Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 MAX

Loppupäivä
torstai 17.5.2012

09:00 Uusi historia: Egypti

Kleopatran tarina. Millainen oikeastaan oli myytin taakse kätkeytyvä muinaisen Egyptin viimeinen hallitsija Kleopatra? Englantilainen dokumenttisarja käsittelee Egyptin suurimpia mysteerejä, joihin perehdytään käyttäen viimeisintä tutkimustietoa ja uusinta tekniikkaa, sekä vierailemalla paikoissa, joihin ennen ei ole ollut pääsyä. Jaksojen aiheena on Egyptin merkittävimmät historialliset henkilöt ja kohteet, kuten Ramses, Kleopatra, Aleksanteri Suuren hauta ja Kuninkaiden laakso.

10:00 Legendojen taistelut: Prätkät

Road Racingin ensimmäinen Australian GP ajettiin 1989 Phillip Islandin radalla. 500-kuutioisten ja 250-kuutioisten lähdöt olivat jännittävät alusta loppuun.

11:00 Kalastus ja metsästys

Jahdissa Etelä-Afrikassa. Metsästystoimittaja Per Morberg tutustuu paikallisten trofeiden valmistukseen, paistaa pihvit lehmäantiloopista, hankkii paikallisiin olosuhteisiin paremmin sopivia varusteita ja pääsee kaatamaan useita komeita lajeja kuten esimerkiksi kudun. Jakso keskittyy tällä kertaa ainoastaan metsästykseen.

11:50 Kalastus ja metsästys

William pääsee Vänernille vetouistelemaan kalastusopas Kristian Keskitalon kanssa. Naapurivenekunnan kanssa käydään leikkimielistä kisaa saaliista. Lohta ollaan pyytämässä, mutta syöttiin tarttuu muutakin kalaa. Ola on Upplannissa keväisessä metsäkaurisjahdissa Erik Dalunden mailla. Ensimmäinen ilta ei tuota tulosta, mutta aamu on jo parempi. Ruotsalainen metsästys- ja kalastusohjelma, joka tarjoaa elämyksellisten ja jännittävien hetkien lisäksi verkkaista tunnelmointia ja erätarinoita, mutta myös käytännöllisiä neuvoja ja opastusta kaikista metsästyksestä ja kalastuksesta kiinnostuneille.

12:40 Villi rannikko

Vancouversaaren lohi. Saarten ja salmien suojassa kalastaminen on leppoisaa, mutta nyt mennään ulkomerelle maininkeihin, joissa lohilla on kokoa.

13:10 Late Show With David Letterman

Amerikkalainen talk show, jota isännöi David Letterman. Vieraina Eva Longoria ja Tom Dreesen. Musiikkivieraana Florence and the Machine. Housebändinä Paul Shaffer and The CBS Orchestra, vieraanaan Booker T Jones. Esitetty USA:ssa 9.5.2012.

14:00 Legendojen taistelut: Ralli

Akropolis 1989. Akropolis 1989. Vuoden 1989 Akropolis-rallissa Toyota haastoi lähes lyömättöminä pidetyt Lanciat, ja taistoon liittyi myös Ari Vatanen Mitsubishi Galantillaan. Ankarassa rallissa renkaat ja luotettavuus ratkaisivat yhtä paljon kuin nopeus. Dokumenttisarja.

15:00 Rikos ratkaistu

Murha kiihdytyskaistalla. Mickey Thompson ajoi nopeimmillaan 653 km/h. Samalla tavalla hän eli elämänsä, koko ajan täydellä kaasulla. Elämä loppui julmaan teloitusmurhaan, kun hän ja hänen vaimonsa saivat luodin päähän kotipihallaan. Kaikki tiesivät, kuka oli murhien takana, mutta pystyttiinkö se todistamaan?

15:50 Grip

Renkaat sileiksi. Koeajetaan G-Powerin BMW 3-sarja ja vastataan samalla katsojien viesteihin. Det etsii kelvollista farmaria 1 500 eurolla. Esitellään ohjelman haastekilpailujen parhaat.

16:40 Lentäjä-ässät

Harmon Rocket. Kokenut armeijan testilentäjä ja lentämisestä innostunut harrastaja yhdistävät tietonsa ja taitonsa ja perustavat kahden miehen testiryhmän. Kaksikko koelentää maailman merkittävimpiä pienkoneita potkurikoneista suihkumoottoreihin ja seuraa lentäjäsankareiden ilmareittejä. Tässä jaksossa tehdään huimia taitolentoliikkeitä Harmon Rocket -lentokoneilla. Kanadalainen realitysarja.

17:05 Lentäjä-ässät

Helikopterit. Kokenut armeijan testilentäjä ja lentämisestä innostunut harrastaja yhdistävät tietonsa ja taitonsa ja perustavat kahden miehen testiryhmän. Kaksikko koelentää maailman merkittävimpiä pienkoneita potkurikoneista suihkumoottoreihin ja seuraa lentäjäsankareiden ilmareittejä. Tässä jaksossa lennetään Bell 412 -helikopterilla. Kanadalainen realitysarja.

17:30 Kaksintaistelu

Tsingis-kaani vastaan Hannibal. Kumpi voittaisi, Tsingis-kaani vai Hannibal? Ohjelmassa vertaillaan historiallisia sotureita sekä näiden aseita ja taktiikoita.

18:15 MAXsport.tv

Vapaalaskun maailmankiertueen yhteenveto sekä Verbierin huikea finaali.

18:45 Teknari

Ensitestissä uunituore Samsung Galaxy S3 älypuhelin. Husqvarna Nuda 900 tarjoaa motoristille eväät hauskanpitoon. Markku Alén kettumetsällä Range Roverilla Englannissa. Vertailussa perheautot Honda Civic ja Hyundai i30.

19:15 Erämiehet

Thomas nautiskelee talvisessa hiivintäjahdissa ja testaa uudenlaisen koirien karhutestin, jossa käytetään pyörillä kulkevaa karhua. Ruotsalainen metsästysohjelma, jota juontaa Thomas Ekberg jo lähes 20 vuoden metsästys- ja riistanhoitokokemuksella.

19:45 Kalamiehen paratiisit

Fishing and Hunting. Kalamiehen paratiisit, 8. osa, 6. kausi. Odell on Ruotsin Lapissa kalastamassa ja seuraamassa poronvasojen merkintää.

20:15 Rikos ratkaistu

On aika tappaa. Menestyvän liikemiehen vaimo katosi syyskuun iskujen jälkeisenä päivänä. Oliko se täydellinen ajankohta rikokselle? Amerikkalaisessa rikosdokumentissa tutkitaan rikoksia ja mysteereitä haastattelemalla poliiseja, asiantuntijoita sekä uhreja ja näiden omaisia.

21:00 Future Cup Rallisprint

Seinäjoki 1. . Asfalttisprintsarjan toisen osakilpailun kisakooste jännittävästä Seinäjoen osakilpailusta. Seinäjoen toisen päivän kisalähetys tulee 24.5.

21:30 Motor Forum: Rallicross SM: Veteli

Toimittaja Miiro Koivula.

22:00 Kukkulan kuningas

Luannen leikit. Luanne hakee muutosta elämäänsä, ja onni potkaisee kuin vahingossa. Luanne alkaa vetää nukketeatteria ja pääsee maistamaan mainetta ja mammonaa. Mike Judgen ja Greg Danielsin luoma amerikkalainen animaatiosarja kertoo teksasilaisesta Hillin perheestä ja heidän naapureistaan.

22:30 UFC Unleashed

Tällä kertaa UFC-häkissä nähdään peräti viisi raskaansarjan kamppailua. Pääottelua tähdittävät Brock Lesnar ja Alistair Overeem.

23:30 Late Show With David Letterman

Amerikkalainen talk show, jota isännöi David Letterman. Housebändinä Paul Shaffer and the CBS Orchestra. Vieraina lapsitiedemiehiä ja näyttelijä Elizabeth Banks. Musiikkivieraana Edward Sharpe & the Magnetic Zeros. Esitetty USA:ssa 10.5.2012.

00:15 Rikos ratkaistu

Älä tapa. Kun kolmen lapsen äiti murhataan, salaperäinen nainen tietää rikoksen yksityiskohdat, mutta ei suostu paljastamaan niitä. Amerikkalaisessa rikosdokumentissa tutkitaan rikoksia ja mysteereitä haastattelemalla poliiseja, asiantuntijoita sekä uhreja ja näiden omaisia.

01:00 Pit Boss

Omaan kotiin. Sebastianin ja Ronaldin tiet eroavat. Ashley esiintyy taikurin apulaisena, ja Shorty uskaltautuu vastustamaan pentutehtailijoita. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: White Chicks - agentit minimekoissa
TV Viisi

perjantai 12.02 18:50

Kuutamolla
MTV3

perjantai 12.02 19:30

Elokuva: Operaatio Donnie Brasco
TV Viisi

perjantai 12.02 21:00

Elokuva: Underworld: Awakening
Kutonen

perjantai 12.02 22:00

Melankolia
YleTeema

lauantai 13.02 21:08

Sulje Lisää/poista suosikki