Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 Hero HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
maanantai 27.3.2017

06:00 Aamun AVAus

07:30 Lemmen viemää

Pikku potilas. Sebastian on järkyttynyt kuultuaan, että Paul sairastaa Geigerin tautia. Isabellella ei ole yksinhuoltajana ollut varaa kalliisiin hoitoihin, ja Paulin ennuste on huono. Sebastian lupaa tehdä kaikkensa Paulia auttaakseen. Werner paljastaa Beatricelle, että Friedrich oli aiemmin vielä rukoillut Charlottea jatkamaan avioliittoa. Beatricen mitta täyttyy ja hän muuttaa Sissi-sviittiin. Luisa luottaa jälleen Werneriin ja kysyy häneltä neuvoa kaakaoplantaasiin liittyen. Sähkökatkos aiheuttaa päänvaivaa Sonnbichlereille, mutta Alfonsilla on jälleen ratkaisu ongelmiin. Ratkaisuja kaipailee myös Norman, joka yrittää tehdä vaikutuksen uuteen pormestariin energiataloudellisilla ideoilla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Lääkärit

Laihdutusleikkaus. Paisleylla oli syntyessään hengenvaarallisen suuri kieli, joka vaati leikkaushoitoa. Ylipainoiset teinit turvautuvat nykyisin jopa laihdutusleikkauksiin. Voiko leikkaus nuorella iällä kuitenkin olla liian vaarallinen vaihtoehto? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

10:30 Koiralle koti

Cleo. Viisikuukautisen snautserisekoituksen koulutus vaikeutuu, kun Brandon kuulee, että uusi perhe on kova retkeilemään. Osaako Cleo käyttäytyä leirintäalueella? Amerikkalainen koirankoulutussarja.

11:00 Grand Designs - unelma-asunnot

Ristiriidoista nousee pyöreä talo!. Peter ja hänen thaimaalaissyntyinen vaimonsa Chard päättävät rakentaa puutarhatontilleen pyöreän talon. Oikeastaan päätös on Peterin, sillä Chard ei hyväksy perusmuodoksi ympyrää. Hän arvostaa miehensä lahjakkuutta ja perusteellisuutta, mutta pitää joitain ratkaisuja liian lennokkaina, sananmukaisesti. Peter rakentaa nykyisessä vajassaan lentokonetta, ja uuden talon siipirakennukseksi tulisi verstas, jossa rakentaminen voisi jatkua. Chard ottaa roolin 200 000 punnan budjetin haukkamaisena vartijana. Pariskunta kinaa melkein kaikesta, ja työt edistyvät hitaasti. Niissä on kuitenkin suunnitelma, ja niissä on energiaa, luovuutta, intohimoa ja osaamista. Paitsi että se kaikki on Peterin omassa päässä, ei yhteistyöhön jaettuna versiona. Kantikkaan ja pyöreän muodon henkien taistelusta alkaa vähitellen jäsentyä jotain niin kaunista että myös Chardin vastustus murtuu. Kokonaanko? Valmis talo on puuinsinööriyttä parhaimmillaan, ja lasisessa talvipuutarhassa on eksoottisia lajeja myös Thaimaasta. Lopputulos on Kevin McCloudin runollisuuteen nousevissa loppusanoissa maaginen näyttö Peterin ja Chardin suhteesta. Brittiläinen realitysarja.

12:00 Ostoskanava Tvins.com

13:00 Mun perhe

Mun puu. Meri-Tuuli (10) asuu sijaisperheessä. Perheeseen kuuluu myös toinen sijoitettu lapsi Sarah (8), sijaisvanhempien kaksi omaa lasta Katariina ja Wilhelmiina sekä kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Sijaisperheessä kaikki perheen lapset ovat sisaria toisilleen, riippumatta siitä kuka on biologinen, kuka myöhemmin perheeseen tullut sisarus. Käsikirjoitus ja ohjaus Hanna Maylett.

13:30 Elixir Fitness & Sport

Kausi 1, 10/14. Maailmanennätysmies Fredrik Smulter haastaa mukaan voimakouluun Vaasan rannikolle. Else Lautala, Lauri Kalima ja Lassi Hurskainen kokevat elämänsä hurjimman penkkitreenin "Superhurrin" salilla.

14:00 Vuosia nuoremmaksi

Kausi 2, 7/10. Heidi haluaa löytää kadonneen hehkunsa, joka on jäänyt jonnekin vuosien varrelle. Vakavasta sairaudesta toipuneen naisen yleisilme on harmaa ja väsynyt, vaikka Heidin persoona on kaikkea muuta kuin harmaa. Nyt Heidin on aika kääntää huomio takaisin itseensä ja millainen hurmaava kaunotar tästä hiirulaisesta kuoriutuukaan! Uusinta.

15:00 Jane the Virgin

Yhdestoista luku. Kausi 1, 11/22. Jane on vaikean valinnan edessä, kun koulusta tarjotaan hänelle pysyvää työsuhdetta, ja toisaalta Rogelion kautta avautuisi ura telenoveloiden käsikirjoittajana. Petra pelkää Milosin löytävän hänet, ja Rafael yrittää tehdä vaikutuksen Janen äitiin. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään.

16:00 Lemmen viemää

Löytöpalkkio. Luisa ja Charlotte järjestävät innostuneina hyväntekeväisyystilaisuutta, jotta Paul pääsisi hoitoihin. Isabellen rikas suku mutkistaa suunnitelmia: lahjoittaisivatko ihmiset rahaa rikkaan suvun jälkeläiselle? Luisa keksii, että videovetoomus Isabellelta ja Sebastianilta voisi auttaa. Kaikki näyttää hyvältä, kunnes Beatrice puuttuu peliin. Nils ja Tina juttelevat sinkkuna olosta ja Tina huolestuu Nilsin yksinäisyydestä. Aarteen julkistamistilaisuudessa André pitää juhlavan puheen ja löytöpalkkiota odotteleva Beatricekin paistattelee julkisuuden valokeilassa. Michael keksii piristystä Nataschan anatomiaopintoihin. Werner ilmoittaa lähtevänsä mukaan Luisan kaakaoplantaasibisnekseen, mutta Sebastian keksisi rahoille muitakin sijoituskohteita. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

17:00 Fitistä fätiksi ja takaisin

Seth & Dave. Kausi 1, 2/10. Kuntovalmentaja Seth saa asiakkaakseen nelikymppisen, järkälemäisen Daven, joka on saanut potkut armeijasta liikalihavuuden takia. Dave osoittaa kuntokuurilla ensin kovaa taistelutahtoa, mutta alkaa vähitellen lipsua. Miten käy laihdutusprojektin? Amerikkalainen realitysarja, jossa kuntovalmentajat lihottavat itseään tietääkseen, millaista on olla lihava, ja yrittävät sitten laihduttaa yhdessä asiakkaansa kanssa.

18:00 Kardashianit

Kuoltuaankin Kardashian. Kausi 7, 14/19. Kris pohtii vimmatusti sitä, mitä perheen tulisi tehdä hänen ruumiilleen hänen kuoltuaan. Amerikkalainen realitysarja.

18:55 AVA ja kevätkampausten salat

19:00 Tuija Tähtien Kanssa

Jone Nikula. Kausi 1, 6/10.Peli kovenee ja väki vähenee! Charleston-maraton tuo lisäpaineita viikon treeneihin. Tuijan vieraaksi saapuu Jone Nikula, joka on kokenut TTK:n sekä tanssijana että tuomarina.

19:30 Sara La Fountain Australiassa

Lännen helmiä. Kausi 1, 4/9. Saran matka jatkuu Länsi-Australiassa sijaitsevassa Broomen pikkukaupungissa, missä hän majoittuu upeassa McAlpine Housessa. Isäntäpari perehdyttää hänet myös helmiviljelyn saloihin, ja paikallinen ravintola tarjoaa suussa sulavia herkkuja. Kiitokseksi kaikesta Sara valmistaa juhla-aterian paikallisista raaka-aineista isäntäväen hääpäivän kunniaksi. Kotimainen matkailuohjelma.

20:00 Yökylässä Maria Veitola

Eva Wahlström. Kausi 2, 8/10 Maria on yökylässä Eva Wahlströmin ja tämän puolison Niklaksen luona Espoossa. Millainen on ammattinyrkkeilijän arkipäivä ja kuinka paljon vastoinkäymisiä Evan hymyn taaksen kätkeytyy? Uusinta.

21:00 Kardashianit

Rinta rottingilla. Kausi 12, 17/21. Kim auttaa Caitlynia valmistautumaan ESPY-gaalaan, mutta Kris suuttuu siitä tyttärelleen pahanpäiväisesti. Khloé pohtii, pitäisikö hänen hankkia silikonirinnat. Scott päättää keskittyä yökerhokeikkojen sijaan tervehenkisempään toimintaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

22:00 Sinkkuelämää

Kiihkeitä kolmikkofantasioita. Kausi 1, 8/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla.

22:35 AVA kevätmuotinäytöksen pyörteissä

22:40 OC:n täydelliset naiset

Leidit miesten tukena. Kausi 10, 17/24. Shannonilla on treffit rantaravintolassa aviomiehen kanssa, mutta hänen mielessään pyörivät muuttuneet ystävyyssuhteet muihin leideihin. Tamra haluaa tulla kaapista ja julistaa uskonsa julkisesti kirkollisessa kasteessa. Hän etsii korkeammalta taholta apua pojalleen, joka on perunut häät jo kahdesti. Vickin huolenaihe taas on Brooks, ja hän haluaisi jo lopettaa puheet miehen syövästä, mutta leidit järkyttyvät Meghanin kaivamista tiedoista. Heatherin harmiksi aviomies Terry ei oikein onnistu ostoskanavan nauhoitusharjoituksissa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

23:35 Valtiatar

Äärimmäisyyksien aika. Kausi 3, 3/18. Kuningas Antoine palaa hoviin vaatimusten kera. Kuningataräiti Catherine turvautuu äärimmäisiin keinoihin tavatakseen poikansa. Francis on heikkona eikä hänen anneta tavata ketään. Lolaa kositaan, mutta kuinka hän vastaa kosintaan? Charlesille käy vahinko Constancen kanssa. Leith löytää uusia tunteita itsestään. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin.

00:35 Kallista kipua

Lääkärileikkejä. Kausi 7, 3/8. Tulevaan rooliinsa syvällisesti paneutuva näyttelijä haluaa seurata Hankia. Divya tekee geenitestin kuninkaalliselle potilaalle, joka ei halua noudattaa sääntöjä. Yhdysvaltalainen sairaalamaailmaan sijoittuva komediallinen draamasarja.

01:35 Lääkärit

Laihdutusleikkaus. Paisleylla oli syntyessään hengenvaarallisen suuri kieli, joka vaati leikkaushoitoa. Ylipainoiset teinit turvautuvat nykyisin jopa laihdutusleikkauksiin. Voiko leikkaus nuorella iällä kuitenkin olla liian vaarallinen vaihtoehto? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

02:25 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Laivan kannella
TV1

maanantai 27.03 13:25

Elokuva: MIB - miehet mustissa
TV Viisi

maanantai 27.03 22:00

Kunnioittaen
TV1

tiistai 28.03 13:25

Elokuva: Battleship
TV Viisi

tiistai 28.03 21:00

Elokuva: Rambo - taistelija 3
TV Viisi

keskiviikko 29.03 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki