Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 MAX

Loppupäivä
torstai 29.9.2016

13:00 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Ethan Hawke ja Tim Meadows. Musiikkiveraana Wilco. Esitetty USA:ssa 21.9.2016.

13:45 Grip

Hintavertailua ja hurjia haasteita. Grip ottaa testiin kaksi eri hintaluokan pikkuautoa: Fiat 500:n ja Audi A1:n. Autoilla on hintaeroa noin 6 000 euroa, mutta onko Fiat todella niin paljon Audia huonompi? Matthias Malmedie puolestaan suuntaa Nürburgringille kisaamaan hurjimmilla katuajoon sallituilla menopeleillä. Hän kisaa brittiläisellä Radical RCX:llä ammattimoottoripyöräilijä Jens Kuckia vastaan. Pääsemme myös seuraamaan, miten vanhasta kuplavolkkarista työstetään hot rodia. Aikaa on vain 24 tuntia. Onnistuuko projekti? Saksalainen automakasiini.

14:35 Grip

Katumaasturikaupoilla. Katsoja Mariam Münchenistä haluaa katumaasturin, ja Det rientää apuun. Mariamin budjetti on vain melko tiukka, joten Det saa olla tarkkana. Näyttelijät Axel Stein ja Moritz Bleibtreu ottavat selvää, kumpi heistä on parempi kuski. Matthias Malmedie toimii kaksintaistelun tuomarina. Pääsemme myös joulukuiseen Pohjois-Ruotsiin, missä autopaparazzi Andreas Mau räpsii kuvia prototyyppiautoista. Saksalainen automakasiini.

15:25 2wheel Finland

Kotimainen ohjelmasarja kaksipyöräisten maailmasta. Pitkän linjan motoristi, Hells Kitchenistä tuttu kokki Pasi Rönkkö tutustuu 16 moottoripyörään ja niiden omistajiin eri puolilla Etelä-Suomea.

Top Gear

Sarjaoppaseen

15:40 Top Gear

Ilmatyynypaku. Top Gear -kolmikon vastaus Ison-Britannian alati lisääntyviin tulviin on kulkuneuvo, joka pystyy kulkemaan maalla ja vedessä. Ilmatyynypakuksi ristitty menopeli on nimensä mukaisesti ilmatyynyaluksen ja pakettiauton yhdistelmä, jonka on määrä helpottaa tulvaherkkien alueiden asukkaiden elämää. Vaan miten onkaan käytännön laita? Testissä Mercedes-Benz SLS AMG Black Series ja saman auton sähkökäyttöinen versio SLS AMG Electric Drive. Tähtivieraana ja kohtuuhintaisen auton ratissa nähdään mm. X-Men- ja Wolverine-elokuvista tuttu Hugh Jackman. Brittiläinen, maailman suosituin auto-ohjelma.

Top Gear

Sarjaoppaseen

16:40 Top Gear

Karavaanarit. Vastentahtoiset herrat Clarkson ja May saavat tehtäväkseen vertailla karavaanarien suosimia crossover-autoja. Harmikseen he saavat tietää, etteivät J-käännökset ja rata-ajo ole oleellisia vertailun kannalta, vaan testi tulee suorittaa aidoissa oloissa tien päällä. Kaksikko pääseekin viettämään karavaanarielämää. Koeajossa Porsche 911 Carrera sekä Lamborghini Aventador ja Sesto Elemento. Tähtivieraana ja kohtuuhintaisen auton ratissa nähdään Aerosmithin nokkamies Steven Tyler. Brittiläinen, maailman suosituin auto-ohjelma.

17:35 Isänmaan puolesta

Naisemme Berliinissä . Kausi 5, 11/12. Saul ja Carrie haluavat, että Quinn herätetään koomasta kertomaan lisätietoja terrori-iskusta. Lisäksi Carrie joutuu ottamaan uudelleen yhteyttä Berliinissä asuvaan Hizbollahin al-Aminiin. Terroristeilla on ongelmia kaasuiskun kaukolaukaisimen kanssa, joten Bibi lähettää Qasimin tohtori Azizin luokse. Allison saa toimintaohjeet venäläisiltä. Yhdysvaltalainen draamasarja CIA-maailmasta ja siitä eroon pyrkivästä Carrie Mathisonista.

18:40 MM Motocross of Nations

19:10 Ravit: Toto4

Ravit Kuopiossa. Juontaja Sonja Julkunen. Suora lähetys

20:35 Metsällä

Jänis. Kausi 1, 5/8. Jänisjahti Asikkalassa Metsästyskoira on metsästäjän tärkein kumppani. Satu tutustuu suomenajokoiran kesäharjoitteluun ja kauden alettua lähdetään jänismetsälle. Keittiössä Akseli hurmaa jänispastalla.

Top Gear

Sarjaoppaseen

21:25 Top Gear

Brittein parhaat. Osoittaakseen Ison-Britannian olevan yhä merkittävä tekijä autoilun saralla Top Gear -kolmikko esittelee valtion osuutta autoteollisuuden ja kilpa-autoilun maailmassa. Kaikki huipentuu brittiläisten autojen kokoontumisajoihin Lontoossa. Koeajossa uuden sukupolven Range Rover Sport, Lontoon uusi bussimalli sekä Jaguar F-Type. Tähtivieraana F1-kuski Mark Webber. Brittiläinen, maailman suosituin auto-ohjelma.

22:20 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.

23:05 Aotearoa - metsästäjän taivas

Sikakisa. Matua on Toreressa metsästyskoiria ammatikseen kouluttavan Josh Kautanin ja tämän tyttären Ruthin kanssa sikajahdissa. Lisäksi käydään Mataatuassa metsästyskilpailussa. Laadukas uusiseelantilainen kalastus- ja metsästyssarja vie katsojat keskelle huikeita luontoelämyksiä. Sarjan asiantunteva isäntä Matua Parkinson on intohimoinen metsästyksen harrastaja ja näyttää mitä kaikkea erityisesti Uuden-Seelannin luonto tarjoaa. Sarjassa vieraillaan myös Australiassa ja muilla Tyynen valtameren saarilla.

23:35 Kalastusta Australiassa

Melvillensaari. Tällä kertaa Rob Paxevanos vie kaksi lasta Melvillensaarelta kalaan osana poliisin yhteisöohjelmaa. Saaren kalavedet hakevat vertaistaan jopa kokeneen Robin mielestä.

00:00 Arrow

Urheat ja häikäilemättömät. Kausi 3, 8/23. Oliver saa apua Barry "Salama" Allenilta, kun bumerangeja aseinaan käyttävä roisto ottaa Lylan kohteekseen ja uhkaa räjäyttää kaupungin pommeilla. Takaumissa Amanda Waller vaatii Oliveria kiduttamaan terroristia. Jaksossa vierailee näyttelijöitä Arrow'n sisarsarjasta "Flash". Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow).

00:45 Grip

Monsteriauto Romaniassa. Sveitsissä käydään huutokauppaa klassikkoautoista. Tarjolla on huutokauppatilaisuuden järjestäjän mukaan joka lompakolle sopivia yksilöitä. Sveitsistä siirrytään Romanian Valakiaan koskemattoman luonnon keskelle. Matthias Malmedie etsii sieltä valtavaa maastoautoa, joka pystyy mihin vain. Det Müller puolestaan saa jälleen tehtäväkseen etsiä katsojalle auton. Löytää pitäisi tehokas saksalainen auto, mutta budjetti on tiukka. Saksalainen automakasiini.

04:55 Formula 1: vapaat harjoitukset 1 / Malesia Formula-1

Malesia. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntija Emma Kimiläinen. Suora lähetys.

Tulevia TV-elokuvia

Vihreä kulta
TV1

torstai 29.09 13:30

Elokuva: Päiväni murmelina
TV Viisi

torstai 29.09 21:00

Kino Suomi: Kesyttömät veljekset
YleTeema

torstai 29.09 21:50

Kino: Loisto
YleTeema

perjantai 30.09 21:00

Elokuva: Usva
Kutonen

perjantai 30.09 22:00

Sulje Lisää/poista suosikki