Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 MAX

Koko päivä
tiistai 28.6.2016

14:40 Formula 1: Azerbaidzhanin osakilpailu Formula-1

Azerbaidzhan. Selostajana Oskari Saari, asiantuntijana Aaro Vainio.

16:50 Pallon viemää

17:20 Pallon viemää

17:50 GP Confidential

F1-makasiiniohjelma, joka esittelee autojen tekniikkaa. Englanninkielinen ohjelma.

18:20 Arrow

Deathstroke. Oliverin maailma uhkaa murentua: Slade tekee siirtonsa häntä vastaan, Isabel yrittää syrjäyttää hänet yhtiön johdossa ja oma tiimikin alkaa kyseenalaistaa hänen päätöksiään. Tapahtumien tiimellyksessä sekä Thea että Laurel saavat kuohuttavia uutisia ja Quentin Lance joutuu vaikeuksiin Nuolta autettuaan. Saarella Sara yrittää päästä eroon Sladesta. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow).

19:10 Ravit: Toto5

Ravit Kuopiossa. Juontaja Sonja Julkunen. Suora lähetys.

21:00 MotoGP Highlights: Alankomaat

Alankomaat. Parhaat palat MotoGP-viikonlopun tapahtumista. Selostajana Pepe Jürgens.

22:00 Drag Race Life

Late Niskavaara aloittaa 27. kisakautensa perhoset mahassa. Ville Hagalle on valmistumassa upouusi kilpuri. Janne Ahosen tiimi kasvaa jälleen, kun perheen nuorimmainen alkaa prätkäkuskiksi.

22:30 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Aubrey Plaza ja Hugh Dancy sekä julkkiskokki Andrew Zimmern. Esitetty Yhdysvalloissa 21.6.2016.

23:20 MM Motocross: Iso-Britannia

Iso-Britannia.

23:50 Les Goldin panttilainaamo

Kultarosvo. Nainen raivostuu Ashille, kun hänen vaatimuksiaan korotetusta lainasta ei kuunnella. Les saa ikäviä uutisia uudessa myymälästä työskennelleestä Nickistä. Näyttää siltä, että miehellä on mennyt omat ja firman tavarat sekaisin, kun kirjoituspöydän laatikosta löytyy pussillinen koruja. Eikä mies aio luopua koruista ilman tappelua. Liikkeeseen tulee myös mies myymään Big Boy -patsasta, mutta lopulta diilistä neuvotellaankin puhelimitse miehen vaimon kanssa. Koruja kanittavat siskokset tulevat paljastaneeksi Ashleylle liikaa korujen alkuperästä ja siitä, mihin rahat tarvitaan.

00:20 Rangaistuslaitos

Kokaiinia autossa. Santa Anassa, Kaliforniassa pidätetään kokaiinia autossaan käyttänyt mies. Austinissa, Teksasissa humalainen James ei tahdo rauhoittua, ja Las Vegasissa, Nevadassa humalainen nainen oli tappelussa poikaystävänsä kanssa. Amerikkalainen realitysarja näyttää realistisesti, millaista on meno putkassa.

00:50 Rangaistuslaitos

Itsemurhayritys. Austinissa, Teksasissa pidätetty mies yrittää putkassa itsemurhaa, mutta kiistää olleensa tosissaan sen kanssa. Las Vegasissa, Nevadassa nainen pidätettiin hääyönään, koska hän varasti rahaa kasinon peliautomaateilta. Amerikkalainen realitysarja näyttää realistisesti, millaista on meno putkassa.

Tulevia TV-elokuvia

Serenaadiluutnantti
TV1

tiistai 28.06 13:35

Elokuva: Nopeat ja kuolleet
Kutonen

tiistai 28.06 22:00

Elokuva: Hannibal
TV Viisi

tiistai 28.06 23:00

Sankarialokas
TV1

keskiviikko 29.06 13:35

Elokuva: S.W.A.T.: Firefight
Kutonen

keskiviikko 29.06 22:00

Sulje Lisää/poista suosikki