Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 Fakta

Koko päivä
perjantai 1.7.2016

07:55 Hillerodin sairaalassa

Sydämentykytyksiä. Ambulanssi tuo Hillerodiin miehen, jonka pulssi on hurjissa lukemissa. Syöpää sairastavalle Henrikille yritetään etsiä paikkaa hoitokodista. Leikkaussalissa heitetään huulta.

08:20 Hillerodin sairaalassa

Toimintahäiriöitä. Tässä jaksossa annetaan fysioterapiaa jalkojen tunnon menettäneelle miehelle ja hoidetaan tappelussa ollutta poikaa.

08:45 Jäljillä

Nuohoojat. 82-vuotias Kathryn Bishop tapettiin julmasti kotonaan. Rikostutkijat löysivät lähes huomaamattomia todisteita, joiden ansiosta tekijä saatiin kiinni. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

09:10 Jäljillä

Kiitoksena murha. Louisianalainen öljymiljonääri murhataan kylmäverisesti raskaana olevan vaimon silmien edessä. Tappajat saavat mukaansa kohtalaisen ryöstösaaliin, mutta siitä huolimatta poliiseja epäilyttää. Onko kyseessä ryöstö vai palkkamurha? Tapauksen ratkaisu lepää teknisten rikostutkijoiden käsissä. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

09:35 Kunnes kuolema erottaa

Rakkauden murtamat. Bill ja Rose ovat kumpikin kokeneet rankan lapsuuden. Yhdessä he tuntuvat viimein löytäneen rakkauden ja vakauden elämäänsä. Onni ei vain kestä kauaa.

10:25 Hätätilanne lähikuvassa

Nujakasta nujakkaan. Leicestershiren poliisit selvittelevät kapakkatappelua, jossa uhri käyttäytyy aggressiivisemmin kuin väitetty pahoinpitelijä. Kuvanauhat ovat korvaamaton apu sotkuisen tilanteen selvittämisessä.

11:10 Eläinten pelastustiimi

Hevonen pulassa. Jaksossa eläintensuojeluyhdistys auttaa ojaan pudonnutta hevosta ja kanavassa loukussa olevaa koiraa. Lisäksi RSPCA vie koiria turvaan laiminlyöviltä omistajiltaan.

11:35 Britannian merkittävimmät masiinat kautta aikojen

80-luku: tulevaisuus on saapunut. 80-lukua käsittelevässä jaksossa paneudutaan Britannian auto- ja aseteollisuuden helmiin, mutta myös todellisiin mahalaskuihin, kuten legendaariseen DeLoreaniin.

12:25 Romusta rahaksi

Kapteeni Amerikka. Pojat ovat reiluina myyjälle, joka ei ole selvillä markkinahinnoista. Scott saattaa löytää itselleen unelmien moottoripyörän keskeltä Ontarion lumimyrskyä.

13:10 Jäljillä

Mallin murhenäytelmä. Juuri ensimmäisen mallinkeikkansa saanut 23-vuotias Karyn Slover löydettiin yllättäen kuolleena miesystävänsä autosta, jolla hän oli yrittänyt noutaa hoidossa olevaa pikkupoikaansa. Tutkimukset kestivät pitkään. Oliko syyllinen nykyinen miesystävä, entinen aviomies vaiko ex-miniäänsä vihanneet appivanhemmat? Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

13:35 Jäljillä

Avaintekijä. Rockfordilainen konstaapeli Kevin Rice surmattiin tuliaseella salamannopeasti keskellä öistä katua. Järkyttyneiden kollegoiden oli selvitettävä, kuka halusi murhata tämän erittäin arvostetun poliisin, joka oli juuri muuttamassa uuteen taloonsa vaimonsa ja kolmen lapsensa kera. Johtolankoina olivat avain ja huppari. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

14:00 Epätavalliset epäillyt

Amerikkalaissarjassa esitellään raakoja rikoksia, joiden vaikeaa rikostutkintaa seurataan yksityiskohtaisesti. Rikosten takaa paljastuu usein yllättävä syyllinen. 3. tuotantokausi.

14:50 Kunnes kuolema erottaa

Elämänmuutoksia. Jennifer haaveilee omasta perheestä ja graafikon työstä Disneyllä. Joe on päättänyt pysytellä kaidalla tiellä. Heidän tavattuaan unelmat tuntuvat toteutuvan.

15:40 Työn sankarit

Tatuoitu painajainen. Ron ja Bobby huijaavat autonomistajaa, joka on räjähdysherkkää lajia. Byran vie haasteen tuhlailevalle ex-vaimolle ja ilmapallokauppiaalle . Jackie sakottaa rääväsuita ja juoppoja pysäköintivirheistä.

16:05 Ensiapupolilla

Nettidiagnoosi. Tohtori Lucas hoitaa potilaita, joista toisen rinnasta törröttää veitsi ja toisen rinnasta aidanseiväs. Tohtori Strittmatter saa apua diagnoosin tekemiseen potilaansa pojalta. Amerikkalainen sairaalasarja.

16:55 Jäljillä

Nuohoojat. 82-vuotias Kathryn Bishop tapettiin julmasti kotonaan. Rikostutkijat löysivät lähes huomaamattomia todisteita, joiden ansiosta tekijä saatiin kiinni. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

17:20 Jäljillä

Kiitoksena murha. Louisianalainen öljymiljonääri murhataan kylmäverisesti raskaana olevan vaimon silmien edessä. Tappajat saavat mukaansa kohtalaisen ryöstösaaliin, mutta siitä huolimatta poliiseja epäilyttää. Onko kyseessä ryöstö vai palkkamurha? Tapauksen ratkaisu lepää teknisten rikostutkijoiden käsissä. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

17:45 Epätavalliset epäillyt

Miguel Lanen murha. Yksinhuoltajaäiti järkyttyy palatessaan töistä kotiin ja löytäessään molemmat tyttärensä sekä talossa asuneen 17-vuotiaan pojan kuoliaaksi puukotettuina. Epäiltyjä riittää, mutta syyllinen löytyy lähempää kuin arvaisikaan.

18:35 48 ratkaisevaa tuntia

Palautetaan lähettäjälle; Kuolemanleiri. Bensa-asemalta alkanut kahakka johtaa kahden ampumiseen Dallasissa. Tietääkö autokuskina ollut jotain? - Koditon kuollut on löydetty Minneapolisista. Yömajan asukkaat osallistuvat tutkintaan. Amerikkalainen dokumenttisarja

19:20 48 ratkaisevaa tuntia

Verirahat; Viisitoista. Nuori tietokonemies on kuolleena talonsa takana. Huumeryöstö sotkee monen elämän. - Tyttö kuolee harhaluodista ja poika saa osuman yökerhon edessä. Ballistiset havainnot edistävät tutkintaa. Amerikkalainen dokumenttisarja

20:05 Romusta rahaksi

Huutokauppa. Scott päättää myydä kokoelmansa, jotta kotiin saadaan sopu. Tavaroista on kuitenkin vaikea luopua.

20:50 Työn sankarit

Tappelu traktorista. Ron ja Bobby ottavat Amyn mukaansa etsimään traktoria. Viljelijä tulee hakemaan sitä väkivalloin apureiden kanssa. Byran toimittaa avioeropapereita miehille ja vaimoille ja Jonet haastetaan korttipeliin Corvettesta.

21:15 Elinkautisessa

Stephen Farrow. Psykopaatiksi diagnosoitu Farrow oli lapsesta asti väkivaltainen ja joutui jo varhain tekemisiin virkavallan kanssa. Lopulta hänen ihmisvihansa äityi hallitsemattomiin mittoihin ja hän ryhtyi murhaamaan satunnaisia uhreja.

22:05 Australian pahimmat rikolliset

Jockey Smith. Murhaaja ja moninkertainen ryöstäjä, Jockey Smith, oli omana aikanaan Australian etsityin rikollinen. Miksi kunnollisen perheen poika vaihtoi unelmansa kilparatsastajan urasta rikolliseen elämään?

23:00 Ensiapupolilla

Reikä sydämessä. Tohtori Abernethy turvautuu erikoisiin temppuihin pelastaakseen potilaan ja paljastaakseen huijarin. Tohtori Hussain saa hoidettavakseen miehen, jota on puukotettu sydämeen. Amerikkalainen sairaalasarja.

23:50 Romusta rahaksi

Henkimaailmassa. Pojat saavat meediolta tiedon, että onnistuvat ainakin kolmesti Quebecissa. Neljäs kohde saattaa vihdoin osoittautua liian haastavaksi jopa heille.

00:35 48 ratkaisevaa tuntia

Nuoret varkaissa; Langennut enkeli. Biljardinpelaaja on pahoinpidelty kodissaan Cincinnatissa. Huumeriidalla nuorten kanssa on ikävät seuraukset. - Muusikko on ammuttu dallasilaisessa autossa. Raha ja huumeet ratkaisevat jutussa. Amerikkalainen dokumenttisarja

01:25 48 ratkaisevaa tuntia

Syvästä unesta; Rakkaus on vakavaa. 16-vuotiaita poikia on ammuttu Dallasissa. Yksi laukaus johti lukuisiin uusiin. Oliko syynä mustasukkaisuus? - 20-vuotias nainen on kadonnut Dallasissa. Ex-poikaystävä on kuultuna tapauksessa. Hän kertoo naisen olinpaikan. Siinäkö kaikki? Amerikkalainen dokumenttisarja

02:10 Ensiapupolilla

Pitkä istunto. Tohtori Zull hoitaa naista, joka on jäänyt jumiin vessanpönttöön. Tohtori Jotte puolestaan yrittää pelastaa miehen, jonka jalka on silpoutunut pahasti kantojyrsimessä. Amerikkalainen sairaalasarja.

03:00 Jäljillä

Käden ulottuvilla. Toisistaan vieraantunut aviopari riitelee. Riita päättyy, kun haulikko laukeaa. Paikalle saapuvat poliisit näkevät, miten aviomies yrittää elvyttää vaimoaan. Mutta onko tapauksessa kyse murhasta vai itsemurhasta? Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

03:25 Jäljillä

Salaisia ajatuksia. Tässä jaksossa kokonainen perhe löytyy kuolleena palaneesta talosta, mutta onko kyse itsemurhasta vai murhasta? Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

Tulevia TV-elokuvia

Sotapojan heilat
TV1

perjantai 01.07 13:30

Uuno Turhapuro menettää muistinsa
MTV3

perjantai 01.07 20:05

Elokuva: Karate Kid
TV Viisi

sunnuntai 03.07 01:50

Elokuva: Stuart Little - pieni suuri hiiri
TV Viisi

sunnuntai 03.07 19:25

Elokuva: Pahat pojat
TV Viisi

sunnuntai 03.07 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki