Suositut

Kanavat

YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
tiistai 27.9.2016

06:00 Aamun AVAus

07:00 Lemmen viemää

Juoruilta siivet. Werneriltä pääsee suusta sammakko, joka suututtaa Poppyn perinpohjaisesti ja saa tämän pakkaamaan laukkunsa ja lähtemään Natascha-siskon luo haavojaan nuolemaan. Michael yrittää puhua surun murtamalle Poppylle Wernerin puolesta, mikä johtaa väärinkäsityksiin. Natascha ja Sam esittävät pariskuntaa toimittajien edessä, mutta Sam toivoisi suhteesta täyttä totta. Friedrichistä ja Luisasta hotellissa kiertävät huhut saavat Luisan vaivaantumaan ja Friedrichin raivostumaan. Friedrich on jyrkkänä henkilökunnalle katkaistessaan juoruilta siivet. Olisiko jo korkea aika kertoa totuus isyydestä Luisalle? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.

08:00 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Jamie Oliverin kotona

Kesäiset salaatit. Jamie tekee kasvimaansa antimista erilaisia salaatteja ja opettaa täydellisen kastikkeen salaisuuden. Keittiön liedellä valmistuu yrttisalaatilla kruunattuja bruschetta-leipiä, ja ulkona grillillä paistuu ilmakuivatun lihan kanssa tarjoiltavia persikoita. Ruokalistalla on myös kaikkien aikojen paras caesarsalaatti. Englantilainen ruokaohjelma.

10:00 Hyvästi lemmikki!

Sinisilmä-Molly. Sairaasta aviomiehestään huolehtiva Jean joutuu luopumaan sinisilmäisestä Molly-kissastaan ajanpuutteen vuoksi. Tarjolla on eri tavalla hyviä kotivaihtoehtoja, mutta Mollya tilanne ei miellytä.

11:00 Ostoskanava Tvins.com

12:00 Lääkärit

Paikat piukemmiksi. Ohjelman aikana tehdään vapaaehtoiselle koehenkilölle Gracelle intiimialuetta kaunistava, tiukentava ja tuntoherkkyyttä parantava toimenpide sekä sisäisesti että ulkoisesti ilman kirurgin veistä. Hoitajana työskentelevä Taneah haluaa lopettaa salaisen addiktionsa: hän on jo 35 vuotta syönyt paketillisen taululiituja ja lisäksi vauvatalkkia päivittäin. Lääkärit ovat eri mieltä sosiaalisen median kaveripyynnön lähettämisestä omalle lääkärilleen. Lisäksi lemmikkien omistajat saavat tärkeän neuvon. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.

13:00 I Am Cait

Tie kutsuu taas. Kausi 2, 1/8. Caitlyn lähtee transystäviensä kanssa kuukauden kestävälle kiertomatkalle. Ensimmäisessä jaksossa päästään ihailemaan Grand Canyonin maisemia. Caitlynia tentataan hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan. Matkan edetessä alkaa tulla esille näkemyseroja niin transasioissa kuin politiikassakin. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa seurataan Caitlyn Jennerin kiertomatkaa Yhdysvaltain keskiosissa transsukupuolisten asialla.

14:00 Vaimot vaihtoon UK

Laiskuutta ja lastenhoitoa. Tällä kertaa perheitä vaihtavat laiskaksi tunnustautuva äiti sekä itsestään ja kodistaan pakonomaisesti huolehtiva äiti. Myös miehet joutuvat sopeutumaan uuteen vaimoon.

15:00 Jamie Oliver kokkaa kalaa

Tähtikokki Jamie Oliver valmistaa ohjelmassa kymmenen erilaista kalaherkkua ja osoittaa, että kalalajien uhanalaistumiseen ja ylikalastuksen aiheuttamaan kalakannan vähenemiseen voi vaikuttaa jokaisen omilla valinnoilla. Hän kokkaa muun muassa maukkaan seitikorman intialaisittain ja tarjoaa sen riisin kera. Lisäksi Jamie valmistaa hietakampelaa Välimeren tapaan, herkullisia rapukakkuja, kermaisia simpukoita savupekonin ja siiderin kera sekä harissasardiineja.

16:00 Remontilla rahoiksi

Hissikuilun juorut. Kausi 6, 12/67. Kylppäriviikon voittaja on ratkennut, ja nyt kaikki parit saavat tutustua toistensa luomuksiin. Mielipiteitä on yhtä paljon kuin parejakin. Myöhemmin tunteet kuumenevat jälleen, kun viime viikolla höyrysaunasta alkanut eripura kärjistyy ikävien puheiden kaikuessa talon tyhjässä hissikuilussa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.

16:30 Upeat skandikodit

Taidetta kotona. Kööpenhaminan sydämestä kauniin rautaportin takaa löytyy sisäpihan huoneisto vanhassa talossa, jonka katolla on terassi. Nuori galleristi vaimoineen tulee tutustumaan, olisiko tässä heidän uusi kotinsa. Kauempana kaupungin melskeistä arvioidaan erikoinen moderni kesähuvila, jonka keskeiset kohdat on suunnitellut taiteilija. Mutta miten voi määritellä hinnan taideteokselle? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

17:00 Lemmen viemää

Puskaradio pelaa. Luisa on hämmentynyt kuultuaan, että Friedrich on hänen isänsä. Friedrich puolestaan on helpottunut saatuaan totuuden vihdoin kerrottua. Uutinen leviää hotellilla kulovalkean tavoin. Beatricen suosiollisella avustuksella Luisa alkaa pohtia, havittelevatko sekä Sebastian että Friedrich vain hänen perintöään. Myös uutinen Nataschan ja Samin suhteesta ottaa siivet alleen. Nataschan mielestä he voivat esittää pariskuntaa tiedotusvälineille, mutta eivät läheisille kollegoille. Sam sen sijaan haluaisi Nataschan kokonaan. Poppy suree sekä menetettyä lasta että avioliittonsa rakoilua. Suurimman kiukun laannuttua Werner nielee ylpeytensä ja yllättää Poppyn hienolla eleellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

18:00 Grand Designs - unelma-asunnot

Uusia maisemia. John ja Terri löysivät ränsistyneen talon, joka sijaitsi hienolla tontilla Peterborough'ssa. Ainoa mahdollisuus oli purkaa talo ja rakentaa uusi, vaikka he eivät olisi uskoneet koskaan tekevänsä sellaista. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.

19:00 Muodin huipulle

Mieheltä naiselle. Kausi 13, 5/16. Päivän haasteena on muunnella miesten vintage-puvuista asu modernille naiselle. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.

20:01 Maajussille morsian

Kausi 9, 3/12. Pitkä odotus on ohitse! Maajussit saavat mieluisaa postia. Millainen kirje herättää maajussin kiinnostuksen? Saamme tietää, ketkä neljä maajussia jatkavat ohjelmassa puolison etsintää.

21:00 Ensitreffit alttarilla

Kausi 3, 4/10. Parit muuttavat yhteen. Tiina ja Samuel aloittavat remontin, eikä konfliktilta vältytä. Heidi on sairaana, mutta aviomies hoivaa. Milla viettää syntymäpäiviä ja osa vieraista tapaa hänen uuden aviomiehensä ensimmäistä kertaa.

22:00 Sinkkuelämää

Amerikatar Pariisissa, Part deux. Kausi 6, 20/20. Ystävinä yhteen kasvaneet Carrie, Samantha, Miranda ja Charlotte ovat raskaiden päätösten edessä. On katsottava peiliin. Mitä se näyttää? Pariisin, New Yorkin, Alzheimerin, lapsen, rakkauden, ystävyyden, miehen nimen matkapuhelimen kidenäytöllä. The End. La fin. Tämä on erään aikakauden loppu. Eläköön eräs tietty aikakausi! Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single- ja avioelämästä päättyy.

23:00 NYC:n täydelliset naiset

Riitaisa reissu. Kausi 8, 10/23. Sanasota Dorindan luona Berkshiresissa jatkuu ja Luann saa kuulla kunniansa Bethennylta ja Carolelta. Aamulla naiset yrittävät luikkia tiehensä vähin äänin. Ramonan juhlissa Luann pyytää vilpittömästi anteeksi Carolelta. Sonja puolestaan suuttuu Dorindalle. Amerikkalainen realitysarja.

00:00 Rimakauhua ja rakkautta

Kuin viisitoistavuotiaat. Kausi 5, 3/6. Perimmäisten kysymysten ja arvostusten äärellä ovat Karen ja Mark, David ja Robyn, Rachel ja Adam sekä myös Pete ja Jo. Ramona löytää uuden onnen. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita.

01:10 Rizzoli & Isles

Merihauta. Kausi 5, 14/18. Rantapäivää viettävä nuoripari kokee järkytyksen, kun merestä löytyy jalka. Pian sataman tuntumasta löydetään muitakin ruumiinosia. Janen ja kumppanien tutkimukset johtavat erikoisen parantajan jäljille, mutta mies tuntuu kadonneen maan alle. Angela onnistuu nappaamaan työpaikan verrattomien ihmissuhdetaitojensa avulla. Jane päätyy uuden sarjakuvan päähahmoksi. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen.

02:10 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Miesmalli
TV1

tiistai 27.09 13:30

Elokuva: Charlien enkelit: Kurvit suoriksi
TV Viisi

tiistai 27.09 23:05

Morsian yllättää
TV1

keskiviikko 28.09 13:30

Vihreä kulta
TV1

torstai 29.09 13:30

Elokuva: Päiväni murmelina
TV Viisi

torstai 29.09 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki