Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 MAX

Loppupäivä
maanantai 29.8.2016

13:00 Mennään kalaan!

Taimenta Taupolla. Taupo-järvellä pyydetään taimenta ja kirjolohta kalastuskisassa. Lapset saavat saalista kalakasvattamon lammessa. Uusiseelantilainen kalastusohjelma

13:30 Missistä golfariksi: Noora Hautakangas

13:45 2wheel Finland

Kotimainen ohjelmasarja kaksipyöräisten maailmasta. Pitkän linjan motoristi, Hells Kitchenistä tuttu kokki Pasi Rönkkö tutustuu 16 moottoripyörään ja niiden omistajiin eri puolilla Etelä-Suomea. Tässä jaksossa esittelyssä on tamperelaisen Hannun H-D Trike.

14:00 Pallon viemää

14:30 Ihmismetsästäjä

Warren ja Margriet. Kausi 6, 11/12. Tällä kertaa metsästäjällä on vastassaan tuore aviopari Warren ja Margriet, jotka halusivat kuherruskuukaudellaan mukaan Ihmismetsästäjään. Warren on puuseppä ja Margriet lääkäri. Ainakin Warren pärjää mielestään hyvin erämaassa ja luonnon keskellä. Jahti käydään Keski-Utahin kanjoniseudulla, missä maasto on erittäin haastavaa. Kuinka lopulta käy? Kanadalainen realitysarja.

15:20 Ihmismetsästäjä

Justin ja Kyle. Kausi 6, 12/12. Tässä kauden päätösjaksossa metsästäjä saa vastaansa serkukset Justin ja Kyle Lukach. Justin on matkannut maailmalla vetämänsä Departures-seikkailuohjelman merkeissä. Serkku Kyle taas on aina valmis kokeilemaan uusia asioita. Jahti käydään Saskatchewanin maisemissa. Kanadalainen realitysarja.

16:10 Formula 1: Belgian osakilpailu Formula-1

Belgia. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Mika Salo ja Tommi Pärmäkoski.

18:20 The Hero

Tehtävä Panamassa. Dwayne 'The Rock' Johnson toivottaa kilpailijat tervetulleiksi Panamaan ja jakaa ensimmäiset tehtävät. Ryhmätehtävässä noustaan päätä huimaaviin korkeuksiin. Sankaritehtävässä laskeudutaan pimeään bunkkeriin. Amerikkalainen realitysarja.

19:10 Ravit: Toto4

Ravit Oulussa. Juontaja Sonja Julkunen. Suora lähetys.

20:35 Bob's Burgers

Pyhä sohva. Kausi 6, 9/19. Louise haluaa uuden sohvan, mutta Linda ei onnistu ajatuksesta. Ovela suunnitelma kuitenkin pakottaa perheen sohvanostoreissulle. Amerikkalainen animaatiosarja.

21:05 Ensimmäisen asteen murha

Pitkä pudotus. Kausi 3, 5/10. Hildy ja Terry perehtyvät Normandyn raha-asioihin ja pääsevät uusien epäiltyjen jäljille. Käy ilmi, että liikekumppani Sam Rydell on pulassa velkojien kanssa. Burnside rohkaisee mielensä ja pyytää Hildyä treffeille. Siletti joutuu toteamaan, etteivät muut enää tanssi hänen pillinsä mukaan. Amerikkalainen rikossarja.

22:00 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Amy Schumer, Omari Hardwick ja Michaela Watkins. Esitetty USA:ssa 22.8.2016.

22:50 Panttivangit

Sisarensa vartija. Panttivankitilanne on paljastua, kun Ellenin sisko Lauren (Nina Arianda) pamahtaa ilmoittamatta yllätysvisiitille, ja Salaisen palvelu agentiksi tekeytyvä Duncan käskee Elleniä hankkiutumaan sisarestaan eroon vähin äänin. Velkoihinsa hukkuva Sandrine tarvitsee kipeästi rahaa, joten Kramer keksii keinon hankkia kiireesti kahisevaa. Morgan käy raskautensa tiimoilta lääkärin vastaanotolla, missä mustelmat ja arvet herättävät kysymyksiä. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin.

Top Gear

Sarjaoppaseen

23:35 Top Gear

Maalla ja merellä. 20. tuotantokausi käynnistyy! Kauden avausjaksossa Uuden-Seelannin maisemissa vastakkain asettuvat AC45-kilpapurjevene ja Toyota Corolla, ruorissa ja ratissa James ja Jeremy. Joukko julkkiksia (mm. laulaja Joss Stone, Game of Thronesista tuttu näyttelijä Charles Dance ja nyrkkeilijä David Haye) kisaa kohtuuhintaisella Vauxhall Astra 1.6 Tech Linella. Koeajossa Renault Clio 200, Ford Fiesta ST sekä Peugeot 208 GTi. Brittiläinen, maailman suosituin auto-ohjelma.

Top Gear

Sarjaoppaseen

00:30 Top Gear

Maailman paras taksi. Lontoolaiset ovat ylpeitä mustista ja newyorkilaiset keltaisista takseistaan, mutta mistä maasta tulee maailman paras taksi? Richard päättää selvittää asian ja kokoaa eri maiden taksit ottamaan toisistaan mittaa kilparadalla. James puolestaan kunnioittaa BBC:n vanhan tv-keskuksen muistoa järjestämällä kisan, jossa trial-mestari ja vapaajuoksijat kilpailevat siitä, kumpi ehtii ensin rakennuksen katolle. Koeajossa yksipaikkainen, ainutlaatuinen rata-auto BAC Mono ja Ferrari F12. Tähtivieraana ja kohtuuhintaisen auton ratissa nähdään elokuvaohjaaja Ron Howard. Brittiläinen, maailman suosituin auto-ohjelma.

Tulevia TV-elokuvia

Pekka Puupää
TV1

maanantai 29.08 13:35

Elokuva: American Pie
Nelonen

maanantai 29.08 21:00

Elokuva: Päiväni murmelina
TV Viisi

tiistai 30.08 23:00

Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
TV1

keskiviikko 31.08 13:30

Sulje Lisää/poista suosikki