Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 Fakta

Koko päivä
perjantai 28.10.2016

08:05 Boundless - maailman kovin kisa

Thaimaa. Viimeinen kisa on verrattain lyhyt puolikas teräsmieskisa. Uinti, pyöräily ja puolimaraton hienoissa puitteissa ovat hyvä tapa päättää kuukausia kestänyt matka, mutta sairastumista ei voi estää kukaan.

08:55 Jäljillä

Kadonneiden naisten arvoitus. Äskettäin eronnut Olivia Estrada katoaa Texasin Austinissa jäljettömiin. Pian selviää, että tapauksella on yhtymäkohtia kahden muunkin naisen katoamiseen. Jäljet johtavat mieheen, joka on murhannut ennenkin. Tutkijat alkavat kerätä todisteita, joiden perusteella mies voidaan osoittaa syylliseksi.

09:20 Jäljillä

Villi pohjola. 36-vuotias Judy Burgin katoaa baari-illan jälkeen. Hänen ruumiinsa löydetään metsästä, mutta mitään johtolankoja ei tunnu löytyvän, kunnes ruumiin käärimiseen käytetty lakana ja matosta irronneet kuidut johdattavat tutkijat tappajan jäljille.

09:45 Riistanvalvojat

Karhunruokkija. Jaksossa jäljitetään salametsästäjiä, jotka ampuivat peuran asuinalueella. Lisäksi karhuja syötillä houkutellut mies paljastuu tunnetuksi rikolliseksi.

10:35 Riistanvalvojat

Juoksuhiekka. Jaksossa riistanvalvojat jahtaavat pahamaineista salametsästäjää ja rahanpesijää ja pelastavat ansaan jääneitä eläimiä lehmistä karhuihin.

11:25 Eläinten pelastustiimi

Luolan vankina. Eläinsuojelu yrittää pelastaa kuuron spanielin ahtaasta luolasta kallioporaajan ja kaivospelastajien avulla ja saada mutaan juuttuneen lehmän takaisin kuivalle maalle. Australialainen realitysarja.

11:50 Raakaa rakkautta

Äidin pahin painajainen. Kausi 6, 7/13. Lapsena kaltoin kohdellusta Jo Maudlinista oli tullut taitava manipuloimaan ihmisiä. Kun Casey Ledbetter rakastui häneen, ja samalla pariskunta kärsi huumeongelmista ja rahapulasta, seuraukset olivat vaarallisia heidän lähipiirilleen. Amerikkalainen rikossarja.

12:40 Bondi Rescue

Uusi vuosi sarastaa. Uuden vuoden aatto on Bondin vilkkain ilta. 15 000 juhlijaa jättävät aikamoisen sotatantereen hengenpelastajille, joiden vuoden ensimmäinen työpäivä on tavallista rempseämpi.

13:05 Bondi Rescue

Turistit tulessa. Temika on uunituore hengenpelastaja pienestä Coffs Harbourista ja tulee parin viikon harjoitteluun Bondiin. Tekemistä riittää, kun tuuli kääntyy itään, ja rannalle huuhtoutuu viheliäitä polttiaisia portugalinsotalaivoja kiinalaisten turistien riesaksi.

13:30 Jäljillä

Pankkiryöstö. Pikkukaupungin pankki ryöstettiin ja pankinjohtaja siepattiin. Rikoksen tekijöistä ei löytynyt jälkeäkään. Auttaako järven rannalta löytynyt ilmastointiteipin kappale rikoksen ratkaisussa? Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

13:55 Jäljillä

Mielen arvoituksia. Nuoripari lähtee telttaretkelle, mutta vain toinen heistä palaa kotiin elävänä. Eloonjäänyt kertoo tapahtumista kaksi ristiriitaista versiota, ja totuuden selvittämiseen tarvitaan oikeuspsykiatrian, ballististen tutkimusten ja sotahistorian apua. Todellisuuspohjainen sarja CSI:n uusimmasta, huipputeknisestä rikospaikkatutkinnasta. 4. tuotantokausi.

14:20 1000 päivää planeettamme puolesta

Luonnon monimuotoisuus. Luontomme monimuotoisuus on uhattuna, kun yhä useammat lajit ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon. Näemme mm. jaguaareja, leguaaneja, laiskiaisia ja sammakoita, jotka taistelevat tulevaisuudestaan.

15:10 Elinkautisessa

Glyn Dix. Mielisairas Glyn Dix suunnitteli raakalaismaisia murhia ja tappoi julmasti kaksi naista. Toisen murhan jälkeen hänen kodistaan löytyi järkyttäviä todisteita saatanallisen ihmisuhrin pitkäaikaisesta suunnittelusta.

16:00 Kauniit tuhmat tytöt

Seksiä, juhlia ja murha. Amanda Logue jättää perheensä ja löytää jännitystä elämäänsä huumeista ja aikuisviihdealalta.

16:25 Bondi Rescue

Kansallispäivä. Australian kansallispäivänä Bondin rannalle saapuu 40 000 iloista vierasta. Jotkut tosin eivät osaa ottaa rennosti. Maxi viettää päivän erilaisessa merkeissä kauempana pohjoisessa päätyessään vartioimaan nudistirantaa.

16:50 Bondi Rescue

Teräsmieskilpailu. Bondissa järjestetään kerran vuodessa kilpailu, jossa hengenpelastajat ottavat mittaa toisistaan. Tänä vuonna hurja aallokko tuottaa tuskaa osanottajille.

17:15 Hätätilanne lähikuvassa

Oudot hätäpuhelut. Hätänumeroon tulee paljon asiattomia ja turhia puheluita. Nuori nainen soittelee poliisille ja uhkaa vahingoittaa itseään, ja dementoitunut vanhus kutsuu ambulanssin yhä uudelleen tietämättä itsekään miksi.

18:00 Boundless - maailman kovin kisa

Seikkailu jatkuu, Costa Rica. Kisaa on vielä edessä, mutta murtumispiste on lähellä. Univaje, korkeus ja kartanlukuongelmat eivät ainakaan helpota jo ennestään vaikeaa reittiä, eikä maaliintulo näytä enää lainkaan varmalta.

18:45 48 ratkaisevaa tuntia

Katkeraa kalkkia. Isoäiti murhataan ja nelivuotias poika haavoittuu. Tappaja on löydettävä, ennen kuin sukulaiset kostavat ja tappaja itse päätyy uhriksi.

19:30 48 ratkaisevan tunnin jälkeen

Todistaja. 10-vuotias Adriana Johnson näki, kun hänen vanhempansa surmattiin ampumalla. Hän tunnisti tekijän, joka saatiin pidätettyä nopeasti, mutta oikeudenkäynti viivästyi vuosikaupalla epäillyn vaihtaessa asianajajaa moneen kertaan. Vielä oikeudenkäynnin alkaessakaan ei ollut lainkaan varmaa, saataisiinko epäilty tuomittua, sillä häntä vastaan ei ollut muuta näyttöä kuin lapsen silminnäkijälausunto.

20:15 Pakkoero päihteistä

Terryn ja Alissan tarinat. Terry on perheenisä, joka sortui 18 raittiusvuoden jälkeen uudelleen päihteisiin. Hän on menettämässä kaiken. Alissa piikittää kylpysuolaa päästäkseen eroon ahdistavista tunteista.

21:00 Kauniit tuhmat tytöt

Puuttuva isähahmo. Kristina Pongracz jättää työnsä alusvaateliikkeessä työskennelläkseen varakkaan vanhemman miehen alaisuudessa, ja vaaleasta kaunottaresta tuleekin pian miehen rakastajatar.

21:25 Dallasin naispoliisit

Märkiä päihteitä. Poliisit kohtaavat narkomaaneja, joiden mielenterveys on vaakalaudalla PCP:n käytön seurauksena. Ylikonstaapeli Jones saa liikuttavaa palautetta yliannostuksen ottaneelta mieheltä.

22:10 Amerikan salattu alamaailma

Militiaryhmät. Amerikassa toimii useita militiaryhmiä. Osan tarkoituksena on varautua esimerkiksi luonnonmullistusten varalta, mutta jotkut valmistautuvat maahanhyökkäykseen ja suunnittelevat toimia maan omaa hallintoa vastaan.

23:00 Raakaa rakkautta

Puuma ja pentu. Kausi 6, 11/13. Elämässään vaikeuksia kohdannut nuorukainen Steven Wesolek tutustui äitiin ja tyttäreen, jotka molemmat vaikuttivat olevan kiinnostuneita hänestä. Heillä oli kuitenkin taja-ajatuksia joiden vuoksi he saivat Stevenin jälleen ajautumaan pahoille teille. Amerikkalainen rikossarja.

23:50 Pakkoero päihteistä

Britneyn ja Terry K:n tarinat. 21-vuotias Britney ei ole kokenut saaneensa isänsä hyväksyntää, joten hän turruttaa pahaa oloaan päihteillä. Lapsena hyväksikäytön uhriksi joutunut keittiömestari Terry kokkaa ruoan lisäksi huumeita itselleen ja muille.

00:35 48 ratkaisevaa tuntia

Julma petos. Nuori mies murhataan kotonaan perheensä nähden. Kun tutkinta etenee, murhaan sekaantuneiden keskinäiset suhteet alkavat selvitä.

01:20 48 ratkaisevaa tuntia

Musta leski. New Orleansissa tapahtuu nuoren miehen raaka murha. Epäilyt kohdistuvat uhrin vaimoon.

02:05 Raakaa rakkautta

Ei ulospääsyä. Kausi 6, 10/13. Rekkakuski C. J. Harvey tarvitsi rahaa sairaan poikansa hoitoihin, ja hänen kyytiin ottamansa liftari Bo McNeely ehdotti ratkaisuksi huumeiden myyntiä. Harvey suostuikin ehdotukseen, mutta sekä Harvey että McNeely olivat erilaisia kuin ensi näkemältä olisi uskonut, joten ongelmia oli tiedossa. Amerikkalainen rikossarja.

02:55 Jäljillä

Rahasta vai rakkaudesta?. Menestyvän liikemiehen Ron Rudinin jäännökset löydettiin Las Vegasin aavikolta. Mahdollisia syyllisiä oli useita, mutta juttu ratkaistiin muiden muassa ballistiikan asiantuntijan ja Rudinin testamentissa olleiden vihjeiden avulla.

03:20 Jäljillä

Rajan toisella puolella. Meksikolaisessa lomakohteessa tapetaan amerikkalainen perheenäiti. Tapausta pidetään ensin ryöstömurhana, mutta pian selviää, että aviomiehellä on ollut suhde meksikolaisnaiseen, jolla on hyvin erikoinen menneisyys. Samalla synkkä totuus rikoksesta alkaa selvitä.

Tulevia TV-elokuvia

Siltalan pehtoori
TV1

perjantai 28.10 13:30

Elokuva: Anger Management
TV Viisi

lauantai 29.10 00:50

Elokuva: Villi tusina 2
MTV3

lauantai 29.10 13:00

Elokuva: Pitkän päivän ilta
Kutonen

lauantai 29.10 17:15

Hyvässä seurassa
TV2

lauantai 29.10 20:00

Sulje Lisää/poista suosikki