Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 Fakta

Koko päivä
torstai 29.9.2016

23:00 Raakaa rakkautta

Folsomin susi. Kun 20-vuotias Corinna Novis katoaa, jäljet johtavat paatuneen rikollisen James Marlow'n ja hänen tyttöystävänsä perään. Aika alkaa käydä vähiin, kun pariskunnan jäljiltä paljastuu yhä järkyttävämpiä asioita. Tositarinoita sadistisista rikollisista pariskunnista, jotka yhdessä tekevät julmia murhia. Sarjan jokaisessa jaksossa tutustutaan yhteen nykyajan raaimmista murhista ja rekunstroidaan tapahtumia murhan kohteiden valinnasta aina itse murhaan. Joukko psykologeja, tutkijoita ja juristeja yrittää selventää tapauksen motiiveja ja erityisesti naisten osuutta niihin.

23:50 Pakkoero päihteistä

Zeinahin tarina. 24-vuotias Zeinah on riippuvainen kipulääkkeistä. Hän oli lapsena erikoisälykäs, mutta nyt hän on lapsensa huoltajuuden menettänyt addikti, jonka elämällä ei ole suuntaa. Läheiset haluavat auttaa.

00:35 48 ratkaisevaa tuntia

Lapsi vai aikuinen?; Kalkkarokäärme. Tusconissa on nähty alaston ruumis sillan alla. Liittyykö surmaan toinenkin väkivaltaisuus? Ratkaisu saadaan kuukausien kuluttua. - Nuori mies löydetään autostaan ammuttuna. Murhan motiivina on ryöstö. Amerikkalainen dokumenttisarja

01:20 48 ratkaisevaa tuntia

Ryöstetty opiskelija; Auto-onnettomuus. Minneapolisissa on rappukäytävään kuollut opiskelija. Ryöstö on motiivina, mutta ketkä ovat rikostovereita? - Birminghamin jalkapallokisojen päätteeksi ammutaan mies autoonsa. Matkustaja kertoo tapahtumista. Amerikkalainen dokumenttisarja

02:10 Raakaa rakkautta

Eläkepäivät. Kukaan ei olisi uskonut kahden vanhan naisen syyllistyneen murhiin, mutta pohjattomassa rahanhimossaan he pystyivät sanoinkuvaamattomiin tekoihin. Tositarinoita sadistisista rikollisista pariskunnista, jotka yhdessä tekevät julmia murhia. Sarjan jokaisessa jaksossa tutustutaan yhteen nykyajan raaimmista murhista ja rekunstroidaan tapahtumia murhan kohteiden valinnasta aina itse murhaan. Joukko psykologeja, tutkijoita ja juristeja yrittää selventää tapauksen motiiveja ja erityisesti naisten osuutta niihin.

03:00 Jäljillä

Merkittävä todiste. 11-vuotias Mandy Lemaire katosi vuonna 1991 alaskalaisessa pikkukaupungissa. Hänet löydettiin myöhemmin kuolleena metsästä. Vaatteista löytyneet hiukkaset johdattavat tutkijat tapauksen jäljille. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

03:25 Jäljillä

Nalkissa. Biotekniikan tutkija joutuu kotonaan raiskauksen ja ryöstön uhriksi. Hänet murhataan ennen tapauksen oikeuskäsittelyä. Epäilty saa tuomion raiskauksesta, mutta todisteita ei ole riittävästi murhatuomioon. Tapausta aletaan tutkia uudestaan 13 vuoden kuluttua ja uusien biotekniikan tutkimuskeinojen avulla löydetään todisteita, joilla epäilty saadaan todistettua murhaajaksi. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

Tulevia TV-elokuvia

Vihreä kulta
TV1

torstai 29.09 13:30

Elokuva: Päiväni murmelina
TV Viisi

torstai 29.09 21:00

Kino Suomi: Kesyttömät veljekset
YleTeema

torstai 29.09 21:50

Kino: Loisto
YleTeema

perjantai 30.09 21:00

Elokuva: Usva
Kutonen

perjantai 30.09 22:00

Sulje Lisää/poista suosikki