3D - Lisätty todellisuus lehdessä ensimmäisenä Suomessa!

Näe miten Dibitassut, 3D-koirat, heräävät eloon lehden sivuilta ja muuttuvat kolmiulotteisiksi!
Asentamalla Aller 3D Dibitassut -sovelluksen koneellesi voit ohjailla ja leikittää kolmiulotteista Viki-koiraa. Sovelluksen lisäksi tarvitset vain web-kameran ja lehteen painetun ohjauskuvion eli markkerin. Guide
Käyttöehdot
Sovelluksen lataaminen on luvallista vain tästä osoitteesta, jota saa vapaasti levittää. Käyttäjä saa käyttää sovellusta vain omassa yksityisessä, ei-kaupallisessa käytössä. Käyttäjä ei ole oikeutettu saattamaan sovellusta tai sen osaa yleisön saataviin levittämällä, välittämällä, esittämällä tai näyttämällä sitä julkisesti. Käyttäjällä on oikeus valmistaa sovelluksesta muutama kappale omaa yksityistä, ei-kaupallista käyttöään varten tai muissa lain nimenomaisesti sallimissa tapauksissa. Muunlainen sovelluksen tai sen osan kopioiminen on kielletty. Käyttäjällä ei ole oikeutta kääntää, muokata, muunnella tai muuttaa sovellusta tai sen osaa toiseen muotoon muutoin kuin lain nimenomaisesti sallimissa tapauksissa.

Sovellus tarjotaan sellaisena kuin se on. VTT ei takaa sovelluksen toimivuutta tai yhteensopivuutta käyttäjän laitteiden kanssa. VTT ei vastaa mistään kustannuksista, menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat sovelluksen käyttämisestä. Sovelluksen käyttö tapahtuu yksin käyttäjän omalla vastuulla. VTT ei vastaa myöskään mistään kolmansien osapuolten tekemistä immateriaalioikeuden tai muun oikeuden loukkausväitteistä.

Sovelluksen omistusoikeus sekä kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet ovat VTT:llä tai kolmansilla osapuolilla. Käyttäjä ei saa mitään sovellukseen tai sen osiin liittyviä oikeuksia paitsi oikeuden käyttää sovellusta näiden käyttöehtojen mukaisesti.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään sovellusta näiden käyttöehtojen, lainsäädännön, viranomaismääräysten ja hyvien tapojen mukaisesti. Käyttäjä on velvollinen korvaamaan VTT:lle näiden käyttöehtojen tai lain vastaisen käytön aiheuttamat vahingot. Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.
Ohjeet:
  1. Lataa asennustiedosto omalla koneellesi ja asenna sovellus
  2. Yhdistä web-kamera tietokoneeseen
  3. Käynnistä Aller 3D -sovellus
Sovelluksen asennus Käyttöohjeet
Lataa sovelluksen käyttöohjeet tästä (kayttoohjeet.pdf 140Kt)

Laitteistovaatimukset
Aller 3D Dibitassut toimii Windows-tietokoneissa, joihin on yhdistetty web-kamera. Myös joissakin kannettavissa tietokoneissa näytön yläreunassa olevaa sisäänrakennettua web-kameraa voi käyttää, mutta kameran suuntaus ja koiran liikuttelu saattaa tällöin olla hankalampaa.

Sovelluksen toimivuus on testattu seuraavilla käyttöjärjestelmillä: Windows XP, Windows Vista, Windows 7

Sovellusta ei ole kuitenkaan testattu kaikilla laite- ja käyttöjärjestelmäyhdistelmillä, eikä sen toimivuutta yksittäisissä tapauksissa voida taata. Tietokoneen suorituskyky saattaa myös vaikuttaa sovelluksen käyttönopeuteen.
Osallistu kilpailuun ja voita web-kamera Jaa Lisätietoja Dibitassuista Lataa lehtien kannet