Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
maanantai 2.3.2015

06:00 Aamun AVAus

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Upeat skandikodit

Iloa ja pettymyksiä. Loma-asunnon etsintä Mallorcalta laulaja Erann DD:lle ja hänen perheelleen jatkuu. Joko löytyy jotain tarpeeksi alkuperäistä ja charmikasta? Kaksisataa vuotta vanhassa espanjalaistalossa on heidän ilokseen paljon vanhaa jäljellä. Tunnettu huippujuristi haluaa myydä vanhan talonsa ja modernin kesämökkinsä Tanskassa sekä hankkia tilalle yhden, joka toimisi molempina. Hän kuitenkin pettyy pahasti saamiinsa hinta-arvioihin. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

10:00 Trinny & Susannah Skandinaviassa

Pohjoisen muotia. Vastoinkäymisiä kokenut Marjatta piristää itseään pukeutumalla värikkäästi. Vartalotyypiltään täysin erilaiset äiti ja tytär käyttävät toistensa vaatteita. 22-vuotias Elicia on lapsen saamisen jälkeen jämähtänyt käyttämään vain verkkareita. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.

11:00 Ostoskanava Tvins.com

12:00 Suurin pudottaja

Kolmastoista punnitus. Muodonmuutoksen läpikäyneet kilpailijat viettävät laatuaikaa perheidensä ja läheistensä kanssa ja kertaavat heille kokemuksiaan kisasta. Punnituksessa on jälleen aika vakavoitua, kun edessä on tuplapudotus. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

12:55 Lääkärit

Sähköä aivoille. Lääkärit ja heidän vieraansa keskustelevat aivoille annettavasta sähköhoidosta ja sen mahdollisista käyttötarkoituksista, hyödyistä ja riskeistä. Lisäksi ruoditaan muutamien katsojien noloja terveyshuolia, joihin he haluavat neuvoja ohjelman asiantuntijoilta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

13:50 Makuja ja elämää

14:05 Rakkautta ensitreffeillä

Viettelyä ja solvauksia. Löytääkö "Turbo-Terry" viimein sielunkumppaninsa tavatessaan viettelevän yksinhuoltajaäidin? Sarjan avauskauden viimeisessä jaksossa nähdään myös varttuneempi herrasmies Ed, joka ei mielestään ole järin hyvä deittailija. Lisäksi katsojia piristää jälleen kerran mysteerimies Rajan, joka onnistuu tuttuun tapaan pilaamaan mahdollisuutensa.

15:00 Glee

Tina timantteineen taivaalla. Kuoro laulaa lisää Beatlesin kappaleita ja Tina haluaa päästä tanssiaisten kuningattareksi. Huutosakin uusi ilkeilijä Bree aikoo nolata Tinan ja yrittää värvätä Kittyn mukaan juoneen, mutta tämä ei tiedä ollako kuorolaisten vai huutosakkilaisten puolella. Santana ystävystyy uuden työtoverinsa Danin (Demi Lovato, Camp Rock) kanssa. Kurt valaa uskoa Racheliin, joka stressaa Broadway-roolinsa kohtaloa. Amerikkalainen musikaalikomedia.

16:00 Ruokaritarit Jamie ja Jimmy

Makkarasota. Jamie ja Jimmy haastavat saksalaiset kilpailuun makkaroiden paremmuudesta. Ensin pitää valita sopiva sikarotu, josta tehdään makkara, jolla voidaan pärjätä saksalaisille. Myös oikean reseptin valinta tuottaa päänvaivaa kaveruksille. Kuppilaan saapuu erikoisvieraaksi näyttelijä Gwyneth Paltrow, joka joutuu Ruokaritarien tiukkoihin haasteisiin.

17:00 Trinny & Susannah Skandinaviassa

Tukholman tyyliä. Tänään Trinny ja Susannah etsivät tyylinmuutosta kaipaavia ihmisiä Tukholman kaduilla. Kiinasta muuttanut Qintzhe haluaa näyttää aikuisemmalta ja sopia tyyliltään paremmin paikallisten joukkoon. Björn on tuntenut itsensä aina ulkopuoliseksi ja tarvitsee lisää itseluottamusta. Manmeet haluaisi palauttaa lapsen syntymän jälkeen kadonneen kiinnostuksen pukeutumiseen. Eva-Lena käyttää työssään univormua, eikä hän usko olevansa kaunis. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

18:00 Sadan tonnin talot

Martinin talo. Nuori ja vielä perheetön pizzayrittäjä Martin on päättänyt rakentaa itselleen neljän makuuhuoneen talon. Brittiläinen asiaohjelma.

19:00 Suurin pudottaja

Triathlon-koitos. Kisan kärkiviisikko ottaa osaa rankkaan triathloniin, jonka palkintona on finaalipaikan ohella uusi auto. Kuka voittaa uimisesta, pyöräilystä ja juoksusta koostuvan rankan kisan? Punnituksessa selviää, ketkä kaksi muuta pääsevät finaalikolmikkoon ja ketkä kaksi puolestaan voivat tavoitella vain kotipudottajan palkintoa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

20:00 Grand Designs - unelma-asunnot

Talon ja veden vuoropuhelu. Andrew ja Nicki Bruce haluavat rakentaa Thames-joen eräälle yksityiselle saarelle unelmiensa talon. Se kelluisi betonikonstruktion sisällä, ja nousisi ja laskisi vedenkorkeuden mukaan. Vesi on talojen suuri vihollinen, sillä se syövyttää ja tappaa rakenteita. Jotta talo voisi pystysuunnassaan ikään kuin paeta tulvivaa vettä, on pidettävä katse insinööritaidoissa ja tehtävä yhteistyötä luonnon kanssa. Arkkitehtiakin tietysti tarvitaan, mutta nyt piirustukset toimivat vasta paperilla, sillä rakennelma on ainutlaatuinen. Vastoinkäymisiä kertyy ja historiallisen raju tulvakin osuu juuri helmikuulle 2014. Optimismi ja päättäväisyys auttavat jatkamaan. Kevin McCloud käy projektin aikana tutustumassa myös hollantilaisiin kelluviin betonitaloihin. Niiden suunnittelija on betoniin erikoistunut arkkitehti Marlies Rohmer. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

21:00 Muodin huipulle Allstars

Liputa mekkosi puolesta!. Kuusi jäljellä olevaa suunnittelijaa saavat kilpailutehtävän YK-rakennuksen lähellä itäisellä Manhattanilla. He valitsevat lipun seuraavien maiden joukosta: Intia, Chile, Seychellit, Papua-Uusi-Guinea, Kreikka ja Jamaika. Tarkoitus on luoda vaate lipun ja maan kulttuurin innoittamana. Rahaa saa käyttää 200 dollaria. Eräs kilpailijoista käyttää hattua, jossa hän näyttää ranskalaiselta poliisilta, vain Ranskan lippu puuttuu. Tuomareiden mielipiteitä: "Todella kaunis ja nuorekas yhdistelmä. Aivan ihana. Urbaani kokonaisuus. Ei enää vaatteita saman kaavan mukaan, kultaseni! Jotain vinoa. Liian etninen! Olisi tarvinnut editointia. Yksinkertaisen kaunis, musta jerseyluomus. Saan kommunismin tuosta vaatteesta." Jury: Georgina Chapman, Isaac Mizrahi, Angela Lindvall. Vieraileva tuomari, ranskalainen muotisuunnittelija Catherine Malandrino, tunnetaan mm. vaatteista, joissa on USA:n lippu. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off.

22:01 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Kukkuloiden kimallus. Suosittu realitysarja seuraa nyt Beverly Hillsin täydellisiä naisia. Pääosassa nähdään kuusi loisteliasta elämää viettävää leidiä: Frasier-näyttelijä Kelsey Grammerin vaimo ja entinen Playboy-malli Camille Grammer, taskukokoisia koiriaan rakastava ravintoloitsija Lisa Vanderpump, konsultointialan yrittäjä Taylor Armstrong, entiset lapsinäyttelijät ja Paris Hiltonin tädit Kim ja Kyle Richards sekä bisnesnainen ja perijätär Adrienne Maloof. Kauden aikana luvassa on niin luksuselämää ja seurapiirisäihkettä kuin kissatappeluita ja rakoilevia avioliittojakin. Avausjaksossa tutustutaan naisten perheisiin ja esitellään prameat tilukset. Kenellä on suurin uima-allas? Kuka on palkannut jälkikasvulleen peräti neljä lastenhoitajaa?

23:00 Stylisti Rachel Zoe

Taivas varjelkoon, hän syntyi!. Rodgerin irtisanoman Jeremiahin mieli on maassa. Mandana lohduttaa, että "Miah" sai potkut, koska on liian lahjakas "vain" stailausassistentiksi. Joeyn lahjakkuus on testissä hänen tehdessä ensimmäistä soolotyötään vaatteiden puolella. Kysymys on näyttelijä-malli Molly Simsin kuvauksista New Yorkissa. Joey tuntee vilunväristyksiä asoiden monimutkaisuudesta, sillä täytyyhän vaatteet ja asusteetkin jotenkin organisoida länsirannikolta itään. Rachel on viimeisillään, ja hetki lähestyy. Marisa tilaa Jeremiahin sisustamaan lastenhuoneen. Poika ilahtuu yhteydenotosta, ja toistaalta taas ei, koska ei enää varsinaisesti kuulu Rachelin tiimiperheeseen. Eikä hän oikein tiedä lastenhuoneistakaan mitään. Ehtiikö Joey ajoissa takaisin stailatakseen esinaisensa synnytyskuntoon? Saako Rodger vaimoltaan luvan videoida synnytyssession? Miten hänen ostamansa äitiyslahja liittyy Oscareihin? Sitten. Poika! Oh my God, oh my God. Rachel Zoe ja Rodger Berman ovat saaneet hartaasti toivomansa ihmeen, oman lapsen. Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.

00:00 Täydellinen Mrs. Vanderpump

Syntymäpäivädraamaa. Stassin syntymäpäivää lähdetään juhlimaan Vegasiin. Vaikka pojat eivät tykkääkään Chippendalesista, aluksi kaikki sujuu hyvin. Mutta mitä tapahtuu, kun Jax ilmestyy paikalle?

01:00 Pitch - kuningasidea

Uutta maustetta. Suuri pizzaketju haluaa kohentaa imagoaan ja kilpailuttaa kaksi mainostoimistoa kampanjasta. Toinen toimistoista on monikulttuurinen ja ryhmähenkeen uskova, kun taas toisen johdossa on määrätietoinen ja tiukka pomo. Viekö voiton humoristinen asenne vai hintalaatusuhdetta korostava asiallisuus?

01:55 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Muuan sulhasmies
TV1

maanantai 02.03 13:10

Elokuva: American Pie 2
TV Viisi

maanantai 02.03 21:00

Elokuva: 10 Things I Hate About You
Liv

tiistai 03.03 21:00

Beck: Koston hinta
Nelonen

tiistai 03.03 22:00

Elokuva: 12 apinaa
TV Viisi

keskiviikko 04.03 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki