Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 Fakta

Koko päivä
sunnuntai 4.12.2016

16:00 Zackin ja Miken hullut matkat

Thaimaa. Thaimaassa pojat kokevat eläimellistä menoa niin krokotiilien, käärmeiden kuin norsujenkin parissa. Ruokalistalla on mm. eläviä katkarapuja, ja reissun kovin koettelemus on nyrkkeilyottelu paikallisia mestareita vastaan.

16:25 Zackin ja Miken hullut matkat

Etelä-Korea. Etelä-Koreassa pojat kokeilevat mm. taekwondoa ja nuorallakävelyä. Lisäksi he vierailevat mutafestareilla. Paikalliseen keittiöön tutustutaan maistelemalla elävää mustekalaa.

16:50 Bondi Rescue

Korkeita aaltoja ja täpäriä tilanteita. Bondi Beachillä nähdään täpäriä pelastumisia, kadonneita lapsenlapsia sekä hilpeitä juhlijoita. Lisäksi Reidy joutuu kohtaamaan suurimman pelkonsa.

17:15 Bondi Rescue

Uusi vuosi, uudet kujeet. Bondi Beachillä juhlitaan vuoden vaihtumista, juostaan julkkisten perässä ja autetaan veden varaan joutuneita. Blakella ja Brookella on kädet täynnä töitä. Kerrbox joutuu tiukan paikan eteen.

17:40 Bondi Rescue

Vaarallisia virtoja, tappelu ja kosinta. On kuuma sunnuntai ja Bondille tulee noin 30 000 ihmistä. Vaaralliset virrat, tappelu ja rikkoontunut suihku työllistävät hengenpelastajia. Hengenpelastaja Deano aikoo kosia tyttöystäväänsä Lilliä.

18:05 Bondi Rescue

Australia-päivä. Rannalla vietetään Australian kansallispäivää, ja sen kunniaksi Bondi Beachin vanhin hengenpelastaja Corey johdattaa katsojat australialaisuuden saloihin. Ryhmän uusin tulokas, harjoittelija Blake, suorittaa puolestaan ensimmäisen oikean pelastustehtävänsä. Hengenpelastajia työllistää myös vaarallisissa olosuhteissa käyty uintikisa.

18:30 Rekkakuskit jäällä

Verta Daltonilla. Kausi 4, 9/16. Kertomus loputtomista seikkailuista, sinnikkyydestä, inhimillisestä nerokkuudesta ja ennen kaikkea ainaisesta jään alla piilevästä VAARASTA. Alex osuu kolaripaikalle. Lisan keskittyminen herpaantuu liukkaalla tiellä. Väsyneen Rayn terveys alkaa reistailla keskellä Daltonia. Greg jää kiinni ylinopeudesta. Kanadalainen realitysarja.

19:15 Rekkakuskit jäällä

Ässä pettävällä jäällä. Kausi 4, 10/16. Kertomus loputtomista seikkailuista, sinnikkyydestä, inhimillisestä nerokkuudesta ja ennen kaikkea ainaisesta jään alla piilevästä VAARASTA. Kestääkö Jim-joen sulava jää Jackin rekan painon? Hugh ja Alex kisaavat kanadalaiskuskien herruudesta. Greg haluaa osoittaa olevansa luottamuksen arvoinen. Kanadalainen realitysarja.

20:00 Cincinnatin naispoliisit

Kuparin kaupittelija. Rosie kohtaa miehen, joka on selvästi yrittänyt varastaa kuparia erään liikkeen pihalta. Colleen yrittää saada vaarallista miestä ulos asunnostaan, ja Tia jututtaa kahta teinipoikaa, joita syytetään pastorin auton spreijaamisesta.

20:45 Poliisi paikalla

Häiriötä kaduilla. Tämänkertaisessa jaksossa Uuden-Seelannin kaduilla tavataan tavallistakin enemmän häiriköiviä humalaisia miehiä. Mukaan mahtuu myös turisti, joka ei hallitse liikennesääntöjä.

21:10 Poliisi paikalla

Liikenneongelmia. Tällä kertaa Uuden-Seelannin poliisi jahtaa vaarallisesti kaahaavaa autoilijaa, mutta kun kuski saadaan kiinni, todellinen ongelmatapaus onkin hänen kyytiläisensä. Lisäksi tarjolla on jälleen kerran humalaisia rettelöitsijöitä.

21:35 Kidutusta Venäjän vankiloissa

Ajankohtainen dokumentti venäläisistä vankiloista, joissa käytetään kyseenalaisia keinoja ihmismielen nujertamiseksi. Putinin vastustajia ja muita poliittisia toisinajattelijoita mm. lyödään, pidetään nälässä ja valvotetaan. Dokumentissa nähdään mm. kuinka Pussy Riot -ryhmässä olleen Nadia Toloknnikovan aviomies vierailee vankilassa vaimonsa luona, joka taistelee pysyäkseen järjissään. Lisäksi nähdään salaa kuvattu materiaalia väkivaltaisista kuulusteluista.

22:30 Hyökkäävät haamut

Paha soturi. Keith muutti taloon, jossa tapahtu outoja. Pahaa aavistamattomina hänen tyttärensä ja lapsenlapsensa muuttivat sinne myös. Chan puolestaan osti Irakista palattuaan talon, jossa selvästi kummitteli.

23:15 Eläimet ihmissyöjinä

Leijonien jäljillä. Leijonat ovat tappaneet ja syöneet useita ihmisiä Etelä-Tansaniassa. Gordon Buchanan lähtee tutkimaan, mistä oikein on kyse.

00:05 1000 päivää planeettamme puolesta

Belizen manaatit. Tässä jaksossa tutustutaan Belizen rantavesissä viihtyviin sympaattisiin manaatteihin, jotka ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon mm. hupenevan elintilan ja vilkastuvan veneliikenteen takia.

00:50 Ensihoitoa moottoripyörillä

Asuntopalo. Savuke kädessä nukahtaneen miehen patja syttyy tuleen. Oxfordissa taas hoidetaan miestä, jonka päähän on osunut autotallin nosto-ovi.

01:35 Veitsenisku vapauteen

Narsistiparin helvetti. Charlie ja Jamie ovat nuoria, kauniita ja menestyviä. Pari ei kuitenkaan osaa eikä halua käsitellä ongelmiaan, ja tärkeintä on, että kulissi kestää ja muut ihailevat heitä. Lopulta parin tilanne äityy mahdottomaksi.

02:25 Jäljillä

Yhdentoista uutiset. Tässä jaksossa uutisankkuri ammutaan kuoliaaksi kotinsa pihalla, ja poliisi epäilee ensin tekijäksi häiriintynyttä fania. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

02:50 Jäljillä

Polttava intohimo. Tässä jaksossa 40-vuotias nainen kuolee tulipalossa, mutta onko palo syttynyt vahingossa ja miten vedenpitävä on entisen aviomiehen alibi? Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

03:15 Jäljillä

Syyllistävät saumat. Pohjois-Carolinassa sijaitsevaa Calabashia ja sen lähiseutua terrorisoi vuosien ajan pankkeja ryöstävä joukkio. Pääsevätkö tutkijat koskaan kolmen koplasta perille? Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

Tulevia TV-elokuvia

Hercule Poirot: Sininen juna
TV1

sunnuntai 04.12 15:10

Kino Klassikko: Punainen virta
YleTeema

sunnuntai 04.12 18:00

Elokuva: Aina eka kerta
TV Viisi

maanantai 05.12 21:00

Tuntematon sotilas
YleTeema

tiistai 06.12 12:00

Kirkastettu sydän
TV1

keskiviikko 07.12 13:28

Sulje Lisää/poista suosikki