Uutiset

Stailaus kohottaa arvoa!

6.11.2007 - 9:33 | Panu Hörkkö
Tarmo Ruubel ja Katja Piiroinen antavat telkkarissa vinkkejä sisustukseen.
pintaremppaaPientä pintaremonttia -ohjelma jatkaa asuntojen stailausta myyntikuntoon Tarmo Ruubelin (kuvassa) johdattamana.

Ohjelmassa jokaisesta asunnosta tehdään kolme suunnitelmaa, jotka pohjautuvat omistajan antamaan budjettiin ja tavoitteeseen nostaa asunnon arvoa. Pyrkimyksenä on tuoda esille remontoinnin ja sisustuksen vaihtoehtoja sekä niistä saatavaa hyötyä.

Ohjelman kahdeksan hengen suunnittelijakaarti koostuu kolmesta erityyppisestä suunnittelijasta.

Mukana ryhmässä on muun muassa Teuvo Loman, Katja Piiroinen (kuvassa) sekä Salatut elämät –sarjasta tuttu Susanna Indrén.

– Mukana on amatöörejä, jotka kykenevät tekemään hienon kodin pienillä muutoksilla. Sitten ovat suunnittelijat, jotka ovat hyvin koulutettuja ja nälkäisiä, ja jotka seuraavat trendejä maailmalta. Lisäksi mukana on alan konkareita, keski-ikäisiä sisustusarkkitehtejä, joilla on kokemusta isoista ja pienistä projekteista, tuotantopäällikkö Anna-Maria Meurman kertoo.

Pienellä vaivalla toteutettu stailaus voi nostaa kohteen arvoa peräti 20 000 eurolla.

– Itse suosittelen stailausta lämpimästi kaikille, enkä ryhtyisi itse koskaan myymään asuntoa ilman pientä pintaremonttia, kiinteistövälittäjänäkin toimiva Tarmo Ruubel toteaa.

Pientä pintaremonttia nähdään MTV3-kanavalla tiistaisin klo 18.30.