Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 MAX

Loppupäivä
perjantai 31.7.2015

06:30 Lähetystauko MTV Max

12:15 Prätkäsaluuna

Tuckerin tapaus. Pääesiintyjä Tanya Tucker alkaa voida pahoin, jolloin koko ilta uhkaa mennä pilalle. Jesse suunnittelee vaarallista Jackyl-illan stunttiaan, ja Michael joutuu erottamaan rääväsuisen baarimikon, joka on haukkunut Throttlea internetissä.

13:00 Mustan kullan metsästäjät

Dollarinkuvia. John Williamsin ja MGM:n porausoperaatio on vihdoin käynnissä. Juuri palkattu Clint Buchinski auttaa operaation valvomisessa, mutta hänen tekemänsä virhe käy Johnille kalliiksi. Penn Westin Logan Wild tekee oikean ratkaisun porauksen suhteen, mutta Cody Wilsonilla on vaikeuksia saada pora perille haastavaan kohteeseen.

13:45 Prätkäsaluuna

Jackylin temput. Jackylin keikka työllistää koko Throttlen väen, sillä paikalla on ennätysyleisö. Michael ja turvahenkilöstö yrittävät paljastaa Jessen stuntin, ja Jesse yrittää piilotella räjähdelaatikkoa parhaansa mukaan. Lisäksi Fajita Mike haastetaan makutestiin.

14:30 Prätkäsaluuna

Jackylin nuoralla. Jackylin keikkailta lähestyy, ja Jesse syöksee itsensä stunttien ytimeen. Michael ei ilahdu Jessen toimista. Lisäksi kassakoneet aiheuttavat pahoja ongelmia, sillä baarit ovat myyneet alihinnoiteltuja drinkkejä.

15:15 Prätkäsaluuna

Vaikka taivas putoaisi. Myrsky uhkaa pilata Throttlen toiseksi viimeisen päivän, ja Hai ja Fajita Mike alkavat juopotella sadepäivän ratoksi. Angie yritetään suostutella mukaan Kansas Cityn tapahtumaan. Alueella tarvitaan myös ensiapua, kun Miken työntekijä saa sähköiskun ja asiakas sydänkohtauksen.

16:00 Prätkäsaluuna

Vettä taivaan täydeltä. D.M.C.:n keikka saa yllättävän käänteen rankkasateen johdosta. Throttlen väki lähtee viimein Kansas Cityyn, mutta lähtö ei suju odotetulla tavalla. Lisäksi Michael alkaa suunnitella häitään, mutta hän ei kerro suunnitelmistaan Angielle.

16:45 Prätkäsaluuna

Häät ja hautajaiset. Kansas Cityn Throttle Fest ja Michaelin hääsuunnitelmat toteutuvat viimein, mutta mitä Angie tuumaa yllätyshäistä? Häävalmistelut tehdään ennätysajassa, ja lisäksi Jessellä on räjähtävä häälahja, joka saa vieraat haukkomaan henkeä.

17:30 Hot Roads - kuoleman tiet

Malin aavikkotiet. Viisiosaisessa sarjassa tutustutaan vaarallisiin maanteihin ympäri maailmaa. Tällä kertaa matkataan Länsi-Afrikassa huonokuntoisilla minibusseilla, lavapakettiautoilla ja kuorma-autoilla Malin arvaamattomilla aavikkoteillä. Jokainen matka on seikkailu. Saksalainen dokumenttisarja.

18:15 Aotearoa - metsästäjän taivas

Metsästyskisa, Osa 2. Sir Howard Morrisonin metsästyskisassa on edetty punnitusvaiheeseen. Minkä kokoisia saaliita on tullut? Uusiseelantilainen metsästyssarja

18:45 Aotearoa - metsästäjän taivas

Pouton niemimaa. Villikarjaa pyydystetään elävänä ja lähetetään teuraaksi. Tehtävä on vaarallinen ja toimintaa on kuin lännenelokuvassa. Uusiseelantilainen metsästyssarja

19:10 Ravit: Toto4

Ravit Kuopion Sorsasalossa. Juontajana Toni Nieminen. Suora lähetys.

20:35 CQB - lähitaistelun anatomia

Sarajevon tarkka-ampujat. Balkanin sodan aikana Nato metsästi julmia tarkka-ampujia. Tutustumme myös tarkkuuskiväärerihin. Venäläinen Dragunov on edelleen käytössä Afganistanissa. Ohjelmassa esitellään myös suomalaisasetta. Poliisi- ja sotasarja.

21:00 Grip

Paljon tehoa pienellä rahalla. Matthias Malmediella on tehtävä: hän etsii mahdollisimman tehokasta autoa mahdollisimman edullisella hintalapulla. Onko sellaisia todella olemassa, ja pärjäävätkö ne kalliimmille autoille? Myös vaihtoautoekspertti Det Müllerillä on samankaltainen missio. Hän etsii edullista urheiluautoa. Näemme myös 90-luvun urheiluautojen kaksintaistelun Helge Thomsenin johdolla. Saksalainen automakasiini.

22:00 Brickleberry

Woodyn uusi isä. Kausi 3, 4/13. Woody saa kauhukseen äitinsä kylään - ja suureksi yllätyksekseen myös uuden isänsä. Connie on pakkomielteisen rakastunut Onnenpyörä-ohjelman juontajaan. Amerikkalainen animaatiosarja.

22:30 Nitro Circus Live

Euroopan-kiertue alkaa. Kausi 2, 1/8. Nitro Circus on valloittanut Australian ja Uuden-Seelannin ja seuraavaksi sirkus suuntaa kohti Eurooppaa. 40 parasta toimintaurheilusankaria saapuu eri puolilta maailmaa esittelemään parhaita temppujaan ensimmäiseksi Tukholmassa. Ennen sitä Jeremy järjestää retken pohjoiseen kokeilemaan avantouintia ja viikinkiperinteintä. Ryhmä esiintyy ensimmäistä kertaa kahdesti samana päivänä, eikä loukkaantumisiltakaan voida välttyä. Travis on syrjässä, eikä esiinny tällä kiertueella loukkaantumisten takia, mutta Crum on mukana ensimmäistä kertaa. Jaksossa nähdään myös Duudsonit. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja

22:55 Kiinteistöpelurit

Hamstraaja. Mike ja Doug laajentavat reviiriään Salt Lake Cityn ulkopuolella sijaitsevaan maaseutuyhteisöön. Talot ovat siellä halvempia, mutta onko parivaljakon löytämä talo pitkän ajomatkan arvoinen? Amerikkalainen realitysarja.

23:20 Rikoksista pahin

Terveys koetuksella. Suurrikosyksikköä työllistää usean ihmisen kuoleman aiheuttanut holtiton kuljettaja, jonka tausta yllättää tutkijat. Epäillyn sekavuustilan selvittäminen osoittautuu vaikeaksi tehtäväksi. Pakkaa sekoittavat naisen miesystävä ja uusi esimies. Ylikomisario Raydor saa vihdoin yhteyden Rustyn äitiin. Amerikkalainen rikossarja.

00:10 Les Goldin panttilainaamo

Piru irti. Liikkeen lähistöllä on tapahtunut sarja automurtoja. Kun Bobby J:n autoon murtaudutaan, Les saa tarpeekseen ja päättää suojella liikkeen ja sen asiakkaiden omaisuutta. Kun varkaat tulevat liikkeeseen sisään, Les on valmis jakamaan oikeutta. Lisäksi nainen meinaa ottaa lainan sormusta vastaan, mutta päätyykin haukkumaan Ashleyn. Rap-artisti yrittää myydä läppärinsä, mutta joutuu pettymään, kun Seth kertoo, että kovalevyllä olevat kappaleet eivät olekaan arvokkaita. Les innostuu Michiganin vuoden 1912 rekisterikilvestä.

00:35 Les Goldin panttilainaamo

Kutrikauppaa. Ashley ei suostu ottamaan vastaan osamaksua lainasta, koska säännöt sanovat niin. Les kuitenkin on reilu ja päättää, että jotkut säännöt on tehty rikottaviksi. Avokätisyys paljastuu myöhemmin virheeksi. Tarjolle tulee mm. muutama kihara George Harrisonin hiuksia. Vaikka beatle-kutreja ei olekaan paljon tarjolla, niiden arvo ei ole kovin häävi. Mies kauppaa isoa Betty Boop -patsasta, mutta haluaa jättää sille ensin tunteikkaat jäähyväiset.

01:00 Kalastusta Australiassa

Kauden parhaat. Rob Paxevanos vetää tässä kauden 2012 koosteessa yhteen parhaat apajat, isoimmat vonkaleet, komeimmat maisemat ja värikkäimmät vieraat.

01:25 Kalastusta Australiassa

Port Lincoln. Rob Paxevanos suuntaa Port Lincolnin kalaisille vesille, nostaen monenmoista vonkaletta haita myöten. Tonnikalojen säilytysaltaassa Rob saa myös maistaa omaa lääkettään.

01:50 Palkkionmetsästäjät Dog ja Beth

Kahlitut. Washingtonin osavaltiossa odottaa Angie's Bail Bonds, joka kaipaa Dogin ja Bethin apua. Osavaltion lait rajoittavat enemmän ja vähemmän neuvonantajien toimia, mutta Dog ja Beth tekevät parhaansa hyödyttääkseen takausfirmaa, jossa on varsinainen liuta niin työntekijöitä kuin karkureitakin. Jälleen saadaan kuitenkin näyte siitä, miten karkureiden valheet lomakkeissa vaikeuttavat jahtia. Amerikkalainen realitysarja, jossa palkkionmetsästäjät Dog ja Beth yhdistävät voimat poikansa Lelandin kanssa ottaakseen roistoilta luulot pois.

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Apollo 13
TV Viisi

perjantai 31.07 21:00

Elokuva: 10 Things I Hate About You
Nelonen

perjantai 31.07 21:00

Kino: Lihan värinä
YleTeema

perjantai 31.07 21:00

Hercule Poirot: Varjossa auringon alla
TV1

perjantai 31.07 21:05

Elokuva: Rakkauden arpa
Kutonen

perjantai 31.07 22:00

Sulje Lisää/poista suosikki