Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 Fakta

Loppupäivä
torstai 24.5.2012

08:00 Elämänlanka

Terve sielu, terve ruumis. Urheilulääkäri Andrew Feldman hoitaa ammattitanssija Rachelin polvivammaa. Vuosia syöpää sairastaneella Veronicalla puolestaan on uskomaton asenne kaikista koettelumuksista huolimatta.

08:50 Eläintenpelastajat

Vaaralliset koirat. Britanniassa on yhä enemmän vaarallisia koiria. Tiimi etsii kiellettyjä rotuja ja koiria, jotka ovat muuten vaaraksi. Lisäksi tässä jaksossa autetaan pulaan joutunutta lammasta ja loukkaantunutta joutsenta.

09:40 Synnytyssairaala

Viime minuutit. Nashvillessä naiset tulevat synnyttämään Vaderbiltin yliopistolliseen keskussairaalaan. Joskus viime minuutit ennen syntymää ovat kriittiset ja päätös keisarileikkauksesta on tehtävä nopeasti. Seuraamme muun muassa vatsahalkiosta kärsivän vauvan syntymää ja kaksosten alatiesynnytystä. Dokumenttisarja synnytyssairaalan arjesta. Synnytysosastolla koetaan äärimmäisiä tunteita, kysymys on elämästä ja kuolemasta, ilosta ja surusta.

10:35 Prinssi Alfredin sairaala

Tukossa. Clintonin selkäydin ei toimi normaalisti, koska aivot ovat painuneet liian alas. 15-vuotiaan Alin polvilumpio meni sijoiltaan jo kymmenennen kerran. Michaelilla on paha veritulppa jalassa, ja Timin syöpäleikkaukset jatkuvat.

11:20 Koirien turvakoti

Hädänalaiset koirat. Turvakodissa yritetään keksiä virikkeitä Wilsonille, joka ei voi lopettaa kaivamista. Kaksivuotias Rosa-koira on laihtunut huolestuttavan paljon salaperäisen suolistosairauden takia. Syrjäiseen navajoreservaattiin pystytetään tilapäinen eläinklinikka, jossa rokotetaan ja leikataan mahdollisimman monta lemmikkiä.

12:15 Hälytysvalmiudessa

Pinteessä. Henkilöauto on ajautunut moottoritiellä rekan alle. Palomiehet panevat peliin kaikki taitonsa ja erikoisvarusteensa pelastaakseen auton matkustajan pinteestä.

13:00 Helikopterisankarit

Talvi teettää töitä. Jaksossa 12-vuotias poika joutuu hengenvaaraan, kun äiti ajaa kolarin linja-auton kanssa. Maanviljelijä loukkaantuu pahoin räjähdystapaturmassa, ja 63-vuotias vuorijuoksun harrastaja joudutaan pelastamaan vuorelta.

13:45 Synnytyssairaala

Viime minuutit. Nashvillessä naiset tulevat synnyttämään Vaderbiltin yliopistolliseen keskussairaalaan. Joskus viime minuutit ennen syntymää ovat kriittiset ja päätös keisarileikkauksesta on tehtävä nopeasti. Seuraamme muun muassa vatsahalkiosta kärsivän vauvan syntymää ja kaksosten alatiesynnytystä. Dokumenttisarja synnytyssairaalan arjesta. Synnytysosastolla koetaan äärimmäisiä tunteita, kysymys on elämästä ja kuolemasta, ilosta ja surusta.

14:40 Pienet ihmeet

Aivotutkimus ja sormileikkaus. Tässä jaksossa 13-vuotiaan Sarahin aivoja tutkitaan, jotta saataisiin selville epilepsiakohtauksia aiheuttavat alueet, ja Christopher-vauvan epämuodostuneet sormet poistetaan. Kanadalaissarjassa seurataan maineikkaan lastensairaalan elämää.

15:05 Selviytymistarinoita

Haiden hampaissa. Purjeveneen viisihenkinen miehistö joutui veneen upotessa keskelle haiparvea. Danielle puolestaan joutui äitinsä miesystävän puukottamaksi, ja vanhaa pariskuntaa piti panttivankeina omassa kodissaan paennut vanki.

15:55 Eläintenpelastajat

Rocky. Rocky-koira on päästetty todella heikkoon kuntoon, ja se joutuu taistelemaan hengestään. Tässä jaksossa tutustutaan lisäksi uhanalaisten silorauskujen suojelutyöhön ja eläinlääkäriaseman yövuoroon.

16:45 Elämänlanka

Terve sielu, terve ruumis. Urheilulääkäri Andrew Feldman hoitaa ammattitanssija Rachelin polvivammaa. Vuosia syöpää sairastaneella Veronicalla puolestaan on uskomaton asenne kaikista koettelumuksista huolimatta.

17:35 Santa Barbaran poliisipartio

Poliisin nuorisotoiminta. Jaksossa tutustutaan poliisin nuorisotoimintaan, joka tarjoaa kehittäviä harrastusmahdollisuuksia Santa Barbaran lapsille ja nuorille. Lisäksi selvitetään mm. hyväksikäyttötapausta.

18:00 Santa Barbaran poliisipartio

Santa Barbaran aluevankila. Pääsemme tutustumaan Santa Barbaran aluevankilaan ja vankien sisäänottoon. Lisäksi hankitaan apua itsetuhoiselle miehelle ja selvitellään tappelutilannetta.

18:30 Prinssi Alfredin sairaala

Onnea matkassa. Duane lensi moottoripyörän selästä ja jäi auton alle, mutta selvisi vain parilla murtumalla. Philipin keuhko painui kokoon, ja Kevinin kaulavaltimo on ahtautunut. Craig luovuttaa munuaisensa Reneelle siirtoa varten.

19:20 Hälytysvalmiudessa

Kutsumaton vieras. Auto on päätynyt kolarin seurauksena olohuoneeseen. Julien koirienulkoilutus menee kaikin puolin pieleen. George on kaatunut pyörällä kahdesti, ja nyt hänen vointinsa on huono.

20:05 Paranormaalit lapset

Tumma varjo ja enneunia. Caitlyn on elänyt tumman varjon alla vauvasta asti. Hän näkee myös henkiä, jotka uhkaavat häntä. Tori näkee enneunia ja hänen kotonaan asuu henki Matthew, joka siirtelee esineitä.

20:55 Apulaislääkärinä

Palovammayksikössä tapahtuu. Palovammayksikköön tuodaan tehdaspalossa pahasti palaneita potilaita, jotka tarvitsevat nopeasti hoitoa selvitäkseen elossa.

21:50 Pakkoero päihteistä

Tom. Entinen palomies Tom on koukussa heroiiniin. Riippuvuudesta kärsivä perhe järjestää intervention saadakseen isän kuiville.

22:35 Erikoistumassa lääkäriksi

Valveilla. Neurokirurgiaan erikoistuva lääkäri poistaa aivokasvaimen. Potilas pidetään hereillä, jotta voidaan seurata leikkauksen vaikutusta hänen puhekykyynsä.

23:30 48 ratkaisevaa tuntia

Varastettu elämä. Nainen ryöstetään ja ammutaan Miamissa varastoalueen parkkipaikalla tyhjän laukun takia. Etsivillä ei ole syyllisten pakoautoa, asetta eikä todistajia, ja valvontakameran videokin on hyvin epäselvä.

00:20 Jäljillä

osa 1. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 3. tuotantokausi.

00:45 Englannin järkyttävimmät rikokset

Lontoon naulapommit. Huhtikuussa 1999 äärioikeistolainen nuori mies räjäytti kolme itse rakentamaansa naulapommia eri puolilla Lontoota. Hänen kohteinaan olivat etniset vähemmistöt ja homoseksuaalit.

01:35 Poliisi paikalla

Päättyvä katu. Jaksossa seurataan kahden tappelunnujakan selvittelyä ja pitkäksi venyvää rattijuopumustapauksen raportointia. Rajoja rikkovassa sarjassa seurataan Uuden-Seelannin poliisin työskentelyä. Kuvausryhmä on poliisin mukana ympäri maata erilaisissa poliisitehtävissä. 4. tuotantokausi.

02:00 Jäljillä

Kolmas pyörä. Lasta odottava nainen tapetaan. Poliisien epäilykset kohdistuvat ensin hänen tulevaan aviomieheensä, mutta tapaus ei ole aivan niin yksinkertainen.

02:25 Rikostarinoita

Kuolettava lääkäri. Tohtori Boggs soitti hätäkeskukseen ja kertoi, että hänen potilaansa oli kuolemassa sydänkohtaukseen. Tapauksen yksityiskohdat olivat epäselviä, ja pian kävikin ilmi, että kyseessä ei ollut luonnollinen kuolema, vaan jotain aivan muuta. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

03:15 Rikoskertomuksia

Kahden kadonneen tapaus. Kaksi nuorta naista katoaa eri paikkakunnilla. Tapausten välinen yhteys selviää tarkkaavaisen poliisin ansiosta, mutta mitä tytöille on tapahtunut?

04:10 48 ratkaisevaa tuntia

Puolen kilon tähden. Alabamassa on ammuttu mies kotonaan. Asunnosta löytynyt marihuana viittaa ryöstöön. Kaksi epäilyksenalaista oli murhan hetkellä huumeostoksilla, kun uhri yritti ampua heitä. Kuka ampui uhrin? Amerikkalainen dokumenttisarja

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: White Chicks - agentit minimekoissa
TV Viisi

perjantai 12.02 18:50

Kuutamolla
MTV3

perjantai 12.02 19:30

Elokuva: Operaatio Donnie Brasco
TV Viisi

perjantai 12.02 21:00

Elokuva: Underworld: Awakening
Kutonen

perjantai 12.02 22:00

Melankolia
YleTeema

lauantai 13.02 21:08

Sulje Lisää/poista suosikki