Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
keskiviikko 23.7.2014

06:00 Aamun AVAus

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat

Savutaimenpasta. Jamie valmistaa keväistä pastaa, johon lisämakua tuo savustettu taimen. Toisena ateriana valmistuu mustapapukastikkeella ja seesaminsiemenillä maustettuja jauhelihapihvejä nuudeleiden ja salaatin kera.

10:00 Remontilla rahoiksi

Terästontuilla rahoiksi. Edessä on rankka ja rahaton remonttiviikko, joten kaikki kilpailijat osallistuvat ilolla Shelleyn haasteeseen kasvattaakseen budjettiaan. Parit saavat tehtäväkseen järjestää myytävää hyväntekeväisyyshuutokauppaan kahtena joukkueena. Dan ja Dani kisaavat yhdessä Miken ja Andrew'n kanssa, ja veljesten rento ote saa voitonhimoisen pariskunnan kiehahtamaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

10:30 Toinen nainen

Rakkauden tähden. Jen kärsii alkoholismista ja on sortunut taas juomaan naimisissa olevan miehen vuoksi. Sen takia hän on menettänyt myös kotinsa ja jopa lapsensa. Pystyykö ystävänsä sohvalla yöpyvä Jen jättämään ukkomiehen ja saamaan elämänsä takaisin raiteilleen?

11:00 Ostoskanava Guthy Renker

12:00 Market Kitchen

Viskiä ruuanlaitossa. Tällä kertaa kuulemme, kuinka viskiä voi käyttää ruuanlaitossa. Millaisia herkkuja alkoholijuomasta valmistuu? Mukana on Gino D'Acampo, Eadie Manson sekä Tristan Welch. Muut kokit yrittävät saada Ginon pitämään kurkusta muun muassa kreikkalaistyylisin salaatin sekä kurkkumartinin avulla. Onnistuvatko he mahdottomalta tuntuvassa tehtävässään? Brittiläinen ruokaohjelma, jossa kokataan sekä keskustellaan ruuasta.

12:50 Kodinkohentajat

Sydämellinen selviytyjä. Syöpää sairastava Chris Lewis tekee vapaaehtoistyötä syöpäjärjestöissä ja auttaa kohtalotovereitaan monin eri tavoin. Nyt nämä ihmiset tekevät vastapalveluksen ja auttavat Chrisin talossa tehtävässä yllätysremontissa.

13:45 Stylisti Rachel Zoe

Oscarin kokoisia ongelmia. Rachelin tiimi etsii Oscar-juhlavaatteita Milanon muotiviikolta niin kiihkeästi, että Rodgerinkin täytyy jättää ruoka kerran kesken Giorgio Armani -näytöksen alkamisen vuoksi. Seuraavaksi sitten Gucci-näytös, ja sen jälkeen supermoderni Pucci. Takaisin Los Angelesiin: uusi assistentti Ashley on sairastunut ja jäänyt kotiin. Kotiin? Oscar-viikolla? Oscar-viikolla kotiin? Would you believe it. Bradin mielestä tyttö on jotenkin jo good-bye, ja jos vielä palaisi työpaikalle, olisi Rachel ehtinyt unohtaa koko ihmisen. Brad ennustaa potkuja. Miten käy? Rachel saa uuden asiakkaan - olympiataitoluistelija Johnny Weirin, joka tekee myös mallintöitä ja pukeutuu joskus naisten vaatteisiin. Brad näyttää lähes maskuliiniselta hänen rinnallaan. Miksi Rachel itse näyttää niin anorektiselta? Johtuuko se bitch-asenteesta, kuten Joey sanoo? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.

14:40 Neljä huonetta

Viiltäjä-Jackin taskukello. Toiveikas myyjä kaupittelee taskukelloa, jonka hän uskoo kuuluneen itse Viiltäjä-Jackille, muotoilija on tehnyt vanhasta Lamborghinista baaritiskin, keräilijä myy heimotaidetta Papua-Uudesta-Guineasta ja äiti ja tytär kauppaavat vanhoja elokuvajulisteita. Ketkä tällä kerralla saavat diilerit luopumaan rahoistaan ja ketkä joutuvat lähtemään tekemättä kauppoja?

15:40 Lääkärit

Lisäaineita lautasella. Tällä kertaa lääkärit perehtyvät ruoasta löytyviin lisäaineisiin, kemikaaleihin ja muihin yllättäviin ainesosiin. Lihasta löytyy lihakarjalle syötettyjen antibioottien jäämiä. Vihanneksissa ja viljassa puolestaan saattaa olla jäänteitä tuholaismyrkyistä. Einekset pullistelevat lisäaineita ja roskaruokaa markkinoidaan pikkulapsille. Kuinka tavallinen kuluttaja voi välttää lisäaineita ja syödä terveellisemmin? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

16:30 Jamie Oliverin kotona

Munat. Tässä jaksossa Jamie valmistaa erilaisia ruokia omien kanojensa munista. Heti ensimmäiseksi syntyy herkullinen aamiainen kananmunaan kastetuista teeleivistä ja pekonista. Jamie näyttää myös, kuinka helposti ja nopeasti syntyy kotitekoinen pasta, eikä valkoinen juustokastike ole sen monimutkaisempi tapaus. Jälkiruoaksi on marenkia, päärynöitä ja suklaakastiketta. Yksinkertaiseen mutta ylelliseen munakassalaattiin tulee puolestaan ilmakuivattua naudanlihaa, fenkolia ja tryffeliöljyä. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.

17:00 Face

Intiimiä ja intensiivistä. Osoittaakseen Lydialle, että tämän tiimillä on tosi kyseessä, Naomi kertoo Amandan valmiudesta vaihtaa joukkuetta, ja Lydia muuttaa asennettaan kovettaen kuorensa. Tiukkaa asennetta kaivataankin mainoskampanjassa, jossa tytöt poseeraavat alusvaatteissa komeiden miesmallien käsivarsilla. Kuvaan on vangittava seksikkyyttä sekä eleganssia, mutta intiimin ja intensiivisen yhteyden luominen osoittautuu monille vaikeaksi. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi. Uusinta.

17:55 Esittelyssä: Iholla

18:00 Lily Cole taiteen parissa

Marc Quinn. Marc Quinn on tehnyt pakastetun omakuvan päästään ja marmoriveistoksia raajattomista. Hän esittelee studiossaan valokuviin pohjautuvia puhallusmaalauksiaan ja näyttää, miten hän tekee roiskemaalauksia. Lily Cole pääsee Quinnin kutsumana Monacoon katsomaan hänen näyttelyään. Brittiläinen asiaohjelma.

19:00 Remontilla rahoiksi

Huutajaiset. Rahapula kiristää kaikkien hermoja, mutta pahimmin riitelevät Dan ja Dani. Tuhlattuaan huomattavat palkintorahansa Dani ei osaa suitsia rahankäyttöään ja Dan parka saa haukut niskaansa. Myös Brad ja Lara ottavat yhteen ensimmäisen kerran kilpailun aikana. Raskaan remonttipäivän päätteeksi on edessä vielä huutokauppa, jonka jälkeen eniten rahaa keränneet joukkueet saavat pienen helpotuksen budjettivajeeseensa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

19:55 Esittelyssä: Iholla

20:00 Grand Designs - unelma-asunnot

Ruma vesitorni herää eloon. Kevin palaa Ashfordiin viiden vuoden kuluttua katsomaan, millaista karussa vesitornissa on ollut elää. Hanke herätti epäilyksiä suuntaan jos toiseenkin, mutta omistajat pysyivät kannassaan. He olivat asuneet kymmenen vuotta kauniissa mökissä mutta halusivat muuttaa pihalla seisovaan tyhjään vesitorniin. Sir Edwin Lutyensin suunnittelema rakennus kiehtoi niin, että edessä oli mittava remontti. Ulkovuoraus piti tehdä sinkistä, mutta teräksen hinta alkoi nousta sellaista vauhtia, että arkkitehti joutui palaamaan pöytänsä ääreen. Tilat vaikuttivat epäkäytännöllisiltä, mutta ulkonäkö tuntui tärkeimmältä. Kannattiko eläkekodiksi valita torni? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Eyes Wide Shut

Lue arvio

21:00 Eyes Wide Shut

16:9. Arthur Schnitzlerin romaaniin perustuva draama tohtorista, joka erkanee vaimostaan yhä syvemmälle pakkomielteisen seksin fantasioihin ja karuun todellisuuteen.Tämä mestariteos jäi Kubrickin viimeiseksi. Ohjaaja: Stanley Kubrick, USA 1999. (153'). Pääosissa:Tom Cruise, Nicole Kidman, Madison Eginton, Jackie Sawiris, Sydney Pollack.

23:55 Iholla

Jakso 27. Et petä ikinä. Venla saa apua kodinhoitopuuhiinsa juuri ennen järkyttävää uutispommia. Claudian teinipoika aiheuttaa äidilleen murheita ja Johanna nauttii harvinaisesta vapaaillasta uuden kirjan parissa.

00:25 Remontilla rahoiksi

Huutajaiset. Rahapula kiristää kaikkien hermoja, mutta pahimmin riitelevät Dan ja Dani. Tuhlattuaan huomattavat palkintorahansa Dani ei osaa suitsia rahankäyttöään ja Dan parka saa haukut niskaansa. Myös Brad ja Lara ottavat yhteen ensimmäisen kerran kilpailun aikana. Raskaan remonttipäivän päätteeksi on edessä vielä huutokauppa, jonka jälkeen eniten rahaa keränneet joukkueet saavat pienen helpotuksen budjettivajeeseensa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

01:15 Miamin täydelliset naiset

Raivoa ja rintaliivejä, osa 1. Stressaantunut Lea suunnittelee hyväntekeväisyysgaalaa, joka häämöttää jo aivan nurkan takana, mutta ensin on selviydyttävä Lisan mahtipontisista alusvaatejuhlista, joiden tuotot lahjoitetaan rintasyövän vastaiseen kamppailuun. Joanna kampanjoi kuvillaan turkiksia vastaan, ja Marysolin asuvalinta saa aktivistin kiehumaan Lisan kemuissa. Soppaa hämmennetään vielä lisää, kun tuottaja Joe Francis levittää juoruja Joannasta ja Martasta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.

02:05 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Kasvot kuvastimessa
TV1

keskiviikko 23.07 13:15

Elokuva: Deuce Bigalow: Koko Euroopan Gigolo
TV Viisi

torstai 24.07 01:20

Jengi
TV1

torstai 24.07 13:20

Elokuva: Godzilla
TV Viisi

torstai 24.07 21:00

Elokuva: Maximum Risk
Kutonen

torstai 24.07 22:00

Sulje Lisää/poista suosikki