Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Loppupäivä
torstai 18.9.2014

06:00 Aamun AVAus

08:30 Ostoskanava Tvins.com

09:30 Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat

Modernia kreikkalaista. Aluksi Jamie tekee kuohkeaa kookos-sitruunariisiä, vihreällä teellä maustettua lohta ja japanilaisella misolla maustettua kastiketta. Toisena vartin ateriana on moderni versio kreikkalaisesta salaatista feta-pinaattitäytteisten filo-taikinnyyttien kera.

10:00 Suurin pudottaja

Joukkueet uusiksi. Kilpailu saa yllättävän käänteen, kun joukkueet sekoitetaan uusiksi ja osa kilpailijoista saa uuden valmentajan. Tunteet nousevat pintaan, sillä moni pudottajista ei suhtaudu muutoksiin kovin suurella innolla. Haasteessa arvaillaan lempiruokien kaloripitoisuuksia. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

11:00 Ostoskanava Guthy Renker

12:00 Beverly Hillsin panttilainaamo

Haluaisin ostaa saaren. Näyttelijä Kim Kopf kutsuu Yossin ja Coryn hulppeaan huvilaansa myydäkseen Yossille yhden kymmenistä luksusautoistaan. Kauppoja päästään hieromaan heti, kun myyjä muistaa, mihin kartanon autotalleista Aston Martin on pysäköity. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.

12:30 Makuja & Elämää

Makuja ja elämää.

12:50 Lääkärit

Sukupuoli on liukuva käsite. Keskustelua sukupuolirooleista ja kiusaamisesta sikiää, kun studiolla vierailevat Lori ja Matt Duron, joiden poika pukeutuu mieluummin mekkoon kuin jalkapallovermeisiin. Vanhemmat kertovat, miten oppivat ymmärtämään poikaansa ympäristön paheksunnasta huolimatta, ja lääkärit pohtivat sukupuolen moninaisuutta. Koko elämänsä ylipainon kanssa kamppaillut Jon Calvos on puolestaan noussut Youtube-sankariksi karistettuaan reilusti kiloja. Missä piilee onnistumisen salaisuus? Lisäksi kuullaan kolme yllättävää seikkaa, jotka vauhdittavat ikääntymistä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.

13:40 Sadan tonnin talot

Janen ja Andyn talo. Jane ja Andy ovat myyneet talonsa ja muuttaneet ekokylään, jonne on tarkoitus rakentaa puurunkoinen olkipaalitalo. Rakennustarvikkeet saadaan lähiympäristöstä tai ovat kierrätystavaraa. Pariskunta asuu asuntovaunussa ja viljelee palstaansa, mutta aherrus on kovaa ja rakentaminen etenee tuskallisen hitaasti. Brittiläinen asiaohjelma.

14:40 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Aikuisten leikkihuone. Yolanda järjestää ensimmäiset päivälliskutsut sitten sairastumisensa, ja hän panostaa täysillä niin koristeluun, tarjoiluun kuin ohjelmaankin. Joycella on jo etukäteen pahat aavistukset Brandista, joka humalassa jatkaakin Joycen loukkaamista. Kim lähettää Kingsleyn koirakouluun opettelemaan parempia tapoja. Brandi taas järjestää etsintäpartion löytääkseen asuntomurron yhteydessä kadonneen koiransa. Carlton pitää aikuisten leluista, ja hän suunnittelee kotiinsa lukittavan leikkihuoneen itselleen ja miehelleen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

15:40 Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat

Yrttipihvit ja kanasalaatti. Jamie valmistaa yrttikastikkeessa kieriteltyjä pihvejä, jotka tarjoillaan ratatouillen ja sahramiriisin kera. Toisena ruokalajina tehdään kalifornialaisvaikutteista, ruokaisaa ja hedelmäistä kanasalaattia.

16:10 Makuja & Elämää

Makuja ja elämää.

16:30 Suurin pudottaja

Seitsemäs punnitus. Vauhdikkaassa vesiliukumäkihaasteessa kilpailijoille on tarjolla erilaisia palkintoja. Sitten on jälleen aika suunnata punnitukseen selvittämään, kuka on keventynyt eniten ja ketä uhkaa kotiinlähtö. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

17:30 Salatut elämät

Osa 2673. Heidin sänky on Kurjen pesä.

18:00 Trinny & Susannah Skandinaviassa

Liikaa ihoa. Roskildesta Trinny ja Susannah löytävät Astridin, joka on häveliäs mormoni, mutta jolla on myös Touretten syndrooma, eikä hän voi käyttää hankalia vaatteita. Trinny haluaa haasteita, joten hän keskittyy Astridiin. Vaatekaupasta löytyy rehevä Maria, jonka pulppuileva persoona jättää harmaat vaatteet varjoonsa. Susannah tapaa Anitan, joka on laihtunut 30 kiloa, eikä hän osaa etsiä pukevia vaatteita, vaan hän käyttää mustia, löysiä vaatteita. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

19:00 Pientä pintaremonttia

Asunto ajan tasalle. Tanjan asunnossa on perusasiat kunnossa, mutta tietyt tilat ovat jääneet jo ajasta jälkeen. Turkuun matkaavat Lasse, Maarit ja Tea-Mariia ottamaan tilanteen suunnitelmineen haltuun.

20:00 Suomen kaunein koti

Jakso 2. Itselle tehdyt unelmat.. Kenellä on Suomen kaunein koti? Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen toteutuneeseen unelmaan, jotka niiden asukkaat ovat itse suunnitelleet ja rakentaneet lattiasta kattoon. Ensimmäinen edustaa suomalaista perinnerakentamista käsinveistettyine hirsineen, toisen sisustus viettelee viimeistelyllään ja kolmannessa hyödynnetään kekseliäitä tilaratkaisuja.

21:00 Iholla

Jakso 12. Närhen munat. Yrjänä valmistelee moottoripyörä reissuaan Kemppaisen kanssa, Jukka miettii oikeaa hetkeä uranvaihdokselle ja Patrick ilmoittaa lähtevänsä kaikkien epäilyistä huolimatta pyöräillen Mikkeliin.

21:30 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Sukurakkautta. Carlton ei ole kuten kuka tahansa miniä vaan ottaa miehensä lisäksi anopin mukaan makutuomariksi alusvaateostoksille. Hän myös rakennuttaa aikuisten leikkihuoneen valmiiksi. Megafinnien ilmaantuminen Yolandan leukaan uhkaa pilata hänen ja Davidin vuosipäivän juhlinnan Nobun terassilla. Liian laihat malliystävät tuottavat päänvaivaa Kylen muotinäytöksen sovituksessa. Koko 34 onkin jo plussakoko Beverly Hilsissä. Lisa haluaisi paimentaa Brandia, mutta illallisella tilanne kuitenkin ryöstäytyy käsistä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

22:30 Voguen Fashion Fund

Suunnitteluhaaste. Kilpailijoille annetaan tehtäväksi suunnitella jotain toiminnallista ja sporttista Uniqlo-merkille. Samaan aikaan tuomarit käyvät tutustumassa kilpailijoiden studioihin ja mallistoihin, minkä lisäksi edessä on Voguen kuvaukset juttuun, jossa heitä esitellään.

23:30 Iholla

Jakso 12. Närhen munat. Yrjänä valmistelee moottoripyörä reissuaan Kemppaisen kanssa, Jukka miettii oikeaa hetkeä uranvaihdokselle ja Patrick ilmoittaa lähtevänsä kaikkien epäilyistä huolimatta pyöräillen Mikkeliin.

00:00 AVA Dokumentti: Yves Saint Laurent: Hullu rakkaus

Koskettavassa ja visuaalisesti kauniissa dokumentissa Pierre Bergé kertoo elinikäisen puolisonsa, maailmanmaineeseen nousseen Yves Saint Laurentin elämästä. Muotisuunnittelija nousi 21-vuotiaana Christian Diorin seuraajaksi ja perusti sittemmin Bergén kanssa oman muotitalonsa. Menestystarinaan kätkeytyy suuria surujakin, mutta kaikkea kannatteli valtava rakkaus ja intohimo taiteeseen.

01:55 Yön AVA

Tulevia TV-elokuvia

Miehen tie
TV1

torstai 18.09 13:30

Elokuva: American Pie 2
TV Viisi

torstai 18.09 21:00

Elokuva: Alcatraz - kohtaloni
Kutonen

torstai 18.09 22:00

Villin Pohjolan kulta
TV1

perjantai 19.09 13:30

Kino: Fisher King
YleTeema

perjantai 19.09 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki