Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
maanantai 3.8.2015

06:00 Aamun AVAus

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Jamie Oliverin helpot herkut

Terveydeksi. Työn ja uuden vauvan väsyttämä Jamie saa moitteita kärttyisyydestään ja käy tapaamassa ravintofysiologi Jane Clarkia. Saatuaan vinkkejä terveellisemmästä ruokavaliosta Jamie valmistaa suklaa-appelsiinisalaatin, maidossa höyrytettyjä vihanneksia ja vaniljasitruunaturskaa sekä terveellisiä mehuja ja salaatteja.

10:00 Vaimot vaihtoon USA

Cyboran / Owen-Ladino. Vapaata kasvatusta kannattava lämmin äiti ja vanhoillinen, etäinen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä pukeudutaan supersankarivaatteisiin ja hassutellaan, toisessa eletään kurinalaista ja innotonta maalaiselämää. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.

11:00 Ostoskanava Tvins.com

12:00 Remontilla rahoiksi

Kirstunvartijan kyyneleet. Tässä jaksossa paljastuu, kuka voitti tuhansien eurojen lahjakortin Scottyn näyteikkunahaasteessa. Keittiöviikko on täydessä käynnissä ja parit sisustavat kiireesti myös tuomareiden valitsemia uusintahuoneitaan. Lara kärsii tunnontuskista joutuessaan suitsimaan Bradin rahankäyttöä. Suurimman talon sisustaminen vie rutkasti rahaa, eivätkä kirstunvartijan armaat pennoset tahdo venyä tarpeeksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

12:45 Remontilla rahoiksi

Dalen kopiokammo. Kulissien takana kuhisee, kun parit pääsevät tutustumaan toistensa olohuoneisiin. Tuomareiden kritiikkiä ei sulateta noin vain ja Danien isolla rahalla toteutettu huone aiheuttaa kummastusta kanssakilpailijoissa. Dale on erityisen pahansuovalla päällä ja löytää naapureidensa huoneista runsaasti moitittavaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

13:15 Lääkärit

Kollageeniä ja äidinmaitoa. Julkkisten suosima ihonhoitaja Christie Kidd antaa kuumimmat vinkkinsä, ja lääkärit tutustuvat arveluttaviin kotikonsteihin tulehduksen hoidossa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.

14:05 Jamie Oliverin keittiössä

Huipputasoiset raaka-aineet. Jokaisen kokin on tiedettävä, mistä asiakkaan lautaselle päätyvät raaka-aineet ovat peräisin. Jamie vie oppilaansa telttaretkelle ja opettaa heille herkullisen retkiruuan tekoa. Samalla hän näyttää, mistä huipputasoiset raaka-aineet tulevat. Kokkikandidaatit opettelevat täydellisen pihvin paistoa sekä maittavan makkaran valmistusta. Valitettavasti muutaman oppilaan motivaatio on hukassa ja Jamie pitää puhuttelun heille. Paineet ovat kovat, sillä kotona Jamieta odottaa vaativa vaimo ja vastasyntynyt vauva. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.

15:05 Haaveiden talo hartiapankilla

Intoa ja iloa. Kevin ja Liz haluavat lisää tilaa perheelleen. Budjetti ja aikataulu ovat tiukkoja, mutta Kevin osaa säästää kustannuksissa eivätkä viivästykset lannista innokasta pariskuntaa.

16:00 Miamin täydelliset naiset

Miamin kimallusta. Tutussa tosi-tv-formaatissa tutustutaan kuuteen upeaan naiseen, jotka nauttivat hohdokkaasta elämästä Miamin kerman keskellä. Pidättyväinen Larsa huokuu itsevarmuutta, Cristyllä on asennetta, villi Adriana ottaa kaiken irti miesten huomiosta, vaalea Alexia hyödyntää kauneuttaan, Marysol paistattelee valokeilassa ja Lea viis veisaa muiden mielipiteistä. Glamourista huolimatta Miamin ilmasto vaatii rouvilta kovaa työtä kauneuden eteen, ja monenmoiset tragediat värittävät eliittileidien arkea. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.

17:00 Remontilla rahoiksi

Kodin sydän. Pareilla on enää vuorokausi aikaa kunnostaa asunnon keittiö ja tehdä parannuksia valitsemaansa aiempaan huoneeseen. Arvostelupäivän panokset ovat erityisen kovat, sillä voittajaa odottaa jopa 10 000 dollarin muhkea palkinto. Veljekset pitävät toisia joukkueita kauhun vallassa kahdella bonuspisteellään, mutta ainoastaan tuomareiden päätös ratkaisee, käyttävätkö he ässänsä hihassa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

18:00 Ruotsin maajussille morsian

Reissuromantiikkaa. Pariskunnat suuntaavat lomakohteisiin viettämään kahdenkeskistä aikaa. Per-Olov ja Susanne tutustuvat toisiinsa viinitilalla Unkarin Balatonissa, kun taas Johanna ja Maria loikoilevat luksussviitissä Ahvenanmaalla. Pär-Ola ja Louise ihastelevat Agadirin marokkolaismaisemia, ja Fredrik ja Therese ilakoivat salzburgilaisessa hienostohotellissa. Reissussa koetaan vastarakastumisen huumaa, mutta pohditaan myös tulevia muutto- ja uusperhekuvioita. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.

19:00 Grand Designs Australia

Maakattoinen fengshui-talo. Kuvanveistäjä Tyrone Jaspers on jo rakentanut yhden talon, mutta nyt hän siirtyy uuden talonrakennusurakan pariin yhdessä asuinkumppaninsa Hailey Cavillin kanssa. He haluavat rakentaa uuden kodin mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä ja fengshuin oppeja noudattaen. Fengshui-konsultin neuvojen mukaan tehdään monet niin pienet kuin suuretkin päätökset ja tontilla lepäävästä vanhasta betonialtaastakin muodostetaan harmoninen lampi.

20:00 Fitnesspäiväkirjat

#kiusaukset. Kausi 1, 7/10. ¿Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön¿. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.

21:00 Klikkaa mua

Osa 5. Jan. Ellalla on treffit Janin kanssa. Jan suunnittelee vaasalaista taidekeskusta ja suhtautuu projektiinsa, niin kuin työhönsä muutenkin, todella intohimoisesti. Intohimoa syntyy myös Ellan ja Janin välille. Ja kun Ella pyytää Janin luokseen yöksi, Jan on kuin kotonaan.

22:00 Moderni perhe

Mammanpoikia. Ylitsepursuavan hellä ja alati halaileva anoppi saa Mitchin ahdistumaan. Haley tekee bänät Dylanin kanssa, mutta poika nyyhkii surkeissaan rakkautensa perään. Jay valittaa kivistävää vatsaa, mutta saa Glorialta osakseen vain naureskelua. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja.

22:30 Frendit

Hikinen joulu. Rikkinäinen lämpöpatteri tuo kesähelteen keskelle talvea. Monica jakaa jouluiloa, joka aiheuttaa lähinnä närästystä ja närää. Phoebe saa kuulla tyrmistyttävän uutisen ja lähtee Joeyn ja Chandlerin kanssa jäljittämään oikeaa isäänsä. Rossin yritys piristää Rachelia kostautuu pahasti. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.

23:00 Vallan linnake

Valtiovierailu. Kausi 1, 6/10. Birgitte valmistautuu emännöimään ensimmäistä kertaa valtiovierailua, kun entisen neuvostovaltion presidentti saapuu Tanskaan. Valtiovierailusta tulee mediakohu, kun presidentti vaatii maassa samaan aikaan vierailevan poliittisen aktivistin pidätystä. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista.

00:10 Pukumiehet

Lähteä vai jäädä?. Mikella, Harveylla ja Louisilla on naishuolia, eikä sydänsurujen kanssa painimista helpota se, että Travis Tanner on palannut revanssia varten, tällä kertaa Ava Hessingtonin edustajana.

01:05 Rakkautta ensitreffeillä

Mysteerimies. Tällä kertaa näemme ensitreffeillä varsinaisen mysteerimiehen, joka osaa viihdyttää naisia - ainakin omasta mielestään. Tapaamme myös entisen aikuisviihdenäyttelijän, joka vikittelee hehkeää leskinaista. Mukana on myös viime jaksosta tutuksi tullut kuvankaunis Fayhe, jolle sateli uusia treffikutsuja mönkään menneiden treffien jälkeen.

02:00 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Kersantilleko Emma nauroi
TV1

maanantai 03.08 13:10

Elokuva: Godzilla
TV Viisi

maanantai 03.08 21:00

Elokuva: Blondin kosto 2
Nelonen

maanantai 03.08 21:00

Elokuva: Julmia aikeita 3
TV Viisi

tiistai 04.08 04:10

Tyttö lähtee kasarmiin
TV1

tiistai 04.08 13:00

Sulje Lisää/poista suosikki