Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 MAX

Loppupäivä
keskiviikko 7.12.2016

13:00 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina NBA:n mestarijoukkue Cleveland Cavaliersin Kevin Love ja näyttelijä Jenny Slate. Musiikkivieraana Dierks Bentley. Esitetty Yhdysvalloissa 27.6.2016.

13:50 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina uutislegenda Tom Brokaw ja näyttelijät Sara ja Erin Foster. Musiikkivieraana Bibi Bourelly. Esitetty USA:ssa 28.6.2016.

14:40 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä Samuel L. Jackson ja koomikko Julie Klausner. Musiikkivieraana Schoolboy Q. Esitetty Yhdysvalloissa 29.6.2016.

15:30 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Ellie Kemper ja Patrick Fugit. Musiikkivieraana We Are Scientists. Esitetty Yhdysvalloissa 30.6.2016.

16:15 Kalastusta Australiassa

Aurukun. Tällä viikolla Rob Paxevanos palaa Cape Yorkin Aurukunin kalaisille vesille, joilla liikkumiseen vaaditaan lupa alkuperäiskansalta. Saalista nouseekin niin mereltä, joista kuin juoluoistakin.

16:45 Kalastusta Australiassa

Eyren niemimaa. Tässä jaksossa Rob Paxevanos tutustuu Eyren niemimaan apajiin. Kalaa nousee niin jyrkiltä kallioilta, upeilta hiekkarannoilta kuin vesiltäkin. Päälle saadaan vielä kokkausohjeita.

17:10 Kalastusta Australiassa

Whitsundays. Tämä jakso vie Rob Paxevanosin Airlie Beachin, Whitsundaysin ja Ison valliriutan upeisiin maisemiin. Kalastuksen ohella Rob ehtii myös rentoutua rannalla, sukellella riutalla ja nauttia risteilystä.

17:40 GP Confidential

F1-makasiiniohjelma, joka esittelee autojen tekniikkaa. Englanninkielinen ohjelma.

18:10 Suomen surkein nikkari

Kausi 1, 1/10. Ensimmäisessä jaksossa nikkarit pääsevät ostoksille rautakauppaan. Kilpailijoille paljastuu myös kauden remontointikohde sekä he pääsevät näyttämään taitojaan työtason rakentamisessa. Ohjelman juontaa Juuso Mäkilähde ja tuomareina nähdään Jenni Tuominen sekä Sebastian Sandelin.

19:00 Ravit: Toto65 Vermo

Huippujännittävät lähdöt ja ravimaailman tuoreet puheenaiheet suoraan Vermosta ja MTV Sportin studiolta. Selostus Juha Jokinen. Asiantuntijat Kari Lähdekorpi ja Iivari Ingves. Haastattelut Jere Törmänen.

21:00 Strongman Champions League: Bulgaria

Bulgaria.

22:00 The Inside Line

Englanninkielinen ohjelma.

22:30 Alpeilla: Behind the scenes

22:45 Grip

Tuunaustaisto. Kaikille ei kelpaa sarjavalmisteinen perusauto. Gripin teemana on nyt tuunaus ja virittely. Det Müller lähtee aikamatkalle 80-luvulle, ja esittelee kolme tuunattua suosikkiautoaan kyseiseltä vuosikymmeneltä. Matkaoppaana on kuuluisa tuunaaja Walter König. Matthias Malmedie ja Niki Schelle sen sijaan tutkailevat nykyajan viriteltyjä autoja ja käyvät tuunaustaistoon. Vastakkain ovat OCT Tuningin Audi RS6, G-Powerin BMW M6 Gran Coupé ja GAD Motorsin Mercedes-Benz CLS AMG. Miten autoilla sujuu nopeuspujottelu kartioradalla, entä onnistuuko driftaus? Saksalainen automakasiini.

23:35 Grip

Kaiken kestäviä autoja. Det Müller etsii tänään kaiken kestäviä autoja ja esittelee neljä suosikkiaan. Nyt pinnan ei tarvitse kiiltää eikä varustelun olla viimeisen päälle, kunhan auto kestää mitä vain. Niki Schelle, Matthias Malmedie ja Miriam Höller puolestaan käyvät taistoon tehokkailla avoautoilla ja katsovat, mikä niistä vetää pisimmän korren. Vastakkain ovat Ferrari Californa 30, Porsche 911 Carrera S ja Jaguar F-Type V8 S. Saksalainen automakasiini.

00:25 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Lily Tomlin ja Kumail Nanjiani. Koomikkovieraana Ryan Hamilton. Esitetty USA:ssa 6.5.2016.

01:10 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä Kaley Cuoco ja kolumnisti Dan Savage. Musiikkivieraana The National. Esitetty USA:ssa 9.5.2016.

Tulevia TV-elokuvia

Kirkastettu sydän
TV1

keskiviikko 07.12 13:28

Elokuva: Tulilinjalla
TV Viisi

keskiviikko 07.12 21:00

Elokuva: Pahat pojat
TV Viisi

perjantai 09.12 21:00

Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia
TV2

lauantai 10.12 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki