Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 Hero HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Koko päivä
perjantai 17.2.2017

06:00 Aamun AVAus

07:30 Lemmen viemää

Yhden onni, toisen murhe. Sebastian ja Luisa viettävät yhteisen lemmenyön sen jälkeen, kun Luisa on myöntänyt todelliset tunteensa Sebastianille. Kaksikon suudelmaa todistanut Beatrice kertoo pojalleen näkemästään. David ei ole uskoa äitiään, mutta on murheen murtama, kun Luisa ei tule yöksi kotiin. André aikoo pyrkiä pormestariksi, nyt kun Charlotte on jättämässä Bichlheimin. Kaikki eivät ole asiasta innoissaan. Alexandra tekee omat johtopäätöksensä vaikeasta tilanteesta Normanin ja Nilsin kanssa. Kun David ei suostu lähtemään mukaan Beatricen juoneen, tämä päättää toimia omalla tavallaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Lääkärit

Sokerin pauloissa. Vaikuttavatko virvoitusjuomayhtiöt terveysjärjestöjen toimintaan? Näyttelijä Tim Matheson puhuu julkisuuden paineista ja niiden kestämisestä. Luvassa on myös kuumia juttuja miesstrippareista ja hyvinvarustelluista urheilijatähdistä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.

10:30 Finnjävel - ravintola helvetistä

Yllätysmomentti. Kausi 1, 2/8. Täydellinen tila löytyy, mutta ehtona on se, että viereiseen tilaan avataan toinen ravintola samanaikaisesti. Budjetti on suunniteltu vain yhteen ravintolaan, riittävätkö rahat molempiin

11:00 Ostoskanava Tvins.com

12:00 Remontilla rahoiksi

Kodin sydän. Pareilla on enää vuorokausi aikaa kunnostaa asunnon keittiö ja tehdä parannuksia valitsemaansa aiempaan huoneeseen. Arvostelupäivän panokset ovat erityisen kovat, sillä voittajaa odottaa jopa 10 000 dollarin muhkea palkinto. Veljekset pitävät toisia joukkueita kauhun vallassa kahdella bonuspisteellään, mutta ainoastaan tuomareiden päätös ratkaisee, käyttävätkö he ässänsä hihassa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

13:00 Muodin huipulle Timin kanssa

Muuttumisleikki. Kausi 1, 11/13. Kokelaat saavat omat asiakkaat, joilla on kaikilla pieni kauneuspulma, joka kokelaiden täytyy ratkaista. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.

14:00 Vaimot vaihtoon USA

Stewart/Mallick. Irlantilaista kansantanssia harrastava perheen äiti ja prätkäperheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä lapsilla on täysi ohjelma, toisessa aika kuluu pyöriä rassaillessa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.

15:00 Perhe pelissä

Joulupeli. Kausi 1, 10/13. Terry haluaa järjestää Dannylle Gannonien perinteisen baseball-joulun pelikentällä. Kanuuna puolestaan kutsuu kaveriporukkansa pelaamaan pokeria. Amerikkalainen komedia yksinhuoltaja Terrystä, joka joutuu poikansa Dannyn kanssa muuttamaan olueen menevän sohvaperuna-isänsä 'Kanuunan' luo.

15:30 Perhe pelissä

Pilkkakirves. Kausi 1, 11/13. Kanuunan kielenkäyttö on saanut vanhemmat tekemään valituksia. Terry yrittää saada isänsä siistimään suunsa, jotta tätä ei potkittaisi pois valmennushommista. Amerikkalainen komedia yksinhuoltaja Terrystä, joka joutuu poikansa Dannyn kanssa muuttamaan olueen menevän sohvaperuna-isänsä 'Kanuunan' luo.

16:00 Lemmen viemää

Siepattu. Sieppaaja pitää Davidia vankinaan. Davidin mielestä sieppaajassa on jotain tuttua. Charlotte tuo Luisalle ja Sebastianille uutisen sieppauksesta ja siitä, että Davidin henki on vaarassa, jos poliisille ilmoitetaan. Sebastian epäilee, että Hoferit ovat itse järjestäneet koko sieppauksen ja aikovat saada Luisan maksamaan lunnaat. Sieppauksen nähnyt Charlotte ei voikaan lähteä Afrikkaan. André pyytää Michaelia näennäiseksi vastaehdokkaakseen pormestarinvaaliin, koska ei usko voivansa voittaa Hildegardia. Natascha kannustaa Michaelia kampanjoimaan tosissaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

17:00 Dallasin täydelliset naiset

Talokaupoilla. Kausi 1, 10/11. Tiffany ja Aaron käyvät katsomassa juuri markkinoille vapautunutta taloa, mutta Aaron ei ole varma, tahtooko asua Dallasissa vai Nashvillessa. Stephanie järjestää miehensä kanssa jokavuotisia Byron Nelson -juhlia, mutta tuskailee miehensä nipottamisen kanssa. LeeAnne pyytää Stephanielta anteeksi käytöstään, mutta ei ole valmis sopimaan muiden naisten kanssa. Amerikkalainen realitysarja.

18:00 Kardashianit

Kardashianit New Yorkissa. Kausi 5, 11/12. Kardashianien naiset lähtevät New Yorkiin juhlimaan itsenäisyyspäivää, ja Rob saa houkuteltua vastahakoisen Brucen kanssaan L.A:n yöelämään. Kim pitää hauskaa uuden rakkaansa kanssa ja toivoo, ettei paparazzien huomio hämmennä miestä liikaa. Bruce intoutuu irrottelemaan oikein kunnolla. Mitähän vaimo mahtaa sanoa miehen uudesta habituksesta? Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

19:00 Kuin viimeistä päivää

Lento Reykjavikiin. Kausi 1, 13/13. Xavier saa kuulla asteroiditeoriansa täsmäävän sittenkin. Deirdrellä on valtavia uutisia Hankille, ja Evie tapaa matkallaan kiehtovan ihmisen. Amerikkalainen draamakomediasarja.

20:00 Suomen ihanimmat häät

Kausi 2, jakso 1/10. Forssalaiset Mia ja Roni ovat molemmat kokeneet epäonnisen perhe-elämän tahoillaan. Suhde kolahti molempiin heti täysillä. Häiden alle kasautuu stressiä, sillä muutto ja talon remontointi ajoittuvat kaikkein hektisimpään aikaan ennen tärkeää päivää. Lisäksi sormusten valinnan sijaan pari pari päätyy paljon kivuliaampaan vaihtoehtoon.

21:00 Elokuva: Camilla Läckberg: Kuolema saapuu Fjällbackaan

Camilla Läckberg: Kuolema saapuu Fjällbackaan. Dekkarikirjailija Erica Falck ja hänen poliisipuolisonsa Patrik päätyvät selvittämään menneisyydestä kumpuavaa rikosvyyhteä idyllisessä Fjällbackan kalastajakylässä. Kylillä kuvataan suosittua Antiikkiaarteet-tv-sarjaa, ja vierailulle saapunut Erican sisar Anna flirttailee ohjelman karismaattisen juontajan kanssa. Ericalla on kädet täynnä, kun hän yrittää todistaa arvokkaan taulun varastamisesta syytettyä Annaa syyttömäksi ja samalla selvittää murhaa. Ensimmäinen osa tuoretta ruotsalaista rikoselokuvien sarjaa, joka perustuu Camilla Läckbergin suosittuihin dekkareihin. Ohjaus: Jörgen Bergmark , Ruotsi 2012 (88'). Pääosissa: Claudia Galli Concha, Richard Ulfsäter, Lennart Jähkel, Per Morberg.

23:00 Kardashianit

Riitaa räpistä. Kausi 12, 11/21. Kim saa tarpeekseen Kanyen mustamaalauksesta ja puolustaa miestään lehtihaastattelussa. Samaan aikaan hän valmistautuu esiintymään Fergien seksikkäässä musiikkivideossa. Siskokset päättävät säikäyttää Kylien, joka heidän mielestään suhtautuu omaan turvallisuuteensa turhan yliolkaisesti. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

00:00 Ladies of London

Puumanainen. Kausi 2, 7/10. Marissa pyrkii korjaamaan ystävyytensä loukkaamansa Caroline Flemingin kanssa. Julie järjestää metsästysretken. Caroline Stanburyn mielenterveys järkkyy. Amerikkalainen realitysarja.

01:00 Kosto

Jälkiseuraukset. Kausi 4, 5/23. David tapaa ihmisiä menneisyydestään ja yrittää saada kuvaa tapahtuneesta, mutta se on vaikeaa, sillä monet vääristävät totuutta ja salaavat asioita. Emily haluaisi tavata isänsä ja kertoa tälle kaiken, mutta Victoria ja kiinnostunut lehdistö seuraavat Davidia joka paikkaan. Danielin toimeentulo riippuu yhden kortin varassa, ja jopa Margaux käskee häntä pitämään Louisen tyytyväisenä. Margaux keksii myös hyvän idean, josta on hyötyä niin hänelle kuin Dannyllekin. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle.

02:00 Salaisuuksia ja valheita

Tunnustus. Kausi 1, 6/10. Beniin kohdistuneiden uhkausten takia Cornell haluaa järjestää poliisipartion vartioimaan Crawfordin perhettä. Ben taas haluaa selvittää, mitä Kevinillä on häntä vastaan. Amerikkalainen jännitysdraamasarja miehestä, jota epäillään murhasta. Onnistuuko hän todistamaan syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä?

03:00 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Ihana seikkailu
TV1

keskiviikko 28.06 13:00

Elokuva: Pirullista peliä
TV Viisi

keskiviikko 28.06 21:00

Elokuva: Out of Sight - Mieletön juttu
TV Viisi

torstai 29.06 21:00

Minä soitan sinulle illalla
TV1

perjantai 30.06 13:00

Elokuva: RED
Nelonen

perjantai 30.06 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki