Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
tiistai 31.3.2015

06:00 Aamun AVAus

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Upeat skandikodit

Loft-asunto Strøgetin varrella. Keskellä Kööpenhaminaa Strøgetin kävelykadulla kattojen yläpuolella sijaitsee sadan neliön loft-asunto, jossa on samankokoinen kattoterassi ainutlaatuisin kaupunkinäkymin. On kattoikkunoita, pyöreitä ikkunoita, täydellistä rauhaa ylhäisessä yksinäisyydessä kaiken yläpuolella. Mutta vakuuttuuko ostajaehdokas, itselleen kotia etsivä sisustusarkkitehti, että toimisto voi olla keskellä olohuonetta? Toinen asiakas tulee katsomaan kohtuukokoisia kesämökkejä aurinkoisissa maisemissa. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

10:00 Trinny & Susannah Skandinaviassa

J.Lo-vaalennus. Trinny ja Susannah ovat palanneet Kööpenhaminaan ja toivovat, etteivät he näkisi enää mustia toppatakkeja. Yksi kuitenkin löytyy. Takkiin kääriytynyt Louise ei ole päässyt sinuiksi raskaudenjälkeisen vartalonsa kanssa. Susannah kohtaa myös 19-vuotiaan Maja-Lunan, jonka äiti on tiukka feministi, joka ei sallisi edes rintaliivejä. Maja-Luna haluaa kuitenkin näyttää kauniilta. 36-vuotias Barbara huomasi syöpään sairastuttuaan, että avioliitto naisen kanssa ei enää toimi. Nyt hän haluaa olla naisellisempi, jotta hän saisi miehen ja perheen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.

11:00 Ostoskanava Tvins.com

12:00 Suurin pudottaja

Yhdeksäs punnitus. Juuri punnituksen alla kilpailijoiden on vielä juostava haasteensa viimeinen osio. Onneksi heitä kannustamaan saapuu kahdeksankertainen olympiamitalisti, pikaluistelija Apolo Ohno! Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

12:55 Lääkärit

Joulun taikaa. Lääkäreiden joulujaksossa jaetaan lahjoja ja joulumieltä. 39 vuoden ajan lähes joka joulun töissä viettänyt Ruthie saa mukavan yllätyksen, eikä yleisöäkään jätetä ilman. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

13:50 Makuja ja elämää

14:05 NYC:n täydelliset naiset

Yllätyksiä ja yllytystä. Ramona järjestää syntymäpäiväjuhlat itselleen ja Sonjalle. Sonja vain ei tiedä, että häntäkin on tarkoitus juhlia. Alexin mies Simon ehdottaa Jillille tapaamista, jotta he voisivat puida väljähtyneitä välejään, mutta Jill torjuu hänet. Simonin nettikirjoittelut ovat herättäneet pahennusta naisten kesken ja ajavat Alexin sanaharkkaan Kellyn kanssa. Sonjan vessanpönttö tukkeutuu, mutta onneksi feng shui -valmentaja tulee hätiin. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.

15:00 Glee

Vahvat naiset. Rachel ja Kurt antavat uudelleen kasatun kuoron ensimmäiseksi tehtäväksi sekoittaa Alanis Morissetten ja Carole Kingin kappaleita. Becky Jacksonin tuore poikaystävä herättää hämmennystä. Valmentaja Beiste on vaikean paikan edessä. Amerikkalainen musikaalikomedia.

16:00 Jamie Oliverin ruokamanifesti

Vallankumous käyntiin!. Tähtikokki Jamie Oliver haluaa muuttaa brittiläisten epäterveellisiä ruokailutottumuksia ja opettaa heille keittotaitoja. Sarjan avausjaksossa hän tapaa kokkaustaidottoman perheenäidin, joka ruokkii jälkikasvunsa roskaruualla. Hänen 5-vuotias lapsensa ei ole koskaan syönyt oikeaa kotiruokaa. Jamie opettaa lihapullien ja basilikaöljyllä silatun lohen valmistusta. Timothy Spall toimii sarjan kertojana.

17:00 Trinny & Susannah Skandinaviassa

Seitsemän vuoden kärsimys. Esbjerg on köyhtynyt kalastuskaupunki, josta Susannahin appi on kotoisin. Sekatavarakaupasta löytyy Betina, joka toimii koulun johtajana. Hän pukeutuu kuin opliskelijat, eikä erotu edukseen rehtoreiden tapaamisissa. Susannah tapaa postitoimistossa Heidin, joka on jäänyt nuorena leskeksi ja jonka pojalla on Aspergerin syndrooma. Hän on unohtanut itsensä kokonaan. Eläinlääkäri Ditte on käyttänyt yksinomaan Crocseja kesät talvet vuodesta 2005. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

18:00 Kevin McCloudin ekomökki

Rannalle!. Kevin päättää siirtää ekomökkinsä metsästä Somersetin rannikolle ja tuunata siitä viihtyisän merenrantamökin kierrätysmateriaaleja käyttäen. Ensimmäisessä jaksossa Kevin rakentaa mökkiinsä meriaiheista terassia vanhasta hylystä. Miten päättyy Kevinin villi idea kyhätä lautta ilmalla täytetyistä lampaannahkapussukoista ja seilata sillä läheiseen pubiin? Brittiläinen realitysarja, jossa tv-juontaja Kevin McCloud päättää siirtää metsämökkinsä rannikolle ja toteuttaa unelmansa ekoystävällisestä merenrantamökistä. Toinen tuotantokausi.

19:00 Suurin pudottaja

Kiitospäivän kiusaukset. Kiitospäivänä kilpailijoiden tunteet ovat pinnassa, sillä kaikki ikävöivät perheitään. Herkuttelun juhlana tunnettuna kiitospäivänä olisi helppoa lipsua dieetistä, mutta voiko päivää juhlistaa terveellisesti? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

20:00 Prinssi Harrylle morsian

Kulissit vaarassa. Kartanossa on jäljellä enää neljä tyttöä, ja koko seurue lähtee maaseudulle kylpylään rentoutumaan. Prinssi Harryn syntymäpäivän kunniaksi järjestetään toogabileet, jotka alkavat arvoituksellisella suutelukilpailulla. Syntymäpäiväteemasta johtuen tytöt alkavat tentata Mattilta tämän veljen ikää, jonka seurauksena eräs tytöistä vakuuttuu prinssipuheiden valheellisuudesta. Seuraavana päivänä on tyttöjen vuoro järjestää prinssilleen mielenkiintoiset treffit, mutta kaatuvatko kulissit jo ennen iltaa? Amerikkalainen realitysarja, jossa 12 prinsessakandidaattia yrittää hurmata itselleen sekä "prinssin" että puoli valtakuntaa.

21:00 Mira ja miljoonakodit

Mira on todella haastavan tehtävän edessä kun hän saa myytäväksi jo lähes kymmenen vuotta myynnissä olleen valtavan huvilan Kulosaaresta. Kunnianhimoinen Mira tarttuu välittömästi toimeen ja aikoo onnistua siinä, missä kukaan muu kiinteistövälittäjä ei ole aiemmin onnistunut. Miran uusi assistentti Marcus saapuu Suomeen, mutta sulavasanainen komistus ei onnistu heti vakuuttamaan Miraa ammattitaidollaan. Marcuksen osaaminen joutuu kuitenkin välittömästi testiin, kun Mira laittaa hänet suuren haasteen eteen.

22:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Jälleennäkeminen, osa 1/2. Kahdesta muistelujaksosta ensimmäisessä palataan kauden tapahtumiin juontaja Andy Cohenin johdolla. Naiset vastailevat katsojien lähettämiin, hieman hävyttömiinkin kysymyksiin ja puivat Las Vegasissa alkunsa saanutta kiistaa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.

23:00 Stylisti Rachel Zoe

Karuselliviikko Pariisissa. Rachel, Rodger ja Skyler-poika matkustavat muotiviikolle Pariisiin. Viikoksi vain, mutta Rodger on pyörtyä matkalaukkujen määrästä. Lisäksi Rachelin kurkku on kipeä ja ääni matala. Onneksi Pariisi on kaunis. Pariskunta kiertää näytöksestä ja show-roomista toiseen: Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Giambattista Valli, Valentino, Elie Saab, Nicholas Kirkwood, Montaigne Market. Chanel-muotinäytökseen mennessään Rachel on haltioissaan kuin tyttö, joka pääsee katsomaan idolinsa tyyliä ensimmäistä kertaa. Hän pohtii kaiken aikaa myös oman brändinsä DNA:ta. Ohjelmaan mahtuu käynti Louvren palatsin jalokivinäyttelyssäkin, jossa on mukana Evita Perónille kuulunut häikäisevän tyylikäs kaulakoru. Mistä Rodger on saanut paiseita jalkaansa? Ötököiden hotellihuonehyökkäys, AIDS, stressi? Koko viikko on yhtä vauhtia ja pyörimistä, mutta aikaa jää myös oikeaan puistokaruselliin. Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä.

00:00 Kadonneen jäljillä UK

Äidin päätös. Laurence Peat haluaa selvittää, miksi joutui biologisen äitinsä hylkäämäksi vauvaiässä. Onnellisesta lapsuudestaan huolimatta epätietoisuus äidin ratkaisuun johtaneista syistä on painanut Laurencen mieltä jo vuosikymmeniä. Jakson toisessa tarinassa Denise Temple etsii epätoivoisesti tytärtään, jonka antoi adoptoitavaksi lähes 50 vuotta sitten. Espanjassa nykyään asuva Denise on koko elämänsä katunut vaikeaa päätöstään, jonka joutui 16-vuotiaana tekemään.

01:00 Tanssien tähtiin

Semifinaali 2/5. Toisessa semifinaalissa toisistaan mittaa ottavat akrobaattinen ja värikäs tanssiryhmä Fear of the Unknown, vanhanaikaista steppiä esittävä A Hoofer's Song, tytöistä koostuva katutanssiryhmä Boadicea, 14-vuotias nykytanssin ihmelapsi Luke, hip hop -tanssiduo Urban Jokers sekä bollywood-tanssia modernisoiva ryhmä Sapnay. Mitkä kaksi esitystä pääsevät jatkoon suureen finaaliin? Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.

01:55 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Huhtikuu tulee
TV1

tiistai 31.03 13:10

Elokuva: Rakkautta vain
TV Viisi

tiistai 31.03 22:00

Beck: Tuntematon lähettäjä
Nelonen

tiistai 31.03 23:05

Wyatt Earp
TV2

tiistai 31.03 23:40

Elokuva: Aina eka kerta
TV Viisi

keskiviikko 01.04 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki