Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

TV7

Koko päivä
sunnuntai 19.4.2015

06:25 Pelastusrukous: Koetko, että Jumala kutsuu sinua?

06:30 Kun ainoa selitys on ihme

Mies on ryöstetty, ammuttu lähietäisyydeltä päähän ja jätetty kuolemaan. Nainen kuulee äänen, joka kehottaa häntä menemään ensiapuun ilman fyysisiä oireita. Opiskelijalla on vain yksi viikko aikaa kerätä tuhansia dollareita lähetysmatkaan. Vauva loukkaantuu auto-onnettomuudessa ja vähitellen menettää näkönsä, kun hänen vanhempansa rukoilevat parantumista.

07:30 Hillsong TV: Ei toista nimeä 1/2

www.hillsongtv.com

08:00 Varustamo: Muna vai kana? - Rappeutuva ihminen

Varustamo on puolen tunnin mittainen opetusohjelma, jossa käsitellään meidän jokaisen elämään liittyviä kysymyksiä Raamatun valossa.

08:30 Ruutupyhäkoulu: Jeesus ilmestyy

Lauantaisin klo 18.40 Ruutupyhäkoulu on kauan toivottu lastenohjelma - suomalainen pyhäkoulu televisiossa! Tuotanto Taivas TV7 / Ristin tuki ry

08:50 Panjo ja kaverit: Panjon matkapuutarha

09:00 Raamatun kertomuksia: Lasarus elää

09:30 Andrew Wommack evankeliumin äärellä: Opetusta Daavidista 17/20

Televisio-ohjelma Evankeliumin äärellä (The Gospel Truth) lähetettiin ensimmäisen kerran vuoden 2000 alussa ja myöhemmin samana vuonna kymmenet miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa saattoivat alkaa seuraamaan ohjelmia, jotka ovat näkyneet vuoden 2012 alusta myös Taivas TV7:llä.

10:00 Herätys!: Jeesuksen nimen voima

Herran Sanaa seuraavat tänäkin päivänä ihmeet ja merkit. Jos tahdot olla mukana varmistamassa, että tv-herätyskokoukset jatkuvat, on sinulla mahdollisuus soittaa heti ohjelman jälkeen numeroon 0600-10077 silloin lahjasi tukee juuri tätä ohjelmaa! Voit myös maksaa tukesi suoraan Ristin Tuki ry:n tilille FI40 1112 3000 3427 89. Kohdista tukesi Herätys! -ohjelmalle käyttämällä viitenumeroa 8028. Seuraa ilmoittelua, tule mukaan herätykseen!

11:00 TV7 Jerusalem Uutiset

Sähkeuutismaisen katsauksen toimittaa ja juontaa Birgitta Silvennoinen.

11:10 Israel puhuu: Pyhiinvaellus Jeesuksen haudalle

Sadattuhannet ihmiset tekevät pyhiinvaellusmatkoja Jerusalemiin nähdäkseen, missä ihmiskunnan kurssiin vaikuttaneet tapahtumat tapahtuivat.

11:40 Café Raamattu: Muistakaa niitä, joita vainotaan

Cafe Raamattu on keskusteluohjelma, jossa paneudutaan ajankohtaisiin teemoihin kristillisestä näkökulmasta. Toimittajana ohjelmassa on Uusi tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela. Cafe Raamattu on Taivas TV7 / Ristin Tuki ry:n tuotantoa ja vuosilta 2006-2012 Kansanlähetyksen tuotantoa.

12:10 Vartiossa: Entä kärsimyksen ongelma?

Kärsimyksen ongelma on kysymys, jonka ateistit nostavat esiin osoittaakseen, ettei Jumalaa ole. William Lane Craig uskoo, ettei ongelma ole niinkään älyllinen vaan tunteellinen. Katso, miten tämä oppinut teologi ja filosofi vastaisi kysymykseen kärsimyksen ongelmasta.

12:40 Exitin konsertti

14:00 Pawson: Kristuksen kuolema ja ylösnousemus 4/4

David Pawson avaa selkeästi ja perusteellisesti Kristuksen kuoleman ja ylösnousemuksen vaiheet ensin inhimilliseltä kannalta ja sitten Jumalan näkökulmasta. Pawson avaa Kristuksen kuoleman, hautaamisen ja ylösnousemisen merkityksen tavalla, joka laskee vahvan perustan epäileväisenkin kristityn uskolle. Luento on kuvattu Helsingissä vuonna 2008.

14:50 Jerikon muuri

Kertomus Jerikon muurista kiehtoo edelleen niin lapsia kuin aikuisia. Mutta mitä todella tapahtui tuhansia vuosia sitten? Sortuivatko Jerikon muurit Jumalan voimasta, kuten Raamatussa kerrotaan, vai oliko kaupungin tuho seurasta luonnonkatastrofista? Jerikon muuri -ohjelmassa arvoitukseen etsitään vastauksia arkeologisilla kaivauksilla. Mutta onko jäljellä riittävästi puuttuvia palasia ratkaisemaan sitä? Jerikon kaivauksia johtanut arkeologi Bryant Wood sekä raamatuntutkija Frederick Baltz antavat uutta valoa Raamatun ihmeellisiin tapahtumiin. He selvittävät, mitä todella tapahtui Joosuan ja israelilaisten voittaessa yhden Raamatun suurimmista sodankäynneistä.

15:20 Raamattu herää eloon

16:00 Derek Prince: Keskipisteessä risti. Osa I. 2/2

Hänellä oli useita tutkintoja, jotka hän suoritti Eton-Collegessa ja Cambridgen yliopistossa (B.A. ja M.A.) ja myöhemmin Heprealaisessa yliopistossa Jerusalemissa. Prince kirjoitti elämänsä aikana kaikkiaan 45 hengellistä kirjaa. Derek Princen opetussarjoja on saatavana DVD-tallenteina TV7 Kaupasta: kauppa.tv7.fi

16:30 Ikuisia kertomuksia: Kuningas Salomo 2/2

Tiistaisin klo 18.00, uusinnat Su klo 17.30 Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

16:50 Ohjelmatiedot

17:00 Tule Jeesuksen luo!: Jeppis Missio 2/3

18:00 Raamattu on ihmeellinen!: Numeroiden merkitys Raamatussa

Suomi on ollut Danilo Vallan sydämellä useita vuosia. TV-sarjassa Valla opettaa Raamatun ihmeellisyyttä. Vallan raamattukoulusta on lähtenyt lähetystyöntekijöitä eri puolille maailmaa. www.danilovalla.it

18:30 Ilpoisten piiri (suora lähetys): Tuula Ekbom ja Lassi Erpiö

Ilpoisten piiri on sanan, rukouksen ja ylistyksen ilta Turun Martinkirkossa. Iltoja on järjestetty parikymmentä vuotta joka tiistai klo 19. Illoissa on mukana mm. Tuula Ekbom, Lassi Erpiö ja ylistyskuoro.

20:00 Herra käyttää lääkäriä: Alkoholin suurkulutus

20:30 Vanha Testamentti avautuu: 1. Mooseksen kirja. 6/6

David Pawson (s.1930) on maailmanlaajuisesti tunnettu englantilainen raamatunopettaja, joka on viimeisen neljännesvuosisadan ajan kiertänyt opettamassa seurakunnissa ympäri maailman. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja sekä tehnyt ohjelmasarjan, joka kattaa kaikki Raamatun 66 kirjaa. "Vanha Testamentti avautuu" antaa katsojalle tarvittavia taustatietoja Vanhasta Testamentista, joka on kristityille usein se vähemmän luettu ja vaikeatajuisempi osa Raamattua. Pawsonin opetus on selkeää ja innoittavaa, ja mahdollistaa kristinuskon yhä syvemmän ymmärtämisen. http://www.davidpawson.com Taivas TV7 Kauppa: www.tv7.fi/kauppa p. 040 500 8899

21:15 Martin ja Mirjan matkassa: Mirja kiittää esirukouksissa

Martti Ojares on TV7:n toimitusjohtaja ja Mirja Ojares on kanavan tukiyhdistyksen, Ristin Tuki ry:n luotsi eli toiminnanjohtaja. Mirjan ja Martin matkassa kuullaan uutisia suomalaisen kristillisen televisiokanavan toiminnasta, sen tämänhetkisistä kuulumisista, haasteista ja tavoitteista.

21:45 Suomi Jeesukselle - Sanasta tekoihin: Vaalit: Tiedätkö mikä muuttaa tämän maan?

Uskoville ei pitäisi olla epäselvää esim. äänestämmekö vaaleissa ja millä perusteella.

22:00 Marttyyrien ääni: Kristitystä muslimiksi ja muslimista kristityksi

Suurin osa kristillisistä seurakunnista, jopa 70 prosenttia, elää ja toimii länsimaiden ulkopuolella. Miljoonat uskonveljemme ja -sisaremme elävät maissa, joissa ihmisoikeutta ei kunnioiteta ja uskonnonvapautta rajoitetaan tai sitä ei ole ollenkaan. Onkin laskettu, että maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilta puuttuu uskonnonvapaus siten kuin YK sen määrittelee. Ohjelma on Stefanus-lähetys ry:n ja Avainmedian tuotantoa.

22:30 Herra, opeta minua: Herran neuvo päätöksissä

23:00 Kulmakivi: Eija ja Antti Lehtinen - Sallikaa lasten tulla..1/2

Eijalla ja Antilla on tällä hetkellä perheessään kaksi omaa ja kaksi "lahjalasta". Perheasetelma on mm. tuonut mukanaan tunteiden läpikäyntiä. Välillä on jouduttu etäämmälle omilta mukavuusvyöhykkeiltä, mutta Jumala on auttanut.

23:20 Muutos: Anne-Lyn tarina

Lapsuudessaan suurta turvallisuutta kokenut tyttö etsi vastauksia sisäiselle tyhjyydelleen. Odottamattomasti täyttyi sisäinen tyhjyys koulussa, kun amerikkalaiset lähetystyöntekijät tulivat vierailulle ja Anne-Lysta tuli Jumalan lapsi. Myöhemmin elämässä, isojenkin menetyksien keskellä, Anne-Ly koki Jumala läsnäolon ja huolenpidon.

23:30 Jerusalemin muureilla: Rukouskoulu Lars Enarsonin kanssa. Osa 6/9

Lars Enarson on toiminut raamatunopettajana ja kansainvälisenä profeetallisena esirukousjohtajana 70-luvun lopulta lähtien. Vuodesta 1997 hän on työskennellyt Israelista käsin johdattaen ihmisiä esirukoilemaan erityisesti Lähi-idän herätyksen puolesta. Hän matkustaa eri maissa opettaen rukouksesta, herätyksestä ja profeetallisesta sanasta.

00:00 Koputus: Haastateltavina Allan ja Oili Palmroth

Keskusteluohjelma, joka keskittyy kiinnostavaan haastateltavaan. Joskus ohjelmaan on valittu johtolangaksi erikoisteema. Ohjelmaa toimittaa Tuula Ketola. Vaasan helluntaiseurakunnan tuotantoa. 30 min.

00:30 Renessanssi: Kunnioituksen kulttuuri

Renessanssilla tarkoitetaan 1400-luvulla tullutta taiteen, kulttuurin sekä mielen uudistusta. Se oli aikansa suuri murrostekijä - mutta, mitä jos kokisimme renessanssin uskossamme, mielessämme sekä teoissamme? Mitä kaikkea Jumalalla onkaan varattuna meitä varten?

00:50 Kosketus: Mauri. Uskovan elämä jännittävää

Kosketuksessa tavataan ihmisiä kuten sinä ja minä: naapurin poika. Bisnesmies. Kotiäiti. Kampaaja. Huumediileri. Muusikko. Malli. Syöpäpotilas. Mainosmies, jolla oli kaikki hyvin. Me yritimme itse, mutta epäonnistuimme. Nyt me olemme löytäneet toivon, rauhan ja elämän täyteyden. Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

01:00 Tule Jeesuksen luo!: Jeppis Missio 2/3

02:00 Raamattu on ihmeellinen!: Numeroiden merkitys Raamatussa

Suomi on ollut Danilo Vallan sydämellä useita vuosia. TV-sarjassa Valla opettaa Raamatun ihmeellisyyttä. Vallan raamattukoulusta on lähtenyt lähetystyöntekijöitä eri puolille maailmaa. www.danilovalla.it

02:30 Ilpoisten piiri (suora lähetys): Tuula Ekbom ja Lassi Erpiö

Ilpoisten piiri on sanan, rukouksen ja ylistyksen ilta Turun Martinkirkossa. Iltoja on järjestetty parikymmentä vuotta joka tiistai klo 19. Illoissa on mukana mm. Tuula Ekbom, Lassi Erpiö ja ylistyskuoro.

04:00 Herra käyttää lääkäriä: Alkoholin suurkulutus

04:30 Vanha Testamentti avautuu: 1. Mooseksen kirja. 6/6

David Pawson (s.1930) on maailmanlaajuisesti tunnettu englantilainen raamatunopettaja, joka on viimeisen neljännesvuosisadan ajan kiertänyt opettamassa seurakunnissa ympäri maailman. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja sekä tehnyt ohjelmasarjan, joka kattaa kaikki Raamatun 66 kirjaa. "Vanha Testamentti avautuu" antaa katsojalle tarvittavia taustatietoja Vanhasta Testamentista, joka on kristityille usein se vähemmän luettu ja vaikeatajuisempi osa Raamattua. Pawsonin opetus on selkeää ja innoittavaa, ja mahdollistaa kristinuskon yhä syvemmän ymmärtämisen. http://www.davidpawson.com Taivas TV7 Kauppa: www.tv7.fi/kauppa p. 040 500 8899

Tulevia TV-elokuvia

Kino Klassikko: Riivaajat
YleTeema

sunnuntai 19.04 18:00

Elokuva: Kadonnut maailma - Jurassic Park
TV Viisi

sunnuntai 19.04 18:20

Elokuva: Riddickin aikakirja
TV Viisi

sunnuntai 19.04 21:00

Elokuva: Natsat
Kutonen

sunnuntai 19.04 23:00

Kovaa peliä Pohjolassa
TV1

maanantai 20.04 13:10

Sulje Lisää/poista suosikki