Uutiset

Marjo sai tappouhkauksia

16.3.2012 - 14:53
Uudessa sarjassa seurataan ihastuttavaa ja vihastuttavaa Marjo Niittyviitaa.
6668_SuperMarjo_250.jpgMarjo Niittyviita pyörittää miehensä ja äitinsä kanssa malli- ja ohjelmatoimistoa, joka markkinoi muun muassa Lamourettes-tanssiryhmää ja perheen 10-vuotiaan tyttären Saran Peppi Pitkätossu -show’ta.

Marjo on energinen ja yritteliäs nainen: hän haluaa hoitaa sekä perheen että työn, harrastaa, näyttää hyvältä ja saada lapsensa menestymään elämässä. Sarjassa seurataan perheen arkea niin työssä kuin kotona, ja mukaan päästään aina synnytyslaitokselle saakka, kun Marjo saa kolmannen lapsensa. Lisäksi tanssiryhmän tytöt ovat kiinteästi mukana juonenkäänteissä.

Niittyviidat ovat tulleet tv:n katsojille tutuiksi jo Tuuri-ohjelmasta, jossa he piipahtivat useampaankin otteeseen. Paljon harrastava perhe onnistui jo tuolloin jakamaan mielipiteet vahvasti.

– Ihmiset tarttuivat siihen, kun sanoin ohjelmassa nuoremman tyttäremme Rosan juoksevan äidin kanssa kymmenen kilometrin lenkkejä. Jotkut olivat sitä mieltä, että tyttäremme harrastavat liikaa ja joku oli tehnyt asiasta lastensuojeluilmoituksenkin. Sain myös tappouhkauksia, Marjo vuodattaa.

Hän kuitenkin uskaltautui mukaan omaan ohjelmaan, sillä hän toivoo, että sen kautta heidän elämästään saadaan totuudenmukaisempi kuva.

– Sarja on rehellinen katsaus meidän elämäämme. Olen touhutäti ja vauhtimimmi, aina tuhat rautaa tulessa.

Supermarjo ja tytöt alkaa Livillä keskiviikkona 21. maaliskuuta kello 21.00.