Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
perjantai 24.4.2015

06:00 Aamun AVAus

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Koiralle koti

Roxy. Brandon kouluttaa eräälle perheelle Roxya. Se on fiksu pentu, jolla on terävät hampaat. Brandonin pitää totuttaa Roxy myös hevosiin. Amerikkalainen koirankoulutussarja.

10:00 Viimeinen sauma

Villi ja värikäs Electric Love Light. Kanadalaissyntyisen Andrea Diodattin merkki Electric Love Light yhdistelee jännittävällä tavalla taidetta ja muotia ja kuorruttaa komeuden käsityövaikutteilla ja karkkiväreillä. Menestystä ei kuitenkaan ole tullut, sillä luomukset lienevät kuluttajien mielestä liiankin outoja ja jopa lapsekkaita. Missä meneekään boheemin ja pähkähullun raja? Se Andrean ja Joen on keksittävä, mikäli Andrea haluaa merkkinsä menestyvän. Joen avulla hän saa ainutlaatuisen tilaisuuden tarjota suunnittelemiaan vaatteita Anthropologien myytäväksi. Amerikkalaisessa realitysarjassa muotilehti Ellen luova johtaja Joe Zee auttaa lahjakkaita vaatesuunnittelijoita hiomaan designiaan sekä saamaan brändinsä ja bisnessuunnitelmansa kuntoon. Julkkisystäviensä, mediakontaktiensa ja muodin jälleenmyyjien avulla Zee tarjoaa joka jaksossa yhdelle muotimerkille tai suunnittelijalle avaimet menestykseen.

11:00 Ostoskanava Tvins.com

12:00 Suurin pudottaja

Vailla valmentajaa. Onnistuuko painon pudottaminen ilman ammattivalmentajaa? Se selviää pudottajille, sillä haasteen hävinnyt joukkue joutuu treenaamaan koko viikon ilman valmentajaansa. Lisäksi kilpailijat opettelevat ravitsemusterapeutin johdolla tilaamaan terveellisempiä annoksia ravintolassa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

12:55 Lääkärit

Aivoaneurysma. Irakista palanneella lääkärillä todettiin valtimon pullistuma aivoissa, ja siitä kuntoutuminen oli kovan työn takana. Lisäksi reality-tv-tähti Camille Grammer kertoo kamppailustaan syöpää vastaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

13:50 Makuja ja elämää

14:05 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Myrsky teekupissa. Kim esittelee siskolleen miesystävänsä, jota on piilotellut vuoden ajan. Taylor saa ehdokkuuden bisneslehden palkintogaalassa ja kutsuu tytöt tuekseen, mutta Lisa pahastuu jäädessään ilman kutsua. Kun Lisa järjestää kotonaan teekutsut, Taylor päättää käyttää tilaisuuden hyväkseen ja sanoa kerrankin suorat sanat Lisalle. Puhe kuitenkin kääntyy Taylorin avioliittoon ja hänen miehensä väkivaltaiseen käytökseen.

15:00 Farm Kings

Kokkauskatastrofi. Joe, Pete ja Lisa markkinoivat maatilan tuotteita paikallistelevisiossa. Myynti kaipaa silti lisäpotkua, joten Elizabeth järjestää illallisen ruokakriitikoille ja -bloggaajille. Kaikki menee hyvin, kunnes kanan todellinen kypsyysaste paljastuu... Nuoremmat veljekset ovat kovilla, sillä heidän täytyy poimia vihanneksia ennen ja jälkeen jalkapalloharkkojen. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 8/10.

16:00 Jamie Oliverin Amerikan herkut

Los Angeles. Tähtiravintoloiden sijaan Jamie tutustuu Los Angelesin meksikolaissiirtolaisiin ja kokkaa heidän kanssaan sikäläistä ruokaa. Perhejuhlissa hän saa maistella maukkaita ensilladoja: vehnälettujen sisään kääräistään tulisia täytteitä. Ruokailun lomassa Jamie kuulee tarinoita meksikolaisvähemmistön huumeongelmasta, joka velloo kaduilla. Hän valmistaa myös pähkinöillä ja suklaalla silatun herkkukakun. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin.

17:00 Koko Tanska leipoo

Suklaata kerrakseen. Amatöörileipureiden kisa on puolivälissä ja viisi kilpailijaa jäljellä. Leipurit saavat upottaa suklaaseen kaiken luovuutensa ja mielikuvituksensa, jotta pääsisivät semifinaaliin. Teknisenä tehtävänä on leipoa ranskalaisia vaikutteita saanut tanskalaisleivos Sarah Bernhardt. Haaste on monelle suuri ja leipomukset menevät uusiksi. Miten käy tuomareiden sokkotestissä? Onneksi on vielä yksi suklainen tehtävä jäljellä ennen semifinaalia. Tanskalaisversio raikkaasta ja hyväntuulisesta leivontaohjelmasta, jossa intohimoiset amatöörileipurit kilpailevat erilaisten leivontatehtävien parissa.

18:00 Grand Designs - unelma-asunnot

Talo urbaanissa taskussa. Elokuva-alalla työskentelevät Tracy ja Steve halusivat perheelleen epätavallisen kodin, eräänlaisen urbaanin vajan, jossa olisi myös työtilat. Tontiksi löytyi vanha, suojaisa maitopiha Lontoon kaakkoisosista, ja urakoitsija saatiin Liettuasta. Tracy rakastaa valkoisuutta ja lasia, joten taloon tuli valkoisuutta ja lasia, mutta myös industriaalimateriaaleja. Mutta miten yhdistää lasia, kiveä, tiiltä, aaltopeltiä ja muuta niin että kokonaisuus olisi kohtaamiskohdissakin yhtenäinen? Taiteelliset ihmiset yhdistävät asioita omalla pelottomalla tavallaan! Tracy poikkesi välillä Saksaan valitsemaan ulkoseiniä varten polykarbonaattipaneelit, joiden pinnan voi valaista väreillä. Talosta tuli melkein neliön muotoinen iso rakennus, ja siihen mahtuu talli kalan malliselle Citroën DS21 -autollekin. Onko tämä kaikki non-arkkitehtuuria tai anti-arkkitehtuuria? Yksityiskohta: rakennustyömaan "maskottina" on pahvikopio eräästä Robert Rauschenbergin strippiruudusta. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja Kevin McCloud.

19:00 Suurin pudottaja

Kuudes punnitus. Jälleen on punnituksen aika. Miten punainen joukkue pärjää jouduttuaan olemaan viikon ilman omaa valmentajaansa? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

20:00 Maajussille morsian

Osa 5. Tervetuloa farmiviikolle!. Morsian ja sulhasehdokkaat saapuvat ensimmäistä kertaa maajussin kotitilalle ja maajussit tutustuttavat ehdokkaat tilan töihin. Onko maajusseilla jo oma suosikkinsa ja kuka on täysillä mukana löytääkseen elämänsä rakkauden?

21:00 Aivan liian hotti

She's Out of My League. Romanttisessa komediassa Kirk on tavallinen mattimeikäläinen, joka on juuttunut työhönsä lentoaseman turvamiehenä. Vastoin kaikkea todennäköisyyttä Molly, menestynyt ja järkyttävän upea beibe, ihastuu häneen. Kirk on ällistynyt, samoin hänen ystävänsä, perheensä ja jopa ex-tyttöystävänsä. Nyt miehen on keksittävä kuinka saada suhde toimimaan, vaikka hän on ensimmäinen joka myöntää tytön pelaavan aivan eri luokassa. Ohjaaja: Jim Field Smith, USA 2010, 106'. Pääosissa: Jay Baruchel, Alice Eve, Mike Vogel, Nate Torrence, Lindsay Sloane, Kyle Bornheimer, Brenna Roth.

23:05 Tyhjätaskut

Vauraat vanhemmat. Max ja Deke luokkatovereineen järkyttyvät kuullessaan, että leipurikoulu on sulkemisuhan alla. Deke päättää pelastaa koulun ja pyytää vanhemmiltaan pääomaa, mutta ensin vanhempien on tavattava Max ja Caroline. Suorasanainen Max ja isänsä aiheuttaman skandaalin ryvettämä Caroline tekevätkin lähtemättömän vaikutuksen Deken vauraisiin vanhempiin ja näiden fiineihin päivällisvieraisiin... Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina.

23:35 Tyhjätaskut

Hääkakkuhärdelli. Maxin ja Carolinen leivonnaisiin ihastunut morsian tilaa kaksikolta hääkakun. Ikävä kyllä ailahtelevaiseksi osoittautuva morsio muuttaa jatkuvasti mieltään kakun koostumuksen suhteen. Tuleeko hääherkusta täysi pannukakku? Jaksossa vierailee Lindsay Lohan! Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina.

00:05 Rakkautta ensitreffeillä

Vitsejä ja valkaisuaineita. Huumoriveikko Ross tekee paluun ravintolaan ja tapaa taas kerran niin kauniin naisen, ettei tiedä miten päin olisi. Vitsejä kuitenkin löytyy entiseen malliin. Rachel ja Alan puhuvat treffeillään valkaisuaineista.

01:05 Hyvästi lemmikki!

Sinisilmä-Molly. Sairaasta aviomiehestään huolehtiva Jean joutuu luopumaan sinisilmäisestä Molly-kissastaan ajanpuutteen vuoksi. Tarjolla on eri tavalla hyviä kotivaihtoehtoja, mutta Mollya tilanne ei miellytä.

02:05 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Rakastin sinua, Hilde
TV1

perjantai 24.04 13:10

Elokuva: Erin Brockovich
TV Viisi

perjantai 24.04 21:00

Elokuva: Up - kohti korkeuksia
Nelonen

perjantai 24.04 21:30

Elokuva: Maximum Risk
Kutonen

perjantai 24.04 22:00

Sulje Lisää/poista suosikki