Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Koko päivä
torstai 23.8.2012

06:00 Aamun AVAus

Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!

08:00 Voittosoitto

Teetkö sinä seuraavan Voittosoiton? Lukuisia pelejä ja monia voittajia päivittäin. Mahdollisuus voittaa rahapalkintoja jokaisesta lähetyksestä.

09:00 Ostoskanava

Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

10:00 Namaste jooga

Joogaa jokaiseen kotiin Kate Potterin johdolla. Liikesarjat ja hengitys ovat tie parempaan mielen ja kehon hallintaan.

10:30 Rachael Ray Show

Purilaistaisto. Ohjelmassa käydään "Parhaiden purilaisten taisto" ja kokataan muitakin hampurilaisia. Lisäksi puhutaan ihonhoidosta ja matkailusta talvella sekä rintasyövästä. Amerikkalainen lifestyle-ohjelma.

11:20 Market Kitchen

Vesi kielellä. Sophie Michell valmistaa annoksen halloum-juustosta. Katukeittiössä puolestaan kokataan kananmaksaa ja tagliatelleä. Nathan Outlaw loihtii raparperia vanilijakastikkeella. Annos saa veden kielelle. Mukana myös Lucy Siegle. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa kokataan ja keskustellaan ruuasta.

12:10 Tyylin oppitunnit

Pieni talo preerialla. Kaikilla ei ole loma-asuntoa, mutta jos kaupunkielämä rasittaa, voi paeta maalle minimökkiin. Ihastuttavat pikkumökit eivät ylpeile mukavuuksilla, mutta tunnelma on kohdallaan. Tällä kertaa esitellään muun muassa telttakattoisia preeriamajoja ja siirrettäviä pikkumökkejä. Ranskalaissarjassa opitaan uutta muodista, sisustuksesta ja tyylin perusteista.

12:30 Watcha

Paluu juurille. Hyvästi dieettiruoat, sillä rasva, tuo isoäitien keittiöiden suosikki, on tehnyt Ranskassa paluun. Piipahdamme lihakaupassa, juustokaupassa ja bistrossa kyselemässä, mikä rasvasta tekee niin mahtavan. Jaksossa tavataan myös sittemmin menehtynyt François Lesage, vaatteiden kirjailun ykkösnimi maailmassa. Lesage on tehnyt yhteistyötä YSL:n, Chanelin ja muiden huippumuotitalojen kanssa. Lisäksi tutustutaan Pariisin, Milanon ja Venetsian luksussviitteihin sekä pintansa pitävään muoti-ilmiöön: pääkallokuvioon. Julkkisten cooliustaistossa mittelevät Kate Mossin exät: näyttelijä Johnny Depp ja rokkarirenttu Pete Doherty. Ranskalainen makasiiniohjelma vie trendien ja ylellisten asioiden maailmaan.

13:10 Muodinluojat

DKNY. Vuonna 1987 muodin edelläkävijä Donna Karan lanseerasi nuorekkaan DKNY-malliston, joka tarjosi huokeampia muotiluomuksia itsevarmoille naisille. Karanin kotikaupunki New York on DKNY:n tyylin ydin, ja mallisto koostuukin rennoista ja yhdisteltävistä perusvaatekappaleista, jotka sopivat kaupunkilaisten vaatekaappiin. Mallisto laajeni pian miesten- ja lastenvaatteilla. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa esitellään kuuluisien muotitalojen ja vaatesuunnittelijoiden tarinoita alusta alkaen ja kerrataan, kuinka muodinluojien tyyli on kehittynyt vuosien varrella.

14:00 Annan ja Kristinan tyylivinkit

Upeana kaupungille. Lorraine on eronnut ja juhlii 50-vuotispäiviään New Yorkissa. Asun arvostelee suunnittelija David Dixon. Testissä ovat MBT-jalkineet, ja opimme, miten päivämeikki muuntuu iltameikiksi. Kanadalainen tyyliohjelma.

14:25 Kodinlavastajat

Rakennustyömaan keskellä. Pian valmistuva 13 huoneiston rivitalo kaipaa tukea myyntiin. Bridget ja Maureen stailaavat 67 neliön asunnon esittelyä varten. Työskentely minimaalisissa tiloissa keskellä sotkuista rakennustyömaata käy parivaljakon hermoille, eikä stressiä helpota, kun paikalle pelmahtaa joukko kiinteistönvälittäjiä. Kanadalaisessa realitysarjassa Dekoran stailaajat loihtivat myyntiin tulevista asunnoista mitä houkuttelevimpia kokonaisuuksia.

14:50 Lasten kanssa maailmalla

Florida. Drew'n perheen vuoden pituinen reissu päättyy aurinkoiseen Floridaan. Ensin nautitaan rantaelämästä Destinissä ja bongataan alligaattoreita Wakulla Springsissä. Sitten on vuorossa käynti hulppeassa Disney Worldissa. Lopuksi vieraillaan majakassa ja moottoriradalla Daytona Beachillä. Brittiläinen matkailuohjelma Anja ja Wilco Drew'n matkasta maailmalle kolmen alle kaksivuotiaan lapsen kanssa ja lasten ehdoilla. - Sarja päättyy.

15:25 Lastensairaala

Piste kivuille. Kymmenkuinen Dolly-vauva on kärsinyt kivuliaista vatsakouristuksista ja oksentelusta, jotka johtuvat palleatyrästä. Tytön mahalaukku on työntynyt rintaontelon puolelle, ja ongelma vaatii leikkaushoitoa. Ensiavussa tavataan 11-vuotias Alex, joka on kaatunut ja lyönyt huulensa pöydänkulmaan. Yksivuotiaalla Scottilla on hengitysvaikeuksia. Yhdeksänvuotiaalla Callumilla epäillään rannemurtumaa. Koskettavassa brittiläisessä realitysarjassa seurataan lastensairaalan henkilökunnan ja potilaiden arkea suurine ja pienine toimenpiteineen, leikkauksineen ja kuntoutuksineen.

15:55 Lääkärit

Asiat, joita et haluaisi tietää . Mitkä ovat asioita, joita emme halua tietää, vaikka syytä olisi? Lääkärien aiheina ovat tällä kertaa lentokoneiden likaisuus ja tartuntariskit, vesirokkokutsut, hilseen vaarattomat ja huolestuttavat syyt, kynnet sairauksien varoitusmerkkeinä, naiset ja oman alapään tuntemus sekä ulosteensiirto sitkeän ripulin hoitomenetelmänä.

16:40 Rachael Ray Show

Lääketieteen ihmeitä. Tänään tutustutaan lääketieteen ihmeisiin, jotka parhaimmillaan ovat olleet voimaannuttuvia kokemuksia. Tapaamme siamilaiset kaksoset, jättikasvua sairastavan nuoren naisen ja lemmikkejä jalkaproteeseineen. Lopuksi herkutellaan putkipastakanalla. Amerikkalainen Emmy-palkittu lifestyle-ohjelma.

17:30 Eastenders

Perjantai 13. päivä. On perjantai 13. päivä, ja Heather tuskailee huonoa onneaan, sillä kaikki tuntuu menevän pieleen. Denise kuulee Lucasin olevan aikeissa muuttaa naapurustoon ja päättää estää sen keinolla millä hyvänsä. Pakkomielteinen May haikailee Summerin perään. Potkut saanut Bradley yrittää keksiä, mitä tekisi seuraavaksi. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.

18:05 Pihasta paratiisiksi

Urbaani minipuutarha. Joen ja Vinnyn pieni ja kolkko citypiha kaipaa piristystä. Jamie käy hakemassa inspiraatiosta New Yorkista vanhalle rautatiesillalle rakennetusta puutarhasta ja luo sen jälkeen Joelle ja Vinnylle hurmaavan minipuutarhan, joka yhdistelee teollista tunnelmaa pehmeisiin istutuksiin. Lämpöä ja tunnelmaa luovat tulisija ja kauniit taideteokset. Saadaanpa pienelle pihalle mahtumaan valkokangaskin korttelin yhteisiä leffailtoja varten. Amerikkalaisessa realitysarjassa tunnettu maisema-arkkitehti Jamie Durie tiimeineen loihtii tylsistä, kuihtuneista ja tavallisista pihoista näyttäviä puutarhoja runsaine istutuksineen, yksilöllisine koristeineen ja viihtyisine oleilutiloineen.

18:35 Gwyneth Espanjassa

Perinteistä paellaa. Gwyneth leijuu pilvissä, kun määränpäänä häämöttää paellastaan tunnettu Valencia. Saammekin tutustua riisin viljelyyn ja perinteisen paellan valmistukseen L'albuferan kaupungissa. Kokki Manuelo Baixauli valmistaa merenelävillä hyöstettyä paellaa avotulella. Sillä välin Mark ja Claudia tutustuvat nähtävyyksiin ja arkkitehtuurin ihmeisiin. Jakson lopussa piipahdamme Madridissa. Hyväntuulinen ja herkullinen realitysarja kuljettaa katsojat makumatkalle halki Espanjan näyttelijä Gwyneth Paltrow'n sekä huippukokki Mario Batalin johdolla. Matkassa mukana nähdään myös espanjalaisnäyttelijä Claudia Bassols ja New York Timesin ruokakriitikko Mark Bittman.

19:30 Valtatie 13

Valtatie 13 on AVAn katsojien kanssa yhdessä käsikirjoitettu lyhytelokuva, joka seuraa kahden siskoksen Marin ja Johkin matkaa iskelmäprinssin keikalle. Iskelmäprinssiin ihastunut Johki on matkassa rakkautta etsimässä, mutta isosisko Mari kantaa mukanaan salaisuutta. Seikkailujen ja yllättävien kohtaamisten värittämästä matkasta tulee tärkeä niin sisarussuhteen kuin molempien henkiöidenkin kannalta. Ohjaaja: Dome Karukoski, Suomi 2012. Pääosissa: Lotta Lindroos, Marjut Maristo.

20:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Kukkuloiden kimallus. UUSI SARJA ALKAA! Suosittu realitysarja seuraa nyt Beverly Hillsin täydellisiä naisia. Pääosassa nähdään kuusi loisteliasta elämää viettävää leidiä: Frasier-näyttelijä Kelsey Grammerin vaimo ja entinen Playboy-malli Camille Grammer, taskukokoisia koiriaan rakastava ravintoloitsija Lisa Vanderpump, konsultointialan yrittäjä Taylor Armstrong, entiset lapsinäyttelijät ja Paris Hiltonin tädit Kim ja Kyle Richards sekä bisnesnainen ja perijätär Adrienne Maloof. Kauden aikana luvassa on niin luksuselämää ja seurapiirisäihkettä kuin kissatappeluita ja rakoilevia avioliittojakin. Avausjaksossa tutustutaan naisten perheisiin ja esitellään prameat tilukset. Kenellä on suurin uima-allas? Kuka on palkannut jälkikasvulleen peräti neljä lastenhoitajaa?

20:50 Muotiviikoilla: Syksy-Talvi 12/13

Louis Vuitton. Louis Vuittonin näytöksessä tehdään aikamatka 1800-luvulle, romanttisen junamatkailun aikakauteen. Pääsuunnittelija Marc Jacobs on luonut malliston, jossa käytännölliset ja jämerät laukut on yhdistetty koristeellisiin takkeihin.

AVA Elokuva: Notting Hill

Lue arvio

21:00 AVA Elokuva: Notting Hill

Notting Hill. Notting Hill. Notting Hillin boheemiin miljööseen sijoittuva komedia komeasta kirjakauppiaasta ja Hollywood-tähdestä, jotka ihastuvat satunnaisella ensitapaamisella, mutta joiden onnea varjostavat kannoilla kärkkyvät paparazzit. Ohjaaja: Roger Michell, USA 1999. Pääosissa: Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe, Rhys Ifans, James Dreyfus, Dylan Moran. Laajakangas.

23:15 Leipomounelmia

Pariterapiaa. Lori ja Heather nahistelevat tuon tuosta, mikä vaikuttaa myös alaisten mielialaan. Heatherin äiti ehdottaa riitapukareille pariterapiaa, ja naiset joutuvat tekemään hermoja kiristäviä harjoituksia. He joutuvat esimerkiksi kokeilemaan toistensa töitä - ja riitahan siitä seuraa Dokumentaarinen kanadalaissarja leivospuotiketjua pyörittävien Heatherin ja Lorin värikkäästä arjesta vaativan työn ja vielä vaativamman yksityiselämän puristuksessa.

23:45 Pihasta paratiisiksi

Urbaani minipuutarha. Joen ja Vinnyn pieni ja kolkko citypiha kaipaa piristystä. Jamie käy hakemassa inspiraatiosta New Yorkista vanhalle rautatiesillalle rakennetusta puutarhasta ja luo sen jälkeen Joelle ja Vinnylle hurmaavan minipuutarhan, joka yhdistelee teollista tunnelmaa pehmeisiin istutuksiin. Lämpöä ja tunnelmaa luovat tulisija ja kauniit taideteokset. Saadaanpa pienelle pihalle mahtumaan valkokangaskin korttelin yhteisiä leffailtoja varten. Amerikkalaisessa realitysarjassa tunnettu maisema-arkkitehti Jamie Durie tiimeineen loihtii tylsistä, kuihtuneista ja tavallisista pihoista näyttäviä puutarhoja runsaine istutuksineen, yksilöllisine koristeineen ja viihtyisine oleilutiloineen.

00:15 Yön AVA

Yön interaktiivinen ikkuna!

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Babe suurkaupungissa
TV Viisi

sunnuntai 07.02 19:10

Elokuva: Melkein julkkis
Kutonen

sunnuntai 07.02 23:00

Elokuva: Junakytät
TV Viisi

maanantai 08.02 03:00

Miehen kylkiluu
TV1

maanantai 08.02 13:25

Elokuva: Kadonneen aarteen metsästäjät
Nelonen

maanantai 08.02 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki