Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

TV400

Loppupäivä
perjantai 4.5.2012

05:00 Sons of anarchy

Sons Of Anarchy IV. Amerikansk dramaserie från 2011. I 14 delar. Mc-klubben Sons of Anarchy har sitt fäste i staden Charming. De lever utanför lagen och ägnar sig bland annat åt illegal vapenhandel men de har också tagit på sig rollen att skydda det lilla samhället mot knarklangare, giriga näringsidkare och övernitiska poliser. Klubbens president, Clay, trivs med klubbens våldsamma inslag medan vicepresidenten Jax, som också är Clays styvson börjar ifrågasätta de olagliga delarna av verksamheten. Jax mamma, Gemma och Clay har en helt annan vision för klubben och framtiden.Del 5 av 14. Samcro anlitar en före detta fiende för att få hjälp med att stoppa framskridandet av Charming Heights. Sheriffen pressar Juice på mer information. Gästskådespelare: David Hasselhoff.

06:15 Bachelor

Bachelor, The XIII. Amerikansk realityserie från 2009. I elva delar. Den amerikanske singelpappan Jason Mesnick ska försöka hitta sin drömkvinna bland 25 amerikanska kvinnor. Genom dejter och olika aktiviteter lär han känna tjejerna. I varje program måste Matt välja bort en eller flera kvinnor i en rosceremoni tills bara en kvinna återstår.Reprisstart. Del 1 av 11.

07:55 Big brother

Svensk realityserie från 2012. I 91 delar. Här ska ett antal personer under 100 dagar leva isolerade i ett hus som dygnet runt övervakas av tv-kameror. De har ingen kontakt med den yttre världen och det hela går ut på att inte bli nominerad till utröstning av sina kamrater. En efter en lämnar deltagarna tävlingen tills det bara finns en vinnare kvar. Programledare är Gry Forssell. Del 65 av 91.

08:55 Buffy the vampire slayer

Buffy The Vampire Slayer I. Amerikansk actionserie från 1997. I elva delar. Buffy Summers är 16 år och hennes öde är att vara vampyrernas baneman. Efter att ha blivit avstängd från sin gamla skola flyttar Buffy och hennes mamma till den välmående förorten Sunnydale i Kalifornien. Där hoppas Buffy på att få leva som en vanlig tonårstjej, men även i denna till synes lugna förort finns vampyrer och annat övernaturligt som hon tvingas bekämpa. Del 7 av 11. Willow råkar oavsiktligt släppa lös en mäktig demon vid namn Moloch, som tar sin tillflykt ut på Internet.

09:55 Plastikdoktor 90210

DR 90210 IV. Amerikansk realityserie från 2007. I 13 delar. Hur ser det egentligen ut på en klinik för plastikkirgurgi i Beverly Hills? Serien följer människor som vill förbättra sitt utseende genom hela processen, från första mötet med läkaren till operationssalen och en tid efteråt, när ärren har läkt och drömmen blivit verklighet. Säsongsavslutning. Del 13 av 13.

10:50 All världens reklam

Svensk underhållningsserie. I 40 delar. Här bjuder man på allt från de bästa till de sämsta och de roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn. Programledare är Anton Körberg.Del 39 av 40.

11:20 All världens reklam

Svensk underhållningsserie. I 40 delar. Här bjuder man på allt från de bästa till de sämsta och de roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn. Programledare är Anton Körberg.Sista delen. Del 40 av 40.

11:45 Sändningsuppehåll

14:50 Bachelor

Bachelor, The XIII. Amerikansk realityserie från 2009. I elva delar. Den amerikanske singelpappan Jason Mesnick ska försöka hitta sin drömkvinna bland 25 amerikanska kvinnor. Genom dejter och olika aktiviteter lär han känna tjejerna. I varje program måste Matt välja bort en eller flera kvinnor i en rosceremoni tills bara en kvinna återstår.Del 2 av 11.

16:40 Smash cuts

Smash Cuts I. Amerikanskt underhållningsprogram från 2010. Sketchkomik blandas med de bästa, värsta och roligaste klippen från Youtube.

17:05 90210

90210 I. Amerikansk dramaserie från 2008. I 23 delar. Familjen Wilson har flyttat från Kansas till Beverly Hills för att ta hand om en äldre släkting. Som nya i skolan känner sig syskonen Annie och Dixon Wilson först som kusinerna från landet, men snart får de vänner att dela sin nya vardag med. Del 10 av 22. Kelly kommer tillbaka och konfronterar Ryan, som har tagit tjänstledigt efter att det gått rykten på skolan om att han har kysst en elev. Annie och Dixons halvbror Sean träffar Annie och Naomi och visar sig ha en överraskning.

18:00 Ghost whisperer

Ghost Whisperer I. Amerikansk dramaserie från 2005/2006. I 22 delar. Redan som liten förstod Melinda Gordon att hon var speciell. När andra barn lekte med låtsaskompisar kommunicerade Melinda med människor som ingen annan kunde se. Melindas ovanliga gåva göra att hon blir tvungen att ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar, i synnerhet som hon är nygift med Jim Clancy och har öppnat en antikaffär tillsammans med kollegan Andrea Moreno. På gott och ont är Melinda tvungen att göra det bästa av situationen. Del 9 av 22. Melinda och Jim börjar höra röster i sin bilradio och Melinda tolkar det som om att det är andar som hörs. Hon inser snart att en av rösterna tillhör en mor som har problem med sin tonårsson. Melinda ställs inför utmaningen att försöka pussla ihop meddelandet från modern så att hon kan förmedla det till sonen så att mamman kan gå vidare.

19:00 Big brother

Svensk realityserie från 2012. I 91 delar. Här ska ett antal personer under 100 dagar leva isolerade i ett hus som dygnet runt övervakas av tv-kameror. De har ingen kontakt med den yttre världen och det hela går ut på att inte bli nominerad till utröstning av sina kamrater. En efter en lämnar deltagarna tävlingen tills det bara finns en vinnare kvar. Programledare är Gry Forssell. Del 65 av 91.

20:00 Big brother 24-7

Svensk realityserie från 2012. I 75 delar. Ocensurerad och direktsänd inblick hos deltagarna i Big brother-huset.

21:00 Breakout kings

Breakout Kings. Amerikansk kriminaldramaserie från 2011. I 13 delar. Tre av de mest hårdnackade, notoriska och svårfångade brottslingarna i USA utses för att tillsammans med en före detta polis bilda ett team av prisjägare. De specialiserar sig på att fånga förrymda brottslingar under ledning av polisväsendet.Del 11 av 13. En våldsam och schizofren man som är överlevnadsexpert och tidigare begått ritualmord har slutat ta sina mediciner och är på jakt. Hans byte är en ung och vacker programledare. Efter att ha mördat en vårdare flyr han med en enda sak i sikte, att få tag i den unga kvinnan och ta henne till en utvald plats uppe i bergen. Där planerar han att utföra en våldsam ceremoni.

22:00 Bob's burgers

Bob's Burgers I. Amerikansk animerad komediserie från 2010. I 13 delar. Bob är den tredje generationen som driver familjeföretaget Bob's burgers med hjälp av sin fru och deras tre barn. Den småknasiga familjen har stora visioner för sina burgare men faller på servicenivån och att de inte är särskilt sofistikerade. Trots grisiga lokaler, uselt läge och brist på kunder är Bob och hans familj fast beslutna att den tredje och storslagna nyöppningen av Bobs burgers ska bli en succé.Del 5 av 13. Motvilligt låter Bob sin fru Linda och barnen sätta upp en musikal om ett mordmysterium på restaurangen. Men på premiärkvällen inträffar något som förändrar historien.

22:30 Bob's burgers

Bob's Burgers I. Amerikansk animerad komediserie från 2010. I 13 delar. Bob är den tredje generationen som driver familjeföretaget Bob's burgers med hjälp av sin fru och deras tre barn. Den småknasiga familjen har stora visioner för sina burgare men faller på servicenivån och att de inte är särskilt sofistikerade. Trots grisiga lokaler, uselt läge och brist på kunder är Bob och hans familj fast beslutna att den tredje och storslagna nyöppningen av Bobs burgers ska bli en succé.Del 6 av 13. Tina vill desperat ha sin första kyss på sitt 13-årskalas. Louise råkar ha sönder fritösen och för att ha råd att betala för Tinas fest tvingas Bob ta extrajobb som taxichaufför på kvälls- och nattetid. Situationen förvärras ytterligare när killen som Tina är kär i inte får gå på festen för sina föräldrar. Bob gör allt i sin makt för att rädda dotterns stora dag.

23:00 Big brother

Svensk realityserie från 2012. I 91 delar. Här ska ett antal personer under 100 dagar leva isolerade i ett hus som dygnet runt övervakas av tv-kameror. De har ingen kontakt med den yttre världen och det hela går ut på att inte bli nominerad till utröstning av sina kamrater. En efter en lämnar deltagarna tävlingen tills det bara finns en vinnare kvar. Programledare är Gry Forssell. Del 66 av 91.

00:00 Breakout kings

Breakout Kings. Amerikansk kriminaldramaserie från 2011. I 13 delar. Tre av de mest hårdnackade, notoriska och svårfångade brottslingarna i USA utses för att tillsammans med en före detta polis bilda ett team av prisjägare. De specialiserar sig på att fånga förrymda brottslingar under ledning av polisväsendet.Del 11 av 13. En våldsam och schizofren man som är överlevnadsexpert och tidigare begått ritualmord har slutat ta sina mediciner och är på jakt. Hans byte är en ung och vacker programledare. Efter att ha mördat en vårdare flyr han med en enda sak i sikte, att få tag i den unga kvinnan och ta henne till en utvald plats uppe i bergen. Där planerar han att utföra en våldsam ceremoni.

01:00 Stygga flickors klubb

Bad Girls Club III. Amerikansk realityserie från 2008. I 15 delar. Sju unga kvinnor med temperament, attityd och partyhumör flyttar in i ett lyxhus i Hollywood. Där ska de bo i fyra månader, under ständig kameraövervakning. Tjejerna har alla en stökig bakgrund, vilket inte gör tillvaron i huset alldeles lätt. Ska deras samvaro hjälpa dem att få insikt i hur deras beteende påverkar andra och ska de lyckas förändra sig och börja leva utifrån nya förutsättningar?Del 9 av 15.

02:00 Jerry Springer

Jerry Springer Show, The XIII. Amerikansk talkshow från 2004. Programledaren Jerry Springer bjuder in intressanta gäster för att tala om roliga, sorgliga, galna och intressanta ämnen.

03:00 Big brother

Svensk realityserie från 2012. I 91 delar. Här ska ett antal personer under 100 dagar leva isolerade i ett hus som dygnet runt övervakas av tv-kameror. De har ingen kontakt med den yttre världen och det hela går ut på att inte bli nominerad till utröstning av sina kamrater. En efter en lämnar deltagarna tävlingen tills det bara finns en vinnare kvar. Programledare är Gry Forssell. Del 66 av 91.

04:00 Numbers

Numbers VI. Amerikansk dramaserie från 2009/2010. I 16 avsnitt. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv. Del 7 av 16. Teamets plan att jobba under täckmantel för att avslöja en cyberbrottsling går snett när en hacker som vill ta över den svarta marknaden på internet riskerar hela operationen. Samtidigt försätter sig hackern i en farlig situation som kan leda till mord.

Tulevia TV-elokuvia

Miehen kylkiluu
TV1

maanantai 08.02 13:25

Elokuva: Kadonneen aarteen metsästäjät
Nelonen

maanantai 08.02 21:00

Elokuva: Morsiamen isä 2
Liv

tiistai 09.02 21:00

Avoveteen
TV1

keskiviikko 10.02 13:20

Kino: Humiseva harju
YleTeema

keskiviikko 10.02 21:45

Sulje Lisää/poista suosikki