Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 Hero HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

Sub Juniori

Koko päivä
perjantai 17.2.2017

06:00 Aapon ja Tiian seikkailut

Myrsky. Saarella riehuu myrsky, joka tuo tullessaan muutakin kuin sadetta ja tuulta.

06:15 Aapon ja Tiian seikkailut

Jumissa. Aapo ja Tiia touhuilevat saarella, kunnes Mauri juuttuu kiinni pyöränrenkaaseen.

06:30 Unikamut

Alle kouluikäisille suunnattu lastensarja, jossa neljä hyväntahtoista ja pehmoista unikamua seikkailevat musiikin voimin mennessään nukkumaan.

06:45 Unikamut

Alle kouluikäisille suunnattu lastensarja, jossa neljä hyväntahtoista ja pehmoista unikamua seikkailevat musiikin voimin mennessään nukkumaan.

07:00 Hyvää huomenta!

07:01 Juontajan suosikki

07:02 Juniorijumppa

07:05 Poukaman Lili

07:15 Poukaman Lili

07:25 Pinkkupoppoo

Viisi pientä pingviiniä ystävineen seikkailee lumen ja jään keskellä hauskoissa ja opettavaisissa tarinoissa, jotka sopivat kaikkein pienimmillekin lapsille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

07:35 Pinkkupoppoo

Viisi pientä pingviiniä ystävineen seikkailee lumen ja jään keskellä hauskoissa ja opettavaisissa tarinoissa, jotka sopivat kaikkein pienimmillekin lapsille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

07:45 Aapon ja Tiian seikkailut

Kop-kopien loma. Kop-kopit vaikuttavat masentuneilta, joten Aapo ja Tiia yrittävät piristää niitä.

08:00 Seikkailija Dora

Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. Tuotantokausi 5.

08:25 Tölkkiläiset

4.

08:35 Elias ja pelastusryhmän seikkailut

Jättimuna. Ystävykset löytävät ison ja painavan munan, mutta äitilintua näy missään. Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla.

08:47 Elias ja pelastusryhmän seikkailut

Lunnin paratiisi. Vinssiä masentaa, koska hän ei pääse lomalle. Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla.

09:00 Juontajan suosikki

09:01 Onnenpäivän vitsi

09:03 Isoisänalle ja Isänalle Tampereen paloasemalla

09:25 Poukaman Lili

Uusinta.

09:35 Poukaman Lili

Uusinta.

09:45 Mokon suuri maailma

Nukkemestarit. Moko ja Chavapa ovat Vietnamissa, ja he auttavat ystäväänsä Linh Hueta kokoamaan nukketeatteria.

10:00 Wotwotit

10:15 Wotwotit

10:30 Juniorijumppa

10:31 Päivän piirustus

10:32 Tölkkiläiset

5.

10:38 Tölkkiläiset

6.

10:45 Pinkkupoppoo

Viisi pientä pingviiniä ystävineen seikkailee lumen ja jään keskellä hauskoissa ja opettavaisissa tarinoissa, jotka sopivat kaikkein pienimmillekin lapsille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

10:53 Pinkkupoppoo

Viisi pientä pingviiniä ystävineen seikkailee lumen ja jään keskellä hauskoissa ja opettavaisissa tarinoissa, jotka sopivat kaikkein pienimmillekin lapsille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

11:00 Unikamut

Alle kouluikäisille suunnattu lastensarja, jossa neljä hyväntahtoista ja pehmoista unikamua seikkailevat musiikin voimin mennessään nukkumaan. Uusinta.

11:15 Unikamut

Alle kouluikäisille suunnattu lastensarja, jossa neljä hyväntahtoista ja pehmoista unikamua seikkailevat musiikin voimin mennessään nukkumaan. Uusinta.

11:30 Vikke Viikinki

Moby Vikke. Kausi 1, 72/78. Viikingit tapaavat reissullaan valaan, joka joutuu heidän takiaan pulaan. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu.

11:45 Vikke Viikinki

Laivatonna. Kausi 1, 73/78. Viikingit kohtaavat merellä hädässä olevia ihmisiä, joita on sääntöjen mukaan autettava. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu.

12:00 Juontajan suosikki

12:01 Elias ja pelastusryhmän seikkailut

Jättimuna. Ystävykset löytävät ison ja painavan munan, mutta äitilintua näy missään. Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla. Uusinta.

12:13 Elias ja pelastusryhmän seikkailut

Lunnin paratiisi. Vinssiä masentaa, koska hän ei pääse lomalle. Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla. Uusinta.

12:25 Päivän vinkki

12:27 Halinallet

Ujo esitys. Nallet valmistautuvat innolla illan esitykseen. Petonen jä pätyrit ovat kuitenkin päättäneet laittaa kapuloita rattaisiin, ja kun Sopusointu vielä kaiken kukkuraksi menettää äänensä, on soppa valmis. Rakastetut värikkäät Halinallet jatkavat opettavaisia ja hyväntuulisia seikkailujaan uudella teknologialla tehdyssä sarjassa, entistäkin suloisempina!

12:49 Littlest Pet Shop

Suuri ikävä. Lemmikit keksivät ovelan suunnitelman, jotta pääsisivät tapaamaan Blytheä tämän kesäkouluun. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu. 2. tuotantokausi.

13:15 Myyrä

Myyrä valokuvaajana. Zdenek Milerin maineikas animaatiosarja perheen pienimmille.

13:25 Pikku Piko

Miten selvitään... räikeästä hiihtoasusta?. Saavuttuaan hotelliin, missä luokka asuu hiihtoleirin ajan, Sussu huomaa harmikseen unohtaneensa hiihtoasunsa! Mukana oleva opettaja löytää hänelle varapuvun, mutta se on hirveän näköinen. Sussu ei halua pitää sitä, koska koko luokka nauraisi hänelle! Siksi hän pyytää Pikolta apua, ja tämä ryhtyy kyselemään, josko joku vaihtaisi pukunsa hänen kanssaan... Vaan entä jos räikeä puku sittenkin tuo esiin sen kantajan sporttisen tyylin?

13:32 Pikku Piko

Miten selvitään... merisairaudesta?. Loma on alkanut! Isoisä ja Amanda vievät Pikon ja hänen ystävänsä Pehkon ja Cassiuksen aurinkolomalle! He lähtevät laivalla. Laivalla?! Mutta Piko on aina kärsinyt merisairaudesta. Huonoa oloa on varmasti luvassa! Hypnoosi, mummon yrttilääkkeet... koko perhe yrittää kaikkensa auttaakseen merisairauden voittamisessa. Niin ja muuten, kun matkan jälkeen astutaan maan kamaralle, tuleeko siitä maasairaaksi? Voi ei!

13:35 Pikku Piko

Miten selvitään... kun hätä iskee laskettelurinteessä?. Pikku Piko on hiihtohississä, kun hän äkkiä tuntee "luonnon kutsuvan"! Ikävä kyllä olosuhteet ovat häntä vastaan ja kun hissi yhtäkkiä pysähtyy, kidutus tuntuu vielä pahemmalta! Kun hän viimein pääsee hissistä pois, hän ei tiedä mihin menisi. Kasvuston joukkoon ei niin vain suojauduta: mitä jos siellä onkin karhu?! Kauheaa! Ja tilanne vain pahenee, kun hän viimein pääsee hiihtokeskuksen vessaan, ja hiihtopuvun vetoketju juuttuu! Voi Piko parkaa...

13:45 Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa

Osa 19/27. Kilpailu rakkaudesta. Emily on innoissaan, sillä hänen on tarkoitus tehdä töitä yhdessä jalkapallon supertähden, Williamin, kanssa. Emilyn tullessa paikalle Linda onkin jo siellä. Linda ja Emily alkavat kamppailla, mutta heidät keskeyttää Helena, joka tulee tuomaan heille teetä.

14:00 Juontajan suosikki

14:01 Alvin ja pikkuoravat

14:15 Alvin ja pikkuoravat

14:30 Heidi

Friedrich. Neiti Rot kyllästyy Alppivaarin noitumiseen ja lähtee kylälle Heidin kanssa. Kaupassa he törmäävät mieheen, joka väittää tunteneensa neiti Rotin nuoruudessaan. Klassikkokirjoista tuttu Pikku-Heidi nähdään nyt uudessa tietokoneanimaatiosarjassa! Enkelinkasvoinen Heidi on pieni orpotyttö, joka asuu vanhan isoisänsä luona Sveitsin Alpeilla. Heidin elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta iloisen ja positiivisen elämänasenteensa siivittämänä hän huomaa, kuinka tärkeää ystävyys ja toisista huolehtiminen on. Sarjassa puhutaan suomea.

14:55 Hauskat eläinperheet

Osa 35/40. Kotimainen eläinohjelma, jossa näyttelijä Juha Varis hauskuuttaa suomalaisten villieläinten äänenä. Ohjelmassa tapaamme mm. kisaavia karhuja, taistelevia metsoja ja hellyyttäviä ketunpoikasia.

15:00 Extreme-futaajat

Slyn säännöt. Kun Paul ei voi kykene tuomitsemaan, erotuomariksi valitaan Sly, joka tekee kaikkensa varmistaakseen The Teamin häviön. Kouluikäisille suunnatussa tietokoneanimaatiossa Extreme-futaajat pelaavat perinteisestä poikkeavaa jalkapalloa akrobatialla höystettynä. Samy on päättänyt perustaa joukkueen, jota alkuvaikeuksien siivittämänä tulee valmentamaan hänen velipuolensa Tag. Joukkueet mittelevät toisiaan vastaan rakenteilla olevassa ostoskeskuksessa. Miten käy Samyn joukkueen, kun vastustajajoukkue käyttää kyseenalaisia keinoja?

15:28 Päivän vinkki

15:30 Juontajan suosikki

15:31 Kiitos

Kira. Kotimainen lastenohjelma, jossa lapset pääsevät yllättämään aikuisen itsetehdyllä lahjalla sekä kiittämään häntä. Mukana on kolme kädentaitajaa joiden opastuksella sydämelliset kiitoslahjat valmistuvat.

15:45 Kahjo kanala

Yllätysmunat. Paula haluaa myydä munia, joiden sisällä on yllätys. Suurkaupungin sydämessä asuu vastuuton, mutta rakastettava kukko, joka kannustaa neljää kanaansa munimaan musiikin tahtiin. Heidän elämäänsä häiritsee vuokraemäntä Polly, joka uhkaa myydä kanat naapuruston lihakauppiaalle, jos hän ei saa päivittäisiä kananmuniaan ajoissa. Kouluikäisille suunnattu vauhdikas tietokoneanimaatiosarja.

15:55 Kahjo kanala

Hurmaava robotti. Paulan uusi robotti saa kukkojen ja kanojen päät sekaisin. Suurkaupungin sydämessä asuu vastuuton, mutta rakastettava kukko, joka kannustaa neljää kanaansa munimaan musiikin tahtiin. Heidän elämäänsä häiritsee vuokraemäntä Polly, joka uhkaa myydä kanat naapuruston lihakauppiaalle, jos hän ei saa päivittäisiä kananmuniaan ajoissa. Kouluikäisille suunnattu vauhdikas tietokoneanimaatiosarja.

16:05 Kahjo kanala

Myrkkyomena. Aimo Velmu haluaa jyrätä kanalan maan tasalle ja antaa Paulalle myrkkyomenan. Suurkaupungin sydämessä asuu vastuuton, mutta rakastettava kukko, joka kannustaa neljää kanaansa munimaan musiikin tahtiin. Heidän elämäänsä häiritsee vuokraemäntä Polly, joka uhkaa myydä kanat naapuruston lihakauppiaalle, jos hän ei saa päivittäisiä kananmuniaan ajoissa. Kouluikäisille suunnattu vauhdikas tietokoneanimaatiosarja.

16:15 Pikku Prinssi

Kyynelkasvien planeetta osa 2. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Jättimäinen universaali myrsky on vienyt Pikku Prinssin ystävineen pois asteroidiltaan. He matkustavat planeetalta toiselle Linnunradan poikki löytääkseen tien takaisin kotiin.

16:40 Daltonit

Joen hyvä haltija / Viileä pakojuoni / Naamioitu kostaja. Kausi 2, 28/39. Ensimmäisessä tarinassa Joe saa vieraakseen hyvän haltijan. Toisessa tarinassa Joe päättää paeta vankilan uuden ilmastoinnin avulla. Kolmannessa tarinassa vankilaan saapuu salaperäinen vieras, jonka salaisuuden Daltonin veljekset päättävät selvittää. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

17:05 Onnenpäivän vitsi

17:06 Pokémon

Valot! Kamera! Pika!. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi.

17:30 Menopeli

Volkkarit. Osa 5/5. Volkkari-viikon päätteeksi kilpailijoilla ovat vastaukset valmiina varsinaista peliä varten. Menopelikisaajina tällä viikolla ovat Alli, Vilho, Aki ja Mikael. Juontaja Noora Hautakangas toimii tuomarina ja laskee, kenen pisteillä löytyy viikon menopeli.

17:35 iCarly

Treffit Samin ja Freddien kanssa. Kausi 4, 1/11. Carly huomaa jatkuvasti joutuvansa lemmenparin Samin ja Freddien kinojen sovittelijaksi.

18:00 Juontajan suosikki

18:01 Code Lyoko

Code Lyoko kertoo neljästä koululaisesta, jotka käyvät koulua sisäoppilaitoksessa. Yumi, Jeremy, Odd ja Ulrich löytävät vanhasta koulunsa vieressä olevasta tehtaasta suuren supertietokoneen. Pian he huomaavatkin, että supertietokoneen avulla he pääsevät Lyoko-nimiselle planeetalle - tästä alkaa suuri seikkailu!

18:30 Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat

Manhattan-projekti, osa 2. Karai ja Juovakynsi ovat vanginneet Tikun ja osan kilppareista. Samaan aikaan Donatello kumppaneineen jatkaa järistysten alkuperän selvitystä. Maailman kuuluisimmat mutanttininjakilpikonnat Raphael, Donatello, Michelangelo ja Leonardo taistelevat edelleen New Yorkin kaduilla vaarallisia vihollisia vastaan. 2. tuotantokausi.

18:55 Viidakon veijarit

Kauhun kallio .

19:10 Tintin seikkailut

Tintti ja kapteeni joutuvat huimalle avaruuslennolle kesken raketin matkaa kohti kuuta.

19:35 Daltonit

Lehmäpojat / Daltonin serkukset / Daltonit seitissä. Kausi 2, 31/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit päättävät karata vierailevan sirkuksen vanavedessä lehmäksi pukeutuneena. Toisessa tarinassa Daltonin veljekset ja serkukset lyövät viisaat päänsä yhteen. Kolmannessa tarinassa Daltonit yrittävät karata hämähäkinseitin avulla. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

19:58 Hyvää yötä!

Tulevia TV-elokuvia

Kesäillan valssi
TV1

maanantai 26.06 12:55

Elokuva: Elämäni John Malkovichina
TV Viisi

maanantai 26.06 21:00

Brokeback Mountain
TV2

maanantai 26.06 22:00

Onnelliset
TV1

tiistai 27.06 13:00

Elokuva: Jospa se vain olisi totta
Liv

tiistai 27.06 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki