Suositut

Kanavat

3sat 7 AVA Al Jazeera (English) Animal Planet Animal Planet HD Arte BBC Entertainment BBC HD BBC Knowledge BBC Lifestyle BBC World Bloomberg Television C More Action C More Emotion C More Extreme C More First C More First HD C More Hits C More Series C More Sport HD C More Tennis CNN International Canal 69 Canal+ Film HD Cartoon Network Comedy Central Deutsche Welle Discovery Channel Discovery HD Discovery Science Discovery World Disney Channel Disney Junior ESPN America ESPN Europe Entertainment Television Eurosport Eurosport 2 Eurosport HD Fox France 24 HighTV History Channel History Channel HD JIM Kanal 5 Kunskapskanalen Kutonen Liv MTV Europe MTV Fakta MTV Fakta XL MTV Juniori MTV Leffa MTV MAX MTV Sarja MTV Sport 1 MTV Suomi MTV Two MTV3 National Geographic National Geographic HD Nelonen Nelonen Kino Nelonen Maailma Nelonen Pro 1 Nelonen Pro 2 Nickelodeon Playboy TV RTL 2 RTL Television Rai Uno SVT 1 SVT 2 SVT 24 SVT B SVT HD SVT World Sat. 1 Showtime Silver Silver HD Sjuan Spice Star Sub TCM - Turner Classic Movies TLC TV Finland TV11 TV3 TV4 TV4 Fakta TV4 Film TV4 Guld TV4 Komedi TV4 Sport TV5 TV5 Monde TV6 TV7 TV8 The Adult Channel Travel Channel Urho TV VH1 VOX Viasat Classic HD Viasat Drama Viasat Explorer Viasat Film Viasat Film Action Viasat Film Action HD Viasat Film Classic Viasat Film Family Viasat Film Nordic Viasat Film Nordic HD Viasat Golf Viasat History Viasat Hockey Viasat Nature/Crime Viasat Sport Viva XD Disney YLE FEM YLE TV1 YLE TV2 YLE Teema Zone Reality
YLÖS

TV7

Koko päivä
sunnuntai 21.4.2013

05:10 Erämaan etsikkoaika

Kahden perheen retki muuttuu koettelemukseksi. Elokuva on jännittävä kertomus neljästä nuoresta, jotka jalkapatikkareissullaan poikkeavat tutulta reitiltä ja törmäävät vaarallisiin tilanteisiin. Kun lapsia ei kuulu, isät lähtevät huolestuneina heidän peräänsä.

06:35 Parantumiskokous: Jumalallinen parantuminen

07:30 Sanaa elämäksi: Jumalan armo kasvattaa

He iloitsevat sen pelastuksen suuruudesta, jonka Jumalan Poika, Jeesus Kristus teki ihmisen puolesta. Opetus on Kristus-keskeistä, lohduttavaa ja sielunhoidollista. Ohjelma rohkaisee luottamaan siihen, että Taivaan Isä on todella rikas antaja Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa Pyhän Henkensä kautta, kuten Paavalikin toteaa kirjeessään filippiläisille (Fil. 4:19): Mutta minun Jumalani on rikkautensa mukaisesti täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, Kristuksessa Jeesuksessa. Rantalat opettavat ja juontavat vuorotellen ja ohjelman lopussa he rukoilevat yhdessä katsojien puolesta. Opetusta terästää taiteilija Birgitta Yavari Ilanin teokset.

08:00 Varustamo: Mitä jos kaikki ei päätykään hyvin? 2/2

Varustamo on puolen tunnin mittainen opetusohjelma, jossa käsitellään meidän jokaisen elämään liittyviä kysymyksiä Raamatun valossa.

08:30 Aarrearkku: Kuka kutsuu?

09:00 Come Home Kids: Araponga ja intiaaniprinsessa

Torstaisin klo 18:00, uusinta Su klo 17:00 Come Home KIDS ohjelmassa seikkailevat erilaiset Come Home Kids -hahmot. He vievät meitä moniin jänniin paikkoihin opettaen tärkeistä sekä ajankohtaisista aiheista. Ohjelmassa on monia yllättäviä käänteitä, hauskoja tilanteita sekä musiikkia.

09:30 Andrew Wommack evankeliumin äärellä: Henki, sielu ja ruumis

Televisio-ohjelma Evankeliumin äärellä (The Gospel Truth) lähetettiin ensimmäisen kerran vuoden 2000 alussa ja myöhemmin samana vuonna kymmenet miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa saattoivat alkaa seuraamaan ohjelmia, jotka ovat näkyneet vuoden 2012 alusta myös Taivas TV7:llä.

10:00 Herätys!: Jeesus opetti vapauttamisesta

Herätys! on ohjelma, joka taltioidaan eri puolella Suomea pidetyissä kokouksissa, joissa yhdessä laulaen, ylistäen ja rukoillen kiitetään Herraa, saadaan todistuksia Jumalan ihmeitä tekevästä voimasta - pelastumisia, paranemista, vapautumista - ja tärkeimpänä julistusta Elävästä Jumalan Sanasta. Herran Sanaa seuraavat tänäkin päivänä ihmeet ja merkit. Jos tahdot olla mukana varmistamassa, että tv-herätyskokoukset jatkuvat, on sinulla mahdollisuus soittaa heti ohjelman jälkeen numeroon 0600-10077 silloin lahjasi tukee juuri tätä ohjelmaa! Seuraa ilmoittelua, tule mukaan herätykseen!

11:00 TV7 Jerusalem Uutiset

TV7 Jerusalemin uutiset on katsaus ajankohtaisiin aiheisiin Israelissa. Vajaan kymmenen minuutin pituinen kollaasi siteeraa eri medioita, mm. Jerusalem Postia, Ynet Newsiä, Haaretzia, Gulf Newsiä ja European Jewish Pressiä. Sähkeuutismaisen katsauksen toimittaa ja juontaa Birgitta Silvennoinen.

11:10 Israel puhuu: Syövästä parantuminen

Monet uskovat tuntevat ihmisiä, jotka ovat parantuneet sairaudestaan rukouksen kautta ilman lääketieteen apua. Monia uskovia mietityttää miksi toiset paranevat lääketieteen avulla, toiset paranevat taas täysin yliluonnollisesti ja toiset eivät parannu ollenkaan. Parantumiseen tuntuu siis liittyvän mysteeri, johon tämä Israel puhuu -jakso ei pysty antamaan vastauksia. Pyrimme enemmänkin pohtimaan asiaa niiden ihmisten näkökulmasta, jotka ovat sairastuttuaan hakeneet apua sekä lääketieteeltä että Jumalalta.

11:40 Mesila: Ajin. Heprean kielen alkeiskurssi. Osa 16/22

11:55 Café Raamattu: Voiko Uuteen Testamenttiin luottaa?

Cafe Raamattu on keskusteluohjelma, jossa paneudutaan ajankohtaisiin teemoihin kristillisestä näkökulmasta. Toimittajana ohjelmassa on Uusi tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela. Cafe Raamattu on Taivas TV7/Ristin tuen tuotantoa ja vuosilta 2006-2012 Kansanlähetyksen tuotantoa.

12:25 Ohalon yliopisto Israelissa: Opiskelija-kummiprojektin satoa

TV7 tarjoaa mahdollisuuden auttaa vähävaraisia opiskelijoita suorittamaan opintonsa ja valmistumaan opettajiksi ja kasvattajiksi Israelissa. Monet opiskelijat ovat jo saaneet arvokasta apua suomalaisilta tukijoilta. Yksi näistä avustetuista opiskelijoista on Aharoni Dorel, kahden pikkutytön isä. Hän opiskelee nyt toista vuotta erityiskasvatusta Ohalossa. TV7:n katsojien tuen ansiosta Aharoni on pystynyt jatkamaan opiskeluaan Ohalossa.

12:30 Keskellä elämää -tapahtuma 2012: Suzette Hattingh. Kiertotie matkalla päämäärääsi

Suzette Hattingh puhui Keskellä elämää -tapahtumassa Seinäjoella 20.7.2012. Häntä tulkkasi ICEJ:n Juha Ketola.

14:00 Cantate!: Öljypuu

Ohjelma kutsuu sinut suureen maanlaajuiseen, jopa maailmanlaajuiseen kuoroon ja seurakuntaan. Laulu yhdistää. Cantate!-ohjelmien musiikki koostuu eri perinteistä nousevista hengellisistä lauluista aina vanhoista hymneistä gospeliin ja ylistyslauluihin.

14:30 Pähkinänsärkijä: Uudestisyntymä ja pyhittyminen

Pähkinänsärkijä pysähtyy piirrosten, selitysten ja henkilökohtaisten esimerkkien avulla valottamaan, mitä tarkoittavat elävässä elämässä: 1. Uudestisyntymä ja pyhittyminen 2. Asenne auktoriteetteihin - Raamattuun 3. Jeesuksen tuoman mallin sovittaminen omaan elämään 4. Tiukkojen symbioosien tuhoisa vaikutus avioliittoon. Pähkinänsärkijänä, Raija-Liisa Tuononen on entinen kouluttaja-konsultti, josta työstä hän jäi 11-vuotta sitten eläkkeelle tekemään käytännön kysymyksiä Taivaan Isälle.

15:00 Koraani vai Raamattu?

15:30 Derek Prince: Jumala antaa arvoa Herran pelolle 2/2

Hänellä oli useita tutkintoja, jotka hän suoritti Eton-Collegessa ja Cambridgen yliopistossa (B.A. ja M.A.) ja myöhemmin Hebrealaisessa Yliopistossa Jerusalemissa. Prince kirjoitti elämänsä aikana kaikkiaan 45 hengellistä kirjaa. Derek Princen opetussarjoja on saatavana DVD-tallenteina TV7 Kaupasta: kauppa.tv7.fi

16:00 Sanaa elämäksi: Jumalan armo kasvattaa

He iloitsevat sen pelastuksen suuruudesta, jonka Jumalan Poika, Jeesus Kristus teki ihmisen puolesta. Opetus on Kristus-keskeistä, lohduttavaa ja sielunhoidollista. Ohjelma rohkaisee luottamaan siihen, että Taivaan Isä on todella rikas antaja Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa Pyhän Henkensä kautta, kuten Paavalikin toteaa kirjeessään filippiläisille (Fil. 4:19): Mutta minun Jumalani on rikkautensa mukaisesti täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, Kristuksessa Jeesuksessa. Rantalat opettavat ja juontavat vuorotellen ja ohjelman lopussa he rukoilevat yhdessä katsojien puolesta. Opetusta terästää taiteilija Birgitta Yavari Ilanin teokset.

16:30 TV7 Kauppa

16:45 Ohjelmatiedot

17:00 Kosketus: Elina. Sain vapauden olla oma itseni

Kosketuksessa tavataan ihmisiä kuten sinä ja minä: naapurin poika. Bisnesmies. Kotiäiti. Kampaaja. Huumediileri. Muusikko. Malli. Syöpäpotilas. Mainosmies, jolla oli kaikki hyvin. Me yritimme itse, mutta epäonnistuimme. Nyt me olemme löytäneet toivon, rauhan ja elämän täyteyden. Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

17:10 Pelastusrukous: Koetko, että Jumala kutsuu sinua?

17:15 TV7 raamattukoulu: Lähetystyö - sielujen voittaminen

18:00 Parantava rukous - Pirkko Jalovaara (suora lähetys): Uusinta

Paikalla on parikymmentä avustajaa, jotka kirjaavat ylös rukousaiheita. Pirkko Jalovaara opettaa myös rukoilemaan ja jättämään asiat Jumalan suuren huolenpidon varaan. Ohjelmassa on lisäksi jututettavana ihmisiä, jotka ovat parantuneet rukouksen kautta.

20:00 Ajankohtaista taivaasta: Håkan & Pia Turussa 3/3

Håkan ja Pia Westergård ovat palvelleet Herraa yli 30 vuotta lähinnä Suomessa ja Ruotsissa. Vuonna 1990 he perustivat Elämän Sana -seurakunnan Turkuun, missä he toimivat pastoreina lähes 15 vuotta. Nykyään he keskittyvät mm. mediatyöhön ja saavuttavat huomattavasti enemmän ihmisiä viikoittaisilla tv- ja radio-ohjelmillaan Suomessa ja Ruotsissa. Ajankohtaista taivaasta -ohjelmassa he opettavat uskonelämää elämän monilla alueilla. Ohjelman tuottajana on Elämän sana. www.elamansana.fi Ajankohtaista taivaasta -ohjelmassa he opettavat uskonelämää elämän monilla alueilla. www.elamansana.fi

20:30 Vanha Testamentti avautuu: Joona. David Pawson opettaa

David Pawson (s.1930) on maailmanlaajuisesti tunnettu englantilainen Raamatunopettaja, joka on viimeisen neljännesvuosisadan ajan kiertänyt opettamassa seurakunnissa ympäri maailman. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja sekä tehnyt ohjelmasarjan, joka kattaa kaikki Raamatun 66 kirjaa. "Vanha Testamentti avautuu" antaa katsojalle tarvittavia taustatietoja Vanhasta Testamentista, joka on kristityille usein se vähemmän luettu ja vaikeatajuisempi osa Raamattua. Pawsonin opetus on selkeää ja innoittavaa, ja mahdollistaa kristinuskon yhä syvemmän ymmärtämisen. http://www.davidpawson.com Taivas TV7 Kauppa: www.tv7.fi/kauppa p. 040 500 8899

21:15 Onko Jumala olemassa?: Jumalattoman evoluution hedelmä

Ihminen haluaisi olla elämän ja kuoleman herra. Evoluutioteoria on vaikuttanut voimakkaasti yhteiskuntamme maallistumiseen. Jumalan syrjäyttäminen teki ensin aborttilainsäädännön ja myöhemmin eutanasialainsäädännön mahdolliseksi. Jos nykyinen kehityssuunta jatkuu, saamme nähdä lisää evoluutioteorian hedelmiä.

21:30 Ilpoisten piiri: Rohkaiskaa toinen toisianne!

www.ilpoistenpiiri.net ja www.pasuunasoi.com Ilpoisten piiri Turun Martinkirkossa Vuodesta 1988 lähtien on Turussa kokoonnuttu Tuula Ekbomin johdolla joka viikko Ilpoisten piirin Sanan, rukouksen ja ylistyksen iltaan paria jouluaattoa lukuunottamatta. Tuulan ja muiden Ilpoisten piirin puhujien lisäksi puhujia on ollut yli seurakuntarajojen eri puolilta Suomea ja monista muista maista. Ilpoisten piirillä on alusta lähtien ollut oma ylistysryhmä, mutta sen lisäksi monia vierailevia laulajia ja muusikoita on ollut mukana tiistai-illoissa. Tuula Ekbom kuuluu ev.lut kirkkoon Turun Henrikin seurakuntaan. Siellä hän oli aktiivisena maallikkona vetänyt vuosikaudet kahta raamattupiiriä Ilpoisten seurakuntatalolla, kun vuonna 1988 Jumala puhui hänelle: Tyttäreni lähde kertomaan armolahjojen todellisuudesta ja Pyhästä Hengestä erityisesti luterilaisessa kirkossa. Julista selkeää kääntymistä ja kokonaisvaltaista Jeesuksen seuraamista, ja rukoile sairaiden puolesta. Tämä sana toteutui, kun Ilpoisten seurakuntatalolla raamattupiireissä parantui ihmisiä ja sen seurauksena monet uudet tulivat mukaan. Toinen raamattupiiri muuttui Sanan ja rukouksen illoiksi ja pian pieni noin 160 hengen seurakuntatalo oli täynnä.

22:00 Marttyyrien ääni: Intian kristityt uudessa vaiheessa

Suurin osa kristillisistä seurakunnista, jopa 70 prosenttia, elää ja toimii länsimaiden ulkopuolella. Miljoonat uskonveljemme ja -sisaremme elävät maissa, joissa ihmisoikeutta ei kunnioiteta ja uskonnonvapautta rajoitetaan tai sitä ei ole ollenkaan. Onkin laskettu, että maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilta puuttuu uskonnonvapaus siten kuin YK sen määrittelee. Ohjelma on Stefanus-lähetys ry:n ja Avainmedian tuotantoa.

22:30 Valmistakaa Herralle tie: Apostolinen usko 2/2

Opettajina nähdään Anne-Mari Manninen sekä Pirjo ja Esko Valtanen, jotka ovat olleet Venäjällä ja Israelissa lähetystyössä. Kymmenen vuotta sitten he perustivat Jyväskylän Cityseurakunnan, jonka pastoreina he toimivat. Ohjelman tuottaa Jyväskylän Cityseurakunta. www.jklcitysrk.org Torstaisin klo 19:00, uusinnat sunnuntaisin klo 22:30

23:00 Armon kalliolla: Riippuvuuksien laaja kirjo

Petri Välimäki on luterilainen pastori ja kirjailija Lahdesta. Armon kalliolla -ohjelmassa hän tarttuu yhdessä ryhmän kanssa inhimillisiin aiheisiin syvällä otteella. Jokainen ohjelma vie askeleen lähemmäs mielekkäämpää ja todempaa elämää, jossa yhdistyy yhteys Jumalaan, omaan itseen ja lähimmäisiin.

23:30 Mökkikonsertti

00:30 Klubi 700

Klubi 700 tarttuu ajankohtaisiin teemoihin, reilusti kristillisestä näkökulmasta.

01:00 Kosketus: Elina. Sain vapauden olla oma itseni

Kosketuksessa tavataan ihmisiä kuten sinä ja minä: naapurin poika. Bisnesmies. Kotiäiti. Kampaaja. Huumediileri. Muusikko. Malli. Syöpäpotilas. Mainosmies, jolla oli kaikki hyvin. Me yritimme itse, mutta epäonnistuimme. Nyt me olemme löytäneet toivon, rauhan ja elämän täyteyden. Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

01:10 Pelastusrukous: Koetko, että Jumala kutsuu sinua?

01:15 TV7 raamattukoulu: Lähetystyö - sielujen voittaminen

02:00 Parantava rukous - Pirkko Jalovaara (suora lähetys): Uusinta

Paikalla on parikymmentä avustajaa, jotka kirjaavat ylös rukousaiheita. Pirkko Jalovaara opettaa myös rukoilemaan ja jättämään asiat Jumalan suuren huolenpidon varaan. Ohjelmassa on lisäksi jututettavana ihmisiä, jotka ovat parantuneet rukouksen kautta.

04:00 Ajankohtaista taivaasta: Håkan & Pia Turussa 3/3

Håkan ja Pia Westergård ovat palvelleet Herraa yli 30 vuotta lähinnä Suomessa ja Ruotsissa. Vuonna 1990 he perustivat Elämän Sana -seurakunnan Turkuun, missä he toimivat pastoreina lähes 15 vuotta. Nykyään he keskittyvät mm. mediatyöhön ja saavuttavat huomattavasti enemmän ihmisiä viikoittaisilla tv- ja radio-ohjelmillaan Suomessa ja Ruotsissa. Ajankohtaista taivaasta -ohjelmassa he opettavat uskonelämää elämän monilla alueilla. Ohjelman tuottajana on Elämän sana. www.elamansana.fi Ajankohtaista taivaasta -ohjelmassa he opettavat uskonelämää elämän monilla alueilla. www.elamansana.fi

04:30 Vanha Testamentti avautuu: Joona. David Pawson opettaa

David Pawson (s.1930) on maailmanlaajuisesti tunnettu englantilainen Raamatunopettaja, joka on viimeisen neljännesvuosisadan ajan kiertänyt opettamassa seurakunnissa ympäri maailman. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja sekä tehnyt ohjelmasarjan, joka kattaa kaikki Raamatun 66 kirjaa. "Vanha Testamentti avautuu" antaa katsojalle tarvittavia taustatietoja Vanhasta Testamentista, joka on kristityille usein se vähemmän luettu ja vaikeatajuisempi osa Raamattua. Pawsonin opetus on selkeää ja innoittavaa, ja mahdollistaa kristinuskon yhä syvemmän ymmärtämisen. http://www.davidpawson.com Taivas TV7 Kauppa: www.tv7.fi/kauppa p. 040 500 8899

Tulevia TV-elokuvia

Miehen kylkiluu
TV1

maanantai 08.02 13:25

Elokuva: Kadonneen aarteen metsästäjät
Nelonen

maanantai 08.02 21:00

Elokuva: Morsiamen isä 2
Liv

tiistai 09.02 21:00

Avoveteen
TV1

keskiviikko 10.02 13:20

Kino: Humiseva harju
YleTeema

keskiviikko 10.02 21:45

Sulje Lisää/poista suosikki