Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

TV7

Loppupäivä
sunnuntai 6.5.2012

05:10 Radikaalit

Michael ja Margaretha Sattler kokevat kutsukseen palauttaa seurakuntaan samanlainen yhteyden tila, jossa alkukirkko eli; toteuttaen rauhan ja laupeuden sekä uhraavan rakkauden tekoja. Sattlerit liittyvät anabaptisteiksi kutsuttuun ryhmään ja haastavat opetuksellaan 1000 vuotta vanhan valtionkirkon. He peräänkuuluttavat, että kaste ei ole kansalaisuuden merkki, vaan tietoinen ja vapaaehtoinen valinta seurata Kristusta. Kun heidän aloittamansa liikehdintä kasvaa, vahvistuu samalla heidän vastustajiensa päämäärä lopettaa heidän toimintansa - keinoja kaihtamatta. Vuonna 1527 Michael poltetaan ja Margaretha hukutetaan. Heidän aloittamansa liike kuitenkin jatkaa kulkuaan ja elää vielä tänä päivänäkin mm. mennoniittojen, hutteriittien ja amishien keskuudessa.

06:50 Kristuksen palvelija

24 vuotta myöhemmin ensimmäinen täysiaikainen lähetystyöntekijä Koreassa, Samuel Moffett, kohtasi monia niistä korealaisista, jotka olivat tavanneet Thomasin. Näiden korealaisten joukossa olivat myös Thomasin surmanneen miehen lapset. Kristuksen palvelija on kiehtova dokumentti Korean niemimaan kristillisyyden juurista. Dokumentti on valmistunut 2011.

07:20 Parantavat psalmit: Psalmi 37

07:30 Elämän virta: Kadonneet lampaat takaisin!

Tauno ja Raija ovat palvelleet yhdessä avioparina vuodesta 2002 lähtien, jolloin he menivät avioliittoon Taunon jäätyä leskeksi. Tauno on aloittanut hengellisen työn noin 50 vuotta sitten ja palvellut paimenena useita helluntaiseurakuntia Suomessa ja yhtä myös Ruotsissa. Raija aloitti hengellisen työn 42 vuotta sitten heti rippikoulusta päästyään ajallisen toimen ohessa. Hän on palvellut vapaaehtoisena maallikkona niin luterilaisessa seurakunnassa kuin vapaissa suunnissakin erilaisissa pienissä tehtävissä. Julistustyön hän aloitti ystävien kehoituksesta vuonna 1999. Raija on tehnyt pitkän ja kansainvälistä arvostustakin saaneen päivätyön elintarviketutkimuksessa. Työ jatkuu elintarvikealan ammattilehden puolipäiväisenä päätoimittajana. Tiistaisin klo 18.30, uusinnat ke klo 10.00, la klo 00.00, su klo 7.30 ja 15.30.

08:00 Varustamo: Mutta Jumala voi!

Joka toinen Ti klo 21:10, uusinta Su klo 22:30 Lisäksi vanhempia jaksoja joka toinen tiistai klo 23:55 Varustamo on puolen tunnin mittainen, joka toinen tiistai-ilta ulostuleva opetusohjelma, jossa käsitellään meidän jokaisen elämään liittyviä kysymyksiä Raamatun valossa.

08:30 Lasten Taivas: Epäilykset yllättävät

Joka ma klo 18.00, uusinta la klo 18.00 Lähetä Postitoimistoon postia: Ristin Tuki ry Lasten Taivas PL 67, 02201 Espoo

09:00 Herra Hissanen: Saippuakuplamestari

09:10 Laula kanssani -karaoke: Jeesus mua rakastaa

09:15 Andrew Wommack evankeliumin äärellä: Henki, sielu ja ruumis

Televisio-ohjelma Evankeliumin äärellä (The Gospel Truth) lähetettiin ensimmäisen kerran vuoden 2000 alussa ja myöhemmin samana vuonna kymmenet miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa saattoivat alkaa seuraamaan ohjelmia, jotka näkyvät vuoden 2012 alusta myös Taivas TV7:llä.

09:45 Mesila: Tsadi. Heprean kielen alkeiskurssi. Osa 18/22

Tilaa tv-kurssin työkirja: Mesila - heprean aakkoset, TV7, puh. 09 756 2510 klo 9-17 Keskiviikkoisin klo 21:10, uusinnat perjantaisin klo 18:30 ja tiistaisin klo 23:10.

10:00 Pyhän Hengen -ilta: Rory Rollnick-Kaye

Rory Rollnick-Kaye syntyi New Yorkin juutalaisyhteisöön Yhdysvalloissa. Opiskelujen jälkeen hänestä tuli menestyvä liikemies ja tutustuminen Jeesukseen muutti hänen elämänsä 70-luvun lopulla. Vuonna 1985 hän asettui vaimonsa Gunillan kanssa Göteborgiin, jossa he perustivat International Arts & Media -säätiön.

11:00 TV7 Jerusalem Uutiset

*lauantaisin klo 21:00* TV7 Jerusalemin uutiset on katsaus ajankohtaisiin aiheisiin Israelissa. Vajaan kymmenen minuutin pituinen kollaasi siteeraa eri medioita, mm. Jerusalem Postia, Ynet Newsiä, Haaretzia, Gulf Newsiä ja European Jewish Pressiä. Sähkeuutismaisen katsauksen toimittaa ja juontaa Birgitta Silvennoinen.

11:10 Israel puhuu: Maidon ja hunajan maa

Tapaamme luvatun maan robottitilan lehmiä ja tutustumme Taaborin vuoren alueen ahkeriin hunajamehiläisiin. Pohdimme myös 'maidon ja hunajan maa' -käsitteen eri merkityksiä hengelliseltä kannalta.

11:40 Café Raamattu: Kärsimyksen ja menetyksen kohtaaminen

Lauantaisin klo 19:30, uusinta To klo 17:30. Cafe Raamattu on keskusteluohjelma, jossa paneudutaan ajankohtaisiin teemoihin kristillisestä näkökulmasta. Toimittajana ohjelmassa on Uusi tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela. Cafe Raamattu on Kansanlähetyksen tuotantoa. http://www.sekl.fi/

12:10 Korkealle vuorelle

Sveitsin Alppien majesteettisissa maisemissa kuvattu elokuva välittää rakkauden ja anteeksiantamisen sanomaa, joka herää eloon sydäntä lämmittävällä tavalla Heidin, Peterin, Hansin sekä sveitsiläisen puutaiteilijan elämää seuratessa. Elokuvan inspiroiva sanoma koskettaa nuorisosta isovanhempiin. Heinz Fussle Production.

12:50 Juoksu kotipesään

13:20 Kiinalainen juttu

Alun perin Suomen lähetysseuran tilaama Kiinalainen Juttu on lapsille suunnattu musiikkikertomus, jossa Jukka lähtee seikkailemaan Kiinaan yhdessä Wa-sammakon kanssa. Musiikkikertomus opettaa koskettavasti ihmisen elämästä: ihminen voi rakentaa ympärilleen oman kiinanmuurinsa ja jäädä sen vangiksi. Mutta Jumala hyvä tahto on, että löydämme suurimman Rakkauden ja muurimme murtuu. Musiikkikertomuksen on suunnitellut työryhmä Veka Helin, Pirjo Lehtonen-Inkinen ja Jukka Salminen. Sen TV-toteutuksesta on vastannut TV7/Ristin tuki ry, ohjaajana Katri Huusari.

13:55 Parantavat psalmit: Psalmi 72

14:00 Katso minä luon uutta: Äitisuhteen vaikutus naisiin

Koskelalla on pitkällinen kokemus kristillisestä sielunhoito- ja eheytymistyöstä. Harri S. Jukkala puolestaan on psykoterapeutti. Tänä syksynä sarja keskittyy äitisuhteeseen, sekä sen vaikutuksiin identiteettiimme , seksuaali-identiteettiin ja ylipäänsä elämään. Sarja alkaa perusteista: Miten tunnistan eheytymistarpeen ja miten lapsuuden kiintymyssuhteet vaikuttavat minuun? Mitä on todellinen naiseus ja mieheys, ja miten rikkinäinen äitisuhde vaikuttaa naiseen ja mieheen? Sarja antaa välineitä eheytymiseen ja selventää mitä merkitsee, kun ihminen on sisäisessä parantumisprosessissa. Sarjassa myös rukoillaan ihmisten puolesta näiden teemojen pohjalta.

15:00 Koraani vai Raamattu?

15:30 Derek Prince: Aviomiehet ja isät. Osa II. 2/2

Tiistaisin klo 19:00, uusinnat Su iltaisin klo 00:00, 2012 alkaen sunnuntaisin klo 15:30 Hänellä oli useita tutkintoja, jotka hän suoritti Eton-Collegessa ja Cambridgen yliopistossa (B.A. ja M.A.) ja myöhemmin Hebrealaisessa Yliopistossa Jerusalemissa. Prince kirjoitti elämänsä aikana kaikkiaan 45 hengellistä kirjaa. Derek Princen opetussarjoja on saatavan DVD-tallenteina TV7 Kaupasta: kauppa.tv7.fi

16:00 Elämän virta: Kadonneet lampaat takaisin!

Tauno ja Raija ovat palvelleet yhdessä avioparina vuodesta 2002 lähtien, jolloin he menivät avioliittoon Taunon jäätyä leskeksi. Tauno on aloittanut hengellisen työn noin 50 vuotta sitten ja palvellut paimenena useita helluntaiseurakuntia Suomessa ja yhtä myös Ruotsissa. Raija aloitti hengellisen työn 42 vuotta sitten heti rippikoulusta päästyään ajallisen toimen ohessa. Hän on palvellut vapaaehtoisena maallikkona niin luterilaisessa seurakunnassa kuin vapaissa suunnissakin erilaisissa pienissä tehtävissä. Julistustyön hän aloitti ystävien kehoituksesta vuonna 1999. Raija on tehnyt pitkän ja kansainvälistä arvostustakin saaneen päivätyön elintarviketutkimuksessa. Työ jatkuu elintarvikealan ammattilehden puolipäiväisenä päätoimittajana. Tiistaisin klo 18.30, uusinnat ke klo 10.00, la klo 00.00, su klo 7.30 ja 15.30.

16:30 TV7 Kauppa

16:45 Ohjelmatiedot

17:00 Come Home Kids: Tervetuloa kotiin. Osa 4

Torstaisin klo 18:00, uusinta Su klo 17:00 Come Home KIDS on lapsille ja lapsenmielisille suunnattu ohjelma, jossa erilaiset Come Home Kids-hahmot seikkailevat monissa paikoissa ja opettavat Raamatusta nousevia aiheita. Ohjelmassa on monia yllättäviä käänteitä ja hauskoja tilanteita sekä musiikkia.

17:30 Ikuisia kertomuksia: Daavid ja Saul, Abigail

Tiistaisin klo 18.00, uusinnat Su klo 17.30 Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

17:50 Kosketus: Timo. Kaikki oli hyvin

Kosketuksessa tavataan ihmisiä kuten sinä ja minä: naapurin poika. Bisnesmies. Kotiäiti. Kampaaja. Huumediileri. Muusikko. Malli. Syöpäpotilas. Mainosmies, jolla oli kaikki hyvin. Me yritimme itse, mutta epäonnistuimme. Nyt me olemme löytäneet toivon, rauhan ja elämän täyteyden. Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

18:00 Parantava rukous - Pirkko Jalovaara: Menikö päivä pilalle?

Esirukoilija Pirkko Jalovaaran oma ohjelmasarja TV7:ssä. Parantava rukous -ohjelma käsittelee arjen kipeitä kysymyksiä rukouksen ja Jumalan Sanan valossa. Ohjelmassa kuullaan myös tavallisten suomalaisten todistuksia Jumalan uskollisuudesta sekä rukouksen parantavasta voimasta. Pirkko Jalovaara on esirukoilija, joka pitää yhdessä Rukousystävät ry:n kanssa Sanan ja rukouksen iltoja ympäri Suomea. Hän on itse parantunut parantumattomaksi luokitellusta sairaudestaan toisten rukousten voimasta. Sen jälkeen myös hänet itse on varustettu: Jalovaara on tullut tunnetuksi parantamisen armolahjastaan. Monet ovat parantuneet hänen rukouksiensa kautta. Katso www.rukousystavat.fi Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

18:30 Soihdunkantajat: Animaatioelokuva William Boothista

Kääntymyksensä jälkeen hän ryhtyi aktiivisesti puhumaan ihmisille Jumalasta kapakoissa ja kaduilla. Yhdessä vaimonsa kanssa William Booth kiersi saarnaamassa ympäri Englantia. Myöhemmin he keskittyivät evankelioimaan Itä-Lontoon kaduilla, joka oli erityisesti köyhien asuinaluetta. William ja Catherine Booth kokivat löytäneensä elämäntehtävänsä auttaessaan köyhiä, kodittomia ja päihteiden käyttäjiä. Kun William Booth kuoli vuonna 1912, yli 35 000 ihmistä osallistui hautajaisiin Lontoon kaduilla, koska he halusivat kunnioittaa hänen muistoaan - miehen, joka oli muuttanut maailmaa.

19:10 Parantavat psalmit: Psalmi 73

19:15 John Bunyanin vaellus

John Bunyan (s. 1628 - k. 1688) oli saarnaaja ja kirjailija. Hän syntyi Harrowdenissa, Englannissa. Bunyanin teos Kristityn vaellus (The Pilgrim's Progress) on klassikkoteos, joka on innoittanut elokuvantekijöitä tänäkin päivänä. Teos piirtää kenties tunnetuimman allegorian kristityn elämästä. Brittiläinen dokumentti "John Bunyanin vaellus" kertoo tämän kristityn kirjailijan oman vaelluksen. Ohjelma on Christian History Instituten tuotantoa v. 2006.

20:00 Ajankohtaista taivaasta: Jeesus tavallisten ihmisten keskuudessa

JEESUS TAVALLISTEN IHMISTEN KESKUUDESSA Jeesus kulki kaikki kaupungeissa ja kylissä ja saavutti tavallisia ihmisiä evankeliumin sanomalla ja sen voimalla. Mitä hän tekee? Håkan & Pia Westergård Helsingin ydinkeskustassa. Osa 2/7

20:30 Vanha Testamentti avautuu: Daniel. 2/2

* sunnuntaisin klo 20:30 * David Pawson (s.1930) on maailmanlaajuisesti tunnettu englantilainen Raamatunopettaja, joka on viimeisen neljännesvuosisadan ajan kiertänyt opettamassa seurakunnissa ympäri maailman. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja sekä tehnyt ohjelmasarjan, joka kattaa kaikki Raamatun 66 kirjaa. "Vanha Testamentti avautuu" antaa katsojalle tarvittavia taustatietoja Vanhasta Testamentista, joka on kristityille usein se vähemmän luettu ja vaikeatajuisempi osa Raamattua. Pawsonin opetus on selkeää ja innoittavaa, ja mahdollistaa kristinuskon yhä syvemmän ymmärtämisen. http://www.davidpawson.com Taivas TV7 Kauppa: http://kauppa.tv7.fi/ p. 040 500 8899

21:15 Rohkaisua Raamatusta - Matti Vuolanne: Kristus on sinut kuolleista herättävä

Sunnuntaisin klo 21:15, uusinnat torstaisin klo 23:10, lisäksi nähdään vanhoja jaksoja keskiviikon myöhäisilloissa klo 00:10 Tämä puhelias Herran palvelija Matti Vuolanne on Porin rovasti, legendaarinen Matti-pappi, joka tunnetaan rohkeista saarnoistaan, Siperian matkoistaan ja tauluhuutokaupoistaan. Tämä Herran palvelija on myös kirjoittanut lukuisia kirjoja, mm. Miksi Jeesus ja Miksi Ihminen.

21:30 Jumalan juoksutytöt: Vieraana Maija Nyman

Mirja Ojares tapaa Jumalan juoksutyttöjä eli naisia, jotka ovat rohkeasti tarttuneet auraan ja lähteneet Jumalan kutsumina Jumalan työhön. *Kerran kuussa Su klo 21:30, uusinta To klo 17:00*

22:00 Marttyyrien ääni: Taistelu Kolumbiassa jatkuu

Suurin osa kristillisistä seurakunnista, jopa 70 prosenttia, elää ja toimii länsimaiden ulkopuolella. Miljoonat uskonveljemme ja -sisaremme elävät maissa, joissa ihmisoikeutta ei kunnioiteta ja uskonnonvapautta rajoitetaan tai sitä ei ole ollenkaan. Onkin laskettu, että maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilta puuttuu uskonnonvapaus siten kuin YK sen määrittelee. Ohjelma on Stefanus-lähetys ry:n ja Avainmedian tuotantoa.

22:30 Valmistakaa Herralle tie: Kuivuudesta elämään

Opettajina nähdään Anne-Mari Manninen sekä Pirjo ja Esko Valtanen, jotka ovat olleet Venäjällä ja Israelissa lähetystyössä. Kymmenen vuotta sitten he perustivat Jyväskylän Cityseurakunnan, jonka pastoreina he toimivat. Ohjelman tuottaa Jyväskylän Cityseurakunta. www.jklcitysrk.org Torstaisin klo 19:00, uusinnat tiistaisin klo 22:40

23:00 Armon kalliolla: Lähtökohtia rikkaaseen, terveeseen seksuaalisuuteen

Petri Välimäki on luterilainen pastori ja kirjailija Lahdesta. Armon kalliolla -ohjelmassa hän tarttuu yhdessä ryhmän kanssa inhimillisiin aiheisiin syvällä otteella. Jokainen ohjelma vie askeleen lähemmäs mielekkäämpää ja todempaa elämää, jossa yhdistyy yhteys Jumalaan, omaan itseen ja lähimmäisiin. Ti klo 21:40, uusinnat su klo 23:00

23:30 Juuret lähteellä: Beersheba - Negevin pääkaupunki

Juuret lähteellä (Roots and Reflections) on ohjelmasarja Israelista. Se heijastelee Israelin historiaa ja elämää ennen ja nyt, sekä kurkistaa tulevaisuuteen. Ohjelma luotaa Israelia historiallisen tutkimuksen, arkeologian sekä Raamatun avulla, unohtamatta musiikkia ja muuta kulttuuria. Nopeatempoinen ohjelma tutustuttaa katsojan Israeliin elävästi ja hauskasti mutta asiantuntevasti. Ohjelman on tuottanut Barry Segal, joka myös juontaa sarjaa. Amerikkalaislähtöinen Barry Segal on messiaaninen juutalainen, joka tunnetaan ympäri maailmaa vaimonsa Batyan kanssa. He ovat ylistyksenjohtajia ja sananopettajia. Ohjelmasarjaa tuottaa Vision for Israel.

00:00 Klubi 700

Klubi 700 tarttuu ajankohtaisiin teemoihin, reilusti kristillisestä näkökulmasta.

00:30 Evankeliumit ja Jeesuksen todenperäisyys

Dokumentti nostaa esille muinaisia todisteita, joita nykyajan asiantuntijat käyttävät hyväkseen ja osoittaa yksiselitteisesti, että evankeliumien vanhimmat käsikirjoitukset ovat täysin yhtäpitäviä nykypäivän Raamatun kanssa. A Firm Foundation Trust tuotantoa.

01:00 Ikuisia kertomuksia: Daavid ja Saul, Abigail

Tiistaisin klo 18.00, uusinnat Su klo 17.30 Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

01:20 Kosketus: Timo. Kaikki oli hyvin

Kosketuksessa tavataan ihmisiä kuten sinä ja minä: naapurin poika. Bisnesmies. Kotiäiti. Kampaaja. Huumediileri. Muusikko. Malli. Syöpäpotilas. Mainosmies, jolla oli kaikki hyvin. Me yritimme itse, mutta epäonnistuimme. Nyt me olemme löytäneet toivon, rauhan ja elämän täyteyden. Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

01:30 Parantava rukous - Pirkko Jalovaara: Menikö päivä pilalle?

Esirukoilija Pirkko Jalovaaran oma ohjelmasarja TV7:ssä. Parantava rukous -ohjelma käsittelee arjen kipeitä kysymyksiä rukouksen ja Jumalan Sanan valossa. Ohjelmassa kuullaan myös tavallisten suomalaisten todistuksia Jumalan uskollisuudesta sekä rukouksen parantavasta voimasta. Pirkko Jalovaara on esirukoilija, joka pitää yhdessä Rukousystävät ry:n kanssa Sanan ja rukouksen iltoja ympäri Suomea. Hän on itse parantunut parantumattomaksi luokitellusta sairaudestaan toisten rukousten voimasta. Sen jälkeen myös hänet itse on varustettu: Jalovaara on tullut tunnetuksi parantamisen armolahjastaan. Monet ovat parantuneet hänen rukouksiensa kautta. Katso www.rukousystavat.fi Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

02:00 Soihdunkantajat: Animaatioelokuva William Boothista

Kääntymyksensä jälkeen hän ryhtyi aktiivisesti puhumaan ihmisille Jumalasta kapakoissa ja kaduilla. Yhdessä vaimonsa kanssa William Booth kiersi saarnaamassa ympäri Englantia. Myöhemmin he keskittyivät evankelioimaan Itä-Lontoon kaduilla, joka oli erityisesti köyhien asuinaluetta. William ja Catherine Booth kokivat löytäneensä elämäntehtävänsä auttaessaan köyhiä, kodittomia ja päihteiden käyttäjiä. Kun William Booth kuoli vuonna 1912, yli 35 000 ihmistä osallistui hautajaisiin Lontoon kaduilla, koska he halusivat kunnioittaa hänen muistoaan - miehen, joka oli muuttanut maailmaa.

02:40 Parantavat psalmit: Psalmi 73

02:45 John Bunyanin vaellus

John Bunyan (s. 1628 - k. 1688) oli saarnaaja ja kirjailija. Hän syntyi Harrowdenissa, Englannissa. Bunyanin teos Kristityn vaellus (The Pilgrim's Progress) on klassikkoteos, joka on innoittanut elokuvantekijöitä tänäkin päivänä. Teos piirtää kenties tunnetuimman allegorian kristityn elämästä. Brittiläinen dokumentti "John Bunyanin vaellus" kertoo tämän kristityn kirjailijan oman vaelluksen. Ohjelma on Christian History Instituten tuotantoa v. 2006.

03:30 Ajankohtaista taivaasta: Jeesus tavallisten ihmisten keskuudessa

JEESUS TAVALLISTEN IHMISTEN KESKUUDESSA Jeesus kulki kaikki kaupungeissa ja kylissä ja saavutti tavallisia ihmisiä evankeliumin sanomalla ja sen voimalla. Mitä hän tekee? Håkan & Pia Westergård Helsingin ydinkeskustassa. Osa 2/7

04:00 Vanha Testamentti avautuu: Daniel. 2/2

* sunnuntaisin klo 20:30 * David Pawson (s.1930) on maailmanlaajuisesti tunnettu englantilainen Raamatunopettaja, joka on viimeisen neljännesvuosisadan ajan kiertänyt opettamassa seurakunnissa ympäri maailman. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja sekä tehnyt ohjelmasarjan, joka kattaa kaikki Raamatun 66 kirjaa. "Vanha Testamentti avautuu" antaa katsojalle tarvittavia taustatietoja Vanhasta Testamentista, joka on kristityille usein se vähemmän luettu ja vaikeatajuisempi osa Raamattua. Pawsonin opetus on selkeää ja innoittavaa, ja mahdollistaa kristinuskon yhä syvemmän ymmärtämisen. http://www.davidpawson.com Taivas TV7 Kauppa: http://kauppa.tv7.fi/ p. 040 500 8899

04:45 Rohkaisua Raamatusta - Matti Vuolanne: Kristus on sinut kuolleista herättävä

Sunnuntaisin klo 21:15, uusinnat torstaisin klo 23:10, lisäksi nähdään vanhoja jaksoja keskiviikon myöhäisilloissa klo 00:10 Tämä puhelias Herran palvelija Matti Vuolanne on Porin rovasti, legendaarinen Matti-pappi, joka tunnetaan rohkeista saarnoistaan, Siperian matkoistaan ja tauluhuutokaupoistaan. Tämä Herran palvelija on myös kirjoittanut lukuisia kirjoja, mm. Miksi Jeesus ja Miksi Ihminen.

Tulevia TV-elokuvia

Miehen kylkiluu
TV1

maanantai 08.02 13:25

Elokuva: Kadonneen aarteen metsästäjät
Nelonen

maanantai 08.02 21:00

Elokuva: Morsiamen isä 2
Liv

tiistai 09.02 21:00

Avoveteen
TV1

keskiviikko 10.02 13:20

Kino: Humiseva harju
YleTeema

keskiviikko 10.02 21:45

Sulje Lisää/poista suosikki