Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Koko päivä
sunnuntai 25.11.2012

06:00 Aamun AVAus

Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!

07:55 Ostoskanava

Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

08:55 Rachael Ray Show

Etelävaltioiden parhaat antimet. Paula Deen valmistaa herkullisia ruokia ja esittelee yhdeksänviikkoisen tyttärenpoikansa. Musiikkivieraana Amos Lee. Emmy-voittaja Rachael Rayn talkshow, jossa ajankohtaiset puheenaiheet, julkkisvieraat ja konstailematon kokkailu vuorottelevat viihdyttävällä tavalla.

09:45 Rachael Ray Show

Hurjaa menoa keittiössä. Rachaelilla on juontajaparina hyvä ystävänsä TV-kokki Guy Fieri, joka on kova pelleilemään. Haastateltavana heillä on Joy Behar. Amerikkalainen lifestyle-ohjelma.

10:35 Jamie Oliverin Amerikan herkut

Arizona. Tällä kertaa Jamie tutustuu intiaaniperinteisiin Arizonassa. Hän oppii, kuinka tuhkaa voidaan hyödyntää ruuanlaitossa. Jamie valmistaa herkullisia tortilloja sinisestä maissista sekä opettaa paikallisille lapsille yrttien istuttamista ja kokkaamista. Hän osallistuu jänisten metsästämiseen ja valmistaa teurastamastaan lampaasta grilliherkkuja. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin.

11:30 Grand Designs - unelma-asunnot

Tekohengitystä talovanhukselle. Kevin matkaa Lounais-Englannin Gloucesteriin seuraamaan Jeremy ja Louise Brownin mittavaa urakkaa 400-vuotiaan maalaistalovanhuksen parissa. Pariskunta haluaa päivittää huonokuntoisen mutta tunnelmallisen kivitalon uudelle vuosituhannelle, vaikka lahonneet tukirakenteet ovat vaikeasti korjattavissa ja seinät voivat murentua hetkellä minä hyvänsä. Projekti nielee pöyristyttävän määrän pätäkkää, eikä loppua ole näkyvissä... Kevin McCloudin juontama realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

12:30 Viimeinen sauma

Konkarin koetinkivi. Nicole Miller on tehnyt muotialan huipulla uraa jo vuosikymmeniä, ja hänet tunnetaankin upeista cocktail-mekoista, iltapuvuista ja hääpuvuista. Hänellä on kuitenkin myös nuorekas arkivaatteiden mallisto, josta kuitenkaan kukaan ei tunnu tietävän. Joe Zeen avulla markkinointikanavaksi otetaan New Yorkin muotiviikoilla toimittajien sijaan muotibloggaajat ja julkkikset. Lisääkö konsti vapaa-ajan malliston myyntiä? Amerikkalainen muotireality, jossa Elle-lehden Joe Zee auttaa umpikujaan joutuneita muotisuunnittelijoita.

13:25 NRJ Fashion Night

Radio NRJ järjesti näyttävän NRJ Fashion Night -gaalan, jossa muotia esiteltiin The 69 Eyesin, Don Johnson Big Bandin sekä The Rasmuksen musiikin värittämänä. Muotibrändeihin keskittyneen näytöksen lisäksi seurattiin upeaa NRJ Fashion Awards 2012 -finaalinäytöstä, jossa suunnittelukilpailun voittajat myös palkittiin. Juontajina NRJ:n Aamupojat Anssi ja Renne sekä Elina Otsala.

14:13 Valtapeliä - presidenttiperheen tarina

AVAlla alkaa 28.11. uusi draamasarja Yhdysvaltain entisen presidenttiperheen elämästä. Sigourney Weaver ja muut sarjan näyttelijät kertovat roolihahmoistaan ja sarjan taustoista.

14:25 Grand Designs - unelma-asunnot

Suomalainen ekohirsitalo. Huonekaluja työkseen valmistava John Cadney perheineen aikoo rakentaa Kentiin hulppean hirsitalon suomalaisesta puusta, Ekovilla-eristeestä ja kolminkertaisista ikkunoista. Juontaja Kevin McCloud matkaa Suomeen tutkimaan, mikä tekee pohjoismaisesta puulaadusta niin hyvää ja kuinka Johnin valitsema 53 000 punnan talopaketti kootaan kuljetusvalmiiksi. Sitten vain rakentamaan! Kevin McCloudin juontama realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

15:25 Asustemuodin huipulle

Colen Kokoelma. Tässä jaksossa kilpailijat loihtivat asustekokoelman tunnetulle muotisuunnittelijalle ja kilpailun tuomarille Kenneth Colelle. Voittajat asusteet otetaan myyntiin Colen liikkeisiin. Mustiin asuihin yhdistettävien asusteiden värit on valittava huolella, mitä kaikki eivät tule ajatelleeksi.

16:15 NYC:n täydelliset naiset

Pikkutuhmat pippalot. Sonja järjestää pikkutuhmat burleskibileet talousvaikeuksistaan huolimatta. Simon haluaa setviä välinsä Jillin kanssa, mutta hyväksyykö Jill sovintoehdotuksen? Jill menee tapaamaan tytärtään, joka on muuttanut Bronxvilleen opiskelemaan, muttei lainkaan ilahdu tytön suunnitelmista ja kurssivalinnoista. Myös LuAnn ja Ramona tutustuvat tyttäriinsä yhteisen ajan merkeissä. Kelly ja LuAnn heittäytyvät syvällisiksi puhuessaan miehistä ja rakkaudesta. Kuulemme myös kreivitär LuAnnin uusimman hitin. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.

17:10 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Jälleennäkeminen, osa 1/2. Kahdesta muistelujaksosta ensimmäisessä palataan kauden tapahtumiin juontaja Andy Cohenin johdolla. Naiset vastailevat katsojien lähettämiin, hieman hävyttömiinkin kysymyksiin ja puivat Las Vegasissa alkunsa saanutta kiistaa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.

18:05 Maajussille morsian

Jakso 9. Viimeisetkin kumppaniehdokkaat saavat kutsun treffeille. Maatilaviikko on jo pitkällä, ja tunteet ovat vähitellen selkiytyneet. Yhdellä treffiparilla ajatukset ovat samansuuntaisia, toisella lempi leiskahtaa jo suutelun asteelle. Pientä mustasukkaisuuttakin on aistittavissa. Osalle on kuitenkin käynyt täysin selväksi, että kaveruutta suurempaa ei ole horisontissa. Mitä ihmettä Pekan tilalla pohditaan?

19:00 Smash

Ensi-ilta. Marilyn-musikaali on valmiina ensi-iltaan, mitä nyt esityksen loppu pitää laittaa uusiksi ja filmitähti on poissa pelistä. Pääosaan nousee Ivy tai Karen, mutta kumpi? Päätös on tehtävä nopeasti, ja valinta ei miellytä kaikkia. Kaiken lisäksi uudella Marilynillä on alle vuorokausi aikaa opetella roolinsa. Kaikki ovat paniikissa, etenkin uutta laulua kiireessä tekevät Tom ja Julia, ja Eileenilla ovat niskassaan niin sijoittajat, kriitikot kuin ex-mieskin. Kauden päätösjakso. Amerikkalainen musikaalidraama.

19:55 50 parasta ravintolaa

Ravintola OLO, Helsinki. Ravintola-alan ammattilaiset ovat jälleen äänestäneet Suomen 50 parasta ravintolaa. Sarjassa esitellään jokainen näistä menestyneistä ravintoloista ja tutustutaan niihin asioihin, jotka ovat tehneet ravintolasta hyvän ja kiinnostavan. Ravintolat esittelee Hanna Sumari. Tuotanto Soma Projects.

20:00 Miljonäärit työttöminä

Kortiston konkarit. Neljän brittijulkkiksen yksin työttömänä vietetyt päivät vaihtuvat uuteen näkökulmaan, kun osallistujat viedään muutamaksi päiväksi asumaan pitkäaikaistyöttömien luo. Muuttavatko ex-vangin, suurperheen, yksinhuoltajaäidin ja entisen hyvätuloisen perheen kokemukset nelikon ajattelumaailmaa työttömyydestä ja siihen johtaneista syistä? BBC:n kaksiosainen dokumentti, osa 2/2.

21:10 Kallista kipua

Kimppakämppä. Kimppakämppä. Naapuritalossa kuvattava tosi-tv-ohjelma pakottaa Jillin muuttamaan tilapäisesti Hankin luo ja tarjoaa lääkäreille töitä, kun eräs talon asukkaista sairastuu. Marisan verikoetulokset yllättävät, ja hänen on yhä vaikeampi salata raskauttaan Borikselta. HankMediin osakkaaksi pyydetty Emily ehdottaa HankMedin laajentamista ketjuksi ja myös Evanilla on omat suunnitelmansa. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina.

22:00 Muodon vuoksi

Lopun alkua. Sean ja Christian aloittavat pariterapian selättääkseen pitkään pinnan alla kyteneet kaunat. Esille nousee yllättäviäkin asioita. Myös Liz ja Matt päätyvät terapeutin sohvalle tilittämään tuntojaan. Amerikkalainen draamasarja plastiikkakirurgiaklinikan arjesta, 6. kausi.

22:50 Chisu - Sen näkee silmistä

Jakso 2/3. Artistina paikkansa ottanut Chisu vie meidät mukanaan studioon, jossa hän tuottaa levyään Vapaa ja yksin. Näemme eturivin paikalta miten Chisu lähtee vuoden 2009 Emmoista mukanaan sylillinen patsaita. Tämän jälkeen nousemme bussiin yhdessä Chisun sekä bändin kanssa ja lähdemme kiertämään Suomea, joka alkaa vasta nyt tajuta mitä Chisulla on heille tarjota. Pian kaikki haluavat hänestä osuutensa.

23:20 AVA Dokumentti: Valentino - muodin kuninkaallinen

Matt Tyrnauerin ohjaamassa dokumenttielokuvassa sukelletaan Italian kuuluisimman muotisuunnittelijan glamourintäytteiseen elämään. Dokumentissa nähdään Valentino Garavanin ja tämän pitkäaikaisen partnerin Giancarlo Giammettin hektistä arkea kahden vuoden ajalta. Ainutlaatuisessa ohjelmassa muistellaan Valentinon 45-vuotisen uran kohokohtia sekä nähdään lähietäisyydeltä, kuinka muotiluomus päätyy pelkästä hahmotelmasta paperilla aina catwalkille asti.

01:05 Yön AVA

Yön interaktiivinen ikkuna!

Tulevia TV-elokuvia

Avoveteen
TV1

keskiviikko 10.02 13:20

Kino: Humiseva harju
YleTeema

keskiviikko 10.02 21:45

Elokuva: Hellboy
Kutonen

keskiviikko 10.02 22:00

Jumalan myrsky
TV1

torstai 11.02 13:20

Elokuva: Alcatraz - kohtaloni
Kutonen

torstai 11.02 22:00

Sulje Lisää/poista suosikki