Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 MAX

Loppupäivä
tiistai 31.5.2016

13:00 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.

13:45 Mennään kalaan!

Hauraki Gulf. Graeme seurueineen on Aucklandin edustalla Hauraki Gulfilla. He pyytävät napsijaa jigillä ja syötillä. Uusiseelantilainen kalastusohjelma

14:10 Maailman kovin rekkakuski

Australian erämaa. Kahdeksan kokenutta rekkakuskia ottaa toisistaan mittaa selvittääkseen, kuka on maailman kovin rekkakuski. Aloitusjaksossa yksinään ajamaan tottuneet rekkakuskit joutuvat opettelemaan yhteispeliä pareina. Toisilta se sujuu, toisilta taas ei niinkään sulavasti. Kahdeksan osakilpailun aikana eniten pisteitä kerännyt rekkakuski voittaa maailman kovimman rekkakuskin tittelin ja kuittaa 150 000 dollaria palkintorahaa.

15:00 GP2: Monaco / perjantain kilpailu

Monaco / perjantain kilpailu.

16:15 GP2: Monaco / lauantain kilpailu

Monaco / lauantain kilpailu.

17:15 Maailman vaarallisimmat tiet

Madagaskar. Brittiläiset TV-persoonat Angus Deayton ja Mariella Frostrup ajavat Madagaskarin vaarallisilla teillä, jotka ovat sadekauden jäljiltä yhtä mutavelliä. Sillat ovat joko vaarallisen huonossa kunnossa tai kokonaan poikki. Jos lautalta löytyykin moottori, ei sillä välttämättä ole bensaa. Brittiläinen realitysarja maailman haastavimmista ajoreiteistä.

18:20 Arrow

Kuolinhetki. Starling Cityn asukkaita vaanii mestarivaras William Tockman eli "Kellokuningas", joka osaa avata kaikki kaupungin pankkiholvit. Felicity tuntee itsensä ulkopuoliseksi, kun Sara liittyy virallisesti Arrow-tiimiin, ja joutuu vaaraan yrittäessään todistaa arvonsa. Lancen perhe koettaa syödä päivällistä yhdessä, mutta tilanne kärjistyy, kun Sara tuo paikalle Oliverin. Saarella Sara ystävystyy kuolevan lentäjän kanssa. Jaksossa vierailee Robert Knepper ("Pako", "Heroes"). Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow).

19:10 Ravit: Toto5

Ravit Teivossa. Juontaja Sonja Julkunen. Suora lähetys.

21:00 MotoGP Highlights: Italia

Italia. Parhaat palat MotoGP-viikonlopun tapahtumista. Englanninkielinen ohjelma.

22:00 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina tänään Sean Hayes, Brooklyn Decker ja Lewis Black.

22:45 Mennään kalaan!

Kajakkikalastusta. Liikumme Coromandelin maisemissa. Tutustumme kajakkikalastuksessa tarvittaviin varusteisiin ja näemme onnistunutta pyyntiä. Uusiseelantilainen kalastusohjelma

23:10 Kalastusta Australiassa

Helikopterikalastusta. Tällä kertaa Rob Paxevanos hyppää helikopterin kyytiin ja suuntaa Australian pohjoiskärjen vaikeapääsyisiin paikkoihin. Luvassa on siis upeita maisemia, isojen poikien leluja ja tulvatasangon komeita barramundeja.

23:35 Rangaistuslaitos

Kirje rakkaalle. Patersonissa, New Jerseyssä erityistarkkailussa oleva mies on salaa kirjoittanut ylös ideoitaan rakkaudesta. Las Vegasissa veri lentää pidätettyjen välisessä nujakassa, ja Tampassa, Floridassa pidätetty mies sidotaan kiinni, koska hän syö marihuanaa. Amerikkalainen realitysarja näyttää realistisesti, millaista on meno putkassa.

00:05 Catching Hell

Vedonlyönti. Sukeltaja joutuu kahden hain saartamaksi. Kapteeni päättää lähteä vesille puolikuntoisella veneellä. Kahdella veneellä kolmesta on moottoriongelmia. Vedonlyönti kalastajien kesken voi olla vaarallista leikkiä.

00:55 Autohullun käsikirja

Vaihtoehtoenergialla ralliin. Esittelyssä kaksi autokisaa, joista toisessa ajetaan auringon ja toisessa vedyn voimalla. Lisäksi tutkitaan uutta saksalaiskeksintöä, jolla pyritään edistämään paloturvallisuutta tunnelissa. Automakasiini.

Tulevia TV-elokuvia

Rovastin häämatkat
TV1

tiistai 31.05 13:25

Elokuva: Erin Brockovich
TV Viisi

keskiviikko 01.06 00:10

Viikon tyttö
TV1

keskiviikko 01.06 12:35

Elokuva: Total Recall
TV Viisi

keskiviikko 01.06 21:00

Herrat täysihoidossa
TV1

torstai 02.06 13:30

Sulje Lisää/poista suosikki