Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 MAX

Koko päivä
maanantai 26.9.2016

13:00 Mennään kalaan!

Coromandel Peninsula Osa 1. Coromandel Peninsulalla on kesä. Siellä pyydetään napsijaa ja trevallyä syöttilitkalla käyttäen apuna mäskisyöttiä. Saamme myös kuulla, miten uhanalaisen kiivi-linnun kantaa kasvatetaan. Uusiseelantilainen kalastusohjelma

13:30 Grip

Vauhtia Venäjällä. Matthias Malmedie lähetetään Hollantiin testaamaan Donkervoort D8 GTO:ta - urheiluautoa, joka yltää samaan sarjaan Ferrarin, Lamborghinin ja Bugatin kanssa: 380 hevosvoimaa ja painoa vain 695 kiloa! Hollannista jatketaan Venäjälle Unlim 500 -autofestivaaleille, joilla amatöörikuskit kohtaavat ja kisaavat kahdesti vuodessa. Autoille on kaksi ehtoa: ne pitää olla rekisteröity liikennekäyttöön, ja konepellin alta on löydyttävä vähintään 500 hevosvoimaa. Sitten lähdetään Espanjan Barcelonaan, missä Det Müller ja Sandra Ahrabian testaavat älypuhelinsovelluksia. Mitkä niistä ovat avuksi lomamatkalla ja mitkä ovat täysin turhia? Lopuksi juhlistetaan kuusivuotiasta Gripiä! Saksalainen automakasiini.

14:20 Grip

Harvinaisuuksia metsästämässä. Matthias Malmedie ja Niki Schelle ovat jahdissa. He etsivät tehokkaita harvinaisuuksia - autoja, joita ei juuri näy kaduilla. Vaihtoautoekspertti Det Müller puolestaan esittelee suosikkinsa amerikkalaisista lava-autoista 50-, 60- ja 70-luvuilta. Niki Schelle selvittää, mitä on vesiliirto on ja mitä vesiliirtoon joutuessa kannattaa tehdä. Alleen hän ottaa Suzuki Swift Sportin, ja avustajana toimii Playmate-tyttö Jessica Czakon. Saksalainen automakasiini.

15:10 2wheel Finland

Kotimainen ohjelmasarja kaksipyöräisten maailmasta. Pitkän linjan motoristi, Hells Kitchenistä tuttu kokki Pasi Rönkkö tutustuu 16 moottoripyörään ja niiden omistajiin eri puolilla Etelä-Suomea.

15:25 Aotearoa - metsästäjän taivas

Kansanedustajan kanssa metsällä. Matua on peurajahdissa Uuden Seelannin kansanedustajan Todd Mclayn ja tämän poikien Samin, Caelenin ja Joshuan kanssa Taumaranuissa. Sam täyttää tänään 12 vuotta ja pääsee ensi kertaa isänsä mukaan peurajahtiin. Laadukas uusiseelantilainen kalastus ja metsästyssarja vie katsojat keskelle huikeita luontoelämyksiä. Sarjan asiantunteva isäntä Matua Parkinson on intohimoinen metsästyksen harrastaja ja näyttää mitä kaikkea erityisesti Uuden-Seelannin luonto tarjoaa. Sarjassa vieraillaan myös Australiassa ja muilla Tyynen valtameren saarilla.

15:50 Aotearoa - metsästäjän taivas

Sikakisa. Matua on Toreressa metsästyskoiria ammatikseen kouluttavan Josh Kautanin ja tämän tyttären Ruthin kanssa sikajahdissa. Lisäksi käydään Mataatuassa metsästyskilpailussa. Laadukas uusiseelantilainen kalastus- ja metsästyssarja vie katsojat keskelle huikeita luontoelämyksiä. Sarjan asiantunteva isäntä Matua Parkinson on intohimoinen metsästyksen harrastaja ja näyttää mitä kaikkea erityisesti Uuden-Seelannin luonto tarjoaa. Sarjassa vieraillaan myös Australiassa ja muilla Tyynen valtameren saarilla.

16:20 Aotearoa - metsästäjän taivas

Mestarikokin kanssa metsällä. Matua on Putarurussa Uuden-Seelannin Masterchefissäkin kilpailleen keittiömestarin, Cameron Petleyn, mukana sikajahdissa. Tarjolla on niin maittavia jahtielämyksiä kuin varsinaista gourmet-jahtiruokaakin. Laadukas uusiseelantilainen kalastus- ja metsästyssarja vie katsojat keskelle huikeita luontoelämyksiä. Sarjan asiantunteva isäntä Matua Parkinson on intohimoinen metsästyksen harrastaja ja näyttää mitä kaikkea erityisesti Uuden-Seelannin luonto tarjoaa. Sarjassa vieraillaan myös Australiassa ja muilla Tyynen valtameren saarilla.

16:50 Aotearoa - metsästäjän taivas

Eteläsaaren kuusipeurajahti. Matua on Uuden-Seelannin Eteläsaarella kuusipeurajahdissa suuren erätarvikeliikkeen omistajakaksikon, Cameron Mooren ja Dean Officerin, kanssa. Oppaiksi lähtevät vielä Hamish ja Simon Guild, joiden tilalla jahti tapahtuu. Laadukas uusiseelantilainen kalastus- ja metsästyssarja vie katsojat keskelle huikeita luontoelämyksiä. Sarjan asiantunteva isäntä Matua Parkinson on intohimoinen metsästyksen harrastaja ja näyttää mitä kaikkea erityisesti Uuden-Seelannin luonto tarjoaa. Sarjassa vieraillaan myös Australiassa ja muilla Tyynen valtameren saarilla.

17:20 MM Motocross: Yhdysvallat

Yhdysvallat.

17:50 MM Supermoto: Lombardia

Lombardia.

18:20 The Hero

Totuus satuttaa. Kilpailijoiden rehellisyyttä testataan, kun ryhmätehtävässä joudutaan valheenpaljastustestiin. Ryhmätehtävän toinen osio vie kolmikon bussien hautausmaalle. Sankaritehtävässä on arvoitus ratkaistavana. Yksi putoaa joukosta. Amerikkalainen realitysarja.

19:10 Ravit: Toto4

Ravit Seinäjoella. Juontaja Sonja Julkunen. Suora lähetys.

20:35 Bob's Burgers

Linda lapsenlikkana. Kausi 6, 13/21. Belcherit auttavat Bobin ystävää, joka vapautuu vankilasta. Jengiläisen prätkän myyminen osoittautuu kuitenkin hankalaksi tehtäväksi. Linda päätyy lastenvahdiksi. Amerikkalainen animaatiosarja.

21:05 Ensimmäisen asteen murha

Feeniks-lintu. Kausi 3, 9/10. Rainelle James toimittaa poliisille Billyn lompakon, josta löytyy arvoituksellinen tallelokeron avain. Ovatko tutkijat vihdoinkin saaneet käsiinsä ratkaisevan todistuskappaleen? Voitonriemuinen Siletti kiertelee ympäri kaupunkia varmistamassa, ettei kukaan enää rohkene asettua hänen tielleen. Louise kokeilee rajojaan ja aiheuttaa päänvaivaa Hildylle. Amerikkalainen rikossarja.

22:00 The Late Show With Stephen Colbert

Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Chris Pratt ja Scott Bakula. Ohjelmassa nähdään myös Frederik the Great -hevonen. Esitetty USA:ssa 19.9.2016.

22:50 Panttivangit

Totuuden taakka. Saatuaan kokonaiskuvan salaliiton laajuudesta Ellen istuttaa Duncanin alas haluten kuulla tämän vaimon tarinan. Hän pyytää Ninan potilastietoja etsiäkseen vaihtoehtoisia menetelmiä naisen pelastamiseksi ja jäljittääkseen mahdollisia luovuttajia huolimatta Duncanin pessimistisestä asenteesta. Brian kauhistuu huomatessaan, että hänen perheenjäsenensä alkavat yksi kerrallaan puhaltaa yhteen hiileen vangitsijoiden kanssa. Poliittisen koneiston rattaat pyörivät pyörimistään. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin.

Top Gear

Sarjaoppaseen

23:35 Top Gear

Huokeat superautot. James, Jeremy ja Richard hyppäävät mielestään huokeiden superautojen - McLaren MP4-12C:n, Ferrari 458 Spiderin sekä Audi R8 V10 Spyderin - rattiin ja kaasuttelevat Ison-Britannian kamaralta kohti Espanjan pääkaupunkia Madridia. Matkan varrella testataan muun muassa autojen huomaamattomuutta ja nopeutta. Lopuksi kolmikko pääsee vielä kisaamaan Stigiä vastaan katuradalla. Tähtivieraana ja uuden kohtuuhintaisen auton ratissa nähdään Uusi Sherlock -sarjasta tuttu Benedict Cumberbatch. Brittiläinen, maailman suosituin auto-ohjelma.

Top Gear

Sarjaoppaseen

00:30 Top Gear

Ilmatyynypaku. Top Gear -kolmikon vastaus Ison-Britannian alati lisääntyviin tulviin on kulkuneuvo, joka pystyy kulkemaan maalla ja vedessä. Ilmatyynypakuksi ristitty menopeli on nimensä mukaisesti ilmatyynyaluksen ja pakettiauton yhdistelmä, jonka on määrä helpottaa tulvaherkkien alueiden asukkaiden elämää. Vaan miten onkaan käytännön laita? Testissä Mercedes-Benz SLS AMG Black Series ja saman auton sähkökäyttöinen versio SLS AMG Electric Drive. Tähtivieraana ja kohtuuhintaisen auton ratissa nähdään mm. X-Men- ja Wolverine-elokuvista tuttu Hugh Jackman. Brittiläinen, maailman suosituin auto-ohjelma.

Tulevia TV-elokuvia

Poikamiespappa
TV1

maanantai 26.09 13:30

Miesmalli
TV1

tiistai 27.09 13:30

Elokuva: Charlien enkelit: Kurvit suoriksi
TV Viisi

tiistai 27.09 23:05

Morsian yllättää
TV1

keskiviikko 28.09 13:30

Vihreä kulta
TV1

torstai 29.09 13:30

Sulje Lisää/poista suosikki