Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

C More Action

Loppupäivä
sunnuntai 22.4.2012

05:30 Kaboom Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Kaboom. SCIFIKOMEDIA. Smith on 18-??vuotias opiskelija, joka ei oikein tiedä suuntaansa. Lisäksi hänellä on loputon seksuaalinen himo. Hän haaveilee kahdesta kauniista naisesta. Toinen on tumma ja salaperäinen, toisella on liekehtivän punaiset hiukset. Kun naiset ilmaantuvat todelliseen maailmaan, Smith miettii, onko hän vaihtoehtoisessa todellisuudessa. 2010. O: Gregg Araki. N: Thomas Dekker, Haley Bennett, Chris Zylka.

06:55 Irene Huss - hiljaisuuden piiri Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Irene Huss - tystnadens cirkel. TRILLERI. Irene Huss yrittää selvittää, mitä säiliöstä kuolleena löytyneelle miehelle on tapahtunut. Näyttää siltä, että mies on kidnapattu ja että häntä on kidutettu seksuaalisesti. Kaiken takana näyttää olevan järjestäytynyt rikollisryhmä. 2011. O: Emiliano Goessens. N: Angela Kovacs, Reuben Sallmander, Felicia Löwerdahl.

08:25 The Rite Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

The Rite. KAUHU. Michael on nuori teologian opiskelija, joka ei kykene uskomaan jumalaan. Kun hän näkee nuoren tytön kuolevan, hänen uskonrippeensäkin katoavat, ja hänen opettajansa kannustaa häntä lähtemään Vatikaaniin. Roomassa hän tapaa manaaja Isä Lucaksen, joka näyttää hänelle mitä on hirvittävä pahuus ja esittelee ilmiöitä, joita tiede ei pysty selittämään 2011. O: Mikael Håfström. N: Anthony Hopkins, Colin O'Donoghue, Alice Braga, Ciarán Hinds, Rutger Hauer.

10:20 Splice Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Splice. SCI-FI DRAMA. Geenitutkijat onnistuvat luomaan ainutlaatuisen hybridiolennon, joka on puoliksi ihminen, puoliksi eläin. Koe on luonnollisesti tieteellinen läpimurto, mutta kun olio kasvaa ja kehittyy, tutkijat huomaavat tehneensä kohtalokkaan virheen. Kanada 2009. O: Vincenzo Natali. N: Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chanéac.

12:05 Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (I). SEIKKAILU. Toiseksi viimeisessä Harry Potter -elokuvassa nuori taikurimme saa vaarallisen tehtävän. Hänen, Ronin ja Hermionen on löydettävä Voldemortin kuolemattomuuden ja pahuuden salaisuus. Harry löytää kuoleman varjeluksista kertovan legendan ja ymmärtää, että ehkä juuri se on Voldemarin voiman takana. Iso-Britannia 2010. O: David Yates. N: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson.

14:35 Hollywood Buzz

VIIHDEMAKASIINI. 15. jakso. USA 2012.

15:10 Gulliverin matkat

Gulliver's Travels. SEIKKAILUKOMEDIA. Kirjailija Lemuel Gulliver lähtee työmatkalle Bermudalle, mutta päätyy Lilliputtien maahan. Seikkailukomedian pääosassa nähdään Jack Black. 2010. O: Rob Letterman. N: Jack Black, Jason Segel, Emily Blunt, Amanda Peet, Billy Connolly.

Frantic

Lue arvio

16:40 Frantic Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Frantic. TRILLERI. Richard on lääkäri, joka on konferenssimatkalla Pariisissa vaimonsa kanssa. Kun hän on suihkussa, hänen vaimonsa katoaa hotellihuoneesta. Kielimuurin ja katoamista ympäröivän mysteerin ympärillä hänen on vaikea saada apua. Vangitseva trilleri tavallisesta miehestä, joka vedetään mukaan jännittävään seikkailuun. 1988. O: Roman Polanski. N: Harrison Ford, Betty Buckley, Emmanuelle Seigner.

18:40 Huomenna taistelun alettua Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Tomorrow, When the War Began. TOIMINTADRAAMA. Ellie ystävineen haluaa juhlia kesäloman loppua retkellä. He lähtevät metsään telttailemaan. Öisen hiljaisuuden rikkoo sotalentokone, joka lentää taivaalla. Nuoret kiiruhtavat kotiin ja huomaavat, että tuntematon armeija on valloittanut kaupungin ja että heidän perheensä ovat kadonneet. 2010. O: Stuart Beattie. N: Caitlin Stasey, Rachel Hurd-Wood, Lincoln Lewis, Deniz Akdeniz, Phoebe Tonkin.

20:25 On the Inside Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

On the Inside. DRAAMATRILLERI. Allen Meneric on tuomittu psykiatriseen hoitoon sen jälkeen kun hän on tehnyt julman kostomurhan. Hän elää rinnakkain vakavasti sairaiden ja vaarallisten potilaiden kanssa, kunnes hän siirtyy toiselle osastolle, jolla hän tapaa kauniin Mian. Mia puolestaan kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. 2011. O: D.W. Brown. N: Nick Stahl, Dash Mihok, Olivia Wilde.

Alien

Lue arvio

22:00 Alien Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

Alien. SCIFI. Avaruusalus Nostromo saa hätäkutsun ja laskeutuu kaukaiselle planeetalle. Kun planeettaa tutkitaan, eräs aluksen miehistön jäsenistä joutuu kummallisen olennon hyökkäyksen kohteeksi. USA 1979. O: Ridley Scott. N: Sigourney Weaver, Tom Skerritt.

00:00 2:22 Ohjelma kielletty alle 15-vuotiailta.

2:22. TRILLERI. Neljä rikollista päättää hoitaa lumisen yön aikana rutiinikeikan luksushotellilla. Kaikki menee pieleen, ja ystävyys ja lojaalisuus joutuvat kovalle koetukselle. 2008. O: Phillip Guzman. N: Mick Rossi, Robert Miano, Aaron Gallagher.

01:45 Full House 2 Ohjelma kielletty alle 18-vuotiailta.

Full House 2. EROTIIKKA. Jättimäisiä tissejä! Tulet rakastumaan näihin ihanan kurvikkaisiin viettelijättäriin! Tsekki 2010. O: Lousi Moiré. N: Stacy Silver, Melissa Ria, Lucy Bell.

03:40 Hollywood Buzz

VIIHDEMAKASIINI. 16. jakso. USA 2012.

04:05 Hollywood Buzz

VIIHDEMAKASIINI. 17. jakso. USA 2012.

04:35 127 tuntia

127 Hours. DRAAMA. Seikkailija Aron Ralston kiipeilee yksin Utahin autiomaassa, kun irtolohkare yhtäkkiä romahtaa hänen päälleen. Hän on kiikissä ja käy läpi elämäänsä. Ralston on täysin epäinhimillisessä tilanteessa, mutta lopuksi hän tekee voitavansa pelastaakseen itsensä. 2010. O: Danny Boyle. N: James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara.

Tulevia TV-elokuvia

Miehen kylkiluu
TV1

maanantai 08.02 13:25

Elokuva: Kadonneen aarteen metsästäjät
Nelonen

maanantai 08.02 21:00

Elokuva: Morsiamen isä 2
Liv

tiistai 09.02 21:00

Avoveteen
TV1

keskiviikko 10.02 13:20

Kino: Humiseva harju
YleTeema

keskiviikko 10.02 21:45

Sulje Lisää/poista suosikki