Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 MAX

Koko päivä
keskiviikko 24.8.2016

13:00 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.

13:45 Ihmismetsästäjä

Priscilla ja Colt. Kausi 6, 7/12. Tällä kertaa metsästäjä saa vastaansa Priscilla ja Colt Sullivanin. He ovat aviopari Teksasista, missä maasto on hyvin tasaista ja ilma hyvin lämmin. Kuinka nämä teksasilaiset pärjäävät Luoteis-Ontarion metsäisessä maastossa, missä yöt voivat olla jäätävan kylmiä? Luvassa on jälleen tiukka ja jännittävä jahti. Kanadalainen realitysarja.

14:35 Ihmismetsästäjä

Rob ja Mike. Kausi 6, 8/12. Metsästäjä saa vastaansa parivaljakon Rob ja Mike Ontarion Sudburysta. He ovat hieman vanhempaa ikäluokkaa kuin karkurit yleensä. He ovat rauhallisia miehiä, jotka eivät uhoa ja hätiköi samalla tavalla kuin nuoremmat. Jahti käydään Utahissa, Cedar Mountainin kanjonimaisemissa, Kuinka jahdissa käy? Jännitettävää riittää taas. Kanadalainen realitysarja.

15:25 Britannian nopeimmat rekkakuskit

Britanniassa rahtifirma Eddie Stobart on tuttu kaikille tien käyttäjille. Tässä dokumentaarisessa sarjassa seurataan mitä kaikkea ohjaamoissa sekä kulissien takana ohjauskeskuksessa tapahtuu, jotta rekat pysyvät tiellä ympäri vuorokauden. Tällä kertaa seurataan autossa asuvan kulkurirahtaajan työviikkoa ja kuullaan kokenutta säiliöautonkuljettajaa.

16:15 Britannian nopeimmat rekkakuskit

Britanniassa rahtifirma Eddie Stobart on tuttu kaikille tien käyttäjille. Tässä dokumentaarisessa sarjassa seurataan mitä kaikkea ohjaamoissa sekä kulissien takana ohjauskeskuksessa tapahtuu, jotta rekat pysyvät tiellä ympäri vuorokauden. Tällä kertaa Stobart avustaa Britannian maavoimia erikoistehtävässä. Lisäksi tutustutaan rekkakuskina työskentelevään entiseen rocktähteen.

17:05 Future Cup

Kokkola. Future Cup asfalttisprinsarjan neljäs kisaviikonloppu ajettiin Kokkolan Jänismaan radalla. Miltä mestaruustaisto näyttää, kun edessä on enää kaksi osakilpailua.

18:00 Inside Grand Prix

Belgia. Englanninkielinen ohjelma.

18:30 Drag Race Life

Ohjelmassa seurataan kiihdytysurheilua lajin harrastajien mukana ja ollaan siellä missä tapahtuu eli talleilla, kisamatkoilla, varikoilla ja kilparadalla. Lajin harrastajille kyseessä on elämäntapa, johon sisältyy paljon hauskanpitoa hyvän kaveriporukan kanssa.

19:00 Ravit: Toto65 Vermo

Huippujännittävät lähdöt ja ravimaailman tuoreet puheenaiheet suoraan Vermosta ja MTV Sportin studiolta. Selostus Marko Lähteenmäki. Haastattelut Jere Törmänen.

21:00 Isänmaan puolesta

Vainoharhaa. Kausi 5, 6/12. Carrie kertoo teoriastaan Saulille ja pyytää tältä vuotaneita CIA-asiakirjoja nähtäväkseen. Koska Saulin suhtautuminen on kylmäkiskoista ja myös Jonas häipyy ovet paukkuen, Carrie turvautuu Otto Düringin apuun. Haavoittunut Quinn päätyy samaan paikkaan kuin asiakirjavuodon takia vapautunut jihadisti. Allison luo lisää eripuraa Saulin ja Dar Adalin välille. Yhdysvaltalainen draamasarja CIA-maailmasta ja siitä eroon pyrkivästä Carrie Mathisonista.

22:00 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.

22:50 The Inside Line

Englanninkielinen ohjelma.

23:20 Autohullun käsikirja

Kissapedon 75 vuotta. Katsaus maineikkaan brittivalmistaja Jaguarin 75-vuotiseen historiaan. Lisäksi käydään Korean F1-kisassa ja koeajetaan Maserati GranTurismo MC Stradale. Automakasiini.

23:50 Ihmismetsästäjä

Becka ja Mike. Kausi 6, 9/12. Tällä kertaa metsästäjä saa vastaansa pariskunnan Becka ja Mike. He ovat molemmat varsin kovakuntoisia, ja ovat olleet yhdessä melkoisen pitkään. Yhteistyön pitäisi siis sujua hyvin. Jahti käydään Brittiläisessä Kolumbiassa Chilcotinin seudulla. Luvassa on taas jännitystä ja tiukkoja tilanteita. Kanadalainen realitysarja.

00:40 Ihmismetsästäjä

Wesley ja Jamie. Kausi 6, 10/12. Tällä kertaa metsästäjä saa vastaansa veljekset Wesley ja Jamie Blinkhorn. Nämä veljekset ovat ulkoiluihmisiä, ja viettävät paljon aikaansa yhdessä, joko metsällä tai muuten. He ovat siis hyvä tiimi. Miten he pärjäävät jahdissa? Luvassa on todella jännittävä jahti. Jahti käydään Etelä-Coloradon kanjonimaisemissa. Kanadalainen realitysarja.

Tulevia TV-elokuvia

Anja, tule kotiin
TV1

keskiviikko 24.08 13:35

Elokuva: Uneton Seattlessa
TV Viisi

keskiviikko 24.08 21:00

Professori Uuno D.G. Turhapuro
MTV3

perjantai 26.08 20:05

Elokuva: Lastentarhan kyttä
TV Viisi

perjantai 26.08 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki