Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 Fakta

Koko päivä
perjantai 29.7.2016

08:15 Hillerodin sairaalassa

Veitsi sormessa. Tässä jaksossa hoidetaan reipasta tyttöä, jonka sormessa törröttää veitsi, ja heikkoa vastasyntynyttä.

08:40 Hillerodin sairaalassa

Kolarin uhri ja kotisynnytys. Tässä jaksossa hoidetaan auton alle jäänyttä tyttöä, tehdään keinohedelmöitys ja avustetaan kotona tapahtuvassa synnytyksessä.

09:05 Jäljillä

Pankkiryöstö. Pikkukaupungin pankki ryöstettiin ja pankinjohtaja siepattiin. Rikoksen tekijöistä ei löytynyt jälkeäkään. Auttaako järven rannalta löytynyt ilmastointiteipin kappale rikoksen ratkaisussa? Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

09:30 Jäljillä

Mielen arvoituksia. Nuoripari lähtee telttaretkelle, mutta vain toinen heistä palaa kotiin elävänä. Eloonjäänyt kertoo tapahtumista kaksi ristiriitaista versiota, ja totuuden selvittämiseen tarvitaan oikeuspsykiatrian, ballististen tutkimusten ja sotahistorian apua. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

09:55 Jalokivien metsästäjät

Thaimaa. Ron, Diane ja Bernie matkaavat jalokivikaupan keskukseen Thaimaahan etsimään syvänvihreää jadea ja tyrmäävän upeaa verenpunaista rubiiniparia. Jalokivijahti vie heidät Mae Sotin rajakaupunkiin ja pääkaupunki Bangkokiin. Britannia 2013.

10:40 Kuinka selvitä hengissä katastrofista

Maanjäristys. Kotiisi iskee valtava maanjäristys. Cade Courtley näyttää, miten pelastaudutaan romahtaneesta talosta, jälkijäristyksistä, vajoamasta, sekä autosta, jonka päälle sähkölinja kaatuu.

11:25 Eläinten pelastustiimi

Narutettu kettukusu. Rakennustyömaalla nähdään äkäinen kettukusu, joka on sotkeutunut narusta kiinni puuhun. Tarkastajat saavat ilmoituksen kissasta, joka on piiloutunut auton moottoriin. Kuka on hylännyt koiraperheen helteiselle takapihalleen?

11:50 Työn sankarit

Roiskuu kun rapataan. Ronin ja Bobbyn arjesta ei väriä puutu, kun ensin he joutuvat värikuula-aseen maalitauluksi ja sitten vihastunut perheenäiti alkaa heitellä maalia. Lisäksi vapaapainitapahtumassa rytisee kulissien takana ja nettihuijari juoksuttaa haastemiestä.

12:15 Työn sankarit

Yhteys pätkii. Ulosottofirman kaksikolla on ongelmia puhelimien kanssa, juuri kun he joutuvat kiperään paikkaan. New Yorkissa haastemies Byran kärähtää, kun kampaamon omistaja alkaa riehua, ja Chicagossa turvamies Zach joutuu painimaan röyhkeän varkaan kanssa.

12:40 Kuinka selvitä hengissä katastrofista

Pandemia. Jaksossa opastetaan, miten tulee toimia, kun metroon tehdään biokemiallinen isku, tai kun maailmanlaajuinen tappava influenssapandemia uhkaa tuhota yhteiskuntajärjestyksen.

13:25 Jäljillä

Näkyvyys nolla. Vuonna 1993 tapahtui Amtrak-yhtiön pahin junaturma, joka vaati 47 ihmisen hengen. Ohjelmassa selvitetään, mistä epätavallinen onnettomuus johtui. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

13:50 Jäljillä

Kipinäpurkaus. Lontoon King's Cross on Britannian vilkkaimpia metroasemia. Vuonna 1987 siellä syttyi 31 kuolonuhria vaatinut tulipalo. Miten aluksi vaarattomalta näyttänyt palonalku muuttui yhtäkkiä katastrofiksi? Syytä selvitellään asemasta tehdyn tietokonemallin avulla. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

14:15 Epätavalliset epäillyt

Murha huoneessa 348. Yrittäjä Greg Fleniken löydetään kuolleena hotellihuoneestaan Texasin Beaumontissa, ja ruumiinavaus kertoo karua tarinaa brutaalista pahoinpitelystä. Miten on mahdollista, että kukaan ei ole kuullut mitään?

15:05 Jalokivien metsästäjät

Myanmar. Jalokivien metsästäjät pääsevät ensi kertaa tutustumaan entisen Burman runsaaseen jalokivitarjontaan, kun maa avaa vihdoin porttinsa ulkomaalaisille jalokivien ostajille.

15:50 Työn sankarit

Makujen sinfonia. Ron ja Bobby takavarikoivat Porschen, mutta saavat maistaa omaa lääkettään. Kiinteistöhuijari lyö Byranilta nenän verille. Terveystarkastaja Shawn tutkii ravintolaa ja puutavaran hakija puree Bobbya hammaskorullaan.

16:15 Ensiapupolilla

Lieventävät asianhaarat. Työssään ensiapulääkärit kohtaavat odottamattomia tilanteita. Tällä kertaa yllätyksiä tarjoilevat synnyttävät äidit, puistoon lyyhistynyt lenkkeilijä sekä ampumavälikohtaukseen joutuneet miehet.

17:05 Boundless - maailman kovin kisa

Yokonin ultrajuoksu. Paahtavan lämmön jälkeen on hyvä siirtyä paukkupakkaseen. Alaskan talvi laittaa urheilijat ja välineet koetukselle, kun edessä on 160 kilometriä moottorikelkkareiteillä hiihtäen ja pyöräillen.

17:50 Epätavalliset epäillyt

Teiniäidin tyly kohtalo. Nuori äiti Amy Weidner jää kipeänä pois koulusta, ja hänet murhataan kotonaan. Mahdollisia epäiltyjä riittää, mutta ilman DNA-teknologiaa syyllistä ei tunnu löytyvän.

18:40 48 ratkaisevaa tuntia

Mysteerimurha. Nuori äiti katoaa ja perhe löytää hänet tapettuna työmatkan varrelta aution rakennuksen kellarista. Poliisi alkaa etsiä murhaajaa.

19:25 48 ratkaisevaa tuntia

Ammuskelu kadulla. Mies löydetään kadulta ammuttuna, ja vieressä seisoo käynnissä oleva auto. Ainoa silminnäkijä väittää, ettei tuntenut tappajaa, mutta jutussa on jotain outoa.

20:10 Syntynyt tappamaan

Patrick Mackay. 1970-luvun puolivälissä Lontoon poliisi ihmetteli omituisten rikosten sarjaa, joka äityi aina vain väkivaltaisemmaksi, huipentuen katolisen pastorin brutaaliin kirvessurmaan. Syylliseksi paljastui kovia kokenut nuorukainen, Patrick Mackay.

21:00 Maapallon kiehtovat salaisuudet

Sade. Tavanomaisissakin sääilmiöissä piilee salaisuuksia, jotka ovat selvinneet tutkijoille vasta viime vuosina. Maassa tiedetään sataneen jopa sammakoita, ja toisinaan sateen synty edellyttää Maan ulkopuolisia apuvoimia.

21:25 Elinkautisessa

Michael Roberts. Nykyaikainen DNA-tutkimus paljasti rikollisen, joka aloitti 80-luvulla julmien pahoinpitelyiden ja raiskausten sarjan. Hän kohdisti tekonsa vanhuksiin varmistettuaan ensin, että he eivät pysty puolustautumaan.

22:15 Oikeuden edestä paenneet

Bucky. Kausi 1, 1/9. Pikkurikollinen Bucky Phillips onnistuu pakenemaan vankilasta ja aloittaa pitkän ja vaarallisen pakomatkansa. Kun hän ampuu konstaapelin, poliisi tekee kaikkensa saadakseen karkulaisen kiinni. Amerikkalainen dokumenttisarja kertoo oikeudesta karkusalla olleiden henkilöiden jäljittämisestä.

23:00 Ensiapupolilla

Kivulias kiertoliike. Ensiapuun tulee nuori miespotilas, jonka sukukalleudet ovat kiertyneet kivuliaasti. Toisella potilaalla on sisäinen verenvuoto ja kolmannella on paha aivoinfarkti, vai onko?

23:50 Syntynyt tappamaan

Clark ja Bundy. Vuonna 1980 Hollywoodin Sunset Stripiltä katosi ilotyttöjä, jotka löydettiin myöhemmin murhattuina - osa ilman päätä. Syylliseksi tekoihin paljastui lopulta pariskunta, joiden hirvittävät rikokset järkyttivät kokeneimpiakin poliisietsiviä.

00:40 48 ratkaisevaa tuntia

Murha keskellä kirkasta päivää. Mies ammutaan autopesulassa todistajien edessä, mutta kukaan ei uskalla kertoa, kuka murhaaja on.

01:25 48 ratkaisevaa tuntia

Raivon talo. Nuori äiti ammutaan kotiinsa Clevelandissa. Teosta epäillään poikaystävää, joka on riidellyt uhrin kanssa surmapäivän aamuna. Miamissa selvitetään keskellä kirkasta päivää kadulle ammutun miehen tapausta.

02:10 Ensiapupolilla

Tohtori Bikini. Olosuhteet potilaiden hoitamiseen eivät ole aina aivan ihanteelliset, ja toisinaan joudutaan pärjäämään hyvinkin niukoilla resursseilla, kuten kävi Candice Myhrelle Indonesiassa. Myös sairaalan henkilökunta voi sairastua ja joutua itse potilaaksi.

03:00 Jäljillä

Haudattu aarre. 43-vuotias Melvin Snyder katoaa jälkiä jättämättä. Navetan lattialta löytyy hylsy, mutta ruumista ei löydetä. Pääepäilty on Ron Harshman, jonka vaimon kanssa Snyderillä oli suhde aiemmin. Vasta 15 vuoden kuluttua poliisi pääsee murhaajan jäljille metallinilmaisimen ja ballistiikka-asiantuntijoiden avulla.

03:25 Jäljillä

Petoksen merkki. 20-vuotias Cara Knott katoaa matkalla kotiin poikaystävänsä luota. Hänet löydetään murhattuna, ja hänen vaatteistaan löytyy harvinainen kullanvärinen kuitu, joka johtaa poliisin varsin yllättävän murhaajan jäljille.

Tulevia TV-elokuvia

Jos oisi valtaa
TV1

perjantai 29.07 13:35

Elokuva: Identtiset kaksoset
TV Viisi

perjantai 29.07 21:00

Elokuva: Scary Movie 3
Nelonen

perjantai 29.07 21:35

Sulje Lisää/poista suosikki