Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

Liv

Loppupäivä
tiistai 27.3.2012

06:45 Ostosruutu

07:30 Ostosruutu

09:00 Kukkataiturit

Teetä ja cocktailia. Amber taiteilee villit asetelmat sinkkujen hyväntekeväisyyshuutokauppaan, kun taas Cathy ja Soleil tekevät suloisia kimppuja teeastioihin. Karina saa tehdä uudestaan kukat häihin, jotka peruuntuivat aikaisemmin. 1. tuotantokausi.

09:30 Huippukokki lähtee maalle

Oliiveja, rypäleitä ja munkkeja. Lynn on Kalifoniassa kokeilemassa oliivien poimimista ja viinirypäleiden polkemista munkkien kanssa. Oliiveista ja oliiviöljystä hän sitten valmistaa juhla-aterian oliivinviljelijöille ja viinitarhan munkeille. Kanadalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.

10:00 Neulontakerho

Nopea neuletakki. Paksulla langalla neuloessa lyhyt pusero valmistuu parissa päivässä. Neulesuunnittelija Stefanie Japel antaa ohjeen yhtenä kappaleena tehtävään neuletakkiin, joka onnistuu vasta-alkajaltakin. Amerikkalainen lifestyleohjelma.

10:30 Heikin lähiruokaa

Osmon lampaat. Heikki tutustuu luomuviljelijä, taitelija Osmo Rauhalan kotitilaan, lampolaan ja luomuviljelyyn. Ruokaosuudessa tehdään lampaan fileetä ja spelttirisottoa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi.

11:00 Kodista gourmet-ravintolaksi

Opettajien stressitesti. Länsi-Australian joukkue uhkuu itseluottamusta. Menyy herättää tuomareissa suuria odotuksia, mutta kokkaus pääsee alkamaan myöhässä ja isännän hermot pettävät. Australialainen realitysarja.

12:00 Neulontakerho

Pipoja. Neulesuunnittelija Lisa Anne Auerbach antaa ohjeet kolmioista koottavaan ja päälaelta alkaen neulottavaan pipoon. Amerikkalainen lifestyleohjelma.

12:30 Hurja sisustushaaste

Teollisuusromantiikkaa. Michellen ja Michaelin makuuhuoneisiin haetaan teollista tunnelmaa muun muassa putkilla ja polkupyörän osilla, mutta onnistuvatko kilpailijat yhdistämään sisustukseen myös pitsiliinoja ja pelikortteja? Amerikkalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.

13:00 Hyvästit sotkulle

Eläintarha. Preten perheellä on 11 lemmikkieläintä, ja kodin haju on sen mukainen. Siivottomuus on kiristänyt äidin ja isän välejä niin, että keskustelut käydään huutamalla. On aika tuoda taloon rauha ja raikas tuoksu. 2. tuotantokausi.

13:30 Annan mehukas keittiö

Hyvän olon ruokaa. Anna valmistaa hyvän olon ruokia: aamiaiseksi polentaa ja hedelmäkompottia, päivälliseksi kanankoipia paprikakastikkeessa ja jälkiruoaksi teessä haudutettuja päärynöitä. 3. tuotantokausi.

14:00 Vanessa ja pikkuväki

Vanessa ja pikkuväki on perhe-elämään keskittyvä ohjelma, jonka juontajana nähdään Vanessa Kurri. Ohjelmassa nähdään matkailuvinkkejä koko perheelle, ravintotietoutta odottaville äideille, eikä isiäkään ole unohdettu! Isi testaa -osiossa näyttelijä Juha Varis kokeilee Tekniikan Maailma -hengessä erilaiset vekottimet rintapumpusta rattaisiin. Lastentarhanopettaja Heikki Aunio opastaa aidoissa tilanteissa, kuinka kauhukakarasta saadaan kunnollinen ja kuinka uhmaiän hepuleista selvitään sekoamatta. Ohjelman tuottaa Tuotantoyhtiö Ta-Daa! Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.

14:30 Ilme nuoremmaksi - USA

Barbaran huono itsetunto. Barbara on sinkku ja asuu kaksin ikääntyvän äitinsä kanssa. Barbaralla on huono itsetunto ulkonäkönsä takia, ja hän viettää mieluiten aikaa netissä, jossa kukaan ei näe häntä. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 5. tuotantokausi.

15:00 Kotiruokaa Rachael Rayn tapaan

Kikherneitä, kiitos. Tänään Rachael yhdistää Lähi-idän keittiön italialaiseen. Vuorossa on kikherne-munakoisopasta ja pitalastuilla höystetty salaatti.

15:30 Pienten perhe

Joulunvietossa, 2. osa. Iloinen sukulaisjoukko nauttii yhteisestä joulusta Amyn loihtimien herkkujen äärellä. Valokuvaaja ikuistaa kokoontumisen, ja joulupukki jakaa Mollyn tekemät lahjat. 4. tuotantokausi.

16:00 Liv D Sarja: Syöpöt

Koukussa leipään. 26-vuotias Joanne on elänyt 24 vuotta melkein pelkällä leivällä. Yksipuolinen ruokavalio uhkaa Joannen terveyttä ja rajoittaa hänen sosiaalista elämäänsä. Muutos ei onnistu ilman ammattiapua. Dokumentti. 2. tuotantokausi.

17:00 Saran ja Meri-Tuulin metropolit

Shalom! Tel Aviv!. Sara ja Meri-Tuuli tutustuvat paikalliseen katutaiteeseen, selvittävät maailman parhaimman hummuksen salaisuuden ja vierailevat paikallisen Top Chef tuomarin ravintolassa. Mitä yhteistä on binäärijärjestelmällä ja ruoalla? Se selviää tyttöjen matkassa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.

18:00 Supernanny

Manhattanin hemmotellut kakarat. Sachsin pariskunta asuu ahtaasti New Yorkin Manhattanilla ja painaa pitkää päivää töissä. Vanhemmilla on niukasti aikaa pienille pojilleen. Korvaukseksi he syytävät lapsille lahjoja ja antavat kaikessa periksi. Jo Frost näyttää vanhemmille yhteisen ajan arvon ja opettaa kurinpidon alkeita. 5. tuotantokausi.

19:00 Koirakuiskaaja

Vicky & Taz, Punkin ja Maddy. Kääpiöpinserisisarukset Vicky ja Taz ovat kunnon kauhukaksoset. Ne määräävät täysin kotinsa vieraista, ja niiden omistaja pelkää, että jollekulle käy vielä huonosti varsinkin Vickyn purressa vieraita ihmisiä. Rhodesiankoiran ja pitbullterrierin sekoitus Punkin on suloinen ja ihmisystävällinen, mutta omaa oudon pakkomielteen kiviin. Terrierisekoitus Maddy pelkää kuollakseen melkein kaikkea, mutta eniten miehiä. 2. tuotantokausi.

20:00 Neljän tähden illallinen

Tangokuningas Jukka Hallikainen tarjoilee Illallisen anoppilassaan Laajasalossa. Ruokamestarin paperit omaava Jukka ei turhia keittiössä stressaa, mutta vieraaksi saapuvan Hanna Pakarisen tapaaminen jännittää. Musiikkipainotteisen konkkaronkan täydentävät Esa Nieminen ja Heidi Suomi. Kotimainen ruokareality. 3. tuotantokausi. (22')

20:30 Häät sulhasen tapaan Suomi

Joni ja Johanna, osa 1. Häitä suunnittelevat Joni ja Johanna Pohjanmaan Kauhajoelta. Kahdeksan vuotta yhdessä asuneella parilla on jo kaksi lastakin, mutta kosittua sulhanen sai vasta kun kutsu hääohjelmaan tuli. Parilla on edessään kolmen viikon ero ennen häitä, jolloin sulhanen suunnittelee häät. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi.

Elokuva: Silmänkääntäjä

Lue arvio

21:00 Elokuva: Silmänkääntäjä

The Illusionist/Tsekki-USA 2006. . Jännittävä ja romanttinen seikkailudraama ihaillusta ja pelätystä silmänkääntäjä Eisenheimista (Edward Norton), jonka menestyksekkäät esiintymiset Wienissä saavat kruununprinssi Leopoldin (Rufus Sewell) hermostumaan ja prinssin kuvankauniin morsiamen Sophien (Jessica Biel) polvilleen. Tunteiden kuumentuessa tapahtumat saavat yllättävän käänteen, kun dramaattinen veriteko paljastuu. Elokuvan näyttävä kuvaus huomioitiin Oscar-ehdokkuudella. Musiikin on säveltänyt kolminkertainen Oscar-ehdokas Philip Glass (mm. Tunnit, Truman Show, Salainen ikkuna). Pääosissa: Edward Norton, Jessica Biel, Paul Giamatti, Rufus Sewell, Eddie Marsan, Jake Wood. Ohjaus: Neil Burger. (104')

23:10 Arvostele mun illallinen Ruotsissa

Tervetuloa Uumajaan. Uusi ryhmä kilpailijoita ja uudet kujeet. Viikon aloittaa RG, oikealta nimeltään Niklas. Ruotsalainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

23:40 Häät sulhasen tapaan Suomi

Joni ja Johanna, osa 1. Häitä suunnittelevat Joni ja Johanna Pohjanmaan Kauhajoelta. Kahdeksan vuotta yhdessä asuneella parilla on jo kaksi lastakin, mutta kosittua sulhanen sai vasta kun kutsu hääohjelmaan tuli. Parilla on edessään kolmen viikon ero ennen häitä, jolloin sulhanen suunnittelee häät. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi.

00:10 Älypää-TV

Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

Tulevia TV-elokuvia

Sillankorvan emäntä
TV1

tiistai 01.12 13:25

Isän vanha ja uusi
TV1

keskiviikko 02.12 13:25

Elokuva: Amerikan presidentti
TV Viisi

keskiviikko 02.12 21:00

Elokuva: Minä olen Sam
Liv

keskiviikko 02.12 22:00

Laulava sydän
TV1

torstai 03.12 13:25

Sulje Lisää/poista suosikki