Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

MTV3 AVA

Koko päivä
sunnuntai 15.9.2013

06:00 Aamun AVAus

Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!

07:50 Ostoskanava

Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

08:50 Remontoijat

Vauhdilla vasaroimaan. Uusi sarja alkaa! Suositussa australialaisessa realitysarjassa 26 vaihtelevista taustoista tulevaa remontoijaa kilpailee kunnostaen kuusi erilaista kohdetta kolmen kuukauden aikana. Tavoitteena on tehdä röttelöistä kelpoja kaupattaviksi kovaan hintaan, ja kilpailussa vaaditaan kädentaitoja, luovuutta, suunnitelmallisuutta sekä kylmiä hermoja. Sarjaa juontaa Brendan Moar, ja asiantuntevaan tuomaristoon kuuluvat kuulun sisustuslehden entinen päätoimittaja Robyn Holt, palkittu arkkitehti Peter Ho sekä huippukokenut rakennusurakoitsija Barry Du Bois. Ensimmäisessa jaksossa kisaajat kohtaavat haasteen, josta parhaiten suoriutuva remonttireiska ottaa etumatkaa valiten mieluisensa kohteen ja päästen johtamaan sen remonttia mahdollisen voittajan pallilta.

09:55 Remontoijat

Paluu perusteisiin. Toiset avaimet ovat tarjolla, kun kisaajia karsitaan palaamalla perusteisiin. Kiirettä pitää haasteen jatkuessa ränsistyneiden huonekalujen kunnostuksella sekä luovaa silmää vaativalla sisustamisella. Keiden vasarat osuvat harhaan, ja kuka saa napata avaimet mieleiseensä mökkiin? Suosittu australialainen realitysarja, jossa vaihtelevissa remonttihommissa kokemusta kartuttaneet kilpailijat kunnostavat kuusi kohdetta tuliterään kuntoon taistellen suurimmasta voitosta.

11:00 Remontoijat

Tervetuloa todellisuuteen. Neljä kohdetta on jäljellä, ja jälleen koittaa aika taistella röttelöiden avaimista. Tällä kertaa siirrytäänkin oikeaan maailmaan, kun remontoijat jaetaan kahteen ryhmään kunnostamaan todellisia taloja ja tuomaan niihin lisäarvoa lähtöhinnan kohottamiseksi. Parhaiten pärjänneen talon kapteeni koppaa kolmannet avaimet, eikä hävinnyt jehu selviäkään pelkällä huokaisulla. Suosittu australialainen realitysarja, jossa vaihtelevissa remonttihommissa kokemusta kartuttaneet kilpailijat kunnostavat kuusi kohdetta tuliterään kuntoon taistellen suurimmasta voitosta.

12:00 Remontoijat

Kaarasta koristeeksi. Neljännet avaimet ovat saatavilla, kunhan remontoijat selvittävät joukon haasteita kisaillessaan mahdollisen voittajatalon johdosta. Kilpailijat jakautuvat kolmeen ryhmään, joissa he sisustavat huoneen - autonosien pohjalta. Tehtävän oivaltavimmin toteuttava joukkue jatkaa haastetta enää parin seinän erottaessa heitä kallisarvoisesta palkinnosta. Suosittu australialainen realitysarja, jossa vaihtelevissa remonttihommissa kokemusta kartuttaneet kilpailijat kunnostavat kuusi kohdetta tuliterään kuntoon taistellen suurimmasta voitosta.

13:00 Remontoijat

Erilainen edukseen. Remontoijilla on tosi kyseessä, kun viimeiset avaimet ovat käden ulottuvilla ja heille koittaa viimeinen mahdollisuus kaapata remonttikohteet hallintaansa. Kilpailijat jakautuvat pareihin ja somistavat talojen julkisivuja erottuakseen rivistöstä edukseen. Eikä siinä ole kaikki, sillä talojen tenhoavuutta arvioivat yllätystuomarit, ja voittajapari kohtaa keskinäisessä kaksintaistelussa. Suosittu australialainen realitysarja, jossa vaihtelevissa remonttihommissa kokemusta kartuttaneet kilpailijat kunnostavat kuusi kohdetta tuliterään kuntoon taistellen suurimmasta voitosta.

14:00 Viimeinen sauma

Villi ja värikäs Electric Love Light. Kanadalaissyntyisen Andrea Diodattin merkki Electric Love Light yhdistelee jännittävällä tavalla taidetta ja muotia ja kuorruttaa komeuden käsityövaikutteilla ja karkkiväreillä. Menestystä ei kuitenkaan ole tullut, sillä luomukset lienevät kuluttajien mielestä liiankin outoja ja jopa lapsekkaita. Missä meneekään boheemin ja pähkähullun raja? Se Andrean ja Joen on keksittävä, mikäli Andrea haluaa merkkinsä menestyvän. Joen avulla hän saa ainutlaatuisen tilaisuuden tarjota suunnittelemiaan vaatteita Anthropologien myytäväksi. Amerikkalaisessa realitysarjassa muotilehti Ellen luova johtaja Joe Zee auttaa lahjakkaita vaatesuunnittelijoita hiomaan designiaan sekä saamaan brändinsä ja bisnessuunnitelmansa kuntoon. Julkkisystäviensä, mediakontaktiensa ja muodin jälleenmyyjien avulla Zee tarjoaa joka jaksossa yhdelle muotimerkille tai suunnittelijalle avaimet menestykseen.

15:00 Grand Designs - unelma-asunnot

Vanerilaatikkotalo. Eläkkeellä olevat Celia ja Diana lupautuvat koekaniineiksi kokeellisessa rakennusprojektissa. Joukko nuoria teollisia muotoilijoita haluaa rakentaa talon, jonka osat tehdään vanerista tietokoneohjatulla leikkurilla. Menetelmää ei ole koskaan kokeiltu Isossa-Britanniassa, mutta Celia ja Diana päättävät ottaa riskin saadakseen loisteliaan talon kohtuulliseen hintaan. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

16:00 Kauhukodit

Ihanteellisia asuinpaikkoja. Moni haaveilee unelmatalosta idyllisessä ympäristössä. Erilaisten ennalta arvaamattomien tekijöiden takia haaveet voivat äkkiä muuttua painajaiseksi. Brittipariskunta ostaa edullisesti maatilan luonnonkauniilta paikalta Portugalista, mutta vieraassa maassa luvassa on pian karu yllätys. Englannin maaseudulla hankalat naapurit sotkevat perusteellisesti erään nuoren perheen elämän. Joskus silkka epäonni voi saada haaveet kirjaimellisesti murenemaan tai haihtumaan savuna ilmaan. Brittiläisessä realitysarjassa tutustutaan unelmarakennushankkeisiin, jotka menevät syystä tai toisesta kauhealla tavalla pieleen.

17:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Alastomia enkeleitä. Beverly Hillsin rohkeat ja röyhkeät ovat täällä taas, kun 3. tuotantokausi alkaa. Pääosissa on seitsemän kaunotarta ja mukana myös uusia tuttavuuksia. Lisa esittelee uuden luksustalonsa ylellistä vaate- ja kylpyhuoneosastoaan myöten. Taylorilla on uusi elämänvaihe edessään, ja Kimin ja Kylen välejä hiertää, vaikka sisarukset ovatkin tehneet sovinnon. Kun Lisa pitää suuren luokan juhlat ravintolassaan Villa Blancassa, vain yksi on joukosta poissa. Adrienne ei ole saanut edes kutsua ja loukkaantuu verisesti. Amerikkalainen realitysarja.

18:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Miesten korkkarijuoksu. Mitä antaa lahjaksi neljävuotiaalle, jolla on jo kaikkea? Kylen hurmaava tytär Portia pitää syntymäpäiväjuhlat. Karnevaaliteema vaatii rekvisiitaksi puolikkaan eläintarhan. Adrienne kilahtaa huomattuaan, että Lisa on lähtenyt juhlista ennen hänen tuloaan. Taylor pyytää Kylen ja Adriennen miehiä osallistumaan hyväntekeväisyyskävelyyn ¿ naisten korkkareilla. Paulin ja Mauricion on vain ensin löydettävät sopivat jalkineet, ja testattavaa riittää. Pitkän malliuran tehnyt Yolanda auttaa 17-vuotiasta tytärtään Gigiä mallintöissä. Amerkkkalainen realitysarja.

19:00 Beverly Hillsin täydelliset naiset

Musiikkia Malibussa. Yolanda pitää päivälliskutsut muille täydellisille naisille ja miehensä ystäville uudessa upeassa Malibun kodissaan. Naiset tunnistavat Yolandan hovimestarin ja epäilevät häntä stalkkaajaksi. Taylor ei pidä Yolandan ja hänen menestyneen musiikkituottajamiehensä Davidin tavasta järjestää kutsuilla ohjelmaa, ja hän esittää mielipiteensä kuuluvasti. Lisa ja Adrienne jatkavat kärhämäänsä kutsuilla ja sopivat tapaavansa myöhemmin kahden kesken. Kimiä jännittää Kimberlyn koulutanssiaiset enemmän kuin tytärtä itseään. Amerikkalainen realitysarja.

20:00 Paljastavat valheet

Kaiken se kestää. Etelä-Korean suurlähettilään henkeä on uhattu, ja Calin tiimi pyydetään tämän pojan häihin pitämään silmällä mahdollisia epäiltyjä. Isku tapahtuukin, mutta kuka on kohde ja kuka syyllinen? Gillianin kohdalla puolestaan näyttää pahasti siltä, että rakkaus on sokea. Amerikkalainen draamasarja, jossa valheella on lyhyet jäljet.

21:00 AVA Dokumentti: Michelin - tähtien tarina

Guide Michelin on ravintolaopas, joka arvostelee eurooppalaisia, amerikkalaisia ja japanilaisia ravintoloita, ja huippukokit kautta maailman himoitsevat Michelinin arvokkaita tähtiä. Oppaan toimitusjohtaja raottaa toimituksen ovea ja kertoo miten julkaisu valmistuu, kuinka arvostelijat toimivat ja mihin luokittelu perustuu. Entä miten naiskeittiömestarit selviävät taistelussa tähdistä, ja minkälaista henkilökuntaa tarvitaan huippuravintolassa? Paljon pohdintaa herättää se, onko Michelinillä jo liian suuri valta ravintoloitsijoiden kohtaloihin. Ääneen pääsevät myös huippukokit, kuten Paul Bocuse, Marc Haeberlin, Régis Marcon, Alain Ducasse ja Anne-Sophie Pic.

22:10 45min Special: K2 - kuoleman vuori

Norjalaisdokumentti K2 - kuoleman vuori on traaginen kertomus norjalaisesta kiipeilijäpariskunnasta, joka yritti yhdessä valloittaa maailman toiseksi korkeimman ja vaarallisimpana pidetyn vuorenhuipun Himalajalla Kiinan ja Pakistanin rajalla. Yritys päättyi aviomies Rolf Baen ja kymmenen muun kiipeilijän kuolemaan K2:n "Death Zonella" 1. elokuuta 2008. Vaimo Cecilie Skog valloitti huipun yhdessä pariskunnan yhteisen ystävän Lars Nessan kanssa. Cecilien ja Larsin laskeutuessa huipulta alas jäävyöry katkoi alempana odottavien kiipeilijöiden köydet syösten heidät kuolemaan. Cecilie ja Lars jäivät sokissa loukkuun pimeälle jyrkänteelle. Tässä dokumentissa he kertovat ensimmäisen kerran, mitä kohtalokkaana päivänä todella tapahtui ja miksi huipulle oli pakko mennä.

23:10 Lipstick Jungle

Kuka ei tulekaan päivälliselle. Wendy valitsee kiitospäivän aterian teemaksi lähiruuan. Vierasmäärä vaihtelee, kun ovesta tulee yllätysvieraita ja Shane lähtee auttamaan manageriaan Josiea, joka on poissa tolaltaan sairaan koiransa vuoksi. Victory saa pikaisen hääpukutilauksen, mutta asiakkaan koko pysyy arvoituksena hiukan liian pitkään. Megan pyytää Nicoa vahtimaan Charliea, mutta ei ilmestykään hakemaan lasta sovittuna aikana. Wendy mykistyy Shanen yllättävästä ilmoituksesta. Amerikkalainen draamasarja.

00:10 Rikos

Puuttuva todiste. Olav Christensenin kohtalo herättää hämmennystä kaupungintalolla. Lund ja Meyer jututtavat pormestari Bremeriä. Hartmann paljastaa jotain arkaluontoista ja yllättävää murhaillan tapahtumista. Mark haluaa muuttaa isälleen asumaan. Theis Birk Larsen turvautuu pulloon ja joutuu vaikeuksiin. Maineikas tanskalainen rikossarja, jossa seurataan nuoren tytön brutaalista murhasta liikkeelle lähtevää poliisitutkintaa. Ensimmäinen tuotantokausi, osa 14/20.

01:20 Yön AVA

Yön interaktiivinen ikkuna!

Tulevia TV-elokuvia

Elokuva: Babe suurkaupungissa
TV Viisi

sunnuntai 07.02 19:10

Elokuva: Melkein julkkis
Kutonen

sunnuntai 07.02 23:00

Elokuva: Junakytät
TV Viisi

maanantai 08.02 03:00

Miehen kylkiluu
TV1

maanantai 08.02 13:25

Elokuva: Kadonneen aarteen metsästäjät
Nelonen

maanantai 08.02 21:00

Sulje Lisää/poista suosikki