Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 Fakta

Koko päivä
perjantai 9.10.2015

09:40 Hillerodin sairaalassa

Laulava kätilö. Kun kätilö Kirsten on työvuorossa, leikkaussalissa raikaa laulu. Lastenlääkäri Morten yrittää selvittää, miksi pikkupoika sairastelee jatkuvasti, ja ylilääkäri Peter törmää yllättävän suureen kohtuun.

10:05 Hillerodin sairaalassa

Vauhdikas päivä. Ylilääkäri Peter sahaa osastojen väliä, ja lastenlääkäri Morten yrittää pysyä vauhdikkaan pikkupotilaansa perässä. Ensiavussa tikataan silmäkulma ja tarkkaillaan kouristuskohtauksen saanutta nuorukaista.

10:30 Bondi Rescue

Joulunaikaa Bondi Beachillä. Bondi Beachillä vietetään joulua, joten uimavahdeilla riittää töitä. Keskinäinen kilpailu on kovaa. Uimavahtien on oltava huippukunnossa. Natalie pelastetaan vedestä ja rullalautailurampilla tapahtuu onnettomuus. Myös hait ovat vierailleet rannan läheisyydessä.

10:55 Bondi Rescue

Juhlahumun laskeuduttua. Vuosi on vaihtunut juhlien merkeissä. Bondi Beachillä on väsyneitä juhlijoita, muistikatkoksesta kärsivä turisti, eksynyt lapsi ja kaiken lisäksi myös varkaita. Kuuma sää on aiheuttanut lämpöhalvauksia. Rantavahdeilla on jälleen kädet täynnä töitä.

11:20 Uuden-Seelannin helikopterisankarit

Harrastustapaturmia. 45-vuotias Todd ajaa mönkijällä ja kaatuu pahasti. Katkennut kylkiluu puhkaisee keuhkon ja hänelle kehittyy ilmarinta. 46-vuotias Rosemary kaatuu maastopyörällä ja murtaa lantionsa. 65-vuotias Gordon ajaa päin puuta.

11:45 Uuden-Seelannin helikopterisankarit

Teinitytön verenmyrkytys. 15-vuotias Rebecca menettää tajuntansa kesken koulupäivän, eikä havahdu. Hänet pitää intuboida ennen lentoa. Ensihoitaja Derek maalaa kattoa jouluksi ja putoaa maahan. Peter vetää merivettä keuhkoihinsa uimareissulla.

12:10 Eläinlääkäriopiskelijat

Ruuvi liskossa. Hevosen kaksoisraskaus ja emakon keisarinleikkaus ovat tänään opiskelijoilla hoidettavien hommien listalla. Lisäksi pitäisi selvittää Pete-biisonin mahakipujen syy. Kanadalainen realitysasarja, jossa seurataan eläinlääkäriopiskelijoiden työtä ja harjoittelua yhdessä Pohjois-Amerikan hienoimmassa eläinlääketieteen koulussa Western College Of Veterinary Medicine in Saskatoonissa Kanadassa.

12:35 Ensihoitajien arkea

Sydänpysähdys. Jaksossa 62-vuotiaan Edwardin sydän on pysähtyneenä pitkän aikaa, kuuden lapsen äiti Ina kokee poikapuolensa raivon, ja rattijuoppo vaarantaa liikenneturvallisuutta.

13:00 Rekkakuskit jäällä

Maratonajoa. Realitysarja elämän tosimiehistä, työn sankareista sekä heidän perheistään ja lähimmäisistään. Kertomus loputtomista seikkailuista, sinnikkyydestä, inhimillisestä nerokkuudesta ja ennen kaikkea ainaisesta jään alla piilevästä VAARASTA. Jokainen matka jääteillä voi olla kohtalokas ja pienikin arviointivirhe voi johtaa kuolemaan. 3. tuotantokausi.

13:50 Hälytysvalmiudessa

Vaarallinen putoaminen. 61-vuotias Ian loukkaantuu vakavasti pudottuaan telineeltä. Murtumia on paljon ja kivut ovat kovat.

14:35 Elämänlanka

Pieniä ihmeitä. Lasten aivokasvainten hoito on kehittynyt viime vuosina melkoisesti, ja yksi syy on laajat hoitotutkimukset, joihin syöpäsairaat lapset osallistuvat. Seuraamme neljän pienen aivokasvainpotilaan hoitoja.

15:25 Eläinlääkäriopiskelijat

Nyrjähtänyt maha. Pam-lehmän maha on sijoiltaan. Mr Binksillä on paise poskessa tappelemisesta ja Major Marshallilla tulehtunut haava polvessa. Opimme myös, ettei nimi härkää pahenna. Kanadalainen realitysasarja, jossa seurataan eläinlääkäriopiskelijoiden työtä ja harjoittelua yhdessä Pohjois-Amerikan hienoimmassa eläinlääketieteen koulussa Western College Of Veterinary Medicine in Saskatoonissa Kanadassa.

15:50 Bondi Rescue

Taistelua elämästä ja kuolemasta. Vedestä kannetaan eloton mies. Miksi Takahiron sydän pysähtyi? Australiassa vietetään kansallispäivää ja rantavahdit pääsevät käyttämään kielitaitoaan.

16:15 Bondi Rescue

Flirttailua ja kisailua. Rantavahdit kohtaavat perinteisessä haastekilpailussa ja etsivät mielitiettyä pikatreffeillä. Takahiro on yhä sairaalassa ja odottelee tietoa terveydentilastaan.

16:40 Hillerodin sairaalassa

Työtapaturma. Naulapyssyllä itseään vatsaan ampunut mies kiidätetään sairaalaan. Avannepotilaan ikävä vaiva toistuu. Sormensa oven väliin jättänyt Simon käy vaihdattamassa siteen, ja kätilö Sidsel myöhästyy salamasynnytyksestä.

17:05 Hillerodin sairaalassa

Kipsiä ja kielipulmia. Jaksossa tavataan muun muassa jalkansa murtanut teini ja vatsahaavapotilas. Lisäksi lastenlääkäri Morten törmää kielimuuriin ja ensiavun Christina elvyttää sydänpysähdyspotilasta.

17:30 Prinssi Alfredin sairaala

Rabdomyosarkooman tuho. 20-vuotiaan Chrisin syöpähoidot alkavat. Ne käyvät koko perheen voimille. Andrew'n melanooma on uusiutunut, ja hän joutuu leikkaukseen. Maxinen ja Johnin identtiset kaksoset syntyvät.

17:55 Prinssi Alfredin sairaala

Diagnoosin metsästystä. Peteriä vaivaa mystinen sairaus. Hänen laajentunut pernansa joudutaan poistamaan. Löytyykö hänelle diagnoosi? Jaksossa seurataan myös Maxinen ja Johnin kaksosten elämän ensimmäisiä viikkoja.

18:20 Pakkoero päihteistä

Erinin tarina. Erin alkoi kapinoida teininä vanhempiaan vastaan huumeiden ja alkoholin voimalla. Raskaus sai Erinin raitistumaan, mutta nyt hän on taas syvällä addiktion kourissa, eikä saa nähdä lastaan. Tarttuuko hän tarjottuun apuun?

19:05 Dallasin naispoliisit

Hän löi ensin. Riitatilanteiden ohella jaksossa selvitetään muun muassa autovarkaus ja kidnappaus.

19:50 Naiset, jotka murhaavat

Nancy Seaman. Palkitun luokanopettajan mies on kadonnut. Kun miehen ruumis löytyy, poliisit alkavat epäillä vaimoa.

20:35 Poliisi paikalla

Käsiraudoissa karkuun. Pakeneva kuljettaja aiheuttaa suuren poliisioperaation, isä ja tytär ottavat rajusti yhteen ja nenäkäs lainrikkoja yrittää lähteä huviajelulle poliisiautolla.

21:00 Winston Churchill - kohtalon vuodet

Dokumenttielokuva Winston Churchillin dramaattisesta matkasta kyseenalaistetusta poliitikosta taitavaksi ja ihailluksi pääministeriksi. USA 2010.

22:40 Naiset rikostutkijoina

Murha kapakassa. Perheenisä pahoinpidellään julmasti kuoliaaksi sattumanvaraisessa surmassa. Syylliset vaikuttavat selviltä, mutta todisteita heitä vastaan on oletettua vaikeampi kerätä.

23:25 48 ratkaisevaa tuntia

Amerikkalainen dokumenttisarja. Rikostutkinnassa 48 ensimmäistä tuntia ovat ratkaisevia. Ensimmäiset vuorokaudet määrittävät tutkimuksen suunnan ja johtoajatuksen.

00:15 Naiset, jotka murhaavat

Nancy Seaman. Palkitun luokanopettajan mies on kadonnut. Kun miehen ruumis löytyy, poliisit alkavat epäillä vaimoa.

01:00 Dallasin naispoliisit

Hän löi ensin. Riitatilanteiden ohella jaksossa selvitetään muun muassa autovarkaus ja kidnappaus.

01:45 Epätavalliset epäillyt

Lapsenmurha. Kymmenenvuotias Joel puukotetaan kuoliaaksi kotonaan keskellä yötä. Joelin äiti, Julie Rea Harper, tuomitaan lapsensa murhasta. Tapauksen tutkinta kuitenkin jatkuu, ja lopulta löytyy epäilty, jollaista kukaan ei olisi osannut odottaa.

02:35 Rekkakuskit jäällä

Kuoleman sola. Realitysarja elämän tosimiehistä, työn sankareista sekä heidän perheistään ja lähimmäisistään. Kertomus loputtomista seikkailuista, sinnikkyydestä, inhimillisestä nerokkuudesta ja ennen kaikkea ainaisesta jään alla piilevästä VAARASTA. Jokainen matka jääteillä voi olla kohtalokas ja pienikin arviointivirhe voi johtaa kuolemaan. 3. tuotantokausi.

Tulevia TV-elokuvia

Radio tekee murron
TV1

perjantai 09.10 13:10

Elokuva: S Club ja kaksoisolentojen salaisuus
TV Viisi

perjantai 09.10 19:00

Vihollinen vuoteessani
MTV3

perjantai 09.10 23:05

Elokuva: RED
Nelonen

perjantai 09.10 23:20

Elokuva: Treffit Elmossa
TV Viisi

lauantai 10.10 14:50

Sulje Lisää/poista suosikki