Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 MAX

Loppupäivä
perjantai 29.5.2015

09:45 GP2

GP2: Perjantain kilpailu - Monaco. Selostaja Timo Pulkkinen. Asiantuntija Toni Vilander

10:30 GP2

GP2: Perjantain kilpailu - Monaco. Selostaja Timo Pulkkinen. Asiantuntija Toni Vilander

11:45 GP2

GP2: Lauantain kilpailu - Monaco. Selostaja Timo Pulkkinen. Asiantuntija Toni Vilander

12:45 Siimaa ja sapuskaa

Seattle. Tällä kertaa Ben tutustuu Seattlen seudun erikoisuuksiin, ja ne ovatkin todella erikoisia. Merimakkara ja geoduck ovat useimmille tuntemattomia otuksia, mutta niistäkin on mahdollista loihtia esimerkiksi maukkaita salaatteja. Kokkailun lomassa Ben ehtii kokeilla melalautailua ja maskottina olemista.

13:15 Siimaa ja sapuskaa

Montauk. Tällä kertaa Ben matkustaa New Yorkin Long Islandin kärjessä olevaan Montaukiin, joka tunnetaan Yhdysvaltain koillisosien urheilukalastusparatiisina. Juovabassit ja hammasahvenet saavat varoa, kun Ben perehtyy tyrskykalastuksen ja skishingin saloihin.

13:35 World of Freesports

IWWF:n maailmancup 2014: Mandurah, Australia. Seuraamme vesilautailua Australiassa. Paikalliset kilpailijat saavat kotiyleisön hurmokseen. Miten ennakkosuosikki Harley Clifford pärjää? Urheiluohjelma, jossa nähdään extremeurheilun kiinnostavimpia tapahtumia eri puolilta maailmaa.

14:00 Formula 1: osakilpailu Formula-1

Monaco. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.

Lain nimessä

Sarjaoppaseen

16:15 Lain nimessä

Raivopäitä ja rasisteja. Amerikkalaisen poliisin arkipäivää tositilanteissa kuvaava dokumentaarinen sarja.

Lain nimessä

Sarjaoppaseen

16:45 Lain nimessä

Piilossa. Poliisi jahtaa ammuskelijaa pitkin pihoja, kunnes karkurin etulyöntiasema valuu lahkeesta alas. Elämän syrjässä hädin tuskin roikkuvan pariskunnan neulat aiheuttavat päänvaivaa; onko kyseessä tosiaan lavastus? Perheväkivalta ajaa hyökänneen osapuolen pakenemaan tilanteesta äitinsä helmoihin.

17:15 Autovarkaat

Pahisten perässä. Tänään Edinburghin poliisi jahtaa nuorukaisia, jotka ovat ajaneet varastetun Jaguarin pensasaidan läpi talon pihalle. Lisäksi poliisit ympäri maan joutuvat puuttumaan luvattomiin moposkoottereihin. Stockportissa jahdataan etsintäkuulutettua miestä, joka on keksinyt kenties liian hyvän piilon.

18:15 Aotearoa - metsästäjän taivas

Poronuin peurajahti. Howie vierailee Taharua-laaksossa Poronuin metsästysmajalla, jossa tutustuu alueen peurakannan hoitoon Steve Smithin ja Cam Speedyn johdolla ja pääsee myös jahtiin. Sarjan asiantunteva isäntä Howard Morrison Junior on intohimoinen metsästyksen harrastaja ja näyttää mitä kaikkea erityisesti Uuden-Seelannin luonto tarjoaa. Sarjassa vieraillaan myös Australiassa ja muilla Tyynen valtameren saarilla.

18:45 Aotearoa - metsästäjän taivas

Taupon sika. Howie vierailee Winston McNaen luona Taupossa. Winstonin omistama Great Lake Expeditions ¿erämatkailuyritys tarjoaa asiakkailleen paikallisia metsästys- ja kalastusmatkoja, ja Howie pääsee sekä tutustumaan jousimetsästykseen että osallistumaan sikajahtiin. Sarjan asiantunteva isäntä Howard Morrison Junior on intohimoinen metsästyksen harrastaja ja näyttää mitä kaikkea erityisesti Uuden-Seelannin luonto tarjoaa. Sarjassa vieraillaan myös Australiassa ja muilla Tyynen valtameren saarilla.

19:15 Ravit: Toto4

Ravit Turun Metsämäessä. Juontaja Sonja Julkunen. Suora lähetys.

20:30 Kolmosvaihde

Vierailimme Tervon talviajokoulussa ja tutustumme dekkarikirjailija Ari Paulowin autoajatuksiin. Perehdymme myös taksitarkastajan työhön.

21:00 Grip

Räppäreitä ja ranskalaisklassikoita. Saksan nopein Playmate-tyttö on vailla nopeampaa autoa, ja Matthias Malmedie auttaa valinnassa. Tarjolla ovat Seat Ibiza Cupra, Citroën DS3 Racing ja Peugeot 208 GTi - kolme pientä tehomyllyä. Det etsii Saksan nopeinta räppäriä. Helge puolestaan tekee aikamatkan menneeseen, kun kilpasilla ovat kaksi ranskalaisklassikkoa: "Rättisitikka" Citroën 2CV ja "Tipparellu" Renault R4. Saksalaisessa automakasiiniohjelmassa käsitellään autoiluun liittyviä asioita monipuolisesti.

21:50 Motormania

22:00 Brickleberry

Eläinten kapina. Kansallispuiston eläimet saavat tarpeekseen kehnosta kohtelusta ja ryhtyvät lakkoon. Malloy saa kuulla, että yhdellä metsänvartijoista on synkkä salaisuus. Amerikkalainen animaatiosarja.

22:30 Nitro Circus Live

Kauden päätös. Nitro Circus ajaa Lontoon-esityksen jälkeen pohjoiseen kohti Skotlantia. He saavat aamuhämärissä iloisen herätyksen rummuilla ja säkkipilleillä. Miehet pääsevät myös kokeilemaan Ylämaan kisoja kiltit yllään järkälemäisten skottien opastuksella. Glasgow'sta matka jatkuu Amsterdamiin, mutta matkalla katoaa esityksen ohjaaja Bobby. Hän jää Isoon-Britanniaan ilman passia. Amsterdamissa koko joukkio yrittää hypätä kanavan yli seipäällä, eikä siitä selvitä ilman verenvuodatusta. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja.

22:55 Kiinteistöpelurit

Palanut talo. Mike ja Doug nappaavat todellisen kultakimpaleen: halpa talo halutulta alueelta. Sisältä löytyvät palojäljet kuitenkin vesittävät miesten ilon nopeasti. Amerikkalainen realitysarja.

23:20 Les Goldin panttilainaamo

Ruumisauto. Nainen maksaa lainansa, mutta päätyy riitoihin Ashleyn kanssa, koska Ashley ilkeää laskuttaa häneltä korkoa. Pariskunta yrittää myydä Cadillac-ruumisautoa arkkuineen ja ruumiineen päivineen. Ashley kauhistuu, mutta Les voisi oikeaan hintaan vaikka kiinnostuakin. Mies haluaa onnenkorvikset kasinolle, mutta hänellä ei ole reikiä korvissa. Seuraa mielenkiintoinen neuvottelu palvelusta, jota Lesin kanikonttori ei yleensä tarjoa.

23:50 Les Goldin panttilainaamo

Vanha tuttu. Entinen työntekijä, Tressa, palaa myymään liikkeestä ostamansa kellon. Hänen poikaystävänsä on kuitenkin riitauttanut luottokorttilaskun väittäen, ettei Tressa saanut koko kelloa. Lisäksi Ashley on edelleen aivan raivona koko Tressalle. Elokuvatuottaja yrittää myydä vanhan läppärinsä, mutta kun Les ei suostu maksamaan koneesta tarpeeksi, hän aloittaakin valittujen sanojen laukomisen niin Lesistä kuin koko Detroitistakin. Les antaa lainan kiihdytysajoautoa vastaan. Seth on huolissaan siitä, mitä tapahtuu jos lainaa ei hoideta ja auto jää liikkeen huomaan, mutta Les on varma asiastaan.

00:20 Kalastusta Australiassa

Coral Coast. Rob Paxevanos palaa jälleen kalastusparatiisiin Coral Coastille Exmouthin lähistöllä. Mukana on myös nuorempi polvi.

00:50 Kalastusta Australiassa

Persoonia ja paikkoja. Rob Paxevanosin vieraana on tällä kertaa kaksi australialaista julkkista. Lisäksi ohjelmassa on varsin erikoinen kala-apaja.

01:35 Kalastusta Australiassa

Persoonia ja paikkoja. Rob Paxevanosin vieraana on tällä kertaa kaksi australialaista julkkista. Lisäksi ohjelmassa on varsin erikoinen kala-apaja.

Tulevia TV-elokuvia

Kino: Pianisti
YleTeema

perjantai 29.05 21:00

Elokuva: Bad Boys 2
TV Viisi

perjantai 29.05 21:00

Elokuva: Gridiron Gang
TV Viisi

perjantai 29.05 23:50

Karvinen - elokuva
MTV3

lauantai 30.05 14:00

Do The Right Thing - Kuuma päivä
YleTeema

lauantai 30.05 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki