Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

TV2

Loppupäivä
torstai 24.5.2012

06:50 PIKKU KAKKONEN

Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen

06:53 Harri ja Toto

Ylös ja alas. Päinvastoin kaupungissa on markkinat. Paikalla on mm. maailmanpyörä, lentokone ja kuumailmapallo. Kaikilla niillä pääsee sekä ylös että alas.

07:03 Maapallottelua

"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä näytän sulle yhden hyvän tyypin tältä pallolta. Se on karhu! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!"

07:07 Possu Pallero

Norsu. Possu Pallero kertoo, miksi norsut ovat niin hyviä ystäviä.

07:17 Taide on tehtävä

Taidetehtäviä ratkotaan pensselin neuvoilla Ferdinand von Wrightin teoksessa "Haminanlahden puutarhassa".

07:24 Mansikkala: Linnunpelätin

Osa 1/6: Linnunpelätin. Lilli ja Kalle keksivät ratkaisun mansikkamaan raakkujien häätämiseen: lintuja muualle houkutteleva linnunpelätin. Animaatio: Mikko Kunnas.

07:29 Katinkontti Remix: Merentutkimusalus

Katti on Jacques Cousteaun suuri ihailija ja valmis tekemään kaikkensa, jotta Itämeri puhdistuisi ja planktonit kukoistaisivat. Mutta mitä Katti voi tehdä?

07:44 Mio Mao

Savianimaatio kahdesta kissasta.

07:49 Neppajymykerho

Tinja houkuttelee Ropposen kylpyyn ja puhaltaa saippuakuplia. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen.

07:56 Disney esittää: Ystäväni Tiikeri & Nalle Puh

Pohjoinen vieras ja Nasun taidelöytö. Nalle Puh ja ystävät seikkailevat jälleen.

08:20 Galaxi

Koululaisten oma ohjelma. yle.fi/galaxi

08:21 Tero hoitaa

Suuri odotus

08:29 Operaatio Hurrikaani: Loppunäytös

Nuori agentti Puuma ratkoo rikoksia Boforin kaupungissa. Katsojat pääsevät mukaan osoitteessa yle.fi\operaatiohurrikaani.

08:37 Aivokeskus

Avaruuslaboratorio Aivokeskuksessa tutkitaan tänään miksi tuli sammuu.

08:43 Kapteeni Kari

Ikkunanpesua

08:44 Hemmot

Bumerangi

08:50 Lentävät lääkärit

Kauneuden kaipuu. Draamasarja lentävän lääkäripalvelun työntekijöiden värikkäästä elämästä Australian maaseudulla.

09:35 Yle Uutiset Uusimaa

Uutisia Uudeltamaalta.

09:45 Yle Uutiset Kaakkois-Suomi

Uutisia Kaakkois-Suomesta.

09:55 Yle Uutiset Lounais-Suomi

Uutisia Lounais-Suomesta

10:05 Yle Uutiset Häme

Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.

10:15 Yle Uutiset Keski-Suomi

Uutisia Keski-Suomesta.

10:25 Yle Uutiset Itä-Suomi

Uutisia Itä-Suomesta.

10:35 Yle Uutiset Pohjanmaa

Uutisia Pohjanmaalta.

10:45 Yle Uutiset Pohjois-Suomi

Uutisia Pohjois-Suomesta

10:55 Oddasat

Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.

11:10 Isä Matteon tutkimuksia

Leikkiä tulella. Läheisessä kansallispuistossa syttyy tulipalo. Varakkaan lakimiehen hemmoteltu poika tunnustaa tuhopolton, mutta onko kaikki sittenkään niin yksinkertaista?

12:05 Matkakassi: Etelä-Ruotsi

Englantilainen Keith Foster tutustuu ruotsalaisten kesähuveihin. Ohjelmaan kuuluu Astrid Lindgreniä, seikkailuja Götan kanavalla ja pankkiryöstö High Chaparralissa. Keith osallistuu myös jokamiesluokan ajoihin.

12:35 Olli Lindholm - mies Yöstä

Yö-yhtyeen menestys jatkuu. Entisestä punkkarista, laulaja Olli Lindholmista, on kasvanut säntillinen perheenisä ja ammattimuusikko. Nöyryys on ollut ohjenuora aina, ja hyvien taustajoukkojen ansiosta elämä on kantanut.

13:25 Tanskalainen maajussi

Osa 7/8. Frank saa pihalleen tepastelemaan pari vastakuoriutunutta ankanpoikasta hanhenpoikasten joukkoon. Siiderinpullotuksen jälkeen on aika palata kasvihuonetyömaalle. Ja uusi lippis päässä.

13:55 Luokkakuva

Muusikko-kirjailija Kauko Röyhkä tapaa luokkakaverinsa Eijan. Molemmat kaipaavat yhteisten kynttiläiltojen kolmatta jäsentä, Johannaa, joka ei jaksanut elää.

14:25 Puutarhassa tuoksuu ruoka

Osa 4/10. Puutarhassa tehdään perinteistä pitsaa, ja sitä varten Jörgen rakentaa kiviuunin. Anne saa neuvoja oikeiden pitsajauhojen valintaan kylään poikenneelta jauhoasiantuntijalta.

14:55 Blogistania

Jenni Rotosen Pupulandia-blogi on vuodesta toiseen Blogilistan luetuimpia. Blogistaniassa Jenni shoppailee, stailautuu, etkoilee ja gaalailee.

15:25 Matkapassi: Kiinan kaakkoisosat

Zay Hardingin matka alkaa runsasväkisestä Guanzhoun kaupungista, jossa hän käy buddhalaistemppelissä ja markkinoilla. Maon syntysijoilta matka jatkuu hakka-kansan pariin. Lopuksi lekotellaan Hainanin hietikolla.

16:15 Viinitilan keisari

Loppu ja alku. Claudia haudataan. Anna tulee Australiasta isänsä tueksi, mutta Thomas suostuttelee hänet palaamaan opintojen pariin. Blasius, Paul ja Thomas hakevat lohtua toisistaan.

17:00 Pikku Kakkonen

Kaisan kanssa katsellaan Humps, Kuvat liikkuvat, Ika Oka, Onnea on, Metkat Mesiläiset, Herää pahvi ja Jussin matkat.

18:00 Galaxi

Koululaisten oma ohjelma. yle.fi/galaxi

18:01 Raimo

Manalan enkelit.

18:14 Pikku Nikke

Karkki. Kauppias Compani etsii kotia kissanpennulle. Nikke ottaa kissan, mutta ei saa viedä sitä kotiin. Uutta kotia etsivä kissa päätyy monen mutkan jälkeen koululle, josta se löytää yllättäen ystävän.

18:30 Intohimona akvaariokalat

Norjalaisen Tor Åsmund Evjenin kallein kaluste on 800 litran akvaario. Hänellä on jo koko joukko eksoottisia kaloja, mutta mieli halaa vielä yhtä mustankirjavaa yksilöä.

19:00 Yle Uutiset

Mukana urheilu.

19:10 Yle Uutiset alueeltasi

Alueellisia uutisia.

19:20 Yle Uutiset Suora linja

Vuorovaikutteinen uutislähetys.

19:30 Kohtauspaikka: Menestyksen hinta

Antti Tuisku oli koulukiusattu rovaniemeläispoika, jolla oli unelma: päästä laulamaan. Nyt hän on koko kansan tuntema idoli, joka laulaa, tanssii ja tuntuu onnistuvan kaikessa. Mutta onko Antin menestyksellä hinta?

20:00 Doctor Who

Iso paha susi. Ihmiskunta uskoo sokeasti sille uskoteltuihin valheisiin. Voiko mikään estää välitöntä maailmanloppua? Tohtori ja Rose käyvät kiivaaseen taistoon.

20:45 Hupipätkät

Hulvaton kokoelma tunnettujen tv-ohjelmien pilalle menneitä kohtauksia, jotka todistavat että vaikka tuotantosuunnitelmat olisivat kuinka vedenpitäviä, kaikki voi kuitenkin lopulta mennä päin honkia.

20:55 Kätevä emäntä

2/8. Pakko saada. Ihan kauheeta! Kyllä sellanen pitää saada, jota rakastaa! R: Minna Kivelä, Annu Valonen, Maria Sid, Lotta Lindroos, Kaisa Mattila, Jarkko Tiainen, Lari Halme. (U).

21:25 Poliisi-tv

Nykyisen lain mukaan esimerkiksi murhan valmistelu ei ole rikos. Nyt tähän ollaan tekemässä muutosta. Mistä on kysymys, kun rikoslain koventamisperusteiden käytännöissä on suuria eroja? Poliisin matkassa Helsingissä.

21:50 Yle Uutiset

Mukana urheilu.

22:00 Eurovision 2012: Semifinaali 2

Loput finalistit selviävät. Mukana yksi ennakkosuosikeista, Ruotsin Loreen. Kommentaattoreina Tarja Närhi ja Tobias Larsson. Suomesta ei voi äänestää. Valittavissa myös ruotsinkielinen selostus.

00:00 Becky ja Steve

Osa 13/13: Välit poikki. Steven exä Julie tulee pyytämään Steveltä apua, Dan ja Anita ovat taas eroamassa, Lauralla on yllätys Paulille ja Becky saa tietää salaisuuden Steven menneisyydestä.

00:30 Uutisikkuna

04:00 Uutisikkuna

Tulevia TV-elokuvia

Suomisen Olli rakastuu
TV1

perjantai 27.11 13:25

Elokuva: FC Venus
Nelonen

perjantai 27.11 21:00

Elokuva: Air America
TV Viisi

perjantai 27.11 21:00

Harold ja Maude
YleTeema

perjantai 27.11 21:10

Elokuva: Näkymätön uhka
Kutonen

perjantai 27.11 22:00

Sulje Lisää/poista suosikki