Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
sunnuntai 24.5.2015

06:00 Aamun AVAus

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Keidas

Jakso 9. Puistopuutarha Stigille. . Maria ja Stig järjestävät puistopiknikin Stigin kavereille. Valmisteluihin kuuluu versojen istuttaminen puulaatikoihin ja salaattiainesten etsiminen kukkakaupasta sekä pesugraffitipolku. Kaikki puistokeitaan osat on otettavissa mukaan kotiin.

10:00 Mahdoton taloprojekti

Joanie ja Alex 2/2. Joanie ja Alex rakentavat unelmataloaan puiden siimekseen luontoa säästäen. He ovat erottaneet urakoitsijan ja hoitavat kaiken itse. Kokemattomuus kostautuu, virhearviointeja sattuu ja työt venyvät. Joanien laskettu aika lähestyy ja kärsimättömyys kasvaa.

11:00 Kodinkohentajat

Vastapalvelus varaäidille. Monty Kirby on tehnyt hyvää asuinalueensa nuorille, jotka kutsuvat häntä tästä syystä äidikseen. Nyt hänen on aika saada avustaan kiitos, ja hänen risainen kotinsa kokee täydellisen muodonmuutoksen. Monty ei aavista mitään, kun hänen auttamansa nuoret remontoivat hänen kotinsa uuteen uskoon.

12:00 Upeat skandikodit

Skagenin dyynit. Tällä kertaa matka vie Jan Fogin Skageniin. Hän on mukana uudessa hankkeessa, joka rakentaa moderneja laatutaloja kauniiseen maisemaan dyyneille. Kiinteistönvälittäjä Pernille Sams taas esittelee maalaiselämästä haaveilevalle suurperheelle kiinteistön, jossa on yhdeksän hehtaaria puuhamaata. Sijainti on loistava, mutta talo vaatii paljon nykyaikaistamista. Tekeekö perhe päätöksen ajoissa? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

12:30 Saaristoruokaa

Oolannin omenamehua. Kausi 2, 4/10. Ahvenanmaa on kuuluisa omenatarhoistaan. Ja missä kasvatetaan omenaa, siellä tehdään mehua. Harri käy ensin lounastamassa Maarianhaminan perinteikkäässä pursiseuran ravintolassa ja suuntaa tämän älkeen tutustumaan ahvenanmaalaiseen omenatarhaan. Tilalta mukaan saatua omenamehua käytetään saaristokeittiiössä, jossa valmistuu myös maukasta karitsaa.

13:00 Suomen kaunein piha

Osa 7. Oma piha kaupungissa.. Miten vanhasta kaivonpaikasta syntyy italialainen piazza? Hanna, Tommi ja Kati tutustuvat kolmeen pientalopihaan, joita yhdistää innovatiivinen tilasuunnittelu ja kekseliäs kasvuston käyttö haastavilla tonteilla.

14:00 Brad stailaa

Paineita ja pettymyksiä. Odotettu miestenvaatekuvaus arvovaltaiseen Details-lehteen ei suju niin jouhevasti kuin Brad toivoisi. Brad on innoissaan uudesta toimistostaan, mutta hupeneva pääoma huolettaa häntä. Samaan aikaan kotirintamalla on yhtä sun toista huolenaihetta, sekä L.A:ssa että Kanadassa.

15:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Unohdetut otokset. On aika taas sukeltaa Beverly Hillsin upeiden ja menestyvien naisten arkeen. Kooste aiempien jaksojen ennennäkemättömästä materiaalista.

16:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Alastomia enkeleitä. Beverly Hillsin rohkeat ja röyhkeät ovat täällä taas, kun 3. tuotantokausi alkaa. Pääosissa on seitsemän kaunotarta ja mukana myös uusia tuttavuuksia. Lisa esittelee uuden luksustalonsa ylellistä vaate- ja kylpyhuoneosastoaan myöten. Taylorilla on uusi elämänvaihe edessään, ja Kimin ja Kylen välejä hiertää, vaikka sisarukset ovatkin tehneet sovinnon. Kun Lisa pitää suuren luokan juhlat ravintolassaan Villa Blancassa, vain yksi on joukosta poissa. Adrienne ei ole saanut edes kutsua ja loukkaantuu verisesti. Amerikkalainen realitysarja.

17:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Miesten korkkarijuoksu. Mitä antaa lahjaksi neljävuotiaalle, jolla on jo kaikkea? Kylen hurmaava tytär Portia pitää syntymäpäiväjuhlat. Karnevaaliteema vaatii rekvisiitaksi puolikkaan eläintarhan. Adrienne kilahtaa huomattuaan, että Lisa on lähtenyt juhlista ennen hänen tuloaan. Taylor pyytää Kylen ja Adriennen miehiä osallistumaan hyväntekeväisyyskävelyyn ¿ naisten korkkareilla. Paulin ja Mauricion on vain ensin löydettävät sopivat jalkineet, ja testattavaa riittää. Pitkän malliuran tehnyt Yolanda auttaa 17-vuotiasta tytärtään Gigiä mallintöissä. Amerkkkalainen realitysarja.

18:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Musiikkia Malibussa. Yolanda pitää päivälliskutsut muille täydellisille naisille ja miehensä ystäville uudessa upeassa Malibun kodissaan. Naiset tunnistavat Yolandan hovimestarin ja epäilevät häntä stalkkaajaksi. Taylor ei pidä Yolandan ja hänen menestyneen musiikkituottajamiehensä Davidin tavasta järjestää kutsuilla ohjelmaa, ja hän esittää mielipiteensä kuuluvasti. Lisa ja Adrienne jatkavat kärhämäänsä kutsuilla ja sopivat tapaavansa myöhemmin kahden kesken. Kimiä jännittää Kimberlyn koulutanssiaiset enemmän kuin tytärtä itseään. Amerikkalainen realitysarja.

19:00 Fitnesspäiväkirjat

#ruoka. Kausi 1, 6/10. Tässä jaksossa puhutaan ruoasta ja syödään sitä. Eevi ja Dan nauttivat lomaherkuista Meksikon ja Kalifornian auringossa. Venla ja Markku käyvät markettiostoksilla ja Jere kokkaa Nannalle iltamunakkaan. Mari innostuu lahjaksi saamastaan munanvalkuaisen erottelijasta ja yllättää Jonten pippuripihvillä.

20:00 Kaappaus keittiössä

Meri-Rastila. Kausi 3, 5/10. Eineksiä ja puolivalmisteita. Johannan perhe syö pääasiassa eineksiä ja puolivalmisteita koska sairaseläkkeellä olevan äidin energiat eivät riitä ruuanvalmistukseen. Kari Aihinen haastaa Johannan miettimään ruuan tuomaa hyvinvointia ja säännöllisen ruokailun merkitystä koko perheen jaksamiselle.

21:00 Mallikoulu

Mallikoulun viimeiset kolme oppilasta näyttävät taitonsa Lontoon muotiviikoilla. Dramaattisten päivien jälkeen selviää ketkä kaksi tyttöä ovat mukana Mallikoulun finaalissa.

22:00 Kosto

Julkisuus. Emilyn jymypaljastus nostattaa mediamyrskyn, ja hänen kostojensa kohteet yhdistävät voimiaan tuhotakseen hänet. Etunenässä on tietysti Victoria, joka saa Nolaniin pettyneeltä Louiselta todisteet Emilyn rikoksista. Tämä saa Emilyn raivostumaan Nolanille, ja hän varautuu Victorian iskuun antamalla rehellisen tv-haastattelun, jonka jälkeen uusi elämä Amandana voi alkaa. Takaumissa palataan kostoretken dramaattisimpiin hetkiin. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi.

23:00 Mira ja miljoonakodit

Mira kutsutaan Viroon tekemään hinta-arviota 1800-luvun alkupuolella rakennetusta kartanosta. Vaikka Mira näkee jatkuvasti toinen toistaan upeampia miljoona-asuntoja, saa ainutlaatuinen kartano hänetkin haukkomaan henkeään ihastuksesta. Marcus pääsee täysillä kiinni työntouhuun ja tekee kaikkensa todistaakseen Miralle oman osaamisensa.

00:00 Tähdet kertovat

Sukuvika. Tänään ääneen pääsevät Emmy-palkitun Sukuvika-sarjan tekijä Mitchell Hurwitz ja näyttelijät. Urastaan ja roolihahmoistaan kertovat mm. Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett ja Alia Shawkat. Lisäksi näemme näyttelijöiden lempikohtauksia sarjasta, jossa myös James Lipton on näytellyt. Legendaarisessa Inside the Actors Studio -ohjelmassa James Lipton saa näyttelijät avautumaan muistoistaan uransa ja elämänsä varrelta.

00:50 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Lapin kullan kimallus
TV1

sunnuntai 24.05 15:55

Elokuva: Kapteeni Koukku
TV Viisi

sunnuntai 24.05 18:00

Elokuva: Once Upon a Time in Mexico
TV Viisi

maanantai 25.05 02:40

Vain laulajapoikia
TV1

maanantai 25.05 13:10

Elokuva: Anger Management
TV Viisi

maanantai 25.05 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki