Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 Fakta

Koko päivä
maanantai 29.8.2016

08:25 Hillerodin sairaalassa

Jännitystä ilmassa. Ylilääkäri Peter tutkii, onko pariskunnan hedelmöityshoito tuottanut tulosta. Bjarke yrittää helpottaa keuhkoahtaumatautia sairastavan potilaan oloa. Betina selittää odottavalle äidille raskausajan diabeteksen pitkäaikaisvaikutukset.

08:50 Jäljillä

Merkkejä paperilla. Nancy Dillard Lyon kuolee sairastettuaan pitkään kovia vatsakipuja. Tutkimuksissa paljastuu, että hänet on myrkytetty arsenikilla. Epäiltyjen listalla ovat entinen esimies, uuden suhteen löytänyt aviomies, sekä veli, josta löytyy pöyristyttäviä asioita Nancyn päiväkirjasta. Mistä arsenikki on peräisin, ja kuka onkaan kirjoittanut veljeä koskevat päiväkirjamerkinnät? Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

09:15 Jäljillä

Puhdasta jälkeä. Pesulan työntekijä löydetään raiskattuna ja murhattuna. Pihalta löydetty naisten sukkahousujen palanen osoittautuu ratkaisevaksi todisteeksi, joka johtaa murhaajan jäljille. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

09:40 Romusta rahaksi

Elokuvatavaraa. Scott ja Shedon tapaavat elokuva-aiheista tavaraa keräilevän pariskunnan, joilla on muun muassa pelastusliivi elokuvasta Titanic. Myöhemmin tavataan myös erikoislaatuinen taiteilija-keräilijä.

10:25 Riistanvalvojat

Kullankaivajat. Riistanvalvojat Kroll ja Holley löytävät kansallispuistosta laittomia kullanetsijöitä, jotka ovat aiheuttaneet mittavia ympäristötuhoja. Riistanvalvoja Karnow puolestaan yrittää ajaa asuinalueelle eksyneen karhun turvallisempaan ympäristöön.

11:15 Eläinten pelastustiimi

Kissaflunssa. Australialainen tunteikas sarja vaikeissa olosuhteissa olevien eläinten pelastamiseen keskittyvien eläinlääkäreiden ja tarkastajien työstä. Työsarkaan kuuluvat niin loukkaantuneiden pelikaanien kuin myös vaarassa olevien hevosten auttaminen. Kovan paineen alaisena työskentelevät ammattilaiset ovat valmiit tekemään kaikkensa eläinten hyväksi. 4. tuotantokausi.

11:40 Jättikalan jäljillä

Aggressiiviset ankeriaat . Kausi 3, 6/6. Zeb Hogan matkaa tällä kertaa Oseaniaan etsimään mahdollisimman suuria ankeriaita. Hän tutustuu samalla ankeriaiden elinympäristöihin ja niiden erityisominaisuuksiin. Vesiekologi Zeb Hogan kiertää maapalloa etsimässä ja tutkimassa maailman suurimpia vesissä eläviä lajeja. Kaukaisilla matkoillaan luonnonsuojelun lähetti Hogan tutustuu eri lajien ekosysteemeihin ja kuinka ne sopeutuvat paikallisiin kulttuureihin. Yhdysvaltalainen realityohjelma.

12:35 Perintätoimisto Lizard Lick Towing

Kasarijuhlat. Perintätoimiston porukka saa kutsun hyväntekeväisyysjuhliin, joissa on teemana 80-luku. Edes juhliin lähtö ei tietenkään suju sankareiltamme ilman kinastelua ja riitoja.

13:00 Perintätoimisto Lizard Lick Towing

Perhe pulassa. Ronnien ja Bobbyn perintäkeikka saa traagisen ja yllättävän käänteen, kun hinattavasta autosta löytyykin koditon, nukkuva perhe. Hyväsydämiset perintäsankarimme päättävät järjestää heille apua.

13:25 Jäljillä

Todisteiden otteessa. Entinen painimestari kuolee tappelun jälkeen. Tekijä saa murhasta elinkautisen, mutta hän valittaa tuomiostaan. Hän käyttää oikeudessa mm. animaatiota hyväkseen yrittäessään todistaa, ettei teko ollut tahallinen.

13:50 Jäljillä

Intohimon uhri. Poliisi löytää Devon Guzmanin kuolleena autostaan. Pääepäilty on aluksi Devonin asuintoveri ja rakastaja Keary Renner, mutta hän vannoo kiivaasti syyttömyyttään, ja pian tutkijoiden katse kääntyykin Devonin toiseen rakastajaan, naimisissa olevaan Michelle Hetzeliin. Selviääkö murhaaja rikosteknisen tutkinnan avulla?

14:15 Murha maalaisidyllissä

Liian lähellä. Vuonna 1993 pidetty ja arvostettu pariskunta, Eileen ja Derek Severs, katosi pienestä Hambletonin kylässä. Kun katoamista alettiin tutkia, karmea totuus paljastui ja järkytti syvästi kaikkia kylän asukkaita.

15:00 Riistanvalvojat

Syntynyt tappajaksi. Kotietsinnän yhteydessä hankitut tiedot johdattavat riistanvalvojat pahamaineisen salametsästäjän maatilalle, joka osoittautuu varsinaiseksi eläinten hautausmaaksi. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

15:50 Päivä elämästäni

Das Racist. Rap-trio Das Racist valmistautuu seuraavan päivän esitykseensä Carnegie Hallissa. Eri genrejen edustajat kohtaavat hyväntekeväisyyskonsertin harjoituksissa.

16:15 Perintätoimisto Lizard Lick Towing

Bobby lapsenvahtina. Amy lähtee kaverinsa polttareihin ja jättää lapset Ronnien vastuulle. Koko jutun tyylikkäästi unohtanut isäukko on hätää kärsimässä, kunnes keksii delegoida lapset Bobbyn vastuulle. Lopputuloksen saattaa arvata.

16:40 Perintätoimisto Lizard Lick Towing

Naisongelmia. Perintätoimiston kavereilla on kolminkertaisia naisongelmia: Amy on vihainen sekä Ronnielle että Bobbylle, Juicy haaveilee Bobbysta saamatta vastakaikua, eikä Bobbyn uusi suhde Taran kanssa suju sekään ihan täydellisesti.

17:05 Romusta rahaksi

Yli-innokas myyjä. Scott ja Sheldon tapaavat pariskunnan, joka aikoo karsia kokoelmaansa. Mies ei ole innokas myymään, mutta vaimo tinkii Scottin ja Sheldonin puolesta ja myisi jopa mieheltään saamansa lahjan.

17:50 Murha maalaisidyllissä

Päättymätön painajainen. Billingen kylässä asunut 22-vuotias Helen McCourt katosi työmatkallaan helmikuussa 1988. Epäilykset kohdistuivat nopeasti paikalliseen pubinpitäjään, mutta koska ruumista ei löydetty, tutkinta oli vain muiden todisteiden varassa.

18:35 48 ratkaisevaa tuntia

Onneton syntymäpäivä. Ammuttu mies löydetään Cincinnatin eräästä rappukäytävästä seteleitä kädessään syntymäpäivänsä aattona. Talon turvakameran hoitaja on silminnäkijä. Tutkijat jäljittävät epäillyt. Mutta mikä voi olla motiivi? Amerikkalainen dokumenttisarja

19:25 48 ratkaisevaa tuntia

Ystävä vai vihollinen?; Vaitonaisina. 17-vuotias löydetään ammuttuna kotoaan. Silminnäkijäksi tai ampujaksi epäillään mystistä Little D:tä Cincinnatista. - Autonasentaja on ammuttu noppapelin yhteydessä Kansas Cityssä. Pikkupoika tulee avaintodistajaksi. Amerikkalainen dokumenttisarja

20:10 Pakkoero päihteistä

Jimmyn tarina. Lapsena isän rakkautta vaille jäänyt Jimmy aloitti huumekokeilut jo nuorena. Hän pääsi irti heroiinista metadonin avulla, mutta koukuttui siihen. Omasta mielestään Jimmylla ei ole ongelmaa, hänhän vain käyttää hänelle määrättyjä lääkkeitä.

21:00 Päivä elämästäni

Tim Ferriss. Tim Ferriss on tehokas mies, joka on kirjoittanut tehokkuudesta myös kirjoja. Se näkyy myös miehen omassa elämässä, sillä hän ehtii tehdä hyvin erilaisia asioita päivän aikana.

21:25 Jäätävät tappajat

Varo naapuriasi. Pikkutyttö, Mandy Lemaire, katoaa pienessä alaskalaiskylässä. Tutkinnat aloitetaan, mutta tyttöä ei löydetä. Ovatko villieläimet tappaneet hänet, onko joku kenties kaapannut hänet, vai mistä on kyse?

22:15 Selviytymistarinoita

Veneturma Alaskassa. Hanna, Miranda, heidän isänsä ja kaksi ystäväänsä joutuu veden varaan, kun heidän veneensä uppoaa Tustumena-järvellä. Brentin meklarifirman velkaantunut entinen saapuu toimistolle ammuskelemaan. Karen siepataan kotoaan lunnaiden toivossa. Amerikkalainen dokumenttisarja.

23:00 Aavejahti

Tuolumnen sairaala. Jaksossa tutustutaan hylättyyn sairaalaan, jossa on ollut paljon yliluonnollisia ilmiöitä. Aavejahti-tiimi saa tavallista enemmän ääni- ja kuvatodisteita.

23:45 Pakkoero päihteistä

Darickin tarina. Darick sekaantui huumeisiin opiskeluaikana, mutta sai elämänsä hetkeksi järjestykseen saatuaan lapsen. Kun hän kuuli, ettei lapsi olekaan hänen, huumausaineiden käyttö karkasi täysin käsistä. Nyt hänelle tarjotaan apua.

00:30 48 ratkaisevaa tuntia

20 dollaria; Entinen vanki, entinen isä. Teini-ikänen viedään sairaalaan, jossa hän kuolee. Hänet ammuttiin kotinsa edustalla 20 dollarin tähden. - Dallasissa on surmattu mies. Silminnäkijä todistaa murhan. Miksi entistä vankia ammuttiin selkään? Amerikkalainen dokumenttisarja

01:20 48 ratkaisevaa tuntia

Murha pyörillä; Huumeiden tähden. Lahjakas 18-vuotias hiphop-taiteilija on ammuttu kotinsa eteen Miamissa. Ampujat olivat pyöräilijöitä. Kännykän tiedot voivat ratkaista murhan. - Cincinnatissa on ammttu 20-vuotias. Silminnäkijä kertoo huumeriidoista. Amerikkalainen dokumenttisarja

02:10 Aavejahti

Pioneer Saloon. Aavejahti-tiimi tutkii Nevadan erämaassa sijaitsevaa Pioneer Saloonia, joka on Las Vegasin vanhin baari. Saluunassa ja sen ympäristössä on paikkoja, jossa kummittelee.

02:55 Jäljillä

Moottoritiemurha. Alaskassa moottoritiellä kaikessa rauhassa ajava nuori mies ammutaan. Tapauksen ainoa silminnäkijä yrittää suojella ystäviään, joten teon tahallisuuden todistaminen jää teknisten rikospaikkatutkijoiden harteille. Myös tappava pakettipommi vaatii tutkijoiden huomiota. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

03:20 Jäljillä

Poliisi väärillä raiteilla. 22-vuotias lakia opiskeleva Jesse löydetään kuolleena yliopiston läheltä. Kolme pientä karvaa ja mikroskooppiset ihosolut auttavat selvittämään valheiden ja petosten vyyhdin. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 6. tuotantokausi.

Tulevia TV-elokuvia

Pekka Puupää
TV1

maanantai 29.08 13:35

Elokuva: American Pie
Nelonen

maanantai 29.08 21:00

Elokuva: Päiväni murmelina
TV Viisi

tiistai 30.08 23:00

Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
TV1

keskiviikko 31.08 13:30

Sulje Lisää/poista suosikki