Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

Liv

Koko päivä
sunnuntai 19.5.2013

05:00 Älypää-TV

Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

06:30 LIVE: Tiedä ja Voita

Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

07:30 Ostosruutu

09:00 Design Star

Oma koti kullan kallis. Suunnittelijoiden tehtävänä on sisustaa uusi asuintalonsa. Riidoilta ei vältytä, kun kaikki eivät ole samaa mieltä siitä, mikä toimii ja mikä ei. Lopulta eräs huoneista saa kuitenkin erityisen vuolaita kehuja. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.

10:00 Kirstien värkkäilyt

Leivontaa. Kirstie osallistuu Devonin maalaismarkkinoiden leivontakilpailuun kahdessa eri kategoriassa. Kuinka käy, kun vastassa on joukko kreivikunnan parhaita jauhopeukaloita? Englantilainen lifestyleohjelma. (46')

11:00 Kodikkaasti vuokralla

Luukusta uuteen kotiin. Adam ja Melissa ovat kyllästyneet vanhaan huonokuntoiseen vuokra-asuntoonsa, jossa juuri mikään ei toimi. Pariskunta on saanut tottua ikäviin yllätyksiin ja panostaa nyt laadukkaan kodin etsimiseen. Asunnossa pitäisi olla iso keittiö, hyvä näköala kissalle sekä pyykinpesutilat, ja sen pitäisi olla lähellä pariskunnan työpaikkoja. Tarjolla on monenlaisia kohteita perinteisistä kodeista moderniin loft-asuntoon. Uuden kodin löydyttyä Melissaa odottaa vieläkin suurempi yllätys. Amerikkalainen lifestylesarja. 4. tuotantokausi.

11:30 Pikakurssi kodinostoon

Pois kotipesästä. Vanhempiensa luona asuva 23-vuotias Mitch tahtoisi jo omaan kotiin. Sen etsinnästä kehkeytyy kuitenkin melkoinen soppa, kun Mitchin vanhemmat seuraavat tiiviisti mukana. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.

12:00 Koti Suomessa

Kauniainen. Pienen Matilda-vauvan vanhemmat Merja ja Jan etsivät uutta kotia. Nuori perhe suunnittelee muuttoa Helsingistä Kauniaisiin. Kiinteistönvälittäjä esittelee perheelle kolme erityyppistä kohdetta. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (22')

12:30 Piha kuntoon

Reilusti retroa. Haroldin ja Danan pinkki talo on silkkaa 50-lukua, mutta hurrikaanien runtelema piha ei tee sille oikeutta. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi.

13:00 Sisustusarkkitehti Marko Paananen

Markon miestenliike. Kesämökki erikoisine takkoineen valmistuu. Marko toteuttaa yhden suurimmista unelmistaan ja pistää täysin uudella konseptilla suunnitellun sisustusliikeen pystyyn Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (42')

14:00 Tuhluriprinsessat

Tuhlaajatyranni. Nicole on nuori yksinhuoltaja, jolle tuhlaaminen ja biletys ovat äidinroolia tärkeämpiä. Hän tyrannisoi perhettään saadakseen tahtonsa läpi, ja Gail on kutsuttu apuun laittamaan äreä prinsessa ruotuun. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.

14:30 Hulluna häämekkoihin

Ensimmäisen mekon syndrooma. Laura ja Kristy saapuvat Kleinfeldille sovittamaan häämekkoja, ja molemmat ovat vastustuksesta huolimatta varmoja siitä, että ensimmäisenä sovitettu häämekko on kaikkein paras. Las Vegasista kotoisin oleva Donna taas ei edes suostunut sovittamaan muita häämekkoja kuin lehdessä näkemäänsä kimalleunelmaa. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 6. tuotantokausi.

15:00 Häähullut

Karvat pois. Kukaan ei halua auttaa ruikuttavaa Ericaa häävalmisteluissa, ja Coco-koira on hänen ainoa ystävänsä. Carly haluaa hemmotella sulhastaan, joten hän vie tämän takapuolen vahaukseen. Tuskanhiki kihoaa Carlyn otsalle, kun hänen isänsä alkaa pitää maljapuhetta. 8. tuotantokausi. (42')

16:00 Ruotsin miljonääriäidit

Juhlia ja zumbaa. Tällä kertaa Isabel järjestää lastenkutsut, Maria käy zumbaamassa, Gunilla tapaa elokuvatuottajan, ja Agnes-Nicole pitää hyväntekeväisyysjuhlat. Ruotsalainen realitysarja. 4. tuotantokausi.

17:00 Eden

Vihersissit. Edenin historian ensimmäisessä teemajaksossa Minna ja Tommy tutustuvat kaupunkiviljelyyn. Kaupungin hylkäämä joutomaa otetaan hyötykäyttöön yhdessä lähitalojen innokkaiden viherpeukaloiden kanssa. Odotellessa sadon kasvamista ovat Minna ja Tommy mukana rakentamassa Helsingin rautatieasemalle näyttävää kasvikeidasta matkailijoiden piristykseksi. Jakson huipentavat sadonkorjuujuhlat, jossa kaupunkiviljelijät pääset nauttimaan omien istutusten runsaasta sadosta. Kotimainen puutarhaohjelma. 8. tuotantokausi. (20')

17:30 Eden Pihaklubi

Kasvien parantava voima. Tommy Kilponen vierailee Mikkelissä, jossa näemme, että pienelläkin rivitalon pihalla voi saada ihmeitä aikaiseksi. Helsingin Töyrynummella piipahdetaan kesäisessä olohuoneessa, ja Ylöjärvellä Tommyn tyrmää valtava kukkameri, joka tulvii parantavia voimia. Kotimainen puutarhaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')

18:00 Koirakuiskaaja

Koirankasvatusopas. Erikoisjaksossa Cesar neuvoo, miten koiranpennusta kasvatetaan täydellinen lemmikki. 5. tuotantokausi.

19:00 Jutta ja puolen vuoden superdieetit

Sanni on 25-vuotias tamperelainen nainen, jolle alkoi kertyä painoa ala-asteiässä epäterveellisten ruokailutottumusten seurauksena. Vaikka Sanni liikkuu, niin painoa on kertynyt aikuisiälläkin tasaiseen tahtiin. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43')

20:00 Hurja remontti

Sijaiskoti kuntoon, osa 2/2. Melissa ja Larry Beach ovat kasvattaneet yli 85 sijaislasta. Lisäksi heillä on neljä omaa ja yhdeksän adoptoitua lasta. Hurrikaani Ike tuhosi heiltä kodin, joten Ty tuo tiiminsä ja Jessica Alban rakentamaan perheelle kunnon talon. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.

21:00 Supermarjo ja tytöt

Marjo, Ari ja lapset lähtevät Harmonikkaristeilylle, jossa Sara kilpailee jatkopaikasta harmonikkafinaaliin. Henna poseeraa Negative-yhtyeen promokuvauksissa. Sofia aloittaa ensimmäisen sinkkunsa äänitykset. Marjon perhe saa ikävän syytteen: lastensuojeluviranomaiset ovat saaneet ilmoituksen, jossa epäillään, että Marjon lapsilla on liikaa harrastuksia. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi.

21:30 Kiinteistökuningatar Kaisa

Historian havinaa ja tulevaisuuden unelmia. Sarjan toisessa jaksossa käydään arviokäynnillä sekä Mannerheimin entisessä talossa Porvoossa että yllättävän remontin tarpeessa olevassa paritalossa Vantaalla. Lisäksi sinetöidään asuntokauppoja pankissa ja esitellään omakotitaloa Porkkalassa. Jakson lopulla tutustutaan myös Kaisan uuteen rakkaaseen, Kimmoon, eräänä epätavallisena lauantai-iltana. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi.

22:00 Liv D: Likaiset avioerot

Liv D: Likaiset avioerot. Avioero on aina vaikea asia, ja julkisuuden henkilön vaimolle se voi olla erityisen kova paikka. Dina Matos ja Judy Steinberg kertovat omat tarinansa ja konstinsa erosta selviytymiseen. Lisäksi tapaamme naisen, jota avioero innoitti perustamaan sangen omalaatuisen yrityksen. Dokumentti. (44')

23:00 Ankara isäntäperhe

Kotitöitä ja kuria. Ex-poliisi Terry Malonen perheessä uskotaan kotitöiden ja kurin opettavan oikeita elämänarvoja sekä kasvattavan luottamusta. Miten käy, kun kaksi epärehellistä ja julkeaa teiniä joutuvat törmäyskurssille Terryn auktoriteetin kanssa? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi.

00:00 Greyn anatomia

Sairaalaan sijoittuvan menestysdraaman sekoitus on koukuttava. Greyn anatomia on onnistunut yhdistelmä työtä ja huvia, komediaa ja draamaa, naisia ja miehiä, lääkäriharjoittelijoita, apulaislääkäreitä ja vastaavia lääkäreitä - unohtamatta seksiä. Sarjan neljännellä kaudella Meredith Grey ja melkein kaikki hänen harjoittelukaverinsa ovat edenneet ihan oikeiksi lääkäreiksi, ja upouudet harjoittelijat sekoittavat kuviot sairaalassa. Pääosissa ovat muun muassa Ellen Pompeo, osastaan Kultaisen maapallon napannut Sandra Oh (Sideways) ja Patrick Dempsey. Neljännen tuotantokauden jaksot. Amerikkalainen draamasarja. (50')

01:05 Greyn anatomia

Muutosta ilmassa. Meredith, Cristina, Izzie ja Alex aloittavat ensimmäisen vuotensa apulaislääkäreinä ja saavat omat harjoittelijansa. George aloittaa harjoittelunsa alusta. Uusien harjoittelijoiden joukossa on myös Meredithin sisarpuoli Lexie. Callie hoitaa uutta tehtäväänsä johtavana apulaislääkärinä parhaansa mukaan. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi. (41')

02:00 Greyn anatomia

Rakkaus/addiktio. Burken äiti saapuu sairaalaan ja Cristina yrittää vältellä häntä. Meredith välttelee sisartaan. Derek ja Meredith sopivat niin kutsutun eronsa säännöistä. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi. (41')

02:55 Älypää-TV

Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

Tulevia TV-elokuvia

Karvinen - elokuva
MTV3

lauantai 06.02 13:15

Elokuva: Melkein julkkis
Kutonen

lauantai 06.02 17:30

Uhrijuhla
YleTeema

lauantai 06.02 22:18

Wallander: Varas
MTV3

lauantai 06.02 22:35

Elokuva: Babe suurkaupungissa
TV Viisi

sunnuntai 07.02 19:10

Sulje Lisää/poista suosikki