Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
sunnuntai 5.7.2015

06:00 Aamun AVAus

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Pientä pintaremonttia

Asunto ajan tasalle. Tanjan asunnossa on perusasiat kunnossa, mutta tietyt tilat ovat jääneet jo ajasta jälkeen. Turkuun matkaavat Lasse, Maarit ja Tea-Mariia ottamaan tilanteen suunnitelmineen haltuun.

10:30 Unelmakoti puoleen hintaan

Ullakko käyttöön. Riglerit haluavat ullakolleen lisää asuintilaa, ja laajennuksen suurin motiivi on perheen isän kovaääninen kuorsaaminen. Mutta mikä neuvoksi, kun ullakolle kertynyt tavarapaljous on sijoitettava jonnekin? Franklinin perheen kodissa asuu kolme sukupolvea, ja iäkkäille isovanhemmille on saatava omaa rauhaa ja esteetön liikkuvuus. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.

11:30 Grand Designs Australia

Perfektionistin rantaunelma. Lapsilleen parempaa elämää tavoittelevat Max ja Mariella Iacopetta haluavat muuttaa vilkkaasta suurkaupungista lomakaupunki Byron Beyhin ja ostavat sieltä hulppean rinnetontin merinäköaloineen. Mikään ei taida olla kyllin hyvää tälle täydelliselle tontille, sillä Maxin mielestä suunnitelmista löytyy aina jotain parannettavaa. Italiasta tilataan laatukeittiö asentajineen ja sisustukseen haetaan vinkkejä Milanosta asti.

12:30 Saaristoruokaa

Kaunissaaren kalaa. Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalaburgeri.

13:00 Unelmien koti

Vähemmän kylpyhuoneita, kiitos!. Caitlin ja Steve näkevät asuntoesittelyissä vaarallisia pudotuksia, avokylpyhuoneita, outoja komeroita ja vinoja lattioita. Tarvitaan kaksosten apua ja iso remontti, ennen kuin elämä unelmien kodissa voi alkaa.

14:00 Unelmien koti

Kysymyksiä kerrakseen. Kate ja Dave ovat tuore aviopari, joka suhtautuu remontoimiseen varauksella, koska heitä on peloteltu sen tuhoisasta vaikutuksesta parisuhteelle. Jonathan ja Drew ottavat asiakseen todistaa neuvojan erehtyneen.

15:00 Upeat skandikodit

Linna vai villa?. Luksusluokan kiinteistönvälittäjät Pernille Sams ja Jan Fog esittelevät jälleen Tanskan upeimpia taloja ja koteja, kun uudet jaksot alkavat. Heidän matkassaan päästään tutustumaan suureen villaan, jota tulee katsomaan taiteilija Kristian von Hornsleth. Toinen tutustumiskohde on vertaansa vailla oleva punatiilinen linna, jonka yksityiskohdat omistaja esittelee suurella ylpeydellä. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

15:30 Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot

Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta.

16:00 Kardashianit

Kimin tupaantuliaiset. Kausi 5, 1/12. Kim on muuttanut uuteen kotiin, ja Kris haluaa järjestää tupaantuliaiset. Kim itse ei ole lainkaan innostunut ajatuksesta. Kourtney harkitsee muuttavansa pois sisarensa Khloén luota, sillä Scott ei saa vierailla edes talon pihamaalla. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

16:30 Kardashianit

Sokkotreffit. Kausi 5, 2/12. Kris päättää järjestää Kimille sokkotreffit kivan armenialaisurheilijan kanssa. Khloé tuskastuu perheeseensä, sillä kaikki tuntuvat kinuavan häneltä lippuja NBA:n pudotuspeleihin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

17:00 Kardashianit

Kadonnut sormus. Kausi 5, 3/12. Khloé kauhistuu huomatessaan vihkisormuksensa kadonneen ja yrittää hädissään salata asian Lamarilta. Bruce ja Kris käyvät reviirikiistaa uudistetusta autotallista, ja äänekäs riitely saa nuorimmat tyttäret huolestumaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

17:30 Kardashianit

Henkivartija. Kausi 5, 4/12. Kris on hankkinut Kimille henkivartijan, jonka komeus ei jää sinkku-Kimiltä huomaamatta. Mitä tapahtuukaan eräänä iltana, kun Kim on ottanut muutaman drinkin liikaa? Khloé puolestaan yrittää opettaa vastahakoista Lamaria uimaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

18:00 Kardashianit

Botoxia ja savukkeita. Kausi 5, 5/12. Pian kolmekymppinen Kim potee ikäkriisiä ja päättää kokeilla Botoxia olemattomiin ryppyihinsä. Krisin salainen sauhuttelu ärsyttää Kourtneyta ja Kendallia, ja tyttäret punovat juonen saadakseen äitinsä lopettamaan tupakoinnin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

18:30 Kardashianit

Kourt ottaa hatkat. Kausi 5, 6/12. Kim haluaa viedä koiransa Rockyn kastroitavaksi, mutta koiraan kiintynyt Bruce on asiasta eri mieltä. Kourtney ja Scott loukkaantuvat, kun kukaan Kardashianin klaanista ei osallistu Scottin syntymäpäiville, ja pariskunta päätyy katselemaan asuntoja New Yorkista. Kris ja kumppanit eivät ilahdu ajatuksesta. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

19:00 Muodin huipulle

Timanttien säihkeessä. Kausi 12, 2/15. Timantit ja jalokivet toimivat inspiraationa kilpailijoille, joiden tehtävänä on suunnitella ylellinen ja häikäisevä iltapuku. Kangaskaupassa ympäristötietoinen Timothy tonkii arvojensa mukaisesti roskiksia. Tulisieluinen Sandro puolestaan saa hermoromahduksen juuri ennen näytöstä, kun kukaan ei suostu auttamaan häntä höyrysilittimen kanssa. Yksi kilpailijoista murtuu kyyneliin kesken näytöksen tuntiessaan epäonnistuneensa täysin. Lavalla nähdään niin graafisia ja liehuvia luomuksia kuin vartalonmuotoisia cocktailmekkoja, joista toiset ovat enemmän onnistuneita kuin toiset. Vierailevana tuomarina on Emmy-palkittu pukusuunnittelija Eric Daman. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.

20:00 Ensitreffit alttarilla USA

Aikataulupulmia. Arki astuu kuvioihin nopeasti, ja avioparien täytyy nähdä vaivaa löytääkseen aikaa toisilleen. Vaughnin ja Monet'n vaikeudet jatkuvat, ja molemmat alkavat turhautua tilanteeseen. Jamien ja Dougin yhteiselo on alkanut rattoisasti, mutta Jamien vuorotyön takia yhteinen aika on kortilla. Jasonin ja Cortneyn tunteet syvenevät, vaikka Jason suhtautuu asiaan varauksella. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.

21:00 The Affair

Kaidan tien kulkijat. Kausi 1, 6/10. Noah viettää railakkaan illan parhaan kaverinsa Maxin kanssa. Yksi asia johtaa toiseen, minkä seurauksena Alisonista ja Lockharteista selviää jotain järkyttävää. Helen puolestaan haluaa perheensä viettävän enemmän aikaa yhdessä. Hän myös valittelee miehensä etäisyyttä ja haikailee seksiä tämän kanssa. Oscar ja Lockhartit päätyvät napit vastakkain, kun tilanne kärjistyy. Yhdysvaltalaisen Showtimen tuottama ylistetty draamasarja pohtii pettämisen syitä ja seurauksia.

22:05 Vallan linnake

Tunnustelua. Kausi 1, 2/10. Birgitte nimitetään kuninkaalliseksi hallitustunnustelijaksi, ja uuden hallituksen muodostaminen alkaa. Birgittelle satelee tarjouksia niin vasemmalta kuin oikealta, eikä päätösten tekeminen paineen alla ole helppoa. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista.

23:15 Solsidan

Mä oon muotitietoinen. Alex joutuu shoppailemaan Annan valitettua hänen vaatteistaan, ja imetysvaikeuksista kärsivä Anna päätyy hoitamaan Oven neitokakadua. Freddellä on ongelmia edistyneiden kotiteatterilaitteidensa kanssa, eikä yleiskaukosäädin paranna tilannetta. Jaksossa vierailee taas suomalaiskoomikko André Wickström.

23:45 Tervetuloa Ruotsiin!

Mene töihin. Bruce alkaa etsiä töitä. Entinen asiakas Gene Simmons saa selville, että Bruce on muuttanut Tukholmaan. Amerikkalais-ruotsalainen komediasarja.

00:15 Kallista kipua

Eläimellistä menoa. Kun humalainen Van Dyke pöllähtää töihin täydessä tuiterissa, joutuvat Evan ja Paige uudenlaisen henkilöstöpulman eteen. Hank ja Divya tarkkailevat eläinlääkäriä, jota stressaa avioero, mutta voisiko oireiden takana piillä muutakin? Hank lähentyy Boriksen tyrmäävän tulkin Christinan kanssa. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi.

01:10 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Kino Klassikko: Kesäleski
YleTeema

sunnuntai 05.07 18:00

Elokuva: Vaippahousut vauhdissa
TV Viisi

sunnuntai 05.07 19:15

Elokuva: Naarasleijona
TV Viisi

sunnuntai 05.07 21:00

Kaksi vanhaa tukkijätkää
TV1

maanantai 06.07 13:10

Elokuva: Vaaleanpunainen pantteri
Nelonen

maanantai 06.07 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki