Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

TV7

Loppupäivä
lauantai 30.8.2014

05:00 Mars Hill Church: Luukas. Osa 94. Jeesus ja Juudas

Juudas ei ollut uhri. Hänellä oli halu kavaltaa Jeesus, ja Saatana tuli ja vahvisti tätä halua. Raamattu ei kerro miksi Juudas teki mitä teki; ja se jättää ilmaan kysymyksen: "Voisinko minä tehdä samoin?" Jokaisen meistä tulee rukoilla Jumalan armoa, ettemme olisi ´Juudaksia´.

06:00 Menneisyydestä uuteen elämään: Jussin tarina

06:35 Raamattu puhuu sinulle: Johanneksen evankeliumi luku 4

06:45 Come Home: Yhteinen tehtävä

TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla ja erilaisissa tapahtumissa Riku Rinteen koulu- ja nuorisotyön kanssa. Ohjelman kautta nuorten sydänten ääni sekä ajatukset elämästä ja uskosta tulevat kuuluviin. Ohjelmaa toteuttaa Riku Rinteen kanssa iso joukko nuoria -Come Home Team

07:15 Jumala puhuu: Keidashetki

Opetussarjan ohjaksissa Jan ja Joy Cedercreutz.

07:45 Passion for Jesus: Edelläkävijän seitsemän sitoumusta 3/4

HUOMIO! Etsimme tälle ohjelmasarjalle lisää vapaaehtoisia kääntäjiä. Ota yhteyttä: heidi.asikainen(at)tv7.fi Kirjoita otsikkokenttään "KÄÄNTÄJÄ"

08:15 Jeesus - Kuningaskunta ilman rajoja: Apostolien teot

08:40 Pekan biisit: Yksi plus yksi

08:45 Koulun jälkeen: Väsymys

Koulun jälkeen on kouluikäisten ohjelma, joka kertoo Jumalan huolenpidosta ja Jeesuksen rakkaudesta lasten ja vanhempien elämässä arkipäivän keskellä. Tuottaja Jeesmedia, Avainmedia / Helluntaiseurakunnat tuotantoa. http://www.koulunjalkeen.net http://www.matiaskoskinen.net http://www.juliuskoskinen.net http://www.jonecon.fi/jeesmedia.html

09:15 Minä odotan sinua, Herra: Psalmi 126

Et ole yksin! Kuuntele hetki rukouksia aikojen takaa. Hekin taistelivat luottaen Ikiaikojen Jumalaan ja he myös voittivat! Rukoile mukana ohjelman parissa ja Kaikkivaltias Jumala itse kantaa sinua, Sanansa kautta! Näyttelijä Ritva Tuutti-Friman lausuu Raamatun psalmeja ja Tapio Paavilainen kutsuu shofar-torvella niitä kuulemaan. Psalmien rukouksia säestää viululla Maarit Kirvessalo-Nurmela.

09:20 Lähetyspysäkki: Caroline on luokkansa paras

09:30 Uusi Testamentti avautuu: Juudan kirje

David Pawson (s.1930) on maailmanlaajuisesti tunnettu englantilainen Raamatunopettaja, joka on viimeisen neljännesvuosisadan ajan kiertänyt opettamassa seurakunnissa ympäri maailman. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja sekä tehnyt ohjelmasarjan, joka kattaa kaikki Raamatun 66 kirjaa. Pawsonin opetus on johdonmukaista, innoittavaa ja syvällistä, ja se avaa oven todempaan, raamatunmukaiseen hengelliseen elämään. http://www.davidpawson.com Voit ostaa tätä ohjelmasarjaa Taivas TV7 Kaupasta: http://kauppa.tv7.fi/ p. 040 500 8899

10:15 Yliluonnollista: Vieraana Mike Shreve

Tosiasia on kuitenkin se, että monilla ihmisillä on kokemuksia yliluonnollisesta. Sid Roth kutsuu vieraakseen ihmisiä, joita Jumala on koskettanut yliluonnollisella tavalla. Sid Roth on messiaaninen juutalainen, joka itse on kohdannut yliluonnollisesti Jeesus Nasaretilaisen vuonna 1972. www.sidroth.org

10:45 Isännän pöydässä: Vieraana Kyösti Erkinkorpi

Isännän pöydässä on ohjelmasarja, jossa toimitusjohtaja Martti Ojares keskustelee mielenkiintoisten miesten kanssa. Usein heidän taustansa on liike-elämässä.

11:15 Tähtäimessä Israel: Tulevaisuus on toivoa täynnä

Sartola käsittelee ohjelmassaan juuri nyt ajankohtaisia ja kiistanalaisia teemoja. Kenelle Israel kuuluu? Entä Jerusalem? Onko islam ystävä vai vihollinen? Mitä antisemitismi on tänään? Muun muassa näihin kysymyksiin paneudutaan kevään aikana. Pekka Sartola on tietokirjailija ja Lähi-idän asiantuntija.

11:45 TV7 Israel News

12:00 Christian World News

CBN on kristillinen televisiokanava, jonka pääpaikka on Yhdysvalloissa Virginiassa. Se tuottaa myös kanavalla nähtyä Klubi 700 -makasiiniohjelmaa.

12:30 Ilon ja rohkeuden Henki: Evankeliumin julistamisen armonlahjat 1/2

13:00 Mars Hill Church: Luukas. Osa 94. Jeesus ja Juudas

Juudas ei ollut uhri. Hänellä oli halu kavaltaa Jeesus, ja Saatana tuli ja vahvisti tätä halua. Raamattu ei kerro miksi Juudas teki mitä teki; ja se jättää ilmaan kysymyksen: "Voisinko minä tehdä samoin?" Jokaisen meistä tulee rukoilla Jumalan armoa, ettemme olisi ´Juudaksia´.

14:00 Menneisyydestä uuteen elämään: Jussin tarina

14:35 Raamattu puhuu sinulle: Johanneksen evankeliumi luku 4

14:45 Come Home: Yhteinen tehtävä

TV Come Home seikkailee ympäri Suomea kouluissa, kaduilla ja erilaisissa tapahtumissa Riku Rinteen koulu- ja nuorisotyön kanssa. Ohjelman kautta nuorten sydänten ääni sekä ajatukset elämästä ja uskosta tulevat kuuluviin. Ohjelmaa toteuttaa Riku Rinteen kanssa iso joukko nuoria -Come Home Team

15:15 Jumala puhuu: Keidashetki

Opetussarjan ohjaksissa Jan ja Joy Cedercreutz.

15:45 Suolapala: Kaveria tarvitaan

15:50 Ohjelmatiedot

16:00 Jerusalemin muurinvartijat: Kaupunkien muutos

17:00 Polvijärven pastori: Uskalla elää ristiinnaulittua elämää 2/3

17:30 Lelulaatikko: Kiitos leivästä

Postia voi lähettää osoitteeseen: TV7 Lelulaatikko Sörnäisten rantatie 27 D 00500 Helsinki Lasten piirustuksia ei palauteta. Käytäthän kirkkaita värejä. Voit lähettää myös lasten rukouksia tai rukousvastauksia ohjelmassa luettavaksi. Lastenohjelmien toimitus pidättää oikeuden postin julkaisemiseen.

18:00 Seitsemäs päivä: Osa 7/11. Tulen ruuaksi

Yli 50 historioitsijaa ja teologia tuovat dokumenttiin katolisen, ortodoksisen, protestanttisen sekä juutalaisen näkökulman. Seitsemäs päivä on perusteellisesti tutkittu ja huolellisesti dokumentoitu; se haastaa yleiset käsitykset yhdistäen juutalaiskristillisen pyhän päivän uudelleen sen raamatullisiin ja kulttuurisiin juuriin.

18:30 Klubi 700

Klubi 700 tarttuu ajankohtaisiin teemoihin, reilusti kristillisestä näkökulmasta.

19:00 Kämmenellä: Erilainen, mutta hyväksytty

Kämmenellä ohjelmasarjassa Blomster keskittyy sisäiseen parantumiseen ja tekee matkaa Jumalan kämmenelle. Ohjelmassa Salme Blomster opettaa sisäisen paranemisen teemoista.

19:30 Café Raamattu: Raamatun keskeisin jae

Cafe Raamattu on keskusteluohjelma, jossa paneudutaan ajankohtaisiin teemoihin kristillisestä näkökulmasta. Toimittajana ohjelmassa on Uusi tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela. Cafe Raamattu on Taivas TV7/Ristin tuen tuotantoa ja vuosilta 2006-2012 Kansanlähetyksen tuotantoa.

20:00 Pyhän Hengen ilta: Valerie ja Gregg Ellis

21:00 TV7 Jerusalem Uutiset

TV7 Jerusalemin uutiset on katsaus ajankohtaisiin aiheisiin Israelissa. Vajaan kymmenen minuutin pituinen kollaasi siteeraa eri medioita, mm. Jerusalem Postia, Ynet Newsiä, Haaretzia, Gulf Newsiä ja European Jewish Pressiä. Sähkeuutismaisen katsauksen toimittaa ja juontaa Birgitta Silvennoinen.

21:10 Israel puhuu: Klezmer-musiikissa yhdistyy murhe ja ilo

Israelin kansa palasi maahansa oltuaan 2000 vuoden ajan hajaannuksessa ympäri maailmaa. Niinpä on luonnollista, että juutalainen musiikki on saanut vaikutteita monista maista ja musiikkityyleistä. Itä-Euroopan juutalaiset toivat mukanaan maahan erityisen klezmer-musiikin. Festivaalin taiteellinen johtaja huippuviulisti Eyal Shiloah on klezmer-musiikin virtuoosi kuten myös veteraaniklarinetisti Musa Berlin.

21:40 John Newton

Kolmen vartin dokumentti valottaa John Newtonin elämää myrskyisästä nuoruudesta kohti 1700-luvun orjamarkkinoita, hänen dramaattista kääntymystään uppoavalla aluksella sekä hänen huomattavaa palvelutehtäväänsä evankelistana. John Newton tunnetaan myös virsistään, joista kuuluisin on "Armo suuri ihmeinen". Dokumentti on valmistunut vuonna 2011.

22:25 Kristuksen palvelija

24 vuotta myöhemmin ensimmäinen täysiaikainen lähetystyöntekijä Koreassa, Samuel Moffett, kohtasi monia niistä korealaisista, jotka olivat tavanneet Thomasin. Näiden korealaisten joukossa olivat myös Thomasin surmanneen miehen lapset. Kristuksen palvelija on kiehtova dokumentti Korean niemimaan kristillisyyden juurista. Dokumentti on valmistunut 2011.

22:55 Evankelioi koko maailma?

Tuottaja ja ohjaaja Tim Frakes tuo kuitenkin yhdessä historioitsijoiden, teologien sekä lähetystyön asiantuntijoiden myötävaikutuksella esiin toisenlaisen todellisuuden maailmanlaajuisen lähetystyön etenemisestä 1900-luvulla. Dokumentti on valmistunut vuonna 2011.

23:30 Arvokas elämä -hyväntekeväisyyskonsertti: Tenorissimo

00:00 Hillsong TV: Puhu ääneen 1/2

www.hillsongtv.com

00:30 Tie on valmis!: Kun on turva Jumalassa

Tunnettu suomalainen Vapaakirkosta eläkkeelle jäänyt pastori Asko Tynjälä kutsuu kanavan katsojia sarjassa valmiille tielle, Jumalan tielle, Jeesuksen seuraajiksi. Tie on valmis -sarjan sanoma on Tynjälän mukaan tarkoitettu erityisesti heille, jotka empivät ja epäröivät ja heille, joilla on kiinnostusta hengellisiä asioita kohtaan, mutta ei vielä rohkeutta astua ovesta sisälle. Kutsunsa Asko esittää sekä puhuen että laulaen.

01:00 Polvijärven pastori: Uskalla elää ristiinnaulittua elämää 2/3

01:30 Seitsemäs päivä: Osa 7/11. Tulen ruuaksi

Yli 50 historioitsijaa ja teologia tuovat dokumenttiin katolisen, ortodoksisen, protestanttisen sekä juutalaisen näkökulman. Seitsemäs päivä on perusteellisesti tutkittu ja huolellisesti dokumentoitu; se haastaa yleiset käsitykset yhdistäen juutalaiskristillisen pyhän päivän uudelleen sen raamatullisiin ja kulttuurisiin juuriin.

02:00 Klubi 700

Klubi 700 tarttuu ajankohtaisiin teemoihin, reilusti kristillisestä näkökulmasta.

02:30 Kämmenellä: Erilainen, mutta hyväksytty

Kämmenellä ohjelmasarjassa Blomster keskittyy sisäiseen parantumiseen ja tekee matkaa Jumalan kämmenelle. Ohjelmassa Salme Blomster opettaa sisäisen paranemisen teemoista.

03:00 Café Raamattu: Raamatun keskeisin jae

Cafe Raamattu on keskusteluohjelma, jossa paneudutaan ajankohtaisiin teemoihin kristillisestä näkökulmasta. Toimittajana ohjelmassa on Uusi tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela. Cafe Raamattu on Taivas TV7/Ristin tuen tuotantoa ja vuosilta 2006-2012 Kansanlähetyksen tuotantoa.

03:30 Pyhän Hengen ilta: Valerie ja Gregg Ellis

04:30 TV7 Jerusalem Uutiset

TV7 Jerusalemin uutiset on katsaus ajankohtaisiin aiheisiin Israelissa. Vajaan kymmenen minuutin pituinen kollaasi siteeraa eri medioita, mm. Jerusalem Postia, Ynet Newsiä, Haaretzia, Gulf Newsiä ja European Jewish Pressiä. Sähkeuutismaisen katsauksen toimittaa ja juontaa Birgitta Silvennoinen.

04:40 Israel puhuu: Klezmer-musiikissa yhdistyy murhe ja ilo

Israelin kansa palasi maahansa oltuaan 2000 vuoden ajan hajaannuksessa ympäri maailmaa. Niinpä on luonnollista, että juutalainen musiikki on saanut vaikutteita monista maista ja musiikkityyleistä. Itä-Euroopan juutalaiset toivat mukanaan maahan erityisen klezmer-musiikin. Festivaalin taiteellinen johtaja huippuviulisti Eyal Shiloah on klezmer-musiikin virtuoosi kuten myös veteraaniklarinetisti Musa Berlin.

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Radio
TV Viisi

lauantai 30.08 12:20

Antz - muurahaizet
MTV3

lauantai 30.08 15:15

Uuno Epsanjassa
MTV3

lauantai 30.08 20:00

Elokuva: Riemukupla: Tankki täynnä
Nelonen

lauantai 30.08 21:00

Elokuva: Punisher - tuomari
Kutonen

lauantai 30.08 23:00

Sulje Lisää/poista suosikki