Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

Liv

Loppupäivä
perjantai 4.5.2012

06:00 Ostosruutu

07:30 Ostosruutu

09:00 Neulontakerho

Tyynyjä. Vickien vieraana on englantilainen neulesuunnittelija Debbie Abrahams, joka antaa ohjeet kahteen raidalliseen tyynyyn. Toiseen tyynyyn tehdään raitoja valkaisemalla valmiiksi neulottua kappaletta, toiseen neulomalla palmikoita intarsia-tekniikalla. Amerikkalainen lifestyleohjelma.

09:30 Kotiruokaa Rachael Rayn tapaan

Kolmen lisäkkeen ateria. Rachael kokoaa täysipainoisen aterian kolmesta lisäkkeestä: bataattisoseesta, kalkkunamuhennoksesta ja pekoni-kasvishöystöstä.

10:00 Vanessa ja pikkuväki

Vanessa ja pikkuväki on perhe-elämään keskittyvä ohjelma, jonka juontajana nähdään Vanessa Kurri. Ohjelmassa nähdään matkailuvinkkejä koko perheelle, ravintotietoutta odottaville äideille, eikä isiäkään ole unohdettu! Isi testaa -osiossa näyttelijä Juha Varis kokeilee Tekniikan Maailma -hengessä erilaiset vekottimet rintapumpusta rattaisiin. Lastentarhanopettaja Heikki Aunio opastaa aidoissa tilanteissa, kuinka kauhukakarasta saadaan kunnollinen ja kuinka uhmaiän hepuleista selvitään sekoamatta. Ohjelman tuottaa Tuotantoyhtiö Ta-Daa! Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.

10:30 Unitupa

Lasten uni. Miksi lapselle uni on niin tärkeää? Tällä hetkellä puhutaan paljon lasten unettomuudesta ja sen aiheuttajista, mutta miten voisikaan ennaltaehkäistä univajeen syntymistä? Asiantuntijana lastenneurologian erikoislääkäri Outi Saarenpää-Heikkilä. Kohteessa tutustumme lapsiperheen nukkumishaasteisiin sekä lasten nukkumisolosuhteisiin.

10:55 Supernannyn uudet opit

Uniongelmia ja annoskokoja. 6-vuotias Paige ei ole koskaan nukkunut koko yötä omassa sängyssään. Jo selvittää, kuinka isoja annoksia 8-vuotiaan kuuluisi syödä ja miksi tytöt haluavat näyttää ikäistään vanhemmilta. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.

12:00 Isännän ja koiran käytöskoulu Amerikassa

Piloille hemmoteltu. TV:stä tutulla Jill Zarinilla on pieni chihuahua Ginger, joka kulkee käsilaukuissa, käy hieronnoissa ja syö sisäfileetä. Hemmoteltu koira käyttäytyy kuitenkin hyvin aggressiivisesti muita kuin Jilliä kohtaan, joka pyytää Victorian hätiin. Kurinalaisen koulutuksen lisäksi Ginger saa tutustua koirien vesiterapiaan. Englantilainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.

13:00 Huippukokki lähtee maalle

Mustekalaa sisilialaisittain. Lynn matkustaa Kaliforniaan pyytämään mustekaloja ja tutustuu samalla italialaiseen perheeseen. Kiitokseksi kokemuksestaan hän valmistaa aterian mustekaloista ja käyttää jopa niiden mustetta. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi.

13:30 Eden Pihaklubi

Pergola kaikille aisteille ja rohkea värikeidas. Eden Pihaklubissa on aika esitellä kauden kolme viimeistä pihaa. Tommy Kilposen matka käy Espoosta Saukkolan kautta Poriin. Tarjolla on pergola kaikille aisteille, rohkea värikeidas, sekä kukkaloistoa näyttelypuutarhassa. Kun kaikki viisitoista upeaa pihapuutarhaa on esitelty on vielä aikaa äänestää omaa suosikkiaan osoitteessa livtv.fi/eden-pihaklubi . Kotimainen puutarhaohjelma. 1. tuotantokausi.

14:00 City-puutarhuri

Piha pilvissä. Toddilla ja Lizillä on pieni mutta tyylikäs asunto Brooklynissä. He haluaisivat kaksinkertaistaa sen koon kattopuutarhalla. Matt James auttaa heitä muuttamaan ankean parvekkeensa kaupunkiparatiisiksi. Englantilainen sarja.

14:30 Ilme nuoremmaksi - Britannia

Donna Fuller. Donnalla on arpinen iho, rähjäiset hiukset, valjut vaatteet ja huono ryhti. Kadunmiehet arvioivat hänen iäkseen 44. Saadaanko häntä nuorennettua 10 vuotta? Englantilainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi.

15:00 Pienten perhe

Äitienpäiväyllätys. Amy lähtee äitienpäiväksi ystävänsä luo. Sillä välin muu perhe saa rakentaa rauhassa huvimajaa, jota Amy on toivonut pitkään. 4. tuotantokausi.

15:30 Hulluna häämekkoihin

Porua pitsistä. Elise on pulassa, kun tilaustyönä suunniteltu puku ei miellytä morsianta ollenkaan. Toisen morsiamen äiti arvostelee kärkevästi liikkeen valmiita pukuja. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi.

16:00 Keittiöstä catwalkille

Kattia kanssa. Yli nelikymppiset mallikokelaat järkyttyvät, kun heidät viedään ulos huhkimaan ja rehkimään - eli urheilemaan. Urheilullisuudesta on kuitenkin hyötyä myös naisten toisissa kuvauksissa, jotka ovat fyysisesti hyvin vaativat. Casting-tilaisuudessa odottaa toisten mielestä miellyttävä ja toisista taas ahdistava kuvauspartneri, nimittäin kissa. Englantilainen lifestyleohjelma.

17:00 Huikea kakkukisa

Taivaalliset taidonnäytteet. Kilpailijat tekevät tähtitieteellisiä kakkuja observatorion 75-vuotisjuhlaan. Luvassa on planeettoja, tähtiä ja muita taivaallisia taideteoksia, kun kaksi aiempaa voittajaa kilpailee alan uranuurtajaa vastaan. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.

18:00 Supernanny

Vihanhallintaa. Pottereilla on neljä lasta, ja perheessä vallitsee vihamielinen tunnelma. Äiti ei saa pidettyä kurissa perheen neljää lasta. Isä puolestaan ei kykene hillitsemään raivoaan, vaan huutaa lapsille ja käy heihin käsiksi. Vanhempien avioliitto rakoilee kasvatuserimielisyyksien takia. 6. tuotantokausi.

19:00 Suomi-tytöt New Yorkissa

Possuja ja tyttöjen ilta. Sara järjestää deitit Alexandralle. Minnan ruisleipä on kadonnut ja Minna riitaantuu kämppiksen kanssa. Annabella ja Alexandra lähtevät Woodstockiin pelastettujen eläinten farmille ja joutuvat selkkauksiin sekä poliisin että porsaan kanssa. Minna saa kuulla ystävältään, että Alexandra on haukkunut häntä selän takana. Tyttöjen yhteinen ilta loppuu lyhyeen. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (41')

20:00 Neljän tähden illallinen

Keith "Keke" Armstrong tunnetaan meriiteistään jalkapalloon liittyen, mutta mies osoittaa olevansa melkoinen haka myös keittiön puolella. Illallista kokataan ja nautitaan Sonera Stadionilla ja maittava menu päästäänkin sulattelemaan viheriön puolelle. Rankkarikisan jälkeen selviää myös onko Keke, Marianne Harjula, Sami Saikkonen vai Kaija Koo koko viikon voittaja. Kotimainen ruokareality. 3. tuotantokausi. (22')

20:30 Häät sulhasen tapaan Suomi

Jani ja Raisa, osa 4. On Lappi-häiden aika. Lumitilanne aiheuttaa ongelmia sulhasen kuljetussuunnitelmiin, eikä morsian ole varma laittaako hän päällensä varapuvun jonka on ostanut jo aikaisemmin. Missä puvussa morsian mahtaa astella alttarille? Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi.

21:00 Sisustusmatkalla Minnan kanssa

Vintagea ja kukkaistuoksuja Tampereen seudulla. Tampereella tavataan innovatiivisia ideoita omaavia nuoria yrittäjiä, mm. vintage-myymälän ja hostellin pyörittäjiä. Jaksossa nähdään myös asumista siirtolapuutarhayhteisössä ja opitaan luonnonmukaisista huonetuoksuista Frantsilan luomuyrttitilalla. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')

21:30 Unelmamökki

Rakennustyöt alkavat saunan rakentamisella. Neljännessä osassa nähdään ensimmäiset pihasuunnitelmat ja pohditaan rannan suunnittelun ja toteutuksen haastetta. Maarit ja Hanni jatkavat kaupunkikierrosta ja aloitetaan keittiön suunnittelu. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.

22:00 Koirantrimmaajat kilpasilla

Lähtölaukaus. Vuoden trimmaajan etsintä alkaa. Kilpailijat ottavat ensi tuntumaa toisiinsa tunnistamalla eri koirarotuja ja trimmaamalla koiria, jotka eivät varmasti rimpuile vastaan. Amerikkalainen lemmikkiohjelma. 1. tuotantokausi.

23:00 Arvostele mun illallinen Ruotsissa

Kansainvälinen Anna-Lena. Viikon viimeisessä jaksossa olemme Falunissa Anna-Lenan luona. Tällä nuorekkaalla isoäidillä on kansainvälinen ystäväpiiri, mikä näkyy myös Anna-Lenan tarjoamassa ateriassa. Ruotsalainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi.

23:30 Häät sulhasen tapaan Suomi

Jani ja Raisa, osa 4. On Lappi-häiden aika. Lumitilanne aiheuttaa ongelmia sulhasen kuljetussuunnitelmiin, eikä morsian ole varma laittaako hän päällensä varapuvun jonka on ostanut jo aikaisemmin. Missä puvussa morsian mahtaa astella alttarille? Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi.

00:00 Debbie Travisin sisustusyllätys

Yllätys äidille. 11-vuotias Trevor haluaa kiittää työteliästä Kerry-äitiään lahjoittamalla tälle sisustusyllätyksen. Kerryllä on viisi lasta, eikä hänellä ole ollut aikaa huomata, että koti kaipaa kipeästi uutta ilmettä. 80-luvulle jämähtänyt sisustus muuttuu sisustustiimin käsittelyssä valoisaksi ja muodikkaan maalaistyyliseksi. Kanadalainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.

01:05 Älypää-TV

Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Babe suurkaupungissa
TV Viisi

sunnuntai 07.02 19:10

Elokuva: Melkein julkkis
Kutonen

sunnuntai 07.02 23:00

Elokuva: Junakytät
TV Viisi

maanantai 08.02 03:00

Miehen kylkiluu
TV1

maanantai 08.02 13:25

Elokuva: Kadonneen aarteen metsästäjät
Nelonen

maanantai 08.02 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki