin, Theresia Widarsson, Claes Malmberg, Cecilia Forss.

12:00 Päästäkää vangit irti - on kevät!

Släpp fångarne loss, det är vår!. KOMEDIA. Frida (Lena Nyman) ja hänen pitkä ystävänsä (Tage Danielsson) haluavat inhimillisempää vankeinhuoltoa. Kun vanki nimeltä Harald Hansson (Ernst-Hugo Järegård) karkaa ja murtautuu Fridan taloon hajottaen kaiken, tämä ei enää ole yhtä kiltti. Ruotsi 1975. O: Tage Danielsson. N: Lena Nyman, Tage Danielsson, Ernst-Hugo Järegård.

13:35 Under solen

Under solen. DRAAMA. On vuosi 1956. Pienellä ruotsalaistilalla asuu maanviljelijä Olof. Eräänä päivänä hän laittaa lehteen ilmoituksen: "Yksinäinen maanviljelijä, 39, etsii nuorta naista taloudenhoitajaksi. Toiveena valokuva." Pian kaupungista saapuu Ellen. Ruotsi 1998. O: Colin Nutley. N: Rolf Lassgård, Helena Bergström, Johan Widerberg.

15:45 Kahakka Benderissä

Kalabaliken i Bender. KOMEDIA. On vuosi 1713, ja kuningas Kaarle XII on turkkilaiskylä Benderin ulkopuolella. Hän ei luovuta, ja suurvisiiri tekee kaikkensa päästäkseen hänestä eroon. Ruotsi 1983. O: Mats Arehn. N: Gösta Ekman, Lasse Åberg, Brasse Brännström.

17:20 Drömkåken

Drömkåken. KOMEDIA. Suosikkikomediassa Björn Skifs ja Suzanne Reuter. Kun Göranin perhe on purjehtimassa, hän ostaa puuhuvilan pakkohuutokaupasta ja alkaa tarmokkaasti remontoida sitä. Unelmahökkelissä piilee kuitenkin hengenvaarallinen salaisuus... Ruotsi 1993. O: Peter Dalle. N: Björn Skifs, Suzanne Reuter, Zara Zetterqvist.

19:00 Rasmus på luffen

LASTEN SARJA. 4. jakso: . Rasmus asuu lastenkodissa. Hänen suurin toiveensa on että hänellä olisi oma äiti ja isä, ja eräänä päivänä hän päättää karata. Jo ensimmäisenä päivänä hän törmää kulkuriin ja pohtii, voisivatko he lyöttäytyä yhteen. Alkaa jännittävä yhteinen matka. 1986. N: Allan Edwall, Erik Lindgren, Olof Bergström.

19:25 Saariston lapsille tapahtuu

Tjorven och Mysak. LASTEN ELOKUVA. Astrid Lingrenin tarinaan perustuva lasten elokuva. Sweden 1966. O: Olle Hellbom. N: Maria Johansson, Torsten Lilliecrona, Stephen Lindholm.

21:00 Täältä tullaan tulevaisuus

Se upp för dårarna. DRAAMAKOMEDIA. Kaksi parikymppistä tyttöä tapaa Poliisikoulun pääsykokeissa. Heillä on hyvin erilaiset taustat mutta silti he ovat hyvin samanlaisia. Tiukat pääsykokeet, sotkuiset rakkaussuhteet ja herkät perhesuhteet koettelevat heidän ystävyyttään. Ruotsi 2007. O: Helena Bergström. N: Rakel Wärmländer, Nina Zanjani, Dan Ekborg.

22:40 Dödlig drift Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Dödlig drift. TRILLERI. Andreas kantaa tuskaa, joka päivä päivältä porautuu syvemmälle. Hänen päässään soiva lastenlaulu saa hänet tekemään sen mitä hän uskoo että on tehtävä: murhan. Ohikulkija Göran sattuu murhapaikalle ja joutuu kissa ja hiiri -leikkiin. Ruotsi 1999. O: Rolf Börjlind. N: Stefan Sauk, Mikael Persbrandt, Kjell Bergqvist.

Jäätävä ansa

Lue arvio

00:25 Jäätävä ansa Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Fritt vilt. KAUHUTRILLERI. Viisi ystävystä on lumilautalomalla. He joutuvat pakenemaan hylättyyn tunturihotelliin, kun yksi heistä katkaisee jalkansa. Mutta pian näyttää siltä, ??että he eivät ole niin yksin kuin he kuvittelevat. Kotin pääseminen - tai edes hengissä pysyminen - osoittautuu paljon vaikeammaksi kuin he kuvittelivat. Norway 2006. O: Roar Uthaug. N: Ingrid Bolsø Berdal, Rolf Kristian Larsen, Tomas Alf Larsen.

02:00 Tre solar

Tre solar. DRAAMASEIKKAILU. Hanna jättää lapsensa ja tilansa ratsastaakseen vastaan ristiretkellä ollutta miestään Ulfia. Puolitiessä hän kohtaa ruttotaudin, joka salamannopeasti leviää maassa. Hanna päättää kuitenkin jatkaa, ja matkasta tulee raju ja mullistava. Ruotsi 2004. O: Richard Hobert. N: Lena Endre, Kjell Bergqvist, Mikael Persbrandt.

03:40 Mamma, pappa, barn

Mamma, pappa, barn. DRAAMAKOMEDIA. Jonny-nimisen tietyömiehen elämä heittelehtii. Hän on onnellisesti naimisissa Saran kanssa, ja pariskunta aikoo hankkia lisää lapsia. Eräänä päivänä hän tutustuu äitiysvapaalla olevaan Rebeckaan - ja yhtäkkiä hän on törmäyskurssilla. Ruotsi 2003. O: Kjell-Åke Andersson. N: Torkel Petersson, Maria Bonnevie, Åsa Persson.

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Up - kohti korkeuksia
Nelonen

sunnuntai 25.06 13:45

Elokuva: Underworld: Awakening
Kutonen

sunnuntai 25.06 23:00

Elokuva: 13. soturi
Nelonen

maanantai 26.06 02:50

Kesäillan valssi
TV1

maanantai 26.06 12:55

Elokuva: Elämäni John Malkovichina
TV Viisi

maanantai 26.06 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki